סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 4:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכללות 24-25
הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 7:39 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מגן טוב לפחות כמו טייטום? אני חושב שאפשר להמר די בבטחה שמבחינה הגנתית הוא יהיה אחד הטובים בליגה. עם כל הכבוד להגנה המצוינת של טייטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 9:31 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
מגן טוב לפחות כמו טייטום? אני חושב שאפשר להמר די בבטחה שמבחינה הגנתית הוא יהיה אחד הטובים בליגה. עם כל הכבוד להגנה המצוינת של טייטום.

כן, אין ביטחונות בעסק, אבל טייטום אמור להיות הרצפה שלו בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 10:04 pm 
מנהל פורום

אתם מודעים לזה שבאנקרו שומר טוב ושטייטום הוא אחד השומרים הטובים בליגה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 11:08 pm 
Sophomore

לא מת על ההגנה של באנקרו, לפחות כרגע. אבל כן, טייטום שומר מצויין. ופלאג אמור להיות אפילו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 11:14 pm 
Junior

פלאג יוכל לשמור על עמדות 1 עד 5 (לא מול כל הסנטרים בליגה, מן הסתם), לתפקד בתור ווינג סטופר, ובעיקר להיות מגן קבוצתי מעולה שמייצר הזדמנויות לפאסט ברייק עם היכולת לחטוף/לחסום ומיד להוביל מתפרצת.
אני יודע שצריך לסייג כשמדברים על פרוספקטים, אבל לא מצליח לחשוב על פרוספקטים הגנתיים עילאיים שהכזיבו במעבר לליגה. בטח לא כאלה עם נתונים פיזיים מבטיחים כמו של פלאג (ויש לו הרבה מעבר לנתונים הפיזיים, הוא יודע מה לעשות איתם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 12:48 am 
מנהל פורום

B.Grant44 כתב:
פלאג יוכל לשמור על עמדות 1 עד 5 (לא מול כל הסנטרים בליגה, מן הסתם), לתפקד בתור ווינג סטופר, ובעיקר להיות מגן קבוצתי מעולה שמייצר הזדמנויות לפאסט ברייק עם היכולת לחטוף/לחסום ומיד להוביל מתפרצת.
אני יודע שצריך לסייג כשמדברים על פרוספקטים, אבל לא מצליח לחשוב על פרוספקטים הגנתיים עילאיים שהכזיבו במעבר לליגה. בטח לא כאלה עם נתונים פיזיים מבטיחים כמו של פלאג (ויש לו הרבה מעבר לנתונים הפיזיים, הוא יודע מה לעשות איתם).

וויגינס, ג'וש ג'קסון, פולץ?

ולעניין ההשוואות, לא אומר שפלאג לא יהיה שומר על, רק טוען שלזרוק ככה בקלות שהוא יהיה מגן טוב יותר מ"שחקן X שכרגע מתפקד כשחקן הגנה ממש טוב ב-NBA" זה קצת משונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 2:06 am 
Hall of Famer

מק'ג הוא דוגמה קלאסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 12:03 pm 
Junior

נורטון כתב:
מק'ג הוא דוגמה קלאסית

דוגמה קלאסית לשחקן שהגיע ללא יכולת קליעה מבחוץ בטיימינג הכי גרוע שאפשר מבחינת התפתחות הליגה, וזה לצד פציעות מרובות הוביל להיפלטות שלו.
הגנתית הוא היה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 12:08 pm 
Junior

לא זכור לי הייפ יוצא דופן לגבי היכולת ההגנתית של וויגינס ופולץ. היא כן נספרה כאחת החוזקות שלהם, לצד הסייז (פולץ) ואתלטיות-העל (וויגינס), זה כן. אבל הטיקט שלהם היה קודם כל התקפי.

ג'וש ג'קסון סיפור קצת אחר, אבל עוד כפרוספקט הועלו הסתייגויות מסוימות לגבי מבנה הגוף שלו, שיגביל את ה-ורסטיליות שלו כשומר בליגה.
בכל אופן, גם סיפור ההיפלטות שלו מהליגה קשור יותר לקליעה מבחוץ, משחק התקפי לא מלוטש מספיק באופן כללי, ובראש ובראשונה - אופי בעייתי.

פלאג כפרוספקט נמצא באזור החיוג של צ'ט הולמגרן, אפשר אפילו לומר שהוא גרסה הפורוורד שלו.
אתה יכול כמובן לומר שצ'ט היה רחוק מלהיות דבר בטוח בהגנה כפרוספקט, אבל הסייגים לגביו נבעו בראש ובראשונה ממבנה הגוף הכחוש שלו.
אז היתרון של פלאג לעומתו זה שהוא משחק עמדה אחת מתחתיו, שיש לו פריים עדיף בשביל הוספת מאסה, ושבתור פרשמן הוא צעיר ממנו באיזה שנה ושמונה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 1:32 pm 
Junior

הנה החלקים שמתייחסים להגנה של ג'וש ג'קסון מתוך המוק דראפט שלי, שפורסם בזמנו בקבוצת פורום NBA עובר לפייסבוק:

"יש לו אופי תחרותי ומוטור רציני...שומר פרימטר טוב שגם לא נרתע ממגע פיזי בצבע, והשיג יופי של מספרי חסימות וחטיפות יחסית לנתונים הפיזיים שלו...מוטת הזרועות שלו בינונית והפריים שלו לא מרשים במיוחד, כך שבניגוד לקוואי, בארנס ואחרים, הוא יתקשה להתמודד מול ביגמנים אמיתיים (גם במכללות זו היתה אחת הסיבות לממוצע הפאולים הגבוה שלו). הוא התקשה גם מול גארדים מסוימים במכללות, כך שלמרות היכולת שלו להתמודד עם חילופים הגנתיים, כנראה שהוא יהיה בעיקר שומר קבוצתי נהדר ופחות סטופר בכיר".

אני לא אומר שפלאג שומר נטול פגמים כרגע, אבל בטח שלא תראו כזו רשימת הסתייגויות לגביו. שימו לב גם לאמירה "יופי של מספרי חסימות וחטיפות *יחסית* לנתונים הפיזיים שלו", אצל פלאג זה לא יחסית ולא חרף, זה בזכות (וכמובן שגם בזכות יסודות והבנת משחק טובים, חוש מעולה לטיימינג).

ה shades of שמדריך הדראפט של דה רינגר נתן לו כללו אומנם את איגודאלה וארון גורדון, אבל גם את טי-מאק, אז ברור שהיתה כאן הפרזה כללית. הקומפ שאני מצאתי לו, אגב, היה ג'וש הווארד - אפשר לומר שמבחינת הסתבכויות האופי והמריחואנה של ג'וש הווארד המאוחר, הכי דייקתי למטרה (;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 7:23 pm 
מנהל פורום

על וויגינס דיברו לפני הדראפט כמישהו שאמור להיות שומר על. רצו אז כל מיני השוואות לפיפן ולאיגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 7:32 pm 
Hall of Famer

ואכן, ההגנה שלו היתה נדבך חשוך באליפות של קבוצה. לא משהו שרבים יכולים לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 7:32 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
נורטון כתב:
מק'ג הוא דוגמה קלאסית

דוגמה קלאסית לשחקן שהגיע ללא יכולת קליעה מבחוץ בטיימינג הכי גרוע שאפשר מבחינת התפתחות הליגה, וזה לצד פציעות מרובות הוביל להיפלטות שלו.

לא בדיוק .הגנתית הוא היה חיה רעה. אבל כן, לא רק חסר קליעה, אבל אפילו את חוסר הקליעה הוא עשה עם ג׳אמפ שוט מגעיל במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 10:13 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
על וויגינס דיברו לפני הדראפט כמישהו שאמור להיות שומר על. רצו אז כל מיני השוואות לפיפן ולאיגי.

וואלה, לא זכרתי משהו כזה, דווקא היה לי זמן להתעמק במחזור הדראפט הזה כי העברתי חודש בתאילנד ממש לפניו.
לא רציתי לחפור יותר מדי בדוחות סקאוטינג, אבל זה של נבא דראפט.נט מאפריל 2014 נתן לו השוואות של וינס קרטר ורודי גיי, והאזכורים הבודדים להגנה בחוזקות היו:
Lateral quickness and length also gives him great potential as a perimeter defender, along with versatility to guard both wing positions efficiently;
Challenged defensively at Kansas, often asked to guard the other teams leading scorer on the wing, doing an admirable job

שזה לא מעט כמובן, אבל זה גם די זניח יחסית לרוב הדוח שעוסק ביכולת ההתקפית שלו.
ובכל אופן, זה לא מתקרב להייפ הלגיטימי שיש סביב פלאג כפרוספקט הגנתי.

וזה מה שכתבו על ההגנה שלו בבליצ'ר ריפורט:

Wiggins has special defensive potential, given his size, length and foot speed. He might be able to lock down 1s, 2s and 3s.

When he's locked in, Wiggins has the ability to deny his man the ball. He's disruptive. Wiggins' 1.2 steals per game isn't a great reflection of just how effective he can be.

The fact that he's a defensive asset is a big selling point, considering many of the top 2014 prospects only excel on one side of the ball.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2025 10:16 pm 
Junior

נורטון כתב:
B.Grant44 כתב:
נורטון כתב:
מק'ג הוא דוגמה קלאסית

לא בדיוק .הגנתית הוא היה חיה רעה. אבל כן, לא רק חסר קליעה, אבל אפילו את חוסר הקליעה הוא עשה עם ג׳אמפ שוט מגעיל במיוחד.

סבבה, זה רק מחזק את הטענה שלי, שהגנה עילאית היא translatable skill הרבה יותר מיכולת התקפית גבוהה ברמת המכללות. הרי ראינו כבר מספיק סקוררים (ג'וני דייויס דוגמה טרייה ומוצלחת) שלא הצליחו במעבר למקצוענים, אפילו לא כרול פליירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 11, 2025 10:16 pm 
Sophomore

דיברתי על זה שפלאג נכנס לקצב ההתקפי במשחקים האחרונים, והנה מגיע משחק שיא שלו בניצחון של דיוק מול נוטר דאם:

42 נקודות, 6 ריבאונדים, ו-7 אסיסטים. 4 מ-6 משלוש, 12 מ-15 מהשדה, ו-16 מ-17 מהקו.

לא רע לשחקן שרק מלאו לו 18 בחודש שעבר.

ולמי שעוד היו מחשבות שדילן הארפר מראטגרס יכול לאיים על הבחירה הראשונה, אז הארפר עם שני משחקים אחרונים חלשים מאוד: 6 נקודות ו-4 אסיסטים בשני המשחקים ביחד, עם 2 מ-11 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 11, 2025 11:08 pm 
Sophomore

42 הנקודות של פלאג הן שיא לפרשמן בדיוק (השיא הקודם היה של זאיון עם 35) וגם בקונפרנס ה-ACC. השחקן האחרון של דיוק שקלע 40 פלוס במשחק: ג'יי ג'יי רדיק לפני 20 שנה. פלאג גם קלע 12 מ-22 השלשות האחרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 13, 2025 7:40 am 
Sophomore

כתבה של רונן דורפן מישראל היום:

https://www.israelhayom.co.il/sport/wor ... e/17136625

מצד אחד, צריך להחמיא לישראל היום על הסיקור המעמיק של כדורסל יחסית לעיתונים אחרים (למרות שקצת חבל שיעקב מאיר נעלם).

מצד שני, דורפן ופלד לא פעם כותבים שטויות.

במקרה הזה, דורפן מתלונן על זה שאי אפשר לשפוט שחקנים במכללות (כמו קופר פלאג) בגלל שהרמה במכללות הפכה לנמוכה מדי (לטענתו, בגלל הכסף הגדול ב-נבא). כראייה לזה הוא מביא את זה שהיו הרבה בחירות גבוהות מחוץ למכללות בדראפט של השנה שעברה... אה, וגם שקייטלין קלארק משכה יותר תשומת לב מאשר גמר הגברים.

בקיצור, מיש מש של טיעונים שלא ממש עוקבים אחרי איזה לוגיקה בסיסית. מעבר לזה שדורפן מתקשה לזהות עד כמה פלאג מוכשר, אין שום ירידה ברמה של כדורסל המכללות בשנים האחרונות, גם אם יש מדי פעם שנתון רוקים פחות טוב (אבל מה זה קשור?). למעשה, הרבה שחקנים נשארים גם עד גיל 24 ו-25, כך שהתחרות למעשה קשה יותר לרוקים מאשר לפני נניח 5 שנים.

אחרי שגמר להתאכזב מפלאג, הוא עובר לדבר על התקווה הנוצצת הבאה -- איי ג'יי דיבאנטסה, שהוא משווה ללברון. דיבאנטסה בהחלט שחקן מוכשר, אבל בעיני לא ברמה של פלאג. ואגב, הוא צעיר מפלאג רק בחודש... אז איך דורפן יודע שדיבאנטסה, שלא כמו פלאג, הוא הדבר האמיתי, מעבר לזה שהוא קרא קצת כתבות הייפ עליו? כנראה על סמך מה שדיבאנטסה מראה מול שחקנים בתיכון (כי שם, כידוע, הרמה יותר גבוהה מבמכללות)... אה, וגם כי הרקע שלו מזכיר את זה של ג'ורדן ושאק (אבל בכלל לא את זה של לברון), עם אבא קשוח.

אחר כך דורפן ממשיך עם הסלט, כשהוא תולה את פריצת הדרך של ה-NIL במכללות בקייטלין קלארק. ואז הוא טוען שבעתיד זה יגרום לשחקנים להישאר יותר בקולג', למרות שהתהליך הזה כבר קורה הלכה למעשה עם לא מעט שחקנים בשנתיים האחרונות (אבל דורפן כנראה יודע יותר, כי הוא טוען שכרגע הרמה גרועה).

הוא מסיים עם זה שזה הולך לגרום ליותר יציבות בכדורסל המכללות בשנים הבאות, למרות שחוסר היציבות בכלל לא קשור לשחקנים שהולכים ל-נבא (בערך אחוז משחקני המכללות בכל שנה), אלא לשינויים בשוק ההעברות, שה-NIL רק מעודד, שגרמו לתחלופה גבוהה מאוד ולזה שהרבה שחקנים קופצים ממכללה למכללה במקום להישאר במקום אחד 4 שנים.

בקיצור, כתבה שלמה על כלום עם כל מיני הנחות מופרכות. וחבל, כי דווקא אפשר לכתוב לא מעט על מה שקורה במכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 13, 2025 8:25 am 
מנהל פורום

הוא פשוט הרים להנחתה
הכתבה מונצחת בלינק, ונגיד 20 משחקים לתוך העונה הבאה אפשר להציף את הכתבה
כן, כמותית ישראל היום שמה הרבה מילים על כדורסל, אבל אני מצטער, זה ממש לצאת לידי חובה, כי בעל הבית מת על כדורסל
ביורוקאפ מחמל נפשו של העיתון מקבל כתבה אחת ביום לפחות
הם ריקות לגמרי, אינפורמציה שעל פני השטח ואוסף קלישאות לא מחייבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 10:11 am 
Junior

הפרופיל של קספארס יאקוצ'יוניס, אחד השמות החמים עד כה בגזרת הפרשמנים ובכדורסל המכללות בבכלל, עלה להופס בורדינג גייט:

https://www.hoops-bg.net/prospects/7/Ka ... Jakucionis

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 12:02 pm 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
כתבה של רונן דורפן מישראל היום:

https://www.israelhayom.co.il/sport/wor ... e/17136625

מצד אחד, צריך להחמיא לישראל היום על הסיקור המעמיק של כדורסל יחסית לעיתונים אחרים (למרות שקצת חבל שיעקב מאיר נעלם).

מצד שני, דורפן ופלד לא פעם כותבים שטויות.

במקרה הזה, דורפן מתלונן על זה שאי אפשר לשפוט שחקנים במכללות (כמו קופר פלאג) בגלל שהרמה במכללות הפכה לנמוכה מדי (לטענתו, בגלל הכסף הגדול ב-נבא). כראייה לזה הוא מביא את זה שהיו הרבה בחירות גבוהות מחוץ למכללות בדראפט של השנה שעברה... אה, וגם שקייטלין קלארק משכה יותר תשומת לב מאשר גמר הגברים.

בקיצור, מיש מש של טיעונים שלא ממש עוקבים אחרי איזה לוגיקה בסיסית. מעבר לזה שדורפן מתקשה לזהות עד כמה פלאג מוכשר, אין שום ירידה ברמה של כדורסל המכללות בשנים האחרונות, גם אם יש מדי פעם שנתון רוקים פחות טוב (אבל מה זה קשור?). למעשה, הרבה שחקנים נשארים גם עד גיל 24 ו-25, כך שהתחרות למעשה קשה יותר לרוקים מאשר לפני נניח 5 שנים.

אחרי שגמר להתאכזב מפלאג, הוא עובר לדבר על התקווה הנוצצת הבאה -- איי ג'יי דיבאנטסה, שהוא משווה ללברון. דיבאנטסה בהחלט שחקן מוכשר, אבל בעיני לא ברמה של פלאג. ואגב, הוא צעיר מפלאג רק בחודש... אז איך דורפן יודע שדיבאנטסה, שלא כמו פלאג, הוא הדבר האמיתי, מעבר לזה שהוא קרא קצת כתבות הייפ עליו? כנראה על סמך מה שדיבאנטסה מראה מול שחקנים בתיכון (כי שם, כידוע, הרמה יותר גבוהה מבמכללות)... אה, וגם כי הרקע שלו מזכיר את זה של ג'ורדן ושאק (אבל בכלל לא את זה של לברון), עם אבא קשוח.

אחר כך דורפן ממשיך עם הסלט, כשהוא תולה את פריצת הדרך של ה-NIL במכללות בקייטלין קלארק. ואז הוא טוען שבעתיד זה יגרום לשחקנים להישאר יותר בקולג', למרות שהתהליך הזה כבר קורה הלכה למעשה עם לא מעט שחקנים בשנתיים האחרונות (אבל דורפן כנראה יודע יותר, כי הוא טוען שכרגע הרמה גרועה).

הוא מסיים עם זה שזה הולך לגרום ליותר יציבות בכדורסל המכללות בשנים הבאות, למרות שחוסר היציבות בכלל לא קשור לשחקנים שהולכים ל-נבא (בערך אחוז משחקני המכללות בכל שנה), אלא לשינויים בשוק ההעברות, שה-NIL רק מעודד, שגרמו לתחלופה גבוהה מאוד ולזה שהרבה שחקנים קופצים ממכללה למכללה במקום להישאר במקום אחד 4 שנים.

בקיצור, כתבה שלמה על כלום עם כל מיני הנחות מופרכות. וחבל, כי דווקא אפשר לכתוב לא מעט על מה שקורה במכללות.

כן, זה נראה שהתזמון של הכתבה, או לפחות של הדיבור על הרמה הנמוכה, קצת מוזר וכנראה ההבנה שלו מאוד מאוד שטחית (ולא שאני כזה מבין גדול, רק בעיקר מה שאני קורא פה). הרי אם כבר, אז העונה הזאת היא סוג של שנת שיא מבחינת רמה - גם עדיין יש שחקני שנה חמישית, "ותיקים" בני 23-24 שמעלים את רמת הניסיון ורק מהפיזיות, גם הרבה אירופאים מהטופ של הצעירים שבחרו ללכת למכללות בזכות ה-NIL וגם כל עניין ההעברות שגרם לכישרון להיות הרבה יותר מרוכז מבעבר.

אבל אני רוצה לשאול שאלה כזה -
גם במצב כזה, איך יכול להיות שהמניה של שרף למשל היא בירידה בעוד שהמניה של יקוצ'וניוס כל כך בעליה? לי ברור שאם שרף היה משחק במכללות הוא היה עושה 20 נק' למשחק עם 7-8 אס'. הרמה שבה הוא משחק היא כל כך הרבה יותר גבוה מאשר רמת המכללות שזה מגוחך שהוא לא מדורג מעל יקוצ'יונאס. אם היה מדובר בגבוה אתלטי, אז מילא. אבל בסך הכל נראה שהפוטנציאל של שניהם דומה. לליטאי אין איזה יתרון פיזי מהותי או יכולת שאין לשרף. אולי קליעה יותר יציבה ל-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 10:04 pm 
Sophomore

יקוצ'וניוס מאוד פלואידי כבר כתבתי שמזכיר לי את נאש באלגנטיות וחכמת המשחק.
הוא נראה כשרון מאוד מעניין.
שרף אולי בירידה קלה, שמשקפת תקופה לא טובה מבחוץ (משחק אחרון 0-4).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2025 1:10 pm 
Junior

ודים, יאקוצ'יוניס מפגין יכולת טובה-עד-מעולה בשתי נקודות התורפה של שרף עד כה, הקליעה משלוש והיכולת לסיים בצבע מול פיזיות. בדגש על הקליעה משלוש, הוא מפגין יכולת לייצר לעצמו מצבי קליעה, במיוחד בסטפ בק, שנראים בלתי עצירים ועצם האיום להשתמש ביכולת הזאת פותח לו נתיבי חדירה.

מה שלא אהבתי בו זה שני דברים - נטייה לקחת זריקות כאלה משלוש מוקדם בשעון ההתקפה, הזכיר לי את ג'ייסון וויליאמס בשנים הראשונות שלו עם הקינגס.
דבר שני, הוא באמת מאוד פאסיבי ללא הכדור ביד, פשוט עומד על הפרימטר, מסתכל על מוביל הכדור ומחכה לרגע שבו הוא יימצה את אפשרויות התקיפה שלו וימסור לו.

אז אחד היתרונות של שרף זה שהוא הרבה יותר פלאג אנד פליי, קבוצות יראו אותו כמתאים לעלות בעמדה 2 לצד מוביל כדור נוסף, ובבוא הזמן הוא גם יקבל הזדמנויות להוכיח את עצמו כפליימייקר הראשי. אפילו שחקן כמו קודי מרטין קיבל הזדמנות כזאת בשארלוט לפני כמה עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 10:17 am 
Sophomore

הקליעה של יאקוצ'יוניס (מתקצירים) נראית יותר טובה משל שרף ללא קשר למסגרת.
אבל לגבי סיומת בצבע, אולי רמת התחרות השונה משקרת כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 17, 2025 6:37 am 
Sophomore

עוד משחק נהדר לזאב, ששוב מפלרטט עם טריפל דאבל -- 23 נקודות (8 מ-10 מהשדה ו-3 שלשות בלי החטאה), 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים בהפסד עם הבאזר בהארכה למינסוטה. האיבודים ממשיכים להטריד (6 הפעם), אבל הוא שחקן ממש כיפי לצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה