stavs כתב:
נורטון כתב:
סטאבס זה העניין, אני כותב את זה כבר עשור כמעט - יאניס הוא שחקן כדורסל נהדר, באמת. אבל הוא שחקן כדורסל שכישורי הכדורסל שלו הם בעיקר למצות עד תום את הגובה, הכוח והאתלטיות. תן לו את הגוף של אחיו, והוא.. ובכן... ישחק בערך ברמה של אחיו.
או במילים אחרות - הגיל לא הולך לעשות לו טוב. בכלל. ועובדה - הוא מפספס כמעט כל פלייאוף כבר הרבה זמן, ודי ברור שהוא כבר לא אותו שחקן שהיה לפני שנתיים.
אז זהו, שאני לא כל כך מסכים וכבר נדמה לי שעניתי על זה בעבר.
כלומר - לא מסכים בעיקר עם השורה התחתונה - כשיאניס כן שיחק העונה, הוא נתן אולי את העונה הסדירה הכי טובה שלו בקריירה.
כן מסכים לגבי חששות הנוגעים לבריאות שלו, אבל חושב שגם איתם הוא שווה הרבה הרבה יותר מאיג׳יי מיטצ׳ל ו2 בחירות סיבוב שני.
זה לא רק זה, שחקנים מכמו ואסל, ג'ונסון והרטנשטיין זה לא מה שמילווקי מחפשת. היא צריכה בחירות וצעירים עם פוטנציאל, לא שחקנים משלימים טובים בלי הרבה פוטניאל להפוך לכוכבים. מובלי ובאנקרו זה כבר הרבה יותר לעניין. נניח טרייד על אחד מהם פלוס בחירת סיבוב ראשון זו עסקה שאני במקום מילווקי לוקח. יש הבדל בין בניית קבוצה סביב באנקרו לסביב מובלי, בנקרו שחקן יוצר, מובלי צריך שיפעילו אותו, אז בהתאם גם צריך לבנות נכון את הקבוצה ככה שיהיה להם מרווח להתפתח.