ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ג' פברואר 21, 2023 11:24 am
|
סירי הברזל כשמם כן הן הנקראים באנגלית cast iron הם סירי יציקת ברזל המיועדים לבישול ארוך ומתאימים לתבשילים כמו למשל,בשר בקר,חמין,ירקות,בעצם לכל בישולי קדירה וגם בישולים איטיים. לברזל יכולת הולכת חום מעולה,סירי ברזל איכותיים מפירמות מוכרות בעלי אורך חיים ארוך במיוחד כל עוד שומרים עליהם ופועלים בהתאם להוראות השימוש שלהם. אם הגעתם לעמוד סירי הברזל כאשר חיפשתם סירי יציקה אבל לא מברזל אלא יציקת אלומיניום,תוכלו להיכנס לעמוד סירי סולתם יציקת אלומיניום כיצד לנקות סירי ברזל יצוק אז קניתם סיר ברזל,ברכות ! סיר כזה אי אפשר לשים ככה בתוך המדיח,עם טיפול מסודר ותחזוק נכון,אפשר לשמור לכל החיים. סבון כלים כשמו כן הוא בשימוש עם ספוג רך עשוי לעשות את העבודה,ואם יש שאריות ממש קשות שנשארו דבוקות בתוך הסיר במידה ולא היה לכם זמן או כוח לנקות את הסיר מוקדם יותר,אפשר עם כף עץ לנקותו או מרית עץ. שמן קנולה עשוי לעזור לכם גם במלאכת הניקוי. אז אם תוהים כמה זמן לוקח לנקות סיר בר... [ התקדם ]
|
|
נצפה 6988 פעמים
|
פורסם: ג' פברואר 14, 2023 5:15 pm
|
סירי יציקת ברזל בציפוי אמייל סטאוב Staub סטאוב הוא מפעל צרפתי שנקנה בשנים האחרונות על ידי קבוצת Zwilling הגרמנית. סירי Staub הם שם נרדף למסורת ואיכות ונחשבים כיום לאחד מהמותגים החזקים והמובילים בעולם לייצור כלי בישול העשויים יציקת ברזל בציפוי אמייל,הטכנולוגייה החדשה שבה מיוצרים סירי Staub מאפשרת שימוש קל ויעיל. לא מעט מהשפים המובילים בעולם ממליצים על סירים אלו כחותמת איכות לטיב המוצרים. חברת Staub הצרפתית נוסדה בשנת 1974 על ידי פרנסיס סטאוב,באותה תקופה לא היו אמצעים טכנולוגיים לשימוש לצורך עיצוב מוצרים והתאמת גודלם,לכן פרנסיס ועובדיו השתמש בכלי עץ על מנת לדייק את המידות של סירי הברזל טרם ייצורם. אופן תהליך ייצור סירי ברזל אלו בא לידי ביטוי כאשר הברזל היצוק מומס ויוצקים אותו לתבנית,לאחר שהברזל התקשה, החומר עובר תהליך "יציאה" שבמהלכו התבנית מתפרקת והחומר מוחזר לשימוש חוזר. עובדי המפעל כל הזמן בודקים את המפלסים האלו על מנת לוודא שתהיה התאמה מדויקת בגבהי הסירים. זמן תהליך ייצור הסיר אורך כשבוע,לא משנה באיז... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ג' פברואר 21, 2023 12:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 7073 פעמים
|
פורסם: ג' פברואר 14, 2023 2:49 pm
|
מרכיבים 10 חתיכות פילה מושט נקי מעצמות להשריית הדג: מים קרים עם מיץ מלימון שלם 2 גמבה אדומה – רצועות 10 עגבניות טריות – פרוסות 14 שיני שום שלמות 2 צרור כוסברה, קצוץ גס 4 כפות גדושות פפריקה מתוקה כפית כורכום 2 כפית מלח 3 פלפלים אדומים חריפים יבשים – כוס שמן – מחולקת אופן ההכנה משרים את פרוסות הדגם בקערת נירוסטה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט במשך 10 דקות ואז שוטפי. לוקחים קערה בינונית ומערבבים חצי מכמות השמן,כורכום,פפריקה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים את שאר השמן בסיר נמוך רחב ומטגנים בו את רצועות הגמבה ,פרוסות העגבניות והשום כ-5 דקות על להבה בינונית. מוסיפים את התערובת שהתקבלה לסיר ואת השאריות מנקים עם דלי הפלא ואז ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות. מוסיפים כוס מים והפלפלים החריפים וצרור כוסברה,מביאים עד לכדי רתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים במשך 10 דקות עם מכסה. מוסיפים את פרוסות הדגים לסיר מתוך קטלוג סולתםמכסים עם המכסה ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות ומנענעים מידי פעם את הסיר. אחרי שהדגים מוכנים מוסיפים פנימה את שאר הכוסברה ש... [ התקדם ]
|
|
נצפה 7036 פעמים
|
פורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:09 pm
|
מרכיבים 600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות משרה: 2 כף פפריקה 4 כפות שמן 2 כפית רוטב צ'ילי מתוק כפית סודה לשתייה 1 כף אבקת מרק מרק 400 ג' ספגטי חצוי 2 כף שמן 2 כוס פתיתים מוכנים להכנת הרוטב: 8 כפות שמן 2 כף פפריקה 2 כף רסק עגבניות פלפל שחור גרוס מלח 2 כוס מים 2 כף רוטב צ'ילי מתוק 2 כף סילאן אופן ההכנה משרים את העוף במשך שעה ורבע,אלחר מכן לוקחים סיר מחולק ומטגנים בו את חזה העוף תוך כדי עירבוב. את הספגטי מכינים לפי הוראות האריזה,מסננים ומערבבים עם כף וחצי שמן. לוקחים מחבת חמה ויוצקים לתוכה שמן ואז שמים את התבלינים,רסק,סילאן,מים והצ'ילי. מבשלים,ולאחר 3 דקות מוסיפים את הספגטי וכעבור מספר דקות את חזה העוף ומערבבים 2 דקות ומסירים מהאש. בתאבון
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ג' פברואר 21, 2023 12:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 7119 פעמים
|
פורסם: ב' פברואר 06, 2023 12:56 pm
|
כשחושבים על משהו בריא,לא פעם קופץ לנו חומוס,ולמה? החומוס הוא נגיש כמעט בכל מסעדה טעים ברובו (במיוחד כשהוא חם) וניתן לשלב אותו עם לחמים,פוקצ'ות או בשווארמה. בקיצור,אפשר להכין איתו הרבה מתכונים שונים ויש לנו כל מיני וריאציות שונות שאפשר להוסיף לו כמו למשל: פלפל שיפקה ,סלק,עגבניות ועוד רבים וטובים. מקורו של החומוס הוא במזרח התיכון והוא מאכל אהוב על מיליונים של אנשים ברחבי העולם במשך מאות שנים. אפשר לקנות את החומוס גם בסופרמרקטים,מעדניות ומכולות אך בדרך הכלל החומוס שנמכר שם מכיל רכיבים כמו חומרים משמרים שנועדו להבטיח משך זמן חיי מדף ארוכים יותר וזה לא טבעי ולא בריא. לחומוס יש מספר וריאציות שונות: טבילה - פשוטה כמשמעותו,לקחת פיתה או לחם ו"לנגב" בצלחת או מתוך קטלוג סולתם שהכנו איתו. מומלץ במיוחד עם כאשר אוכלים פלאפל או שווארמה,דגים,חצילים או עוף על הגריל וזה ממש משדרג את הארוחה ומוסיף לה פיקנטיות מדהימה. ציפוי על הפיצה - מוזר יהיה לשמוע,אבל יש כאלו ששמים חומוס על הפיצה אחרי האפייה כתחליף לרוטב עגבניות. מילוי בסנד... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ג' פברואר 21, 2023 12:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 6991 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Janiv, kakon3 |
|