סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 06, 2025 5:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2025 1:39 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אלי סהר טוען שיגיעו בקיץ ממה שידוע לו 3 שחקני חיזוק זרים להפועל ירושלים לא משנה איך העונה תסתיים.בהנחה שלא יקבלו וילדקארד ליורוליג .המטרה זכייה ביורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2025 4:23 pm 
Freshman

RREEDDTT כתב:
אלי סהר טוען שיגיעו בקיץ ממה שידוע לו 3 שחקני חיזוק זרים להפועל ירושלים לא משנה איך העונה תסתיים.בהנחה שלא יקבלו וילדקארד ליורוליג .המטרה זכייה ביורוקאפ

אם זה נכון ( וזה בכלל לא בטוח...)
אז זה אומר שהארפר, וויילי, מורגן וסמית (?) נשארים?
אויי גוואלד
אני לא חושב שמורגן וסמית הם זרים צריכים להשאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2025 6:20 pm 
Junior

הודי כתב:
RREEDDTT כתב:

אם זה נכון ( וזה בכלל לא בטוח...)
אז זה אומר שהארפר, וויילי, מורגן וסמית (?) נשארים?
אויי גוואלד
אני לא חושב שמורגן וסמית הם זרים צריכים להשאיר.

לדעתי יתחילו את העונה עם 6 זרים. אם זה נכון, זה אומר שאחד מבין מורגן או סמית' יישארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2025 6:55 pm 
Hall of Famer

העמדה החסרה היום היא הרנדולף.
אם מוצאים אס לעמדה הזאת,אין בעיה להשאיר את מורגן שיתן שם 10 -12 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 05, 2025 7:41 pm 
Junior

השיחה קצת נעה במעגלים, אבל לא ימצאו את הרנדולף כדי לא להביא אותו על העמדה של הזוסמן. ובכל מקרה, מה שהכי חסר זה לא הרנדולף, אלא הטרנס מוריס/הזאק לידיי/הג׳יילן הורד/הקרי בלאקשיר, או שאר שמות מתהום הנשייה שיכולים לשחק בעמדות 4-5, לשמור ולקחת ריבאונד ובעיקר לייצר נקודות במגוון דרכים, כולל קליעה משלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 5:26 am 
Freshman

נביא בעירו כתב:
השיחה קצת נעה במעגלים, אבל לא ימצאו את הרנדולף כדי לא להביא אותו על העמדה של הזוסמן. ובכל מקרה, מה שהכי חסר זה לא הרנדולף, אלא הטרנס מוריס/הזאק לידיי/הג׳יילן הורד/הקרי בלאקשיר, או שאר שמות מתהום הנשייה שיכולים לשחק בעמדות 4-5, לשמור ולקחת ריבאונד ובעיקר לייצר נקודות במגוון דרכים, כולל קליעה משלוש.

לדעתי, צריך להיות זר טוב ודומיננטי על כל עמדה.
בלי שום יוצא מן הכלל.
חוץ מהארפר וווילי. צריך עוד שלושה צריך בעמדות 2 3 4. לא משלימים ולא בטיח.
זרים ברמה של הארפר וויילי.
בנוסף ישראלים טובים על כל עמדה בקבוצה.
הובר, קרינגטון, זוסמן, נמרוד לוי ועוד סנטר. ( לא צ'אצ'א)
צרו תחרות בריאה בקבוצה, עומק, איכות וכשרון.
אבל כמובן שצריך מאמן טופ ומנוסה שיכול לנהל את כל הכישרון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 9:05 am 
Hall of Famer

זה קל להגיד...
בפועל מה שתיארת דורש השקעת משאבים עצומים, אולי אפילו סדר גודל של הכפלת התקציב בעונה הקודמת (הכפלת שכר שבוצעה להארפר, העלאה משמעותית לזוסמן וקרינגטון, ועוד 3 זרים חדשים בעמדות 2-4 בעלות כפולה/משולשת מקודמיהם), וכמובן העניין הפעוט של לפגוע בכל הזרים החדשים.
אגב, אפשר להגיד שאפילו להפועל ת"א השנה - על כל ההשקעה הפסיכית והריצה המצוינת - לא היה במובנים מסוימים "זר טוב ודומיננטי" בעמדה 4, ואפשר להתווכח גם לגבי עמדה 3 (או לחילופין, עמדה 1 לאחר "ההחלפה" בין בברלי למדר).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 12:29 pm 
Freshman

אני חושב שאנחנו נתקעים קצת על עמדות שפחות רלוונטיות בימנו, הרי זוס ורנדולף שיחקו ויכולים לשחק ביחד, גבוהים זה עיניין של רוטציות ומאצ׳אפים וכו׳.
אני חושב שההבדל זה שחקנים שיוצרים גרביטציה ויכולים ליהיות יותר תלויים בעצמם ביום נתון מבחינת יכולות וזה בדרך כלל זרים (בין אם זה כוכב או רול פלייר אגב), הפועל היתה בנחיתות העונה מהבחינה הזו.
אפשר לפשט ולהגיד שהפועל חסרה שלושה זרים דומיננטיים העונה כדי ללכת עד הסוף ביורוקאפ, נגיד בפרוטוטייפ של רנדולף, קולסון והורד, ואני נותן את הדוגמאות האלו כי שלושתם מסוג השחקנים שיכולים לנוע בין שתי עמדות, משם אתה מעצב הרכבים בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 12:34 pm 
Sophomore

לדעתי בעצם הקביעה שצריך להביא זר "כמו ווילי" ומצד שני בהתמרמרות על זוסמן יש הטייה לטובת זרים ונגד ישראלים. בסוף ווילי שחקן שהראה מעט מאד העונה גם במספרים וגם ביכולות ובטח שלא הצדיק את רמות השכר שלו. כן אוהבים אותו ומקווים שיצמח אבל לעמדה שלו הוא כרגע לא יותר ממה שזוסמן לעמדה 3.

זוסמן בצד, אני חושב שכולם פה אומרים דברים דיי דומים. אנחנו במצב שהסגל הישראלי בעצם סגור ויש לנו את הארפר + ווילי חתומים כזרים -
- את מירב תשומת הלב והכסף הייתי שם על להביא תותח על בעמדה 4 שנותן גם התקפה עם דגש על קליעה וגם ריבאונד והגנה. אם רוצים להתפוצץ על זר במעל מיליון $ הייתי עושה את זה בעמדה הזאת (החלום זה צ'ימה מונקה).
- מיד אחריו שחקן בעמדה 2-3 שיודע לייצר בהתקפה (משתמש ברנדולף או פוסטר כדוגמא אבל יש המון כאלו שמסתובבים באירופה). בשכר של 500K~ זה צריך להיות מאד אפשרי.
- מחליף לעמדות 4-5 שיכול לשחק את שתיהן. כלומר גם לצד ווילי/צאצא וגם לצד מונקה/נמרוד. זה בעצם המחליף של ג'סטין סמית' (ואם ממש רוצים אפשר לשקול להשאירו אותו לפוזיציה הזאת כצ'אנס אחרון).
- הייתי משאיר את מורגן כזר 6.

לא הייתי מביא יותר מזה בשלב זה, אבל בהחלט שומר תקציב לחילופים ושוקל במהלך העונה להביא עוד שחקן לעמדות 3-4 אם יזהו שם חוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 06, 2025 1:13 pm 
Freshman

כן מסכים, רק הייתי אומר שבין שחקן הפנים לשחקן ב2-3 אין הבדל בחשיבות, שתי העמדות קריטיות וזקוקות לשחקני חמישייה משמעותיים+.
למעשה השחקן בעמדה 2-3 הוא קריטי יותר מהבחינה של מבט אחר של יצירה בהתקפה, כי אני חושב שהוכח שהארפר-קאדין זה לא מספיק ברמת היורוקאפ.
בין אם זה מישהו בפרופיל של רנדולף או פוסטר, אנחנו מדברים על האופציה מס׳ 2 במקרה הכי גרוע שמדובר בזריקות מכריעות ברבע אחרון/דק׳ אחרונות, ככה שזה יכול בהחלט ליהיות מישהו בחצי מיליון או יותר (אולי גם פחות), כך או כך זו עמדת מפתח ועל סף שחקן פרנצ׳ייז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, uriel17 ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: