ארכיונים |
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ש' פברואר 08, 2025 12:02 pm
|
ממרח אבוקדו עם צ'ילי ושום הוא אחד הממרחים המפנקים והטעימים ביותר שניתן להכין בבית. מרכיבים: 2 אבוקדו בשלים 2 שיני שום קלופות חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור טחון חופן קישואים או נענע קצוצים רבע כפית כמון 1 פלפל צ'ילי אדום כף מיץ לימון טרי כף שמן זית איכותי אופן הכנה: פיתחו את האבוקדו,הוציאו את הגלעין. בעזרת כף, הוציאו את החלק הרך של האבוקדו ושימו אותו בתוך קערה שהנחנו ליד סירי אינדוקציה. בחרו אבוקדו בשלים, שכן הם יהיו רכים וקלים למעיכה. אם אתם אוהבים חריפות פיקנטית, קחו צ'ילי ירוק או אדום, חיתכו אותו לחצי ומסירים את הגבעול. אם רוצים פחות חריף, הסירו גם את הזרעים. קצצו את הצ'ילי דק. קחו את שיני השום וכתשו אותן בעזרת כלי כמו כותש שום. ניתן גם לקצוץ אותן דק, אבל הכתישה תעזור להוציא את הטעמים בצורה טובה יותר. בעזרת מזלג, מעכו את האבוקדו עד שהפך לממרח חלק,לאחר מכן הוסיפו את השום הכתוש והצ'ילי הקצוץ והמשיכו לערבב. הוסיפו את המלח, הפלפל שחור, שמן הזית ומיץ הלימון. ערבבו היטב. אם תרצו, אפשר גם להוסיף קישואים קצוצים או נענע קצוצה שיתנו לממרח עוד נופך של טריות. אם אתם אוהבים טעמים עם יותר עומק, הוסיפו קצת כמון או פפריקה. טועמים את הממרח ומוודאים שהטעמים מאוזנים. אם אתם אוהבים יותר חריף, הוסיפו עוד צ'ילי. אם אתם מעדיפים טעמים עדינים יותר, הוסיפו עוד מיץ לימון או מעט שמן זית. ניתן להגיש אותו מיד על טוסט, לחם חלה, או אפילו כמטבל לירקות טריים. אפשר גם לשים אותו על סלט ירקות או להוסיף אותו כתוספת לסנדוויצ'ים. אם אתם רוצים שהממרח יישאר טרי למשך זמן רב יותר, מומלץ לכסות אותו בניילון נצמד ולהניח אותו במקרר. מיץ הלימון עוזר לשמור על הצבע הירוק של האבוקדו ולמנוע חמצון. ההכנה כל כך פשוטה ומהירה, והתוצאה – ממרח טעים, טרי, מלא בטעמים ובמרקם חלק ומפנק.
|
|
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot] |
|