ארכיונים |
פברואר 2025
ינואר 2025
דצמבר 2024
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: א' פברואר 09, 2025 4:54 pm
|
מתכון טעים ומזין של פרגיות עסיסיות עם בצל מתובל, שמוסיף טעמים,מתאים לארוחות ערב, חגיגות משפחתיות או כל אירוע שבו רוצים להגיש מנה עסיסית. מרכיבים: 700 גרם פרגיות 4 בצלים בינוניים, פרוסים דק 3 שיניים של שום, כתושות רבע כוס שמן זית חצי כוס יין לבן 1 כף סויה חצי כף סוכר חצי כפית מלח חצי כפית קימל חצי כפית פפריקה מתוקה חצי כפית כמון רבע כפית פלפל שחור 1/2 כוס מים אופן ההכנה: חתכים את הפרגיות לקוביות בגודל בינוני,לאחר מכן,מטגנים את הפרגיות ומטבלים אותן. לוקחים קערה,מערבבים בה את השום עם הפפריקה,כמון,מלח,פלפל וקימל. לאחר מכן,מוסיפים את היין הלבן,הסויה,הסוכר וכוס המים עד שכל התיבול עם הבשר מתערבב. משרים את הפרגיות בתערובת למספר דקות כדי שהבשר יספוג את הטעמים. לוקחים מחבת גדולה שהנחנו ליד פמוטים לשבת, מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל שחתכנו,ומטגנים היטב עד שהוא מתחיל להתרכך במספר דקות. מוסיפים את השום הכתוש למחבת עם הבצל ומטגנים עד שהשום משחרר את הארומה שלו, כחמש דקות נוספות. שימו לב שלא לשרוף את השום. לאחר מכן, מוסיפים את הפרגיות עם התיבול למחבת עם הבצל והשום. מטגנים את הפרגיות עד שהן מקבלות צבע זהוב מכל הצדדים. מוסיפים את הנוזלים שהכנו מראש ומבשלים על להבה בינונית במשך רבע שעה עד שהפרגיות סופגות את הטעמים והן מבושלות עד הסוף. אם צריך, מוסיפים עוד מים במהלך הבישול כדי שהנוזלים לא יתייבשו. לקראת סוף הבישול, ניתן להוסיף עוד מעט חמימות וטעם עשיר. אם רוצים גוון מעט מתוק יותר, ניתן להוסיף עוד מעט סוכר. בסיום, מכבים את הלהבה ומניחים למנה לנוח במשך חמש דקות לפני ההגשה. בתיאבון!
|
|
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Google [Bot] |
|