סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מרץ 12, 2025 1:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1573 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חרבות ברזל 2.0
הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 1:37 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Bluey כתב:
פלאש, כל מי שחושב שההתנחלויות הן אסון, שזה רוב העם. הוא משתמט בעינייך?

רוב האנשים במיוחד ששירתו בשטחים לא מבינים למה קומץ של אנשים נמצא שם ומה אנחנו כצבא עושים שם.

חלק ימני וחלק שמאלני, לא מבינים את ההגיון של להקים ישוב בלב אוכלוסיה עוינת ואז לאבטח את הקטסטרופה הזו.
אני לא מכיר אדם אחד ששירת בשטחים ותומך בדבר הזה. בגלל זה אני אומר רוב ולא כל
הקטסטרופה היא לא רק ביטחונית אלא גם מדינית.

אני בהחלט חושב שאזרח צריך לשרת את המדינה כל עוד זה החוק.
אין לו זכות לבקש צמוד קרקע בתמורה.

ולא ענית לי על השאלה.
יש במרחב 4 מליון ערבים אולי 5.
שני מליון בעזה.
ברגע שתספח אתה מכניס אותם ל-תוך המדינה.
הבנתי לא נכון?
תקן אותי אם אני טועה.

ממש לא מעונין לספח אותם, ובטח לא לאזרח אותם
אתה מעונין להקים מדינת טרור בלב ישראל וזה באמת הזיה, הפתרון הזה לא רלוונטי לישראלי הממוצע. 70%-80% נגדו

https://jcpa.org.il/article/638737/

https://www.jdn.co.il/news/2119282/

וכן בכל סקר שתמצא

בנוגע להתנחלויות, בוא רק נוודא הבנה: כמה מתנחלים יש בלואי? זרוק מספר בבקשה. "כל מי שחושב שההתנחלויות הן אסון שזה רוב העם. הוא משתמט בעיניך?" זה משפט תמוה בכל כך הרבה רבדים.

לא הבנתי מה הקשר בין הרישא לסיפא ואם הרישא היא הנחה או עובדה במציאות חלופית בצפון תל אביב או אולי אתה בכלל מדבר על רוב העם הפלסטיני שאתה ככ רוצה שיקים מדינת טרור, ואז כן, הרוב שם יודעים שההתנחלויות הן אסון וטוב שכך. כשקראתי על הצמוד קרקע התמיהה התגברה ואני מתחיל להתלבט אם אני מדבר עם טרול. אתה חושב שאנשים ביישוב שלי נלחמו (ומקצתם מתו) בעזה כדי לדרוש צמוד קרקע בתמורה? מה?

סקרים על מה עם ישראל אומר על ההתנחלויות:
https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1086215

52% : ההתנחלויות הן נכס

https://myesha.org.il/?CategoryID=187&ArticleID=1622
63%: עדיף שרוב ההתנחלויות יהיו בצד הישראלי

https://www.israelhayom.co.il/news/defe ... e/16246643

70%: ההתנחלויות מסייעות לביטחון

אני מבין שקצת שוקינג בשבילך. קח את הזמן לגגל עוד קצת ולהתחבר למה קורה כאן בישראל. אני מחכה לסקר שמראה את הרוב שאומר שההתנחלויות הן אסון. רצוי סקר שבודק מדגם יהודי, לא אלגזירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 9:10 am 
Sophomore

אני בניגוד אליך לא התחתנתי עם אף רעיון ועם אף מנהיג.
כל דבר נבחן מול המציאות.

אפשט:

יש במרחב מיליוני פלסטינאים. אתה מציע להכניס את כולם לתוך מדינת ישראל?
4-5 מיליון חלקם עוינים, חלקם נאצים כהגדרתך, הפתרון הגאוני שלך הוא לספח את כולם?

אם לא מה הפתרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 5:54 pm 
Sophomore

עוד פיגוע בגרמניה. זה הכל בגלל הכיבוש וההתנחלויות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 5:58 pm 
Junior

כי, כידוע לכולנו, כל פיגועי הטרור בעולם חייבים לנבוע מסיבה אחת ויחידה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 8:12 pm 
Sophomore

ברור שיש סיבה אחת. איסלאם קיצוני. וזה לא קשור לא לכיבוש, לא להתנחלויות ולא לזכויות.

אני חושב שהפיגועים באירופה מאז גלי ההגירה מוכיחים את זה. האירופאים פתחו להם את הלב וקיבלו מה שקורה בישראל.

כלומר, גם אם ישראל לא הייתה שולטת כלל ברצועה ובגדה, מאפשר נמל ימי ואווירי ללא הגבלות- המציאות הייתה זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 8:48 pm 
Junior

Bluey כתב:
כל דבר נבחן מול המציאות.

אפשט:

אם לא מה הפתרון?

אותו פתרון גאוני ומקורי כמו בששת הימים ובמלחמת העצמאות, שאבותיך האידואלוגיים תמכו ויישמו אותו

הערבים צריכים להגר מפה, ומתחילים ממי שחטף מאות נשים ילדים וקשישים ואנס נערות. מתחילים מ2 מיליון חמאסניקים כהגדרתך. גם את אלו מיו"ש צריך לעודד החוצה אחרי תמיכתם בעזתים . גם אם זה יקח 50 שנה. בנתיים מעמדתם לא ישתנה בפרומיל. לא אזרחים, כי אנחנו במלחמה גם איתם

ערביי ישראל ימתינו לסוף. ואז הם ישאלו אם הם רוצים להישאר כאן בשלום, או לעזוב, או להילחם. מי שירצה להישאר בשלום בתנאים של היום, תפדאל

מה הפתרון שלך? לתת להם מדינת חמאסטן בלב הארץ, בגבול באר שבע עפולה ירושלים וגוש דן? ל2 מיליון חמאסניקים כהגדרתך פלוס תומכיהם ביו"ש, האזור הכי אסטרטגי בישראל ושולט בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 9:45 pm 
Junior

אבו שוקרי כתב:
ברור שיש סיבה אחת. איסלאם קיצוני. וזה לא קשור לא לכיבוש, לא להתנחלויות ולא לזכויות.

אני חושב שהפיגועים באירופה מאז גלי ההגירה מוכיחים את זה. האירופאים פתחו להם את הלב וקיבלו מה שקורה בישראל.

כלומר, גם אם ישראל לא הייתה שולטת כלל ברצועה ובגדה, מאפשר נמל ימי ואווירי ללא הגבלות- המציאות הייתה זהה.

זה לא דיון מהותי או מעניין במיוחד, אבל אני חושש שאתה לא ממש מבין את המשמעות של המילה ״מוכיחים״. נניח שיש לי סרטן ואני מת ממנו, העובדה שמישהו אחר מת למרות שלא היה לו סרטן, לא מוכיחה שסרטן זו לא מחלה שגורמת למוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 10:00 pm 
Sophomore

הם מוכיחים את זה, מבין גם מבין.
אתה יודע, אפשר גם להסיק מסקנות אמפירית, אבל במקרה הזה, אתה אפילו לא צריך לבדוק שהמפגע מוסלמי נכון?
אין כיבוש גרמני, אין כיבוש צרפתי, אין כיבוש אוסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 10:37 pm 
Junior

אוקיי, אז הוכחת יפה שהפיגועים בגרמניה, צרפת ואוסטריה הם לא בגלל כיבוש (ועל הדרך גם שחוץ מ״מוכיחים״ אתה גם לא יודע מה המשמעות של המילה ״אמפירית״). ברור שיש עניין רציני ומשמעותי עם טרור אסלאמיסטי, אבל מה לגבי ארגוני טרור פלסטינים סוציאליסטיים שבראשם עמדו נוצרים? מה עם הפת״ח שהוציא מאות פיגועים בשם אידיאולוגיה חילונית ועל ידי פעילים חילונים? מה עם עשרות מחבלים שיצאו לפיגועים ממניעים אישיים של נקמה? גם אלה עשו את כל הפיגועים שלהם אך ורק כי אסלאם קיצוני? או שאתה מוכן להכיר בעוד סיבות וטריגרים לפיגועים, פשוט ספציפית אתה חושב שדווקא הכיבוש הישראלי הוא דבר שמעולם לא תרם למוטיבציה של אף טרוריסט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 11:24 pm 
Senior

זה לא פייק

ציטוט:
Miri Regev מירי רגב

פטור מתשלום אגרת רישיון נהיגה לאחינו השבים משבי החמאס.
הלב שלי, כמו של כולנו, עם החטופים שעדיין מצפים לשחרורם ועם בני משפחותיהם, ועם אלה שכבר שוחררו. המעט שאנחנו יכולים לעשות הוא להקל עליהם את החזרה לשגרה.
צעד זה מצטרף לשורת הקלות שמשרד התחבורה מעניק מאז פרוץ המלחמה, כולל נסיעות חינם בתחבורה הציבורית וטיסות חינם לאילת וחזרה למשפחות החטופים ולמפונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 11:39 pm 
Sophomore

איזה כיף זה שאדם קורא מה שבה לו, ומפרש מה שבא לו ובכלל חושב שהוא מכיר אותי. אני? לא יודע מה פירוש המילה אמפירית?
בסדר.
אני רק דן בפורום, לא כותב כרגע מאמר אקדמי או מוכיח תהליכים פיזיקליים בעבודתי *לרוב אמפירית*(במקרה הזה נהיה דקדקנים נודניקים כמוך, לא יכול להרחיב יותר מכך)
אמרתי שגם אפשר להוכיח אמפירית, *אבל* (מילת ניגוד, אתה יודע)....
אתה גם ממציא דברים. הפיגועים אף פעם לא היו בשל מניעים חילוניים. הסיבה היא חוסר הכלה וקבלה של מדינה יהודית מערבית, חילונית במהותה ולא מוסלמית-במרחב מוסלמי. זה קשור לחלוטין לדת איסלאם קיצונית.
פיגועי נקמה? זאת צורה מאוד רדודה של הסתכלות.
ולא, הכיבוש הישראלי לא תרם ולא במאומה. המאבק שלהם הוא לא על הקמת מדינה פלסטינית לצד יהודית ואתה יודע את זה. הם רוצים את הכל, אתה פולש קולוניאליסט ואתה צריך לחזור לאירופה (לא רק אתה אלא כל יהודי ישראל, קוצו של יוד)
גרמניה כבשה משהו (מהעולם הערבי, קוצו של יוד)? איזו סיבה יש לרצף הפיגועים הזה?
אה...בישראל הפיגועים בגלל הכיבוש וממניעים חילוניים (אין כמעט ערבים חילוניים במזרח התיכון) אבל באירופה זה איסלאם קיצוני.
לא מקבל את הטיעון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 12:00 am 
Sophomore

סך הכל צעד הגיוני של רגב. מנקודת המבט של רגב בלבד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 12:04 am 
Senior

היא גם במגעים לתת להם 50% הנחה על קנסות מכביש 6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 8:44 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
היא גם במגעים לתת להם 50% הנחה על קנסות מכביש 6.

כולל חוצה צפון כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 10:51 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
Bluey כתב:
כל דבר נבחן מול המציאות.

אפשט:

אם לא מה הפתרון?

אותו פתרון גאוני ומקורי כמו בששת הימים ובמלחמת העצמאות, שאבותיך האידואלוגיים תמכו ויישמו אותו

הערבים צריכים להגר מפה, ומתחילים ממי שחטף מאות נשים ילדים וקשישים ואנס נערות. מתחילים מ2 מיליון חמאסניקים כהגדרתך. גם את אלו מיו"ש צריך לעודד החוצה אחרי תמיכתם בעזתים . גם אם זה יקח 50 שנה. בנתיים מעמדתם לא ישתנה בפרומיל. לא אזרחים, כי אנחנו במלחמה גם איתם

ערביי ישראל ימתינו לסוף. ואז הם ישאלו אם הם רוצים להישאר כאן בשלום, או לעזוב, או להילחם. מי שירצה להישאר בשלום בתנאים של היום, תפדאל

מה הפתרון שלך? לתת להם מדינת חמאסטן בלב הארץ, בגבול באר שבע עפולה ירושלים וגוש דן? ל2 מיליון חמאסניקים כהגדרתך פלוס תומכיהם ביו"ש, האזור הכי אסטרטגי בישראל ושולט בישראל?

אנחנו כבר כמה שנים בשלטון אולטרא ימין.
למה זה לא קורה לדעתך?
והאם זה יקרה בקרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 12:43 am 
Junior

זה נתפס כדבר לא ישים
אבל הפתרון היחיד הוא שהם ילכו מכאן , גם אם יקח 50 שנה

אני בטוח שזה לא יקרה בקרוב. אעפ"כ לא צריך מהלך הרבה יותר מסוכן מהמצב הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 07, 2025 2:42 pm 
Sophomore

טוב אז ירדנו מהפנטזיה של העלמת כל הארבע מליון?
טוב לך עם המצב הנוכחי?
מדינת ישראל הופכת במהירות מאימפריה למדינת עולם שלישי.
בכל מדד שתבחר יש כאן ירידת ערך מטורפת. תבחר מדד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 08, 2025 9:10 pm 
Junior

הפתרון היחיד הוא שהם ילכו מכאן , גם אם יקח 50 שנה

איפה כאן ראית משהו על מצב טוב, או שהשלמנו עם הארבע מיליון כאן? כאילו, המשפט הזה מובן בדיוק הפוך

מה קשור ירידת ערך במדדים מסוימים, לבין החזון שלך לתת לערבים את האזור ששולט אסטרטגית בכל הארץ, במרכז הארץ, ג'נין אחת ענקית שתשב על ערינו עפולה גוש דן ירושלים ובאר שבע ותקבל הברחות מאיראן של נשק שכרגע הם יכולים לחלום עליו?

אם חשבת שמלחמה ב7 חזיתות עד החזרת חטופים ועקירת האיום העזתי תביא לצמיחה במשק, ניוז פלאש, בדיוק הפוך. זו המלחמה הצודקת בעולם ושווה את המחיר הכלכלי בשביל החזרת החטופים

ביחס לעצימות המלחמה עלות הנשק וכמות גיוס המילואים המצב הכלכלי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 9:43 am 
Sophomore

FLASH כתב:

איפה כאן ראית משהו על מצב טוב, או שהשלמנו עם הארבע מיליון כאן? כאילו, המשפט הזה מובן בדיוק הפוך

מה קשור ירידת ערך במדדים מסוימים, לבין החזון שלך לתת לערבים את האזור ששולט אסטרטגית בכל הארץ, במרכז הארץ, ג'נין אחת ענקית שתשב על ערינו עפולה גוש דן ירושלים ובאר שבע ותקבל הברחות מאיראן של נשק שכרגע הם יכולים לחלום עליו?

אם חשבת שמלחמה ב7 חזיתות עד החזרת חטופים ועקירת האיום העזתי תביא לצמיחה במשק, ניוז פלאש, בדיוק הפוך. זו המלחמה הצודקת בעולם ושווה את המחיר הכלכלי בשביל החזרת החטופים

מה יגרום להם ללכת אם הם לא רוצים? ומאיפה הבאת את המספר 50 שנה? משהו שאי אפשר לבחון...
כמו הנבחר שלך או שאר הדיעות שלך, אם דברים מתרסקים אין צורך לבחון מול המציאות, מאמינים יותר חזק.
תמיד עבד.

מה תעשה עם עשרות המיליונים הערבים האחרים באיזור?
תגרש גם אותם? תבנה מאחזים בכל המזרח התיכון?
תפרק את כל המדינות של השכנים?
זה החזון?

ירידת ערך במדדים מסויימים?
אל תרד על עצמך, אתה ממש קשוח עם עצמך.
באמת כלכך הרבה מודעות וביקורת עצמית מוגזמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 10:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מישהו שם לב למה שקורה באזורי העלאווים בסוריה?
טבח המוני שעושים אנשי ג'ולאני, גברים נשים וילדים, כולל השפלות המוניות שמופצות ברשת כמו אנשים שמוכרחים ללכת על ארבע ולנבוח כמו כלבים לפני שיורים בהם.

האיחוד האירופי אגב גינה את העלאווים. מדהים ההלבנה הזו שעושים לג'יהדיסטים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 1:34 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מישהו שם לב למה שקורה באזורי העלאווים בסוריה?
טבח המוני שעושים אנשי ג'ולאני, גברים נשים וילדים, כולל השפלות המוניות שמופצות ברשת כמו אנשים שמוכרחים ללכת על ארבע ולנבוח כמו כלבים לפני שיורים בהם.

האיחוד האירופי אגב גינה את העלאווים. מדהים ההלבנה הזו שעושים לג'יהדיסטים.

הם גינו את הקורבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 9:15 pm 
Junior

Bluey כתב:
FLASH כתב:

מה יגרום להם ללכת אם הם לא רוצים? ומאיפה הבאת את המספר 50 שנה? משהו שאי אפשר לבחון...
כמו הנבחר שלך או שאר הדיעות שלך, אם דברים מתרסקים אין צורך לבחון מול המציאות, מאמינים יותר חזק.
תמיד עבד.

זה החזון?

מה שגרם להם לעזוב כאן ב48 ו67 , הברירה השניה תהיה טובה בהרבה מהכלום שיישאר להם כאן והם יעזבו. זה בהחלט בהישג יד בעזה והעובדה שהם שיתפו פעולה בהסתרת החטופים בהחלט מזכה אותם בכרטיס חד כיווני החוצה

ישראל בדיוק הביסה את איראן חיזבאללה ופירקה את עזה, המזרח התיכון מתעצב מחדש סביב בריתות עם ישראל. לא צריך לגרש מיליוני ערבים מארצות שכנות, רק להבהיר להם שיש להם מה להרויח מבריתות עם ישראל והסכמי אברהם יצרו הזדמנות לחתירה לבריתות עם ישראל ונגד ציר איראן-חיזבאללה. אבל אל תתן למציאות לבלבל אותך. אני בהחלט לא מתומכי נתניהו, אבל החשיבה העקומה של "7 באוקטובר? אה אז נבנה להם מדינה בלב ישראל שתהפוך לג'נין ענקית ומחומשת פי כמה מרחק יריקה מרוב אוכלוסיית ישראל" זה הדבר המסוכן ביותר שאפשר לבצע, האווילי ביותר, ומי שמציע דברים כאלה אחרי 7 באוקטובר הם מיעוט קיצוני ולא רלוונטי שטוב שיתרחקו ממוקדי מקבלי ההחלטות. מסוכנים פי כמה מנתניהו

המחשבה שאחרי מתקפה של אלפי מחבלים על ישראל, שהתאפשרה מהמחשבה שחמאס רק רוצה שלום וכניסת פועלים וחלוקת פרחים (ובוא נגיד, הציונות דתית לצורך הענין אני מזדהה עם עמדותיה התנגדה לכך בתוקף), הכלכלה הישראלית תישאר יציבה , באמת משעשעת.. תמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 10, 2025 11:38 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
Bluey כתב:
FLASH כתב:

תמיד עבד.

זה החזון?

מה שגרם להם לעזוב כאן ב48 ו67 , הברירה השניה תהיה טובה בהרבה מהכלום שיישאר להם כאן והם יעזבו. זה בהחלט בהישג יד בעזה והעובדה שהם שיתפו פעולה בהסתרת החטופים בהחלט מזכה אותם בכרטיס חד כיווני החוצה

מצויין מזל שיש כאן ממשלת ימין שתממש את הפתרון הריאלי הזה.
עד סוף הקדנציה נראה לפחות חצי עוזבים?
או שאתה אומר, צריך בין חמישים למאה שנה להיות בשלטון ואז יקרו ניסים?

המחשבה שאחרי מתקפה של אלפי מחבלים על ישראל, שהתאפשרה מהמחשבה שחמאס רק רוצה שלום וכניסת פועלים וחלוקת פרחים (ובוא נגיד, הציונות דתית לצורך הענין אני מזדהה עם עמדותיה התנגדה לכך בתוקף), הכלכלה הישראלית תישאר יציבה , באמת משעשעת.. תמשיך[/quote]
מי חשב שחמאס רוצה שלום רק שלום?! אתה ממציא היסטוריה?
שלטון הימין תחזק אותו בכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1573 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: