ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ה' מרץ 02, 2023 5:19 pm
|
מרכיבים 400 גרם פילה דג נסיכה חצי בצל סגול 1 ביצה גדולה כף פירורי לחם קורט מלח קורט פלפל כפית שום מעוך חצי כפית כמון מעט שמן חמניות חצי חופן עלי כוסברה חצי חופן עלי פטרוזיליה 2 שיני שום מקולפות להכנת הרוטב של המטבוחה 2 עגבניות 200 גרם עגבניות מרוסקות של מוטי 5 שיני שום קלופות כף פפריקה מתוקה חצי כף סוכר חצי כף מלח קורט פלפל שחור גרוס דק אופן ההכנה טוחנים עם מעבד מזון את הבצל,עשבי התיבול והשום ואז מערבבים אותם בקערה יחד עם הדג עד לקבלת תערובת אחידה. עם ידיות רטובות מייצרים קציצות בגודל כדור קטן ומטגנים עם מחבת פוד אפיל עם שימוש מופחת בשמן עד להזהבה. מחממים סיר פוד אפיל,סיר רחב ויוצקים לתוכו את השמן ומטגנים את שיני השום כמספר דקות ואז מערבבים. מורידים את הלהבה של הסיר ומוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים כשעה עד שהרוטב מצטמצם. מכניסים ל8 דקות אפייה בתנור ב-180 מעלות ומפזרים כוסברה מקוצצת ומגישים.
|
|
נצפה 7073 פעמים
|
פורסם: ה' מרץ 02, 2023 12:19 pm
|
מרכיבים 12 ביצים מדיום כוס שמן חמניות 3 כוססוכר 2 כוסות קמח 1.5 כוסות חלב שקדים 2 כפית אבקת אפייה קורט מלח 2 כפית תמצית וניל להגשה: אבקת סוכר אופן ההכנה מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים מטריפים באמצעות מטרפה של FOOD APPEAL את החלמונים יחד עם השמן ומוסיפים חצי מהסוכר וממשיכים לטרוף את המרכיבים. מוסיפים פעם אחר פעם את הקמח והחלב וממשיכים בערבוב ואז גם את אבקה אפייה,הוניל וממשיכים לטרוף את המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את שאר הסוכר שנותר,ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם אחיד של התערובת. מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון ומתחילים לאפות במשך שעה ורבע,כשהעוגה זהובה סימן שהיא מוכנה.
|
|
נצפה 7086 פעמים
|
פורסם: ה' מרץ 02, 2023 10:52 am
|
מרכיבים להכנת קרם לימון 2 כף קורנפלור 6 חלמונים 240 מל מיץ לימון סחוט טרי להכנת הבראוניז 400 גרם שוקולד מריר כפית תמצית וניל 500 גרם סוכר 140 גרם קמח 100 גרם אבקת קקאו קצת מלח 6 ביצים גדולות 400 גרם חמאה אופן ההכנה בכדי להכין את קרם הלימון יש להטריף אתת המרכיבים להכנתו באמצעות קלחת פוד אפילומבשלים במשך 8 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים בו תבנית אפיה מרופדת. ממיסים את השוקולד והחמאה על הגז. מטריפים את הביצים,הסוכר והוניל במשך מספר דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את התערובת של החמאה ומקפלים ביחד. יוצקים את התערובת לתבנית ומורחים עליה את קרם הלימון,מערבבים את שתי הבלילות ומכסים את הקרם בבלילת הבראוניז. אופים במשך חצי שעה ומגישים.
|
|
נצפה 7116 פעמים
|
פורסם: ד' מרץ 01, 2023 3:50 pm
|
מרכיבים 6 תפוחי אדמה 4 בצלים סגולים חתוכים וקצוצים 3 כוס קמח תופח כוס שמן זית 2 כפיות מלח 2 בצל לבן גדול קצוץ לרצועות 4 כפות שמן זית 8 ביצים מקלפים את כל תפוחי האדמה עם קולפן של פוד אפיל ומרתיחים באמצעות סיר עמוק את המים ומבשלים למשך 25 דקות עד להתרככות תפוחי האדמה. לוקחים מחבת גדולה ומטגנים את הבצל עם השמן עד שהבצל הופך להיות שקוף,תהליך שלוקח מספר דקות. אחרי שסיימנו עם הטיגון,מעבירים את הבצלים למסננת. מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר,מועכים לפירה ומניחים במקרר. לוקחים קערה גדולה ושמים בה את הפירה,מלח,קמח,שמן,ביצים ופלפל שחור עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הבצל ומערבבים. משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה את הבלילה,מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים למשך 45 דקות. מגישים.
|
|
נצפה 7083 פעמים
|
פורסם: ג' פברואר 28, 2023 2:26 pm
|
מרכיבים 2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות 4 בצלים חצויים ופרוסים 6 כוסות מים 200 מ"ל 2 כפית חרדל 4 כפות דבש 2 כף פפריקה אדומה גדושה פלפל שחור גרוס מלח 10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות 8 שיני שום חצויות כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון אופן ההכנה לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת עמוקה ומטגנים את הבשר. לוקחים מתוך סיר מחולק את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים. מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם. מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.
|
|
נצפה 7111 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Google [Bot], דורון |
|