סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELIA321e
מנותק
Freshman

הצטרף: ד' פברואר 09, 2022 6:47 pm
הודעות: 2
בלוג: הצג בלוג (55)

ארכיונים
- ספטמבר 2022
מתכון דג אמנון
   ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am
מתכון דג סלמון
   ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am
בחירת תרמוס
   א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
איך לבחור תרמוס
   ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm

+ אוגוסט 2022
+ יולי 2022
+ יוני 2022
+ מאי 2022
+ אפריל 2022
+ מרץ 2022

חיפוש בלוגים


 [ 55 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
 נושא ההודעה: מתכון דג אמנון
קישור קבועפורסם: ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am 
מרכיבים


12 פילה דג אמנון טריים
מיץ מלימון שלם גדול
מלח גרוס גס
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
2 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
4 כפות מים
חצי כפית פפריקה אדומה


אופן ההכנה

משרים את נתחי הדג במיץ לימון בתוך קערה שהונחה ליד תרמוס אוכל במשך 40 דקות.
לאחר ההשריה שוטפים את הפילטים ומניחים בתוך תבנית לתנור.
לוקחים קערה ומערבבים את כל מצרכי התיבול ובאמצעות מברשת סיליקון מורחים אותם
על הנתחים.
אופים במשך חצי שעה על 150 מעלות עד שהדג מקבל צבע זהבהב.


 נצפה 66477 פעמים
 נושא ההודעה: מתכון דג סלמון
קישור קבועפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am 
מרכיבים

8 חתיכות פילה סלמון שהופשר


להכנת הרוטב:

6 כפות שמן
2 בצל קצוץ דק
2 פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים
2 כף פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
כוס מים
4 שיני שום כתושות
8 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות

להכנת המרינדה:

6 כפות שמן זית
6 כפות מיץ לימון
2 כף בזיליקום טרי
2 כף פטרוזיליה טרייה
2 כף כוסברה טרייה
2 כפית מלח גס
2 שן שום כתושה


אופן ההכנה

שמים את מרכיבי הקערה במרינדה ומערבבים או אחרי שציננו עם תרמוס סולתם,שמים את הדג במרינדה ומברישים ואז
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לעת עתה למקרר.

להכנת הרוטב

מחממים בסוטז נמוך שמן זית ומטגנים בצל,לאחר הזהבת הבצל מוסיפים עגבניות,שום,פפריקה,פלפל,מלח ופלפל ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים מים ומבשילים על אש נמוכה במשך 25 דקות עד להתרככות העגבניות.


 נצפה 66527 פעמים
 נושא ההודעה: בחירת תרמוס
קישור קבועפורסם: א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am 
בבחירת תרמוס יש לשקול מספר נקודות
1.כמה זמן אני רוצה שהחום של המשקאות יישמר
2.היכן אשתמש בתרמוס
3.איך אשא את התרמוס
4.איזו קיבולת אני צריך


נסיעה או שימוש ברכב

האם אתם נוסעים באוטובוס,רכבת או בתחבורה ציבורית?
ישנן אפשרויות רבות של
תרמוס אוכל שעשוי להתאים עבורכם המגיע עם דפנות נירוסטה או זכוכית.
ככלל,רוב התרמוסים העשויים נירוסטה בעלי יתרון קל כנגד שבר לעומת פנימית מזכוכית.
בידקו היטב האם התרמוס אותו אתם רוכשים אכן עונה על צרכיכם ככל שניתן.


 נצפה 66499 פעמים
 נושא ההודעה: איך לבחור תרמוס
קישור קבועפורסם: ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm 
בחירת תרמוס איכותי לבית או לעבודה לא אמורה להיות משימה קשה,בעת בחירת תרמוס יש לבדוק
האם הוא מתאים למדיח הכלים,את אטימותו ונוחות הנשיאה והשימוש בו.
חלק מהתרמוסים מגיעים עם פנימית מזכוכית וחלק מהם עם פנימית מנירוסטה לכן יש יתרון קל בבחירת
תרמוס אוכל שהפנימית שלו עשויה מנירוסטה,בנוסף,מומלץ לרכוש תרמוס ממותג מוכר המגובה באחריות יצרן
והמאפשר שימוש נוח,נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון במידה ומדובר בתרמוס עם מעטפת פלסטיק היא שהפלסטיק
לא מכיל BPA.
ישנם תרמוסים ששומרים חום על 6 שעות ויש כאלו ל-12 שעות.


 נצפה 66521 פעמים
 נושא ההודעה: פסטה ברוטב שמנת
קישור קבועפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 10:57 am 
מרכיבים

1 חבילה של פסטה

לרוטב השמנת:

1 בצל קטן
3 קוביות שום קפוא
3 קוביות בזיליקום קפוא
כפית מלח
פלפל שחור
3 כפות פרמזן מגורדת
2 מיכלים של שמנת מתוקה לבישול 10% שומן
30 גרם חמאה


להגשה:
פרמזן מגורר


אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר של חברת סולתם ומבשלים את הפסטה
מעבירים את הפסטה למסננת ושוטפים תחת הברז.
קוצצים את הבצל לקוביות
בסיר מניחים את הבצל עם החמאה ומטגנים על להבה למשך 7 דקות עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את השום, הבזיליקום והמלח ומערבבים.
מוסיפים את השמנת ובוחשים היטב, מבשלים למשך 7 דקות כשהסיר מכוסה.
מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים את הפרמזן, מבשלים ללא מכסה למשך 7 דקות כדי שהרוטב יסמיך.
לאחר שהרוטב מסמיך,טועמים
מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב השמנת.
מבשלים עם המכסה סגור למשך עוד כ-3 דקות רק כדי שהרוטב יספג בפסטה.
מעבירים לצלחת הגשה ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.


 נצפה 66638 פעמים

 [ 55 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], מנחם, נורטון


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction