Bluey כתב:
FLASH כתב:
שאלת 10 שאלות מתוך הנחת מוצא שגויה
שמי שאינו רלביסט, הוא ביביסט
ויש 20+ מנדטים בסקרים שאומרים אחרת. הם נעים לבנט , שמעולם לא היה רלביסט, הם אנשי ימין רך ליברלים, לא ביביסטים ולא רלביסטים. מחפשים בית ממלכתי שאינו ליכוד או סמוטגביר. נעים בין גנץ ליברמן לפיד בנט וכו. הרעש סביב כן ביבי לא ביבי לא מעסיק אותם מדי, הם לא חושבים שעל זה תקום ותיפול המדינה, ולשאלתך יש להם המון ביקורת וסלידה מנתניהו וחלקם רוצים שילך, אבל לא ברמה שיעברו לממשלת שמאל-ערבים. לכן אם וינטר/יוסי כהן ירוצו, הבועה של בנט תתפוצץ.
לא הבנתי כלום בקשקשת המנדטים.
אני יכול לשים קוים ברורים שראש הממשלה שאתמוך בו יהיה חייב לעמוד בהם.
השאלה הבסיסית אם אתה יכול?
אתה יכול?
מה אתה לא מבין בטענה ש24 מנדטים זו בועה ריקה?
מאיפה השאלות שלך צצות? מבחינתך מי שרושם "רלב"===ביביסט שדוחה ביקורת על נתניהו ומבחינתו אין גבולות ברורים שראש ממשלה חייב לעמוד בהם? אתה מבין שזו מסקנה לוגית לא רלוונטית? כותבים נוספים, לא חשודים כביביסטים, השתמשו כאן במושג רלב.
הקפיץ אותך שכתבתי שבנט הוא בועת מנדטים שתתפוצץ, מכאן הסקת שמבחינתי סביר שיכהן מושחת כרה"מ? גם כאן, אתה מבין שלוגית, השאלות שלך לא רלוונטיות ואין צורך לענות על דבר כזה בכלל? זיהית שיש עוד כותבים רבים ממש כאן בדף הזה שאומרים שבנט בועת מנדטים ריקה שבמקרה הטוב יגיע ל10 ?
רבים ממצביעי בנט בסקרים הם אנשים ימניים , חלקם ימין רך חלקם קשה, שאינם ליכוד ובן גביר. ומבחינתם לא ימות העולם אם נתניהו יהיה ראש ממשלה. יכאב להם, יציק להם, עובר בגרון לעומת החלופות, כל עוד נתניהו לא הורשע (והנה תשובה לשאלה הלא רלוונטית שלך. החוק. עד הרשעה מוחלטת, כי אחרת, יצוצו כל כמה שנים כתבי אישום פוליטיים נגד ראש ממשלה מכהן, שאפילו מתנגדיו הגדולים כבר אמרו שחבל שלקחו את המדינה לכזה סחרור על פאקינג סיגרים ועלאק סיקור חיובי, יען כאילו יאיר לפיד הוא טווס תמים).
בנט כשיצא לדרך, ולמעשה לאורך כל הדרך עד הקורונה, לא היה ימין רך לעומת וינטר. שניהם ימין מאוד. לא רואה סיבה שמצביעי בנט לא יעברו , בנתח מכובד ליוסי כהן/וינטר.
למעשה וינטר לדעתי יחסל את סמוטריץ. הוא מועמד ראוי ומייצג להוביל את הציונות הדתית על גווניה, אולי 10 מנדטים
לא אין לי סנטימנט מיוחד לפוליטיקאים, אז לא מרגיז אותי אם תחשוב על מס המנדטים שלהם מחשבות.
יש אמירה שפוליטיקאים וחיתולים צריך להחליף לעיתים קרובות ומאותה סיבה (מיוחסת למרק טויין)
שאלתי שאלה פשוטה.