סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 04, 2025 6:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 5:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לוס לידר בהגדרה הוא מוצר פופולרי להחריד שחברה מסכימה להפסיד עליו כסף כדי שאנשים יוציאו על דברים עם יוניט אקונומיקס חיובי. דוגמה קלאסית - העוף בגריל של קוסטקו בחמישה דולר
ה wnba הוא ממש לא העוף בגריל של קוסטקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 5:55 pm 
מנהל פורום

קרטמן כתב:
לא יודע מאיפה הבטחון שהנבא יידע איך לייצר את הביזנס באירופה ושהליגה שלהם כאן תהיה להיט, ועוד "ללא ספק".
בינתיים מה שארגון הנבא הוכיח זה שהוא יודע איך לשווק מוצר שאפשר להגיד, בלי חלילה לזלזל, שקל לשווק אותו. נבא זה מותג על עם שחקני הכדורסל הטובים בעולם ולפחות בשנות חיינו של רובנו כאן, לא הייתה להם תחרות במקצוע שלהם, התחרות שלהם היא מול תשומת הלב של אוהדי הספורט בכללי, מול כדורגל, פוטבול, בייסבול, ולא מול ליגות כדורסל אחרות.
המבחן היחיד שלהם מחוץ לליגת הנבא עצמה הוא ב-WNBA, ושם אפשר להגיד שאין הצלחה כבירה אם האולמות ממשיכים להיות ריקים כל עוד קייטלין קלארק לא משחקת, ליגת הגברים מממנת את ליגת הנשים מיום הקמתה עד היום בכל שנה, והשחקניות עדיין נאלצות ללכת במהלך העונה לליגות כמו הישראלית בשביל להשתכר בכבוד.

לא יהיה הימור פרוע להניח שאם וכאשר תהיה "נבא אירופה", היא תהיה הרבה יותר דומה לכשלון הכלכלי של ה-WNBA מאשר להצלחה הכלכלית של ה-NBA. כדורסל אירופאי מעולם לא היה רווחי ואני לא רואה איך הנבא יכולה לשנות את זה בלי לשלב בין שתי הליגות, מה שכמובן לא יקרה. אני גם לא רואה את השמות הגדולים בכדורסל האירופאי נוהרים לליגה החדשה הזאת, בינתיים רובן גם לא יכולות כנראה גם אם היו רוצות כי הן קשורות בחוזה עם היורוליג.
הפועל ירושלים הייתה אמורה להיות הראשונה בתור להתלהב מהחזון של הליגה הזאת, בכל זאת היא היחידה מחוץ לארה"ב שמוחזקת ע"י אחת מ-30 הבעלים של ליגת הנבא, ואפילו היא מנסה להיכנס ליורוליג ולא מתכננת על הנבא באירופה, אז כנראה שמשפחת אדלסון יודעת יותר טוב מאיתנו כאן שאין על מה לבנות.

תגיד, על סמך מה אתה כותב את הפוסט הזה? ידע אישי חינם?
WNBA בפריחה חסרת תקדים מבחינת הצופים
https://www.wnba.com/news/wnba-delivers ... 024-season
הנה דוגמא אחת אבל אפשר להביא עוד הרבה
אתה לא זה שכתבת הרייטינג ולכן גם ההכנסות של הNBA בירידה?
בדיוק כשנחתם חוזה שיא בין הרשתות לליגה
ותקרת השכר עולה גם העונה ב10%
היורוליג, חובבנים בהשוואה לNBA בעשיית עסקים, אתה יכול לסמוך על סילבר שיש לו כבר סקרי שוק, ניתוחים ותזרימי מזומנים אפשריים וכו'
יכול להכשל? ברור כמו כל עסק
אבל הסיכויים להצליח? הרבה יותר מהיורוליג
הסיבה שקבוצות רוצות לשחק ביורוליג, היא ההזדמנות לשחק מול הקבוצות הטובות באירופה, הליגה עצמה?
בדיחה, מכניסה לקבוצות גרושים ביחס לתקציב
https://europrobasket.com/overseas-bask ... lion%20USD.
הנה עוד מידע
ממליץ לקרוא קצת חומר מעודכן לפני ששוטחים טיעונים כל כך חד משמעיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 5:57 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לוס לידר בהגדרה הוא מוצר פופולרי להחריד שחברה מסכימה להפסיד עליו כסף כדי שאנשים יוציאו על דברים עם יוניט אקונומיקס חיובי. דוגמה קלאסית - העוף בגריל של קוסטקו בחמישה דולר
ה wnba הוא ממש לא העוף בגריל של קוסטקו.

ואתה גם לא קונה כרטיס למשחק NBA בגלל שקנית כרטיס לNBA
לא יודע כמה כסף מרוויחים או מפסידים בעלי הקבוצות בWNBA ואין לי זין להתחיל לבדוק
אבל זה שהן מאיימות בשביתה והבאז סביבם בשנה האחרונה, רומז שמצב הליגה מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 6:03 pm 
מנהל פורום

https://www.sportspro.com/news/wnba-los ... am-silver/
לא התאפקתי ובדקתי
הם הפסידו 40 מיליון העונה לעומת 50 מיליון בעונה הקודמת
עכשיו נשאר לברר מה ה NBA מקבלים תמורת 40 מיליון
ולמה השחקניות מרגישות מספיק בטוחות לדרוש עוד כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 6:30 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
הwnba הוא לוס לידר. התפקיד שלו בארגון הוא לא להרוויח כסף. זה לא קשור לטיעון העיקרי שלך.

מהאיש שהביא לנו את "חברות ההימורים מתמחרות לפי מה שהן חושבות שהמהמרים חושבים".

קראת את ההגדרה שנורטון פירט ללוס לידר? למה אתה סתם מחרטט?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 6:31 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
קרטמן כתב:
לא יודע מאיפה הבטחון שהנבא יידע איך לייצר את הביזנס באירופה ושהליגה שלהם כאן תהיה להיט, ועוד "ללא ספק".
בינתיים מה שארגון הנבא הוכיח זה שהוא יודע איך לשווק מוצר שאפשר להגיד, בלי חלילה לזלזל, שקל לשווק אותו. נבא זה מותג על עם שחקני הכדורסל הטובים בעולם ולפחות בשנות חיינו של רובנו כאן, לא הייתה להם תחרות במקצוע שלהם, התחרות שלהם היא מול תשומת הלב של אוהדי הספורט בכללי, מול כדורגל, פוטבול, בייסבול, ולא מול ליגות כדורסל אחרות.
המבחן היחיד שלהם מחוץ לליגת הנבא עצמה הוא ב-WNBA, ושם אפשר להגיד שאין הצלחה כבירה אם האולמות ממשיכים להיות ריקים כל עוד קייטלין קלארק לא משחקת, ליגת הגברים מממנת את ליגת הנשים מיום הקמתה עד היום בכל שנה, והשחקניות עדיין נאלצות ללכת במהלך העונה לליגות כמו הישראלית בשביל להשתכר בכבוד.

לא יהיה הימור פרוע להניח שאם וכאשר תהיה "נבא אירופה", היא תהיה הרבה יותר דומה לכשלון הכלכלי של ה-WNBA מאשר להצלחה הכלכלית של ה-NBA. כדורסל אירופאי מעולם לא היה רווחי ואני לא רואה איך הנבא יכולה לשנות את זה בלי לשלב בין שתי הליגות, מה שכמובן לא יקרה. אני גם לא רואה את השמות הגדולים בכדורסל האירופאי נוהרים לליגה החדשה הזאת, בינתיים רובן גם לא יכולות כנראה גם אם היו רוצות כי הן קשורות בחוזה עם היורוליג.
הפועל ירושלים הייתה אמורה להיות הראשונה בתור להתלהב מהחזון של הליגה הזאת, בכל זאת היא היחידה מחוץ לארה"ב שמוחזקת ע"י אחת מ-30 הבעלים של ליגת הנבא, ואפילו היא מנסה להיכנס ליורוליג ולא מתכננת על הנבא באירופה, אז כנראה שמשפחת אדלסון יודעת יותר טוב מאיתנו כאן שאין על מה לבנות.

תגיד, על סמך מה אתה כותב את הפוסט הזה? ידע אישי חינם?
WNBA בפריחה חסרת תקדים מבחינת הצופים
https://www.wnba.com/news/wnba-delivers ... 024-season
הנה דוגמא אחת אבל אפשר להביא עוד הרבה
אתה לא זה שכתבת הרייטינג ולכן גם ההכנסות של הNBA בירידה?
בדיוק כשנחתם חוזה שיא בין הרשתות לליגה
ותקרת השכר עולה גם העונה ב10%
היורוליג, חובבנים בהשוואה לNBA בעשיית עסקים, אתה יכול לסמוך על סילבר שיש לו כבר סקרי שוק, ניתוחים ותזרימי מזומנים אפשריים וכו'
יכול להכשל? ברור כמו כל עסק
אבל הסיכויים להצליח? הרבה יותר מהיורוליג
הסיבה שקבוצות רוצות לשחק ביורוליג, היא ההזדמנות לשחק מול הקבוצות הטובות באירופה, הליגה עצמה?
בדיחה, מכניסה לקבוצות גרושים ביחס לתקציב
https://europrobasket.com/overseas-bask ... lion%20USD.
הנה עוד מידע
ממליץ לקרוא קצת חומר מעודכן לפני ששוטחים טיעונים כל כך חד משמעיים

לא הבנתי.
יש עלייה בצופים ב-WNBA בזכות הבאז שהביאה קייטלין קלארק כפי שאמרתי, וכמו שהראית בעצמך כמה פוסטים אחרי, הליגה הזאת עדיין מפסידה ערימות של כסף כל שנה. אפרופו קריאת חומר מעודכן לפני ששוטחים טיעונים.
אכן אני זה שכתב שיש ירידה ברייטינג, המספרים פורסמו במספיק מקומות, זה לא ידע אישי ששלפתי מישיבות הנהלה של ESPN.
לא כתבתי שיש ירידה בהכנסות של הנבא, כי זה לא נכון, החוזה כבר היה חתום כשהרייטינג התחיל לרדת. מי שמפסידות, לפחות על נייר התחזיות, הן רשתות השידור ששילמו X על סמך תחזיות צפייה Y ובפועל משלמות את אותו X על צפייה בפועל של Y-כמה שזה לא יהיה.
אתה ממליץ לי לקרוא על המצב הכלכלי של היורוליג כשאני בעצמי כתבתי שהכדורסל האירופאי כושל כלכלית? כאמור, לא הבנתי.
הסיכויים של "נבא אירופה" להצליח הרבה יותר גבוהים מהיורוליג, נניח. על סמך מה אתה כותב טיעון כל כך חד משמעי? כי אתה מניח שאדם סילבר עשה סקרי שוק שאמרו מה? שכל קבוצות הכדורסל האירופאי מתנהלות בכשלון מחפיר, ויש מליוני אנשים ברחבי העולם שמתים לשלם יותר על כדורסל אירופאי? זה לא רק היורוליג שכושל כלכלית, כן? הקבוצות עצמן גם לא מייצרות כסף, כי מה לעשות, המוצר הזה לא מעניין מספיק אנשים שמוכנים לשים מספיק כסף על צפיית PPV, על רכישת מרצ'נדייז, ועל רכישת מנויים/כרטיסים. נחיה ונראה אם הנבא יצליחו לקחת מוצר כושל כלכלית ולהפוך אותו למאוזן, עזוב רווחי. ועוד בלי הקבוצות הגדולות באירופה, כי הקהל האירופי ודאי צמא לקבוצות הדרג השלישי של ספרד או לקבוצה מהונדסת בלונדון.
נחיה ונראה. כאמור כנראה שאדלסון עצמו לא חושב כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 7:12 pm 
Senior

הרייטינג של הnba לא בירידה, כבר דיברנו על זה.
זה אולי היה נכון על הנייר בנובמבר. זה כבר לא נכון עכשיו, וכאמור - גם הנתון מאז התבסס בעיקר על מדד מיושן, ככה"נ.

מה שכן, אני כן חושב שסילבר עשה המון המון שגיאות בלשווק את הליגה בשנים האחרונות. החל מהסתמכות שגויה ומוגזמת על לברון וקארי כשהם מתקרבים לעשור החמישי לחייהם, דרך השיט-שואו של האולסטאר, כל אחד שיחליט מה הוא חושב על בקשות הטריידים (שהן כבר עניין קצת אחר), אבל יחד עם כל זה, אין ספק שהוא יודע בכל זאת להגדיל את ההכנסות מהמוצר ועושה את זה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 7:51 pm 
Freshman

נו בסדר, לא אני בחרתי להעלות מהאוב את הטענה הזאת שגם לא קשורה לדיון.
לגבי הטענות שלך על השיווק של הנבא, אני מניח שלרשימה שלך יתווסף הניסוי האירופי בעוד כמה שנים, אבל כאמור נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 9:51 pm 
Junior

אז זוסמן לפי הדיווחים חותם מחר לשלוש שנים. כולם חיפשו את הפאוור מוב של אדלסון והארפר-קרינגטון-זוסמן זה בהחלט זה. לא חושב שיש מישהו שהאמין שהפועל תצליח להחתים את שלושתם והיא עושה את זה, כששלושתם יכלו לשחק ביורוליג בעונה הבאה, ולפחות לגבי שני הישראלים שבהם - גם תמורת יותר כסף…

מקצועית נטו, בלי כל המימד ההצהרתי, אני לא בטוח כמה זה חשוב מבחינה מקצועית. זוסמן זה כנראה גם מיליון דולר צפונה + ההתחייבות שהוא יהיה הפנים של הקבוצה והעניין הזה שלא יביאו לו כוכב לעמדה 3 על הראש. כמה זה יותר טוב מאשר איזה רפי מנקו או משהו ב-450k + עוד זר במיליון דולר לעמדה 3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 10:10 pm 
Junior

שיביאו זר במיליון דולר לעמדה 2, ואז מורגן מהספסל סוגר לך מעולה את עמדה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 11:05 pm 
Junior

אהלן וסהלן. שאלה יהיו הצרות שלנו. אין כמו מתן שלנו בעולם ואני באמת מאוהדי הפועל הספורים שחושבים שבתמונה הגדולה באמת צריך לנשק להנהלה את הרגלייים. נקודתית, אני חושב שאפשר לדמיין עלות-תועלת יותר מוצלחת בעמדה 3 מאשר זוסמן/מורגן ב-1.5 מיליון דולר (נניח)…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 11:37 pm 
Sophomore

לדעתי צריך להתסכל על עמדות 2-3 ביחד. לדעתי עומדים להיות שם זוסמן+קרינגטון+מורגן (כזר 6 שלא נרשם למשחקים המכריעים בארץ) + זר מעולה בעמדה 2-3 סטייל ליוואי רנדולף שיעלה בחמישייה לצד זוסמן.

יש עוד אפשרות אחרת שמערבלת את כל הקו האחורי (עמדות 1-3) וזה שיחליטו שהזר התותח הנוסף יבוא בעמדות 1-2. לדעתי זו תהיה טעות כי בסוף יש שם את הארפר שהוא הכוכב הראשי, זה יושב יותר מידי על קרינגטון (2 קטן), גומר את הובר ומשאיר תפקיד מרכזי מידי למורגן (שגם יהיה חייב להירשם במשחקים מכריעים אחרת רק זוסמן יוכל לשחק 3).

אבל בתכל'ס שתי האופציות משאירות המון המון מקום לזוסמן גם באירופה ואפילו עוד יותר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 03, 2025 11:54 pm 
Sophomore

זוסמן מביא ערך מוסף שיווקי כישראלי 'אסלי' מוביל,
אולי בפורום הזה זה לא מדד טוב להשקעה, אבל בציבור הרחב יש לזה אחיזה.
מעבר לזה שבשלבי ההכרעה הוא נותן לך שחקן אחד יותר שהוא באמת ברמה, לעומת מנקו שהוא גבולי.
יחד עם מורגן, זו בסה"כ עמדה ראויה לרמות של טופ יורוקאפ, בטח אם זו העמדה הפחות טובה שלך.

לגבי הזר של המיליון דולר, אני הייתי מעדיף שיביאו אותו בעמדה 4, שישלים מצוין את וויילי.
ליד הארפר דווקא הייתי רוצה מישהו שלא ידרוך לו יותר מדי על האצבעות, אבל כן צריך משמעותית יותר כישרון ממה שהיה השנה.
איזה קומבו גבוה שיכול לשחק ליד האפר וקרינגטון כשלישייה ושידע לפעמים לקחת את המשחק על עצמו, אבל רוב הזמן יתן להארפר לנהל את ההצגה.
כלומר איזה קרינגטון משודרג, בעיקר ביכולת ניהול המשחק.
ב450-500 אלף דולר, אולי טיפה יותר, אני חושב שאפשר יהיה למצוא שחקן מתאים.

ואז צריך בסה"כ עוד שני שחקני רוטציה בכירה- אחד לעמדה 3-4 ואחד לעמדות 4-5.
אחד ישראלי ואחד זר, לא כ"כ משנה איזה מהם על איזו עמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 12:09 am 
Sophomore

קרינגטון רשום באתרים השונים בין 190-193 ס"מ.
זה לא כזה נמוך. אם כבר, הוא פשוט לא כל כך אתלטי.
אז הקומבו האידיאלי צריך להיות, מעבר לניהול המשחק, גם שומר יותר טוב,
או פשוט סתם יותר מאסיבי ואתלטי או גבוה, כדי שיוכל להיכנס לעמדה 3 כגיבוי לזוסמן ומורגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 6:03 am 
Freshman

לא מבין למה בקבוצה ששואפת לשחק ביורוליג, צריך "לשריין עמדה" לשחקן שלא בדיוק יכול לתת 20 נקודות למשחק.
זוסמן, החתמה נהדרת בשבילנו וכבודו במקומו מונח יכול לחלוק את העמדה עם סמול פורוורד זר ברמה גבוהה. אף אחד לא אמר שהוא חייב לשחק 25 דקות ביורוקאפ/יורוליג.
הערך המוסף שלו הוא בליגה בתור ישראלי מוביל והוא יכול בהחלט לשחק 17 דקות באירופה. גמיש.
זאת דעתי.
קבוצה טובה ועמוקה צריכה גיוון, איכות ועומק על כל עמדה. זוסמן מביא איכויות הגנתית קליעה לא רעה אבל הוא לא סקורר.
ולגבי מורגן... תעשו לי טובה.
הוא לא צריך להישאר לדעתי.
הוא פשוט לא טוב מספיק לטופ יורוקאפ
וזה שגל מקל ודנשה ואלון חושבים שהוא מתאים מראה קצת על הקונספציה בבניית הקבוצה הזאת, שנכשלה כשלון חרוץ השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 6:38 am 
מנהל פורום

כמה שחקנים ביורוקאפ נותנים 20 נק' למשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 8:05 am 
Sophomore

למורגן היו חבלי קליטה קשים.
החצי השני של העונה כבר היה הבה יותר טוב.
גם השנתיים שלו לפני שהגיע להפועל מלמדות שאם מדובר בזר שישי-שביעי,
בהחלט מדובר על שחקן ששייך לרמת טופ יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 8:10 am 
Sophomore

אגב, אני מניח שהפועל תשחק ביורוקאפ גם השנה.
אם הפועל תיכנס ליורוליג כבר השנה, אז אני מסכים שצריך סמול זר טבעי טוב יותר ממורגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 8:38 am 
Junior

רק להבהיר, כי אני התחלתי עם הטייק החמוץ הזה: זוסמן אחלה שחקן ומורגן אחלה שחקן ולפחות לגבי האחרון, אני טענתי את זה גם כשלכולם היה ברור שצריך לחתוך אותו. אני חי לגמרי בשלום עם עמדה 3 שמאויישת על ידי שניהם, ביורוקאפ או בכל מקום אחר. לא בכל עמדה צריך שחקן שנותן 20 נק׳ ושניהם דווקא שחקנים שבהחלט יכולים לתרום גם בצבירת נקודות, בעיקר בקליעה מאוד יציבה מבחוץ, מה שחסר בקו האחורי הנוכחי של הפועל. אני מסכים עקרונית לגבי הבעייתיות שבלהתחייב לא להביא שחקן בקליבר גדול יותר על העמדה של זוסמן. זוסמן הוא שחקן משלים, לתת לו תחושה שהוא המרכז של הקבוצה זה לא רעיון טוב במיוחד, כי אין לו את היכולות האלה בהתקפה ומבחינת בניית הקבוצה, זה ייצר מצב של שני שחקנים באותה עמדה שנותנים דברים דומים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 9:01 am 
מנהל פורום

בדיוק
כסף? חוזה גדול? המשכיות?
הכל טוב
אבל להתחייב על דברים קונקרטיים, כמו דקות משחק או להיות ה 3 הפותח?
מה אם צוות הסקאוטינג מביא שלוש מהחלומות?
מה אם תוך כדי העונה, המחליף שלו יותר טוב ממנו, מה אם מתברר שאיתו אנחנו בטופ ארבע אבל לא בטופ 2 של היורוקאפ
ואם נחזור לכדורסל, זוס לא טוב בלהוריד כדור לרצפה, יחס אס/איב 2.4/1.4 עונה קודמת יחס 2/1.7 כמעט איבוד לאסיסט, זה בליגה, ביורוקאפ התמונה עוד פחות טובה

משחק נגד רמת גן בעונה שעברה כשהזרים נשארו בבלגרד היו לו 10 איבודים כי נתנו לו להיות רכז
העניין הוא שהוא ממשיך להאמין בעצמו ולנסות לכדרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 11:44 am 
Freshman

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כמה שחקנים ביורוקאפ נותנים 20 נק' למשחק?

אחד. הארפר.

ומורגן שחקן דומה מידי לזוסמן, צריך בעמדה הזו סקורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 12:03 pm 
Freshman

ברור (לי לפחות) שהחוזים של קרינגטון וזוסמן מופרעים ואפשר באותו כסף להביא שחקנים הרבה יותר טובים.
אבל מה לעשות שהחוזים האלו לא מגיעים בחלל ריק. יש חוק רוסי, יש הגבלה של 5 זרים בליגה, ולכן כל ישראלי טוב הוא מצרך מבוקש.
זוסמן הוא הישראלי הכי טוב הפנוי בעמדה 3. קרינגטון הכי טוב בעמדה 2 ופשוט אין להם תחליף ישראלי באותה רמה.
תוסיפו לזה גם את המכה התדמיתית של איבוד של אחד מהם למכבי / הפועל ת"א ותקבלו חוזה של 850K.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 12:07 pm 
Freshman

כשציינתי שחקן שנותן 20 נקודות למשחק ביורוקאפ התכוונתי לסקורר שיכול לנצח משחק.
זוס, לא כזה. יש לו איכויות נהדרות ומוערכות אבל אי אפשר לצפות ממנו להיות שחקן מוביל בהתקפה.
הוא מנהיג בהגנה ושחקן תומך בהתקפה.
לדעתי, בעמדה כל כך מרכזית וחשובה כמו סמול פוררורד צריך שחקן זר מוביל גם בהתקפה שיכול לנצח משחק עם 20 נקודות.
.האיזון ביניהם על העמדה הוא מה שצריך לחפש.
מורגן שחקן נחמד.
הגנה טובה ויד טובה משלוש.
הוא לא זר שמתאים לעמדת הסמול פורוורד.
ואני לא נכנס לענייני זר 6 או 7.
הנסיון של הפועל תל אביב השנה הראה שצריך ללכת על כל הקופה ולהביא את הזרים הכי טובים.
לא להתפשר על זרים בינוניים.
עדיין מחכה שמקל/דנשה/אלון יסבירו את ההבאה של מורגן, פיליפ, אוגביידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 12:18 pm 
Hall of Famer

אם מכל הזרים שהיו העונה (ולא רק העונה) רק אחד (הארפר) היה בפירוש מעל רמתו של זוסמן (על ויילי אפשר להתווכח, כל השאר...) - אז מה בדיוק הבעיה לבנות על זוסמן כשחקן חמישייה?
בניסוח אחר, נניח מתכננים להוריד אותו לספסל, האם אתם באמת מאמינים שיגיעו 5 זרים (מפוזרים בעמדות, שכולם יתאקלמו בפועל בהצלחה וכו') שיותר בכירים/טובים ממנו?
נשמע ממש קלוש בעיניי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 04, 2025 12:35 pm 
מנהל פורום

זה שרק אחד במובהק טוב מזוס, מעיד על איכות זרים לא מספיק טובה ולא על כמה שזוס טוב
הבעיה היא לא עם זוס בחמישיה, הבעיה היא בהתחייבות, יהיו תקופות בעונה שהוא יהיה לא טוב, או יסבול מסימפטום "יש לי לחוזה גדול ארוך טווח" ואז אתה מספסל והוא שולף סעיף מהחוזה
זאת פשוט דינמיקה לא בריאה בחלוקת דקות וקביעת הרכבים
שחקנים עושים קפיצות ביכולת פתאום, שחקנים מפתיעים לרעה, מפתיעים לטובה
הצוות המקצועי חייב להיות חופשי לנהל דקות והרכבים משיקולי ניצחון במשחק בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 89, 90, 91, 92, 93  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: