סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 3:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 611 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה צחוקים בקטן ב-2 עכשיו ברדיו חיפה.
הם בקריזה לא נורמאלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:16 pm 
Junior

קרטמן כתב:
זה אולי הדבר הנכון עבורו, אבל הדבר שהיה הכי לא נכון עבורו היה מסכת הסטורים שגוללו את רגשותיו. איזה טמבל בחיי.
מקווה שאלפי אוהדי בית"ר שלכלכו על חייו ביומיים האחרונים יודעים איך למחוק פוסטים בפייסבוק.

בשביל מה יש סוכנים שגוזרים עמלות פסיכיות על כל העסקאות האלה? אם אני לא טועה הוא גם של קצב...לא סוכן ילד.
איך נתן לו לעשות טעויות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:18 pm 
Hall of Famer

זו חתיכת מכה מוראלית למכבי חיפה, גם ככה הריצה שלהם בצמרת די מקרטעת העונה, הם כבר עם 3 הפסדים ליריבות הישירות שלהם על האליפות, הפעם האחרונה שהם חיברו שני ניצחונות ליגה רצופים הייתה לפני חודשיים, זה די בקלות יכול להתדרדר מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:18 pm 
Junior

אני מתת חחח
https://x.com/AdvaKadosh/status/1871529273842127241

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:20 pm 
Hall of Famer

מה שמחכה לאצילי כשיגיע לסמי עופר עם בית"ר, וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:24 pm 
Junior

גם בבלומפילד לא מתים על הבחור. אם חשבנו שהוא צריך עור של פיל בכדי להצליח בחיפה, מה שהוא צריך עכשיו...לא יודע אם יש לזה הגדרה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:25 pm 
Freshman

וזה למה אסור לתת לאנשים מבוגרים לפרסם סטורי, זה מביך, זה לא לגיל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:29 pm 
Freshman

מדובר בבנאדם מבוגר עם יציבות רגשית של נער מתבגר. עכשיו אני מבין מה הוא מצא בילדות בנות 15 - פשוט ראה בהן את עצמו. אני מדמיין את השיחה שלו עם דור מיכה באותו לילה "סוף סוף אני עם מישהי שמבינה אותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:37 pm 
Hall of Famer

מתברר שיש לאצילי פינה במוזיאון החדש של מכבי חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 24, 2024 3:37 pm 
Freshman

Lakic כתב:
קרטמן כתב:
זה אולי הדבר הנכון עבורו, אבל הדבר שהיה הכי לא נכון עבורו היה מסכת הסטורים שגוללו את רגשותיו. איזה טמבל בחיי.
מקווה שאלפי אוהדי בית"ר שלכלכו על חייו ביומיים האחרונים יודעים איך למחוק פוסטים בפייסבוק.

בשביל מה יש סוכנים שגוזרים עמלות פסיכיות על כל העסקאות האלה? אם אני לא טועה הוא גם של קצב...לא סוכן ילד.
איך נתן לו לעשות טעויות כאלה.

גם אם הסוכן שלו היה העורך של בובה של לילה הוא לא היה יכול לתסרט לו את הסאגה הזאת בצורה מצחיקה יותר.
הוא עשה פה צחוק ענק גם מהסוכן שלו שדיבר אתמול בתקשורת על כמה משמעותי הוא יהיה בחיפה ולמה ככה הם בחרו וכו'. זה מאוד-מאוד-מאוד רע לעסקים של האחים קצב שהמיוצג שלהם מתהפך ככה.
אם אני קצב אני מודיע לו עכשיו שאני מתפטר מייצוגו ומעביר את הזכות לרב של הצדיק.

rony כתב:
זו חתיכת מכה מוראלית למכבי חיפה, גם ככה הריצה שלהם בצמרת די מקרטעת העונה, הם כבר עם 3 הפסדים ליריבות הישירות שלהם על האליפות, הפעם האחרונה שהם חיברו שני ניצחונות ליגה רצופים הייתה לפני חודשיים, זה די בקלות יכול להתדרדר מבחינתם.

וואלה, אני לא בטוח בכלל. מרגיש לי שאם הוא היה חותם יעקב שחר היה מסתפק בזה. מרגיש לי שעכשיו הדרייב של יענקלה לשנות את העונה הזאת הוא הרבה יותר גדול משהיה כשהוא הלך לישון אתמול בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 25, 2024 3:00 pm 
Junior

מעניין אם זה שאצילי סגר בבית"ר מקרב את עדי יונה למכבי ת"א.
על אף שבטח מרוויח פחות בבית"ר מאשר בחיפה (אני מניח, לא באמת יודע), צריך לממן את העסקה הזו ואברמוב שתמיד מאוד מחושב בעניינים כספיים, לא יפתיע אותי אם כבר יש משהו בשלבים מתקדמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 25, 2024 3:48 pm 
Freshman

ויש גם הגדלה משמעותית לשכר של ירדן שועה, ושני שחקני הגנה שהצוות המקצועי דורש.
אמנם יש צפי להגדלת הכנסות משמעותית במכירת כרטיסים ומנויים להמשך העונה, ומספרים על הזמנה של 7000 חולצות אצילי, אבל אני מהמר שאתה צודק.
מכירה שלו תעבור עכשיו הרבה יותר חלק בגרון של האוהדים, כנראה תביא בחזרה את אבישי כהן לעמדה עם צורך (גם שחקן בית של ביתר), תכניס מספיק כסף בשביל להביא את גיא מלמד, וכל זה תמורת ויתור על שחקן שלא ממש הכרחי כרגע בביתר. יש להם את סורו-זנו-ירין לוי-מיכה לשתי עמדות האמצע בקישור, שועה לדעתי יתחיל לשחק הרבה מתחת לחלוץ כשאצילי בימין וטוואמסי בשמאל, יש את מוזי וקאני כמחליפים לכנפיים. המחיר של יונה כרגע גבוה בהרבה מהצורך של ביתר בו.

מצד שני, כשמכבי רצתה את יונה בקיץ, היה נראה שקניקובסקי בדרך לעזוב בתום העונה הנוכחית. כרגע נראה שהוא הולך לחתום בימים הקרובים על חוזה חדש, דור פרץ עדיין רק בן 29 ובשיא כושרו, עידו שחר לא פחות טוב מיונה ובקושי רואה מגרש. לא יודע כמה גולדהאר להוט להוציא ככ הרבה כסף על שחקן שיראה בעיקר ספסל.
מצד שלישי, מכבי חיפה משוועת לשחקן אמצע כמו יונה, יש עניין חזק מאוד באירופה במוחמד ג'אבר תמורת סכומים גדולים יותר משיעלה עדי יונה, ואני מניח שאברמוב ישמח לפייס את יעקב שחר. יש שם יחסים מאוד קרובים שאולי קצת התקלקלו עכשיו בגלל אצילי (לפני שבועיים אברמוב הסכים לבקשת יענקלה והודיע לירין לוי שאם הוא לא מאריך חוזה בחיפה הוא עולה לשבת לידו ביציע בטדי עד סוף העונה).
אלמוג כהן גם מאוד רוצה את אלימלך המגן הימני של חיפה, וחיפה כנראה תסכים גם לשלוח את ליעד חרמש כגיבוי לקישור בביתר.
בקיצור, לדעתי אם חיפה רוצה, עדי יונה שם בעוד שבועיים ולא במכבי תא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 25, 2024 4:08 pm 
Junior

קרטמן כתב:
ויש גם הגדלה משמעותית לשכר של ירדן שועה, ושני שחקני הגנה שהצוות המקצועי דורש.
אמנם יש צפי להגדלת הכנסות משמעותית במכירת כרטיסים ומנויים להמשך העונה, ומספרים על הזמנה של 7000 חולצות אצילי, אבל אני מהמר שאתה צודק.
מכירה שלו תעבור עכשיו הרבה יותר חלק בגרון של האוהדים, כנראה תביא בחזרה את אבישי כהן לעמדה עם צורך (גם שחקן בית של ביתר), תכניס מספיק כסף בשביל להביא את גיא מלמד, וכל זה תמורת ויתור על שחקן שלא ממש הכרחי כרגע בביתר. יש להם את סורו-זנו-ירין לוי-מיכה לשתי עמדות האמצע בקישור, שועה לדעתי יתחיל לשחק הרבה מתחת לחלוץ כשאצילי בימין וטוואמסי בשמאל, יש את מוזי וקאני כמחליפים לכנפיים. המחיר של יונה כרגע גבוה בהרבה מהצורך של ביתר בו.

מצד שני, כשמכבי רצתה את יונה בקיץ, היה נראה שקניקובסקי בדרך לעזוב בתום העונה הנוכחית. כרגע נראה שהוא הולך לחתום בימים הקרובים על חוזה חדש, דור פרץ עדיין רק בן 29 ובשיא כושרו, עידו שחר לא פחות טוב מיונה ובקושי רואה מגרש. לא יודע כמה גולדהאר להוט להוציא ככ הרבה כסף על שחקן שיראה בעיקר ספסל.
מצד שלישי, מכבי חיפה משוועת לשחקן אמצע כמו יונה, יש עניין חזק מאוד באירופה במוחמד ג'אבר תמורת סכומים גדולים יותר משיעלה עדי יונה, ואני מניח שאברמוב ישמח לפייס את יעקב שחר. יש שם יחסים מאוד קרובים שאולי קצת התקלקלו עכשיו בגלל אצילי (לפני שבועיים אברמוב הסכים לבקשת יענקלה והודיע לירין לוי שאם הוא לא מאריך חוזה בחיפה הוא עולה לשבת לידו ביציע בטדי עד סוף העונה).
אלמוג כהן גם מאוד רוצה את אלימלך המגן הימני של חיפה, וחיפה כנראה תסכים גם לשלוח את ליעד חרמש כגיבוי לקישור בביתר.
בקיצור, לדעתי אם חיפה רוצה, עדי יונה שם בעוד שבועיים ולא במכבי תא.

בבית"ר יהיה מעניין - אם זה אכן כך ובטח בדקות שמיכה גם משחק, אלו יותר מדי שחקנים שלא עושים הגנה. אצילי היה לוחץ מאוד טוב על הכדור ומשיג לא מעט חטיפות, אבל מבחינה הגנתית על הקו, הוא לכל הפחות בינוני. אני מעריך שאנחנו נראה את שועה כחלוץ במקום ג'ורג' (שלדעתי זו תהיה טעות). יש המון פוליטיקה בבית"ר שרק תתגבר, יש בעיה לספסל את טוומאסי, יש בעיה לספסל את שועה, עכשיו גם אצילי בא.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ד' דצמבר 25, 2024 4:31 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 25, 2024 4:26 pm 
Freshman

בגדול נכון, אבל אלמוג כהן וברק יצחקי אוהבים לשחק התקפי מאוד. אני מאמין שמיכה יהיה הנפגע העיקרי. לא חושב ששועה ישחק עוד הרבה פעמים כחלוץ, עד עכשיו זה היה בעיקר בגלל שלא מאמינים בג'ורג', וזה לא ממש הצליח באף משחק. מלמד או חלוץ זר יגיע בינואר ואני מניח שזה יהיה עם הלחמה כמעט קבועה להרכב.
במשחקים נגד קבוצות טובות אני מאמין שנראה בעיקר את השילוב של שניים באמצע בין סורו-זנו-לוי-יונה אם יישאר, שועה מעליהם, אצילי-טוואמסי בכנפיים וחלוץ. מיכה יפתח במקום שועה/אצילי/טוואמסי אם אחד מהם לא כשיר. לפעמים יפתח במקום טוואמסי, שועה יהיה בשמאל ומיכה באמצע.
במשחקים נגד קבוצות פחות טובות זה יהיה מיכה במקום אחד מקשרי האמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 25, 2024 9:59 pm 
Freshman

מחצית בגמר גביע השוקו הגדול, 0-1 לחיפה, שתי הקבוצות בהרכבים מלאים, בכר בינתיים בנוקאאוט מוחלט ללזאטיץ, שליטה די מוחלטת, 60% החזקה בכדור, 0-3 בבעיטות לשער. בכר הפתיע בעיקר בכך שסייף וחזיזה משחקים הפוך מהמצופה בקווים (סייף בימין וחזיזה בשמאל).
משחק בקצב מאוד גבוה אבל גם עצבני עם שופט חלש שלא מסוגל לשלוט במתרחש ומפחד לשרוק (שניר הבן של מאיר לוי), מחכה כל פעם מחדש שהואר יחליט בשבילו.
שער גבולי נפסל לחיפה ופנדל גבולי לא ניתן לתא.
השער של חיפה הרבה על סטואיץ', בלם מגוחך. אותה טעות בדיוק שהוא עשה בשער השני של מכבי פ"ת במשחק הקודם. גם הולך אחורה מול מכדרר שנמצא פחות מעשרים מטר מהשער, גם סוגר על הצד הלא נכון, במקום לסגור אמצע ורגל ימין, הוא סוגר את הקו ואת רגל שמאל. שלומיאליות של שחקן נערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 25, 2024 10:59 pm 
Freshman

ומחצית שניה הפוכה לגמרי, 60% שליטה צהובה, 1-3 בסיום למכבי תא. סבע כמעט שבר את הקורה בפנדל בדקה ה-55 שיכל לעשות 0-2, מאז מכבי חיפה נעלמה לגמרי מהמגרש. קבוצה פריכה מאוד מנטלית השנה. כל המשחקים נגד ביתר-בש-מכבי (4 משחקים בינתיים העונה) הם נעלמו מהמגרש ברגע שהיריבה כבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 12:04 am 
Junior

לאזטיץ פתח בדיוק באותו המערך ואותו ההרכב (רק יחזקאל במקום רביבו) כמו נגד מכבי פ"ת והתפלא שזה נראה בערך אותו הדבר. כמו נגד מכבי פ"ת, גם פה עשה בדיוק את אותם השינויים במחצית (שהעיקר בהם זה פאטצ'י על כנף ימין) ועשה מהפך גם פה. סטואיץ' בלם ענק, מהטובים שהגיעו לפה. לאזטיץ חוטא לשחקן שהוא עצמו הביא - הוא גם לא נתן לו דקת מנוחה, הוא משחק פשוט בלי הפסקה (אפילו בפגרת נבחרות טס להיות עם סרביה, שיחק שם מחצית) והוא לא מתאים לשחק שלושה בלמים כי הוא לא מספיק מהיר (ומאוד עייף) ועוד יותר לא פשוט לו שתמיד באחד הצדדים יש שחקן שגם הוא לא מתאים להיות ימין (פעם למקין והיום נחמיאס). אגב, גם פדראו של חיפה אחלה של בלם. הקבוצה הפורטוגלית שירדה ליגה הביאה לפה אחלה שחקנים מסתבר (הוא ו-ונטורה של ב"ש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 1:05 am 
Freshman

לדעתי, רק מהזכרון שלי (בטוח אני לא זוכר עוד כמה מוצלחים) הוא לא אחד מהטובים שהגיעו לפה גם אם הפה הזה מתייחס רק למכבי תא. אם מכניסים לפה גם קבוצות אחרות אז רק היום שיחקו בצד השני שני בלמים טובים עליו בכמה רמות, ולדעתי גם סירוטה לכל הפחות ברמה דומה לו.
פולוקארוב, סאבוריט, לואיס הרננדס, קרלוס גארסיה, גם פאביצ'ביץ' היה בערך אותה רמה.
הוא לא בלם מאוד רע, כבר נחתו פה המון בלמים הרבה יותר גרועים ממנו, אבל הוא עושה טעויות של שחקן נוער שלא נראה שהוא לומד מהן. אני שיחקתי הגנה עד הגיוס, מדבר איתך על לפני יותר מעשרים שנה, והכדורגל הישראלי היה אז הרבה יותר שכונתי מהיום, במיוחד ברמות הנוער. ועדיין כבר אז היו עובדים איתנו על דברים דומים לשער של היום ומי שהיה תופס עמדה הפוכה כמו סטואיץ היה חוטף צעקות של החיים. בטח ובטח כשאתה אמור לדעת שהשחקן שמולך הוא לא דריבלר גדול או אפילו בינוני וכשאתה אמור לדעת שאין לו שמאל.
אם זה באשמת לזאטיץ' שסוחט אותו ואולי לא הכין אותו כראוי למי החלוץ שמשחק מולו? יכול להיות, אין לי מושג, אני מתייחס למה שאני כן רואה ויודע. אני מניח שבצוות שלהם מכינים שחקנים כמו שצריך ואני מניח שהם גם יודעים לעבוד מול הנתונים שמראים להם מי סחוט ומי לא, לפי הסיפורים מקרית שלום הם הכי מתקדמים בארץ בדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 1:27 am 
Junior

שניה רגע, שמת את לואיס הרננדז וקרלוס גארסיה באותה רשימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 1:39 am 
Freshman

באותה רשימת טובים מסטואיץ, כן. בינתיים. סטואיץ עדיין בגיל שהוא אמור להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 1:48 am 
Junior

חתיכת דעה לא פופולרית. לא מכיר אוהד מכבי אחד שחושב שרננדז היה בלם טוב.
היה מהבלמים הגרועים שהגיעו לכאן ובעיקר בגלל שהוא ספרדי ועם פוני טוב, מתחמק באלגנטיות מרשימות רעות במיוחד.
אני תוהה אם באמת ראית לעומק את כל המשחקים או שאתה, שוב, קצת נחרץ מדי לגבי דברים כי חשוב שלהודעות יהיה נפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 2:25 am 
Freshman

לא ניתחתי לעומק משחקים של מכבי תא באותן שנים, לא. ואני לא יודע מה חשבו אוהדי מכבי תא.
כשאתה כותב ״מהטובים שהגיעו לפה״ אני מניח שאתה מדבר על קריירה ולא רק על זמנם במכבי תא. במיוחד כשנושא השיחה הוא השוואה לשחקן שהשלים פה עד עכשיו שליש עונה.
הרננדז נתן כמה שנים סבירות לגמרי בליגה הספרדית הראשונה, לפני ואחרי מכבי תא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 2:51 am 
Junior

זה עולה לי בבריאות לומר את זה, אבל סבע הוא שחקן אדיר. כנראה בטופ 3 בליגה הזו.
הוא מסוג השחקנים שהכדור אצלו והדופק אצל האוהד של היריבה מיד עולה.
המהלך של סק בגול היה פסיכי - גם עצר את פאטצ'י ברחבה ואז שחרר כדור מדוד על כל המגרש שסידר אחד על אחד של חלוץ על בלם. מכבי עם 3 בלמים, אבל פריכה כשנחמיאס שלא משתתף בהנעת הכדור אמור להיות שם בשביל הרגעים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 12:52 pm 
Freshman

ולסבע (ולשאר שחקני הליגה הערבים) עולה בבריאות לשמוע אלפי אוהדים גזענים מבחילים שלכם צורחים את נשמתם בפתיחת כל משחק "לזיין ת'ערבים". אפילו לא מנסים לכסות את זה עם "מחבלים" במקום ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 26, 2024 1:02 pm 
Hall of Famer

לא סובל את ה"לזיין ת'ערבים הזה".
תשירו חמאס במקום, מחבלים במקום- אין לי בעיה עם זה.
אבל הלזיין ת'ערבים הזה - לא סובל את זה.

ולגביי סבע, שחקן מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 611 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: