ארכיונים |
ספטמבר 2022
אוגוסט 2022
יולי 2022
יוני 2022
מאי 2022
- עוגת תפוזים
- ג' מאי 31, 2022 11:08 am
- שעועית ובשר
- ב' מאי 23, 2022 10:59 am
- פשטידת קישואים
- ו' מאי 20, 2022 2:00 pm
- דג מרוקאי חריף
- ו' מאי 20, 2022 12:30 pm
- קציצות אורז ועוף
- ה' מאי 19, 2022 11:49 am
- פרגיות ממולאות באורז
- ה' מאי 19, 2022 10:46 am
- קובה אורז עם בשר
- ה' מאי 19, 2022 10:13 am
- פרגיות ואורז
- ג' מאי 17, 2022 9:35 am
- עוף בגריל
- ב' מאי 16, 2022 2:35 pm
- פסטה אדומה
- ב' מאי 16, 2022 11:08 am
- פסטה ברוטב עגבניות
- ב' מאי 16, 2022 10:39 am
- טוסט חביתה ועגבניה
- א' מאי 15, 2022 1:16 pm
- מתכון טבית
- ה' מאי 12, 2022 11:14 am
- קציצות עוף
- ג' מאי 10, 2022 9:31 am
אפריל 2022
מרץ 2022
- בורקס פיצה
- ד' מרץ 23, 2022 3:57 pm
- טאג'ין טלה עם משמש ותאנים
- ש' מרץ 19, 2022 5:12 pm
- עוף בלימון
- ש' מרץ 19, 2022 4:06 pm
- קציצות אפויות
- ש' מרץ 19, 2022 4:05 pm
- מתכון טבית
- ש' מרץ 19, 2022 4:04 pm
- עוף בדואי
- ו' מרץ 18, 2022 10:45 am
- פשטידת חצילים
- ו' מרץ 18, 2022 10:43 am
- מתכון לעוף בנענע עם צנוברים
- ו' מרץ 18, 2022 10:40 am
- עוגיות סופלה מרציפן
- ו' מרץ 18, 2022 10:31 am
- מאפה בצק עם קינמון
- ו' מרץ 18, 2022 10:30 am
- מאפה זעתר
- ו' מרץ 18, 2022 10:29 am
- כנפיים עם אפונה וגזר
- ו' מרץ 18, 2022 10:25 am
|
|
|
עמוד 1 מתוך 11
|
[ 55 רשימות בלוג ] |
1, 2, 3, 4, 5 ... 11 הבא |
פורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am
|
מרכיבים 12 פילה דג אמנון טריים מיץ מלימון שלם גדול מלח גרוס גס מלח ופלפל שחור חצי כפית כורכום חצי כפית פטרוזיליה יבשה 2 שן שום כתושה 6 כפות שמן זית 4 כפות מים חצי כפית פפריקה אדומה אופן ההכנה משרים את נתחי הדג במיץ לימון בתוך קערה שהונחה ליד תרמוס אוכל במשך 40 דקות. לאחר ההשריה שוטפים את הפילטים ומניחים בתוך תבנית לתנור. לוקחים קערה ומערבבים את כל מצרכי התיבול ובאמצעות מברשת סיליקון מורחים אותם על הנתחים. אופים במשך חצי שעה על 150 מעלות עד שהדג מקבל צבע זהבהב.
|
|
נצפה 66502 פעמים
|
פורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am
|
מרכיבים 8 חתיכות פילה סלמון שהופשר להכנת הרוטב: 6 כפות שמן 2 בצל קצוץ דק 2 פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים 2 כף פפריקה מתוקה מלח, פלפל כוס מים 4 שיני שום כתושות 8 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות להכנת המרינדה: 6 כפות שמן זית 6 כפות מיץ לימון 2 כף בזיליקום טרי 2 כף פטרוזיליה טרייה 2 כף כוסברה טרייה 2 כפית מלח גס 2 שן שום כתושה אופן ההכנה שמים את מרכיבי הקערה במרינדה ומערבבים או אחרי שציננו עם תרמוס סולתם,שמים את הדג במרינדה ומברישים ואז עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לעת עתה למקרר. להכנת הרוטב מחממים בסוטז נמוך שמן זית ומטגנים בצל,לאחר הזהבת הבצל מוסיפים עגבניות,שום,פפריקה,פלפל,מלח ופלפל ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים מים ומבשילים על אש נמוכה במשך 25 דקות עד להתרככות העגבניות.
|
|
נצפה 66550 פעמים
|
פורסם: א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
|
בבחירת תרמוס יש לשקול מספר נקודות 1.כמה זמן אני רוצה שהחום של המשקאות יישמר 2.היכן אשתמש בתרמוס 3.איך אשא את התרמוס 4.איזו קיבולת אני צריך נסיעה או שימוש ברכב האם אתם נוסעים באוטובוס,רכבת או בתחבורה ציבורית? ישנן אפשרויות רבות של תרמוס אוכל שעשוי להתאים עבורכם המגיע עם דפנות נירוסטה או זכוכית. ככלל,רוב התרמוסים העשויים נירוסטה בעלי יתרון קל כנגד שבר לעומת פנימית מזכוכית. בידקו היטב האם התרמוס אותו אתם רוכשים אכן עונה על צרכיכם ככל שניתן.
|
|
נצפה 66521 פעמים
|
פורסם: ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm
|
בחירת תרמוס איכותי לבית או לעבודה לא אמורה להיות משימה קשה,בעת בחירת תרמוס יש לבדוק האם הוא מתאים למדיח הכלים,את אטימותו ונוחות הנשיאה והשימוש בו. חלק מהתרמוסים מגיעים עם פנימית מזכוכית וחלק מהם עם פנימית מנירוסטה לכן יש יתרון קל בבחירת תרמוס אוכל שהפנימית שלו עשויה מנירוסטה,בנוסף,מומלץ לרכוש תרמוס ממותג מוכר המגובה באחריות יצרן והמאפשר שימוש נוח,נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון במידה ומדובר בתרמוס עם מעטפת פלסטיק היא שהפלסטיק לא מכיל BPA. ישנם תרמוסים ששומרים חום על 6 שעות ויש כאלו ל-12 שעות.
|
|
נצפה 66545 פעמים
|
פורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 10:57 am
|
מרכיבים 1 חבילה של פסטה לרוטב השמנת: 1 בצל קטן 3 קוביות שום קפוא 3 קוביות בזיליקום קפוא כפית מלח פלפל שחור 3 כפות פרמזן מגורדת 2 מיכלים של שמנת מתוקה לבישול 10% שומן 30 גרם חמאה להגשה: פרמזן מגורר אופן ההכנה מרתיחים מים בסיר של חברת סולתם ומבשלים את הפסטה מעבירים את הפסטה למסננת ושוטפים תחת הברז. קוצצים את הבצל לקוביות בסיר מניחים את הבצל עם החמאה ומטגנים על להבה למשך 7 דקות עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את השום, הבזיליקום והמלח ומערבבים. מוסיפים את השמנת ובוחשים היטב, מבשלים למשך 7 דקות כשהסיר מכוסה. מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים את הפרמזן, מבשלים ללא מכסה למשך 7 דקות כדי שהרוטב יסמיך. לאחר שהרוטב מסמיך,טועמים מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב השמנת. מבשלים עם המכסה סגור למשך עוד כ-3 דקות רק כדי שהרוטב יספג בפסטה. מעבירים לצלחת הגשה ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.
|
|
נצפה 66662 פעמים
|
|
עמוד 1 מתוך 11
|
[ 55 רשימות בלוג ] |
1, 2, 3, 4, 5 ... 11 הבא |
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], RREEDDTT |
|