ארכיונים |
נובמבר 2024
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
|
מרכיבים: להכנת מרק חריימה: 500 גרם דג דניס או סלמון חתוך לחתיכות 2 כפות שמן זית בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות 2 כפות פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה חצי כפית כמון 4 כוסות מים או ציר דגים 2 עגבניות בינוניות קצוצות או מרוסקות 2 כפות רסק עגבניות מלח ופלפל חצי כוס כוסברה קצוצה להכנת הקוסקוס: 1 כוס קוסקוס 1 כוס מים רותחים 1 כף שמן זית מלח לפי הטעם לצנוברים ברוטב שום: 1/2 כוס צנוברים 3 שיני שום, קצוצות 2 כפות שמן זית מלח ופלפל אופן ההכנה: מחממים את שמן הזית בסיר רחב וגדול לצד מגש לחלות,לאחר מכן מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד שהבצלים מתרככים ונעשים שקופים. לאחר מכן,מוסיפים שום הקצוץ ומערבבים במשך 2 דקות עד שהשום מתרכך. מוסיפים את הפפריקה החריפה,המתוקה,הכמון,המלח,הפלפל,ומערבבים מספר דקות עד שהשום ובצל מצופים בתבלינים. מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב כך שהתערובת כולה תהיה מערובבת. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ורסק העגבניות, ומבשלים במשך מספר דקות נוספות עד להתרככות העגבניות. מוסיפים את המים או ציר הדגים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על חום נמוך במשך כ-15-20 דקות. לקראת סוף הבישול, מוסיפים את חתיכות דג הדניס או הסלמון ומבשלים עד שהדג מוזהב. מסננים את המרק ומקשטים בכוסברה הקצוצה. לוקחים סיר קטן,ומביאים מים רותחים עם מלח.לאחר מכן מסננים את הקוסקוס ומוסיפים אותו למים הרותחים. מכסים ומניחים להתנפח כ-6 דקות. אחרי 6 דקות, מוסיפים שמן זית ומערבבים בעזרת כף על מנת שהקוסקוס יתערבב כמה שיותר. מחממים מחבת עם חום בינוני עם שמן זית. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים עד שהם משנים את צבעם לזהוב במשך מספר דקות. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים במשך דקה נוספת,עד שהשום סופג את הריח של שאר המרכיבים. מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל. מגישים את הקוסקוס על צלחת שטוחה,ומפזרים מעליו את מרק החריימה ושמים עם הצנוברים שהכנו ברוטב שום. בתיאבון!
|
|
|
|