סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 10, 2025 4:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2390 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 3:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
דניאל כתב:
יונתן אלון הכי קרוב היום ל"שחקן בית" של הפועל ירושלים, וזה גם היתרון שלו. אין ספק שהערך שלו בירושלים גבוה משמעותית מהערך שלו בכל מקום אחר (הערך שלו הוא גם ההמשכיות כמאמן וגם ההמשכיות הארוכה יותר במערכת).

אני בטוח שיש המון מאמנים אירופאים טובים מיונתן אלון, הרבה מאד דז'יקיצ'ים (אגב, אני זוכר איזו ציוץ בטוויטר כמה ימים לפני החתימה שלו, שזה המאמן שהפועל צריכה). אני אומר שבהתחשב בהיסטוריה של הקבוצה, הסיכויים של מהלך כזה להכשל גבוהים. אני לא יודע אם זה כי לא מוצאים את הטובים או שיש משהו ביכולת שלהם להצליח בישראל ובהפועל. אפילו מישהו כמו דז'יקיץ' הצליח מאד בירושלים כי הקבוצה אז הייתה בסוג של עונה פיננסית, וחומסקי די נתן לו להחליט מה שהוא רוצה בפן המקצועי. היום יש מערכת מקצועית יותר רחבה (לא בהכרח יותר טובה), ולדעתי היכולת של דז'יקיץ' לבנות קבוצה שהוא כל כך שולט בה הייתה נמוכה יותר.
אגב, למרות שדןשה הוא סוג של עכבר כדורסל, שום דבר בשנה האחרונה לא משכנע אותי שהמערכת המקצועית של ירושלים מכירה טוב את השווקים האירופאים ותדע להביא מאמן או שחקן שלא כולם מכירים. הארפר זה הישג אדיר, אבל בינינו זה די פוקס.

רק לדייק. במצבנו הנוכחי (קבוצה עם תקציב בערך טופ 25 באירופה) אנחנו לא צריכים לחפש איזה דז'יקיץ' אלא מישהו ברמת ניסיון מעל מה שהיה לו כשהגיע אלינו (ומצד שני מתחת לאלו שחתומים קבע ביורוליג כמו טרנקיירי). שמות כמו סשה אובראדוביץ', דג'רג'ביץ', רדוניץ' מבחצ'חצ'יר, ננו מרקוביץ', לקוביץ', וכו'. ושוב אני זורק כאלו שאני מכיר בידע המאד מוגבל שלי. משוכנע שיש רבים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 3:57 pm 
Freshman

דניאל כתב:
Y.T כתב:
לפני הכל, צריך מאמן בכיר יותר לעונה הבאה. סה"כ יונתן אלון עושה עונה לא רעה ואני כן מחזיק ממנו כמאמן טוב. אבל יותר מידי משחקים העונה אנחנו פשוט נראים בבלק אאוט מוחלט. אני די בטוח שעם מאמן אחר אנחנו לא מפסידים לכל מיני נמושות בליגה ולוקחים את המקום הראשון בסוף העונה הסדירה.

השאלה מי האופציה והאם היא עדיפה על יונתן אלון.
מאמן ישראלי - הייתי מת להביא את קטש, ואז מבחינתי יונתן אלון נשאר עוזר גם אם הוא לקח אליפות. אבל - אין שום מאמן ישראלי אחר שהייתי מביא גם אם יונתן אלון לא עובר חצי גמר. ברנר ושרון אברהמי נראים מבטיחים, אבל הם לא עדיפים בעיניי על יונתן אלון שבהחלט נתן עונה ראשונה די טובה.
מאמן יורוליג זר - אם אדלסון יודע להנחית פה מישהו בסדר גודל של איטודיס (טרנקיירי סטייל) - אז אחלה. לדעתי יהיה מאד קשה - יורוקאפ, לא מארחים וכו'
מאמן זר - היו בירושלים שתי הצלחות (פיניג'יאני ודז'יקיץ'), אבל - קודם כל דז'יקיץ' ברח אחרי שהתחילה המלחמה, אז זה מצמצם את ההיצע. דבר שני - במקביל להצלחות היו יותר כשלונות - קאציקריס, אדומייטיס, קנצוריס. גם כל מיני "הברקות" עם ישראלים שהצליחו בחו"ל כמו מודי מאור או אורן עמיאל נכשלו. אז הייתי מאד זהיר ואולי לא מביא מישהו דרג 2 או 3 באירופה (אפשר להגיד שפיאניג'אני אפילו שייך לקבוצה הקודמת)

חלום שלי שיביאו את מוטאפצ' יץ כמאמן או מנג'ר מקצועי. גם שיחק בקבוצה גם אימן בגרמניה שנים רבות. מתאים. אבל יש מיליון דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 3:59 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
דניאל כתב:
יונתן אלון הכי קרוב היום ל"שחקן בית" של הפועל ירושלים, וזה גם היתרון שלו. אין ספק שהערך שלו בירושלים גבוה משמעותית מהערך שלו בכל מקום אחר (הערך שלו הוא גם ההמשכיות כמאמן וגם ההמשכיות הארוכה יותר במערכת).

אני בטוח שיש המון מאמנים אירופאים טובים מיונתן אלון, הרבה מאד דז'יקיצ'ים (אגב, אני זוכר איזו ציוץ בטוויטר כמה ימים לפני החתימה שלו, שזה המאמן שהפועל צריכה). אני אומר שבהתחשב בהיסטוריה של הקבוצה, הסיכויים של מהלך כזה להכשל גבוהים. אני לא יודע אם זה כי לא מוצאים את הטובים או שיש משהו ביכולת שלהם להצליח בישראל ובהפועל. אפילו מישהו כמו דז'יקיץ' הצליח מאד בירושלים כי הקבוצה אז הייתה בסוג של עונה פיננסית, וחומסקי די נתן לו להחליט מה שהוא רוצה בפן המקצועי. היום יש מערכת מקצועית יותר רחבה (לא בהכרח יותר טובה), ולדעתי היכולת של דז'יקיץ' לבנות קבוצה שהוא כל כך שולט בה הייתה נמוכה יותר.
אגב, למרות שדןשה הוא סוג של עכבר כדורסל, שום דבר בשנה האחרונה לא משכנע אותי שהמערכת המקצועית של ירושלים מכירה טוב את השווקים האירופאים ותדע להביא מאמן או שחקן שלא כולם מכירים. הארפר זה הישג אדיר, אבל בינינו זה די פוקס.

רק לדייק. במצבנו הנוכחי (קבוצה עם תקציב בערך טופ 25 באירופה) אנחנו לא צריכים לחפש איזה דז'יקיץ' אלא מישהו ברמת ניסיון מעל מה שהיה לו כשהגיע אלינו (ומצד שני מתחת לאלו שחתומים קבע ביורוליג כמו טרנקיירי). שמות כמו סשה אובראדוביץ', דג'רג'ביץ', רדוניץ' מבחצ'חצ'יר, ננו מרקוביץ', לקוביץ', וכו'. ושוב אני זורק כאלו שאני מכיר בידע המאד מוגבל שלי. משוכנע שיש רבים אחרים.

ז'אקה לאקוביץ' נשמע כמו אופציה מאוד מעניינת.
אה, אופסססס..... יונתן אלון מנג'ר המקצועי, ראיין אותו וחשב שהוא לא מספיק טוב או מתאים.....
עד שהוא ניצח אותו ברבע הגמר והעיף אותו.
איזו יהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 4:11 pm 
Sophomore

היופי הוא שיש כל כך הרבה מאמנים בקטגוריה שציינתי, ולהפועל יש אפשרות לתת משכורות שכמעט לא מקבלים באירופה בדרגים האלו ואפשרות לבנות פרויקט לאורך זמן שיגיע לטופ (מה שנגיד לגראן קנריה אין). ככה שיש פה אטרקטיביות בשבילם.
מניח שמכל הקטגוריה הזאת אפשר יהיה למצוא מספיק מאמנים שגם ירצו וגם מתאימים ספציפית לסגל הקיים ומאמינים בו.
לבחור ביונתן אלון זאת בחירה עצלנית באספקט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 4:19 pm 
Sophomore

ולנסיה שוקלת לעבור לביסיאל ויש לזה השלכות גם על הפועל ירושלים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 4:37 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
דניאל כתב:

לאקוביץ' בדיוק האריך חוזה בקנריה לעוד שנתיים. כך שזה לא רלוונטי.
אבל דושאן אלימפייביץ' המאמן של בשיקטאש הוא בדיוק בלבל שאתה מזכיר פה. מקרה ראש קשה, אבל עשה כמה שנים טובות מאוד בטורקיה. טעם קצת יורוליג ועשה גמר + חצי גמר יורוקאפ עם קבוצות די בינוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:05 pm 
Freshman

מבלי לחוות דעה (שאין לי ממש), הארכות החוזים וההחתמות קדימה גורמות לי לחשוב שהדיון על מאמנים הוא רק אצל האוהדים ויונתן אלון ממשיך לשנה הבאה מבחינת ההנהלה (וגם הראיון של מקל בכיפה אדומה נתן לי את הרושם הזה).
מרגיש לי שמקווים לריצת פלייאוף טובה יחסית כדי שההכרזה על זה תרד לאוהדים יותר טוב בגרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:10 pm 
Sophomore

bangalaDesh כתב:
מבלי לחוות דעה (שאין לי ממש), הארכות החוזים וההחתמות קדימה גורמות לי לחשוב שהדיון על מאמנים הוא רק אצל האוהדים ויונתן אלון ממשיך לשנה הבאה מבחינת ההנהלה (וגם הראיון של מקל בכיפה אדומה נתן לי את הרושם הזה).
מרגיש לי שמקווים לריצת פלייאוף טובה יחסית כדי שההכרזה על זה תרד לאוהדים יותר טוב בגרון

כן זה דיי ברור. אני לפחות בעיקר מביע את התסכול שלי מזה כאן.
ואני לא אשנה את דעתי גם אם נזכה במקרה באליפות השנה (כמו הגביע בשנה הקודמת). זה בהחלט אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:11 pm 
מנהל פורום

קסלמן שנא את הרעיון של מרטינז (לא משנה שהוא תחת חוזה בולנסיה) בגלל אי התאמה לקבוצה ולתרבות הארגונית
סבבה הבנתי
מה עם פסקוואל?
גם DNA הגנתי והתקפת בידודים, גם רגיל לאמן במדינות מצורעות
וגם ניסיון יורוליג, נדמה לי שאפילו אלוף יורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:55 pm 
Sophomore

פסקוואל זה חלום כמובן.
אבל בוא נחכה עד שיסייים הראיון עם יונתן אלון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:56 pm 
מנהל פורום

גמליאל כתב:
פסקוואל זה חלום כמובן.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 12:17 am 
Freshman

גמליאל כתב:
פסקוואל זה חלום כמובן.

;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 11:37 am 
Freshman

הודי כתב:
חלום שלי שיביאו את מוטאפצ' יץ כמאמן או מנג'ר מקצועי. גם שיחק בקבוצה גם אימן בגרמניה שנים רבות. מתאים. אבל יש מיליון דוגמאות.

מוקי :co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 12:02 pm 
Freshman

משחקי פיינל פור ה-BCL הזכירו לי כמה שמות מעניינים שהייתי רוצה לראות בהפועל בעונה הבאה:
1. האנטר הייל - לא נתן עונה מדהימה, אבל התעלה בשלבי ההכרעה. אתמול משחק לא מספיק טוב שלו, אבל חייבים לומר שאאק פשוט קבוצת כדורסל ממש רעה. ליד שחקנים טובים הוא בהחלט יכול לפרוח. יכול לתפקד כסקורר מהספסל וכמנהל משחק נוסף.נדמה לי שהיו שמועות בקיץ הקודם שהוא לא רוצה להגיע לישראל..אבל דברים יכולים להשתנות.
נראה גם שיש לו אופי שונה ממה שמחפשים בקבוצה, הוא די "ילד רע" אבל זה דווקא משהו שצריך לדעתי.
2. מלו טרימבל - שחקן מוכח עם ניסיון באירופה. סקורר ברמות הכי גבוהות שיש. מסיים שנתיים מוצלחות בצסקא, ככה שלכאורה אין לו בעיה לשחק באיזור מלחמה.
3. Chris Duarte- בחירה מס' 13 בדראפט לפני כמה שנים, אפילו נתן עונה או שתיים סבירות בליגה. מאז התקשקש בג'י ליג. כרגע משחק בפורטו ריקו, שם הוא כמה רמות מעל הליגה (לא חוכמה גדולה ) ומספק מספרים אדירים. מה מיוחד בו? 1.98 מ' שיודע ואוהב להוביל כדור, לנהל משחק ולמסור (מעל 5 אסיסיטים למשחק) אתלט מאוד, פיזי וארוך וסקורר נהדר עם קליעה נקייה מאוד באחוזים טובים. בונוס עיקרי - הוא דומיניקני. טלפון אחד לחבר פלדין ויש הזדמנות ליורש בעל פוטנציאל.

שחקן נוסף עם תכונות דומות - טראוולין קווין מאורלנדו. היה שחקן העונה בג'י ליג ובחמישיות העונה כמה פעמים..השנה קיבל קרדיט במג'יק. גארד גבוה מאוד, שומר חזק ואתלט על.

הפייבוריט שלי הוא טרימבל ולפי דעתי הוא גם הכי מתאים לפרופיל שעשויים לחפש. לו יהי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 12:54 pm 
Freshman

טרימבל חתום בצסק"א עד 2026
https://cskabasket.ru/en/team/player/9571/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2390 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: