סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 02, 2025 5:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 7:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לשלוח ידיים הוא יודע בכל גודל
פיזית הוא נחות מזוסמן (אולי אפילו מקולשוב, למרות שגם אותו גינת מרח באיזה מאבק על ריבאונד)
אפשר לשחק בהרכבים נמוכים לפעמים, אבל אין טעם לדחוף את מורגן למצ'אפים שגדולים עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 7:38 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
לגבי ההגנה של הארפר - שמעתי את יונצ'וק אומר אצל האוזמן וג'ובה שיש לנו קבוצה עם ווינגספאן, והוא ציין את זוסמן ומורגן ופיליפ ועוד מישהו אבל שכח את החריג באמת - לפני דראפט 2019 הארפר נמדד 1.77 מ' בלי נעליים אבל 1.97 מ' ווינגספאן, שזה נשמע לי יחס די קיצוני.

שאלתי את ידידי ChatGPT למי בהפועל יש מוטת ידיים חריגה:
- אוסטין וויילי עם מוטת כנפיים של 230 סמ' !! הבעיה שבקצה יש סדק כבר חודשיים.
- יובל זוסמן עם מוטת ידיים של 216 סמ'.
- כריס גונסון עם מוטת ידיים של 210 סמ'.
- ג'ראלד הארפר על ה-177 סמ' שלו בגובה, קרינגטון עם ה-187 סמ' ונועם דברת עם ה-197 סמ' חולקים את אותה מוטת ידיים - 200 סמ' !! .
לא מצא נתונים על פיליפ ומורגן.

תחשבו שהיחס בין הגובה למוטת הידיים של ג'רארד הארפר היא כמו של ויקטור וומבניאמה :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 8:39 pm 
Junior

זה די מטורף האמת. חבר שלך gpt אמנם הגזים קצת (לפי המדידות של הדראפט המוטת ידיים שלו טיפה פחות מ-197 ס״מ) ועדיין זה קיצוני. 20 ס״מ הבדל לשחקן בגובה כזה - לצורך העניין, זה יחס הרבה יותר חריג מזה של וומבניאמה ואני מתקשה להאמין שיש הרבה שחקנים עם יחס יותר גבוה מזה בהיסטוריה של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 11:03 pm 
Senior

למו במבה יש ווינגספאן של 2.40 והוא 2.10 מ', זה יחס גדול יותר.
אבל 197 על 177 זה בהחלט נדיר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2025 9:51 am 
Freshman

גמליאל כתב:
גייקובן בדיוק ניצל סעיף יציאה. אין יותר מושלם מזה. גם בשיאו אצלנו עלה מהספסל (אחרי בלאט) ובטח יוכל לתת גיבוי מהספסל יותר טוב ממה שפיליפ נותן.

כנראה שהוא לא בדיוק סוג השחקן שמחפשים (אם בכלל מישהו אצלנו חושב על להתחזק עד לסוף העונה), אבל הייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
הבעיה הגדולה של הפועל עוד מהבניה המקורית בקיץ היא העדר כישרון התקפי. יש לנו את הארפר הנהדר, קרינגטון הלא יציב וסמית' שאמנם שחקן התקפה טוב אבל תלוי באחרים שיפעילו אותו. ומסביבם יש חבורה של נגרים שביום טוב יכולים לעזור התקפית ואז זה נראה כמו מול מכבי / הפועל ת"א אבל לא הייתי בונה על זה למשחקים מכריעים.
הוא זול, הוא לא בא במעמד של כוכב והוא כבר בארץ וסביר להניח שיתאקלם במהירות.
מביא אותו לא במקום הארפר או פיליפ אלא במקום מורגן ורושם למשחקים הגדולים בארץ את בראון, הארפר, פיליפ, סמית' ועוד אחד מבין כריס, ווילי, אוגבידה או זר חדש בעמדה 4. ואז לדעתי אפשר להתחיל לחשוב על תארים מקומיים. באירופה כבר לא נגיע רחוק לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2025 1:03 pm 
Hall of Famer

הרהורי כפירה.
בהנחה שהמלחמה לא נגמרת בקרוב,אלא כאן כדי להישאר גם בעונה הבאה,האם שווה לוותר על עונה אחת באירופה?
הערך הספורטיבי הולך ונשחק.
הבריאות של השחקנים כאן עומדת און דה ליין.
ממשחק למשחק עולה השאלה - בשביל מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2025 1:35 pm 
Junior

חכה שיהיה לך את ההרהור כפירה של ״בשביל מה כדורסל״ גם כשאין מלחמה. שלא לדבר על ההרהור הכללי יותר של ״בשביל מה לקום בבוקר״…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2025 1:47 pm 
Freshman

אבימאל כתב:
בהנחה שהמלחמה לא נגמרת בקרוב,אלא כאן כדי להישאר גם בעונה הבאה,האם שווה לוותר על עונה אחת באירופה?

כשזה בא ממך זה נשמע יותר כמו תקווה מאשר חשש. העונה הבאה היא עוד 9 חודשים ואנחנו עם הפסקת אש בלבנון ובדרך להסכם בעזה, עוד כמה זמן אתה רוצה להילחם?

אבימאל כתב:
הבריאות של השחקנים כאן עומדת און דה ליין.

סכנת נפשות. שחקני כדורסל עלולים להיפצע במשחק כדורסל. עדיף להעביר את המשחקים לפלייסטיישן ולשדר אותם בטוויץ'.

אבימאל כתב:
ממשחק למשחק עולה השאלה - בשביל מה?

איזה מזל שלא יצאת אוהד הפועל ר"ג או משהו כזה, ההרהורים האלה כנראה היו עולים לך באופן שבועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2025 3:40 pm 
Junior

ככל שאני חושב על זה יותר, ואלהים יודע שאני חושב על זה הרבה מדי, אני יותר ויותר משתכנע שהפועל ח-יי-בת להחתים את ג'קובן. מחרתיים נגמר החלון שלו בחוזה להשתחרר מעפולה. שנייה לפני המאניטיים של הגביע, כשברור שכל פציעה של הארפר ו/או קרינגטון ומשחק ההתקפה של הפועל מתרסק לחלוטין ואין שום סיכוי לאיים על התואר מול אחת התל-אביביות (ותכלס, בלי אחד מהם, גם נגד הרצליה אתה לא פייבוריט בשום צורה). ואפילו בלי פציעה, להוריד מהארפר עומס יעשה לו רק טוב. 75 אלף דולר זה הבייאאוט ועל הדרך אתה קונה גם את שמחת החיים של לפחות חלק גדול מהאוהדים המרירים. איזו סיבה בעולם יכולה להיות לא ללכת על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2025 6:19 pm 
Junior

קודם כל, היו חייבים לעשות את זה לאירופה, בגלל שאין שם מגבלת רישום זרים, ואפילו בלי לרשום אותו לליגה. מאד יכול להיות שהוא היה הגרוש שחסר ללירה במשחקים שנתקענו התקפית והפסדנו בסוף במשחק צמוד.
בארץ מכיוון שיש מגבלת רישום ונשארו לך שני מקומות, צריך רגע לחשוב.
ברור שצריך עוד יוצר, אבל הייתי מעדיף שזה יהיה מישהו בעמדות 2-3. זה נכון שג'ייקובן יכול להחליף את הארפר בחלק מהמשחקים, אבל במשחקים החשובים אם קרינגטון והארפר כשירים, אתה לא צריך את ג'ייקובן לידם. לעומת זאת, נכון להיום אתה רושם גם את פיליפ וגם את מורגן, וגם אם איכשהוא הקו הקדמי יסתדר וג'ונסון יהיה ה-3, זה עדיין אחד מבין פיליפ ומורגן בחמישיית הזרים החזקה שלך. היה עדיף להביא שחקן שיכול להיות הזר החמישי הזה במקומם.
רישום שני הייתי משאיר למקרה שוויילי לא חוזר כשיר. ללכת לפלייאוף בארץ עם קו קדמי של סמית', צ'אצ'א ואוגביידה זה לא מספיק.
במילים אחרות, נכון להיום חמישיית הזרים הבכירים שלך זה הארפר, סמית' וכנראה ג'ונסון ("הזר השישי"). יש מקום לעוד 2, הלוואי וזה יהיה ויילי בכושר, אבל הלוואי גם שזה לא יהיה מורגן / פיליפ אלא מישהו יותר טוב מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2025 9:39 pm 
Sophomore

עד שתשמור את כל הרישומים האלו אתה בסכנה לאבד את אירופה בהדחה מוקדמת (אחרי שסביר שאיבדנואת המקום השני שהיה מוביל להגרלה סבירה עד לגמר), את הגביע (שמשוחק עוד שבועיים) ואת המאבק על המקום ה-1 בליגה.

מה שיאמר שבסוף כשכבר תנצל את הרישומים שדגרת עליהם כשעוד היה אפשר לשנות, תשמור רק למאבק על האליפות אליו תגיע ממקום 2-3 ובו תצטרך לעבור שתי סדרות מול התל אביביות נגד הביתיות. משימה שמצב טוב שגם עם חיזוק לא נשיג...

אם לעומת זאת היינו מביאים את ג'ייקובן כבר לפני חודש היינו עם עוד 2 ניצחונות באירופה ועוד ניצחון בליגה. כך שבאירופה מבטיחים המקום השני ובליגה נמצאים במקום ה-1.

אם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2025 10:50 pm 
Freshman

מודה שגם אותי מעסיקה המחשבה הזאת.
להחתים את גייקובן זה צעד מתבקש מאוד, ולכן אני סמוך ובטוח שההנהלה והצוות המקצועי לא יעשו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 27, 2025 11:08 pm 
מנהל פורום

מחר הפסד של לובליאנה לולנסיה ואז אנחנו מכסחים לבור את התחת וזהו מקום שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 10:17 am 
Junior

גמליאל כתב:
עד שתשמור את כל הרישומים האלו אתה בסכנה לאבד את אירופה בהדחה מוקדמת (אחרי שסביר שאיבדנואת המקום השני שהיה מוביל להגרלה סבירה עד לגמר), את הגביע (שמשוחק עוד שבועיים) ואת המאבק על המקום ה-1 בליגה.

מה שיאמר שבסוף כשכבר תנצל את הרישומים שדגרת עליהם כשעוד היה אפשר לשנות, תשמור רק למאבק על האליפות אליו תגיע ממקום 2-3 ובו תצטרך לעבור שתי סדרות מול התל אביביות נגד הביתיות. משימה שמצב טוב שגם עם חיזוק לא נשיג...

אם לעומת זאת היינו מביאים את ג'ייקובן כבר לפני חודש היינו עם עוד 2 ניצחונות באירופה ועוד ניצחון בליגה. כך שבאירופה מבטיחים המקום השני ובליגה נמצאים במקום ה-1.

אם...

את אירופה כבר פספסת מבחינת חיזוק.
אני לא חושב שצריך להמשיך לדגור על הרישומים, להיפך. אני חושב שהיה צריך להביא לפחות שחקן אחד לפני חודש, להרוויח אותו גם לאירופה, או אפילו להתחיל בלרשום אותו רק לאירופה. אני פשוט בעד שנביא שחקן עכשיו, ועדיף שזה לא יהיה ג'ייקובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 11:20 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מחר הפסד של לובליאנה לולנסיה ואז אנחנו מכסחים לבור את התחת וזהו מקום שני

לא, כי יש את הרומנים שבבית משולש איתנו ועם לובליאנה הם ראשונים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 12:11 pm 
מנהל פורום

כי לובליאנה ניצחה את קלוז' פעמיים?
באסה, צריך לקוות שקלוז' יפסידו את אחד המשחקים כי לא כדאי להם להיות בבית משולש שבו הם אחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 6:52 pm 
Junior

Hell yeah…

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=495732

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 7:23 pm 
Sophomore

אם גיקובן מגיע זה אחלה לליגה במקום הנגר פיליפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 8:42 pm 
Junior

uriel17 כתב:
כי לובליאנה ניצחה את קלוז' פעמיים?
באסה, צריך לקוות שקלוז' יפסידו את אחד המשחקים כי לא כדאי להם להיות בבית משולש שבו הם אחרונים

לא נכון. אם הם לא בבית המשולש כי הם הפסידו הם במקום יותר נמוך מאשר אם הם מסיימים במקום האחרון בבית כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 8:52 pm 
Freshman

Tbowers15 כתב:
מודה שגם אותי מעסיקה המחשבה הזאת.
להחתים את גייקובן זה צעד מתבקש מאוד, ולכן אני סמוך ובטוח שההנהלה והצוות המקצועי לא יעשו אותו.

חלום שיאכילו אותי מחר את הכובע
אוכל אותו בתיאבון רב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 9:20 pm 
Sophomore

יש איזושהי הצדקה להמשיך לשלם משכורת לדן שמיר הנוכל? בחולון אוהבים אותו וצריכים מאמן, למה לא לעטוף יפה ולשלוח מתנה? אולי אפשר להכניס לדיל את חנוכי שעושה רושם שגמר שם, ובהזדמנות זו להפסיק לדמיין שנמרוד לוי יחזור אי-פעם ויגשים את כל חלומות הספייסינג שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 9:27 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאני מעדיף את נמרוד לוי במצבו הנוכחי על יותם חנוכי בריא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 9:40 pm 
Sophomore

נמרוד לוי במצבו הנוכחי כנראה עדיף עליו, אבל הוא גם לא פחות מועיל מנמרוד לוי כשיר.

מה זה משנה? אז לא חנוכי, איך קוראים לו, אגוזי. חבילה פתוחה של פתי-בר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 9:54 pm 
Hall of Famer

אתה מתכוון לנתנאל ארצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2025 10:13 pm 
Sophomore

RREEDDTT כתב:
אם גיקובן מגיע זה אחלה לליגה במקום הנגר פיליפ

ממש לא !
זה במקום התותח הארפר שצריך לשמר ליורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1788 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sheky, uriel17 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: