ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ו' מרץ 17, 2023 1:16 pm
|
מרכיבים 1000 גרם גבינה לבנה כוס שמן 4 שקיות סוכר וניל כוס קוקוס 2 כוס קמח 8 ביצים L שלמות 2 כוס סוכר לציפוי הקצפת: 4 שמנת מתוקה 4 כפות אינסטנט פודינג וניל 4 כפות סוכר אופן ההכנה עם תבנית סולתם בקוטר 28 ס"מ מקציפים עם מיקסר ידני את הסוכר והביצים עד לקבלת קצף תפוח מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף לאחר מכן בהדרגה מוסיפים גם את הגביה,הוניל,הקוקוס והסוכר וממשיכים לערבב היטב. לאחר שהתקבלה תערובת אחידה,מוסיפים את הקמח עד להטמעה מוחלטת שלו ומערבבים תוך כדי. את הבלילה שהתקבלה יוצקים לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 35 דקות. להכנת הקצפת יש להקציף את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצף אחיד ואז מעבירים לתוך שקית זילוף. אחרי שהעוגה התאווררה,מצפים בקצפת. מניחים בקירור וכעבור מספר שעות מגישים.
|
|
נצפה 7080 פעמים
|
פורסם: ו' מרץ 10, 2023 11:38 am
|
מרכיבים לבצק 40 גרם שמרים טריים 150 גרם מים פושרים 200 גרם קמח להמשך הבלילה: 4 ביצים 180 גרם סוכר 400 גרם שוקולד צ'יפס 800 גרם קמח 500 גרם חלב 270 גרם חמאה רכה מלח 80 גרם חמאה לשימון התבנית לקישוט העוגה: אבקת סוכר אופן ההכנה מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד. מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות. לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף. מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית. מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה. מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר.... [ התקדם ]
|
|
נצפה 7014 פעמים
|
פורסם: ד' מרץ 08, 2023 2:33 pm
|
מרכיבים 2 כוס סוכר 200 גרם חמאה רכה 200 גרם שוקולד לבן מגורד 2 כוס יוגורט בטעם טבעי 10 כפות אוכמניות טריות 2 כוסות קמח תופח 8 ביצים מדיום 8 כפות מחית פיסטוק 200 גרם פיסטוקים שנטחנו מראש לחלק העליון של העוגה: פיסטוקים גרוסים דק אופן ההכנה מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפיה של פוד אפיל בקוטר 26 ס"מ או 28 ס"מ. מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לאחר מכן את הביצים בזו אחר זו רק אחרי שהביצה הקודמת התערבבה היטב בתערובת שיצרנו קודם לכן. מוסיפים את מחית הפיסטוק והפיסטוק הטחון,היוגורט וממשיכים להקציף מספר דקות נוספות. לאחר מכן מוסיפים את האוכמניות והשוקולד הלבן וממשיכים לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח עד להטמעתו בבלילה ומפזרים את הפיסטוקים מעל. אופים במשך חצי שעה
|
|
נצפה 7016 פעמים
|
פורסם: ד' מרץ 08, 2023 10:58 am
|
מרכיבים תפוחי אדמה בינוניים שמן זית 3 שיני שום כתושות טימין יבש קורט מלח קורט פלפל גרוס רוזמרין טרי אופן ההכנה מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים וחוצים אותם לשני חלקים. לוקחים קערה אחרת ויוצקים לתוכה את שמן הזית ומערבבים את תפוחי האדמה איתם,לאחר מכן מוסיפים את שאר מרכיבי התיבול. מניחים בתוך תבנית אפיה פוד אפיל ושמים בתנור שחומים מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 35 דקות עד להתרככות תפוחי הרדמה
|
|
נצפה 7024 פעמים
|
פורסם: ו' מרץ 03, 2023 3:31 pm
|
להכנת הקציצות: 1 ק"ג בשר מעורב בקר וטלה טחון גס 1 בצל מגורר 2 כף שמן זית 2 ביצה 2 כפית אריסה כפית מלח גס פלפל שחור גרוס דק שמן זית 4 פרוסות לחם, רק החלק הרך, מושרה במים וסחוט להכנת הרוטב: 12 לימונים כבושים נקיים מגרעינים וקצוצים גס 2 צ'ילי אדום טרי 4 עגבניות גדולות חלוטות, מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות 2 פלפל אדום מתוק 2 צרור קטן של כוסברה קצוצה דק 6 כפות שמן זית 2 כוס מים 4 כפות מהמיץ הסירופי שנמצא בצנצנת הלימונים הכבושים 2 שן שום פרוסה דק אופן ההכנה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם קערת פוד אפיל עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת שהכנו,לאחר מכן מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות שיצרנו, לאחר מכן שופכים את השמן שטיגנו בו מקודם. יוצקים למחבת 6 כפות שמן זית ומטגנים מספר דקות את הפלפל,השום,הפלפל המתוק והצ'ילי. מוסיפים לאחר מכן את העגבניות ומטגנים ומערבבים תוך כדי עד להתרככות העגבניות. מוסיפים את המים והכוסברה ומביאים לרתיחה. מגישים חם
|
|
נצפה 7073 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Google [Bot], דורון |
|