סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 25, 2026 5:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שושנה סטרוק
הודעהפורסם: ב' מרץ 16, 2026 12:26 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שמישהו מאיתנו במצב לגלות האמת. אני באופן כללי סקפטי לגבי האשמות כאלו, יש מספיק אנשים שסובלים מפסיכוזות שצריך להיות מאוד זהירים. למשל מישהו שהכרתי בצבא (וגם ראובן) הבנאדם הכי מרובע שאפשר, יום אחד חטף התקף פסיכוזי ולבסוף קפץ אל מותו. מלבד זאת הזיכרון האנושי באופן כללי הוא מאוד מפקפק. מצד שני יש סיבות טובות טובות לשנוא את אורית סטרוק ללא כל קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 16, 2026 10:00 am 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
אני לא חושב שמישהו מאיתנו במצב לגלות האמת. אני באופן כללי סקפטי לגבי האשמות כאלו, יש מספיק אנשים שסובלים מפסיכוזות שצריך להיות מאוד זהירים. למשל מישהו שהכרתי בצבא (וגם ראובן) הבנאדם הכי מרובע שאפשר, יום אחד חטף התקף פסיכוזי ולבסוף קפץ אל מותו. מלבד זאת הזיכרון האנושי באופן כללי הוא מאוד מפקפק. מצד שני יש סיבות טובות טובות לשנוא את אורית סטרוק ללא כל קשר.

שוב, אם לא היו כאן עוד עדויות לא מעטות על מעשים דומים (ראה הדיונים בכנסת שצירפתי) כשלפחות בחלק מהעדויות מצוינים אנשים דומים (למשל הרב טאו), ואם היא לא הייתה עקבית בהאשמות שלה לאורך משהו כמו שנה, היה לי הרבה יותר קל לבטל את זה בתור הזיות של מישהי עם הפרעות נפשיות, אבל אני אל חושב שזה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 16, 2026 4:38 pm 
Hall of Famer

אפשר לקרוא עוד בפוסט הזה של חיים ריבלין:

https://www.facebook.com/share/p/17CSvsLWCp/

ובפוסט הזה של יעל הורביץ:

https://www.facebook.com/share/p/181viaqtPC/

אני בטוח שמי שיצלול למאורת הארנב הזה ימצא עוד לא מעט חומר.

סביר להניח שבכל העדויות האלו אין מספיק כדי להגיע להרשעה או אפילו לכתב אישום פלילי, אבל התמונה שמצטיירת כאן היא מחרידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 17, 2026 2:47 pm 
Hall of Famer

פוסט נוסף בנושא של נחמה תאנה, המתלוננת על הרב טאו, שבו היא טוענת שמאיימים על חייהם של מתלוננים ועל כך שחייה מאוימים:

https://www.facebook.com/share/p/1DpXj5eVYb/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2026 10:28 pm 
Hall of Famer

אני מתנדב במרכז הסיוע לנפגעי תקיפה מינית בתל אביב, כך שיצא לי גם לעבור קורס תאורטי ממושך, גם להאזין, לשוחח ולקרוא שיחות עם עשרות נפגעים ונפגעות, וגם לקבל מידע מגוף ראשון מאנשי המקצוע הכי טובים בארץ בתחום.

אז חד משמעית: פגיעות מיניות טקסיות מתקיימות. המצב הנפשי הוא הרבה פעמים התגובה לפגיעה, ולא "טריגר להמצאת פגיעה". בכל העולם, אחוזי תלונות שווא על פגיעה מינית הם נמוכים מאד, וכשמדובר בריבוי נפגעים מאותו פוגע/שיטת פגיעה-הסיכויים שמדובר בתלונות שווא הופכים לאפסיים ממש. הבעיה היא שמטבע הפגיעות האלה, הגיל שבהן הן קורות וההשפעה החברתית והנפשית על הנפגעים והנפגעות, קשה מאד לתרגם אותן למה שמערכת המשפט והתקשורת מקבלות כ"סיפור אמין". קשה מאד לנפגעת שנאנסה בילדותה על ידי קרובים אליה, במסגרת דתית נאמר שמהווה גם המסגרת החברתית שלה, להצליח לתאר את זה ברמת התאריך, המקום והפרטים המדויקים של האקט.

אבל זה מתקיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2026 12:07 pm 
Hall of Famer

אם כבר ענייני פגיעות מיניות, עניין האקרוסטיכון במקרה של הבחור שפגע בשי-לי עטרי ובבחורה נוספת שדיברה על כך בפנים גלויות (לא זוכר את שמה) בשביל לעקוף את צו איסור הפרסום זה חתיכת אירוע ברשתות החברתיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה