סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' יולי 28, 2026 12:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בניה מחדש במילווקי?
הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 5:33 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה לי שמילווקי היא הקבוצה אולי הכי תקועה במנש כיום,
יש לה אמנם כוכב על לסחור בו, אבל גם הוא מתחיל להזדקן ואין לה שום צעיר ראוי לשמו שיכול להתאים לטיימליין של בניה מחדש,
הצעיר המבטיח היחיד שלה, הולינס, כבר לקראת סוף חוזה הרוקי, וגם הוא לא עושה רושם כמו מישהו שאפילו מתקרב להיות פרנצ'ייס פלייר.
השחקנים הותיקים שיש לה, שזה בעיקר טרנר, קוזמה, ופורטיס, פשוט לא טובים מספיק בשביל צוות מסייע למשהו שמתחיל להיות קרוב לקונטנדרית.
כל הסימנים קוראים לבנייה מחדש.

בעיני הם צריכים להשיג כמה שיותר צעירים מבטיחים ובחירות דראפט על השלושה שהוזכרו ויאניס.
את הולינס הייתי במקומם מנסה להחתים על חוזה בינוני מעבר לשנה הבאה ואז לתת לו קצת להתפתח כדי להעלות ערך ואז לשלוח בטרייד.
הגיים צ'נג'ר היחיד שאני רואה כאן זה אם הם מצליחים להשיג על יאניס צעיר מבטיח שיכול להתפתח לפרנצ'ייס פלייר,
מישהו ברמה של סטפון קאסל, ג'יילן וויליאמס, שמות בסדר גודל כזה,
שאז עדיין כדאי יהיה להם לסחור בשלושה שהזכרתי ולצבור שנה-שנתיים של בחירות דראפט גבוהות,
אבל אולי משם ניתן יהיה להאיץ בניה מהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 8:04 am 
Junior

בכלל לא פשוט. הם לא שולטים בבחירת הדראפט שלהם (או החלפה או שהיא פשוט עוברת לקבוצה אחרת) עד 2031, אז אין להם טעם לעשות טאנקינג. אולי אפשר למצוא טרייד על יאניס שגם יחזיר להם לפחות חלק מהבחירות (בעיקר מהבלייזרס). או שאולי מישהי תתפתה לתת להם כוכב צעיר (מי?). אבל אם לא, מה האסטרטגיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 8:16 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שיאניס במצב בריאותו וגילו שווה מישהו כמו סטפון קאסל. הרבה יותר הגיוני משהו כמו ואסל+קלדון ג׳ונסון+בחירת סיבוב ראשון+בחירת סיבוב שני... (אם נישאר בדוגמה של סן אנטוניו) או נניח אג׳יי מיצ׳ל+הרטנשטיין+שתי בחירות סיבוב שני, אם ניקח את הדוגמה של הת׳אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 10:34 am 
Senior

הגזמנו, נורטון.
אני מחר בבוקר נותן 3-4 בחירות סיבוב ראשון על יאניס.
ואני אין לי בכלל בחירות דראפט או קבוצה שאני מנהל בnba.
אבל אני אעשה מאמץ ואשיג אותן בשביל שחקן כמו יאניס, גם עם כל הפציעות.

כנראה שהשאיפה של מילווקי צריכה להיות להשיג את הצעיר הכי טוב שהם יכולים לקבל כחלק מחבילה שכנראה תהיה מעט יותר גדולה - באנקרו, אוון מובלי, מניח שמישהו כזה יהיה זמין ואפשרי, בעיקר אם נראה פלייאוף לא טוב מהקבוצות שלהם.
כמו שסאבוניס אמר - טאנקינג זו אופציה ממש לא משהו בשבילם, וגם ככה אף אחד חוץ מיאניס, ואולי אולי ראיין רולינס וaj גרין, לא יהיה שווה בחירת סיבוב ראשון מקבוצה אחרת.

אפשרות אחרת היא לשמור את יאניס ולקוות לנס מהדראפט. לא הייתי מעביר כבר את הבחירה הזאת בשביל לחזק את הקבוצה במיידי, לדעתי הספינה הזאת הפליגה רחוק כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 11:05 am 
Junior

הספרס יכולים להרכיב חבילה יפה על יאניס, דווקא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 12:17 pm 
מנהל פורום

סיבה להיות אופטימי לגבי הבריאות של יאניס בקונטנדרית כמו הספרס או הת׳אנדר
העומס עליו יהיה קטן יותר
הוא כבר לא יהיה השחקן הכי חשוב בקבוצה וזה גם אומר פחות מאמץ גופני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 4:21 pm 
Hall of Famer

סטאבס זה העניין, אני כותב את זה כבר עשור כמעט - יאניס הוא שחקן כדורסל נהדר, באמת. אבל הוא שחקן כדורסל שכישורי הכדורסל שלו הם בעיקר למצות עד תום את הגובה, הכוח והאתלטיות. תן לו את הגוף של אחיו, והוא.. ובכן... ישחק בערך ברמה של אחיו.
או במילים אחרות - הגיל לא הולך לעשות לו טוב. בכלל. ועובדה - הוא מפספס כמעט כל פלייאוף כבר הרבה זמן, ודי ברור שהוא כבר לא אותו שחקן שהיה לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 4:37 pm 
Junior

הכי סביר שהקונה של יאניס תהיה קבוצה שמאוכזבת מריצת הפלייאוף שלה, אז קשה לנחש עכשו.
הספרס קבוצה צעירה אז סיבוב שני מכובד ישביע את רצונם. לעוף בסיבוב ראשון כן יכול לגרום להם למהלכים. כנל דטרויט.
ניקס, קאבס, מיני, יוסטון, לייקרס - קבוצה כזו שתפקשש יכולה להיות אגרסיבית בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 4:52 pm 
Senior

נורטון כתב:
סטאבס זה העניין, אני כותב את זה כבר עשור כמעט - יאניס הוא שחקן כדורסל נהדר, באמת. אבל הוא שחקן כדורסל שכישורי הכדורסל שלו הם בעיקר למצות עד תום את הגובה, הכוח והאתלטיות. תן לו את הגוף של אחיו, והוא.. ובכן... ישחק בערך ברמה של אחיו.
או במילים אחרות - הגיל לא הולך לעשות לו טוב. בכלל. ועובדה - הוא מפספס כמעט כל פלייאוף כבר הרבה זמן, ודי ברור שהוא כבר לא אותו שחקן שהיה לפני שנתיים.

אז זהו, שאני לא כל כך מסכים וכבר נדמה לי שעניתי על זה בעבר.
כלומר - לא מסכים בעיקר עם השורה התחתונה - כשיאניס כן שיחק העונה, הוא נתן אולי את העונה הסדירה הכי טובה שלו בקריירה.
כן מסכים לגבי חששות הנוגעים לבריאות שלו, אבל חושב שגם איתם הוא שווה הרבה הרבה יותר מאיג׳יי מיטצ׳ל ו2 בחירות סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 7:56 pm 
Sophomore

אני חושב שמילווקי יכולה להשיג כמה בחירות עם אפסייד תמורת רולינס וספיגת חוזים תמורת החוזים הנגמרים של פורטיס וקוזמה.
מה שחשוב זה שהבחירות יהיו עם פוטנציאל לוטרי ולא רחוקות מדי, נניח לא אחרי 2029.
תמורת יאניס הם גם חייבים להשיג 3-4 בחירות סיבוב ראשון עם אפסייד, בין אם בחירות שלהם בין עם בחירות אחרות.
עם קצת מזל, הם יכולים להשיג חוזים גדולים שבתורם אפשר יהיה לסחור בהם בתור חוזים נגמרים.
יש מצב שאני מנסה לעשות במקומם מהלך על חילופי בחירות תמורת ספיגת החוזה של גרנט, נניח, שבתורו יכול להפוך לחוזה נגמר לסחור בו.
ולהיות פעילים בשוק החופשי, פחות בקטע של שחקנים שיתרמו לטווח הארוך, אלא יותר כנכסים שאפשר לסחור בהם,
בין אם כשחקנים תורמים לקונטנדרית, בין אם כחוזים נגמרים
(נניח להחתים שחקנים בינוניים על חוזים גדולים לשנתיים ואז לסחור בהם אחרי שנה, אם יהיה להם כסף מתחת לתקרה לא ברור שיש משהו יותר טוב לעשות איתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 09, 2026 8:43 pm 
Sophomore

stavs כתב:
נורטון כתב:

אז זהו, שאני לא כל כך מסכים וכבר נדמה לי שעניתי על זה בעבר.
כלומר - לא מסכים בעיקר עם השורה התחתונה - כשיאניס כן שיחק העונה, הוא נתן אולי את העונה הסדירה הכי טובה שלו בקריירה.
כן מסכים לגבי חששות הנוגעים לבריאות שלו, אבל חושב שגם איתם הוא שווה הרבה הרבה יותר מאיג׳יי מיטצ׳ל ו2 בחירות סיבוב שני.

זה לא רק זה, שחקנים מכמו ואסל, ג'ונסון והרטנשטיין זה לא מה שמילווקי מחפשת. היא צריכה בחירות וצעירים עם פוטנציאל, לא שחקנים משלימים טובים בלי הרבה פוטניאל להפוך לכוכבים. מובלי ובאנקרו זה כבר הרבה יותר לעניין. נניח טרייד על אחד מהם פלוס בחירת סיבוב ראשון זו עסקה שאני במקום מילווקי לוקח. יש הבדל בין בניית קבוצה סביב באנקרו לסביב מובלי, בנקרו שחקן יוצר, מובלי צריך שיפעילו אותו, אז בהתאם גם צריך לבנות נכון את הקבוצה ככה שיהיה להם מרווח להתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה