סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (127)

ארכיונים
- נובמבר 2024
מתכון לפסטה עם חמאת לימון
   ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
מתכון לפסטה ברוטב בטטה
   ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
   ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
   ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
   ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
   ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
מתכון לאורז עם עדשים וקבב
   ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
מתכון למקלובה
   ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
מתכון לפיצה עם זיתים
   ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
מדריך לבחירת חנוכיה
   ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
   ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm

+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים



 נושא ההודעה: בחירת מרסס שמן
קישור קבועפורסם: ג' יוני 20, 2023 11:22 am 
מהו מרסס שמן

למרסס שמן ישנם שימושים רבים במטבח,השימוש בהם מתאים למגוון סוגי בישול שבהם מדובר בסוגי מאכלים
שהם נדבקים למחבת או לסיר.
בעולם ישנם מגוון זנים של שמן כמו: שמן קנולה,שמן קוקוס,שמן זית,שמן אבוקדו ושמנים בטעם חמאה.
בשוק ניתן למצוא מגוון תרסיסי שמן מוכנים של חברות שונות ממותגים שונים.

איך לבשל עם מרסס שמן לשימוש בכלי נונסטיק

כדי להשתמש בספריי שמן,רססו עם המרסס את המאכל שבתוך המחבת,ישנם סוגי מזון שמומלץ טרם הנחת המאכל
עליו,לרסס את הכלי על מנת למנוע מצב של הידבקות המזון ושליפתו באמצעות תרבד בסיום הבישול או הטיגון.
חסרון אחד של מרסס שמן הוא הצטברות שאריות,מסיבה זו מומלץ מדי פעם לנקות את המרסס.

איך מרגיש הטעם של שמן שרוסס באמצעות ספריי?

הטעם הוא עדין למדי,יש כאלו שטוענים שיש לו טעם שונה.
בכל ריסוס המטרה העיקרית היא למנוע מהאוכל להידבק,חשוב מאוד שלטעם השמן לא תהיה השפעה ממשית על המזון
לאחר שסיימנו עם הבישול.

אחסון מרסס השמן

תרסיסים להתזת שמן יש לשמור במקום קריר וחשוך.אין להשאיר אותם ליד כיריים או ליד מקור חום.

ההבדל בין שמן בישול מבקבוק לבין מרסס שמן

ישנם מספר סוגים של שמני בישול שמקורם מהצמחים או מן החי,לכל סוג שמן יש את התכונות הייחודיות שלו.
רוב שמני הבישול ארוזים בבקבוקים או בצנצנות.
ההבדל בין ספריי שמן לבין בקבוק שמן הוא שחוץ מהשמן עצמו,ספריי שמן עשוי להכיל חומר מתחלב ונוגד קצפים.
היתרון בשימוש עם מרסס שמן הוא שפעולת ריסוס השמן יוצרת שכבה אחידה על תחתית הכלי או על המזון עצמו
ומונעת בזבוז מיותר של שמן לחינם.
במידה ואתם רוצים שימוש בשכבה דקה של שמן,השתמשו במרסס השמן,יחד עם זאת,במרססי שמן לא ניתן להשתמש אם
אתם רוצים שימוש לטיגון בשמן עמוק.


 פרופיל אישי  
 


כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot]


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction