סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 5:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELADG2
מנותק

הצטרף: ג' ספטמבר 20, 2022 9:29 am
הודעות: 0
בלוג: הצג בלוג (140)

ארכיונים
- פברואר 2025
מתכון לקוסקוס מרוקאי
   ש' פברואר 15, 2025 10:53 am
פשטידת תירס
   ה' פברואר 13, 2025 2:11 pm
מתכון פרגיות עם בצל
   א' פברואר 09, 2025 4:54 pm
מתכון לממרח אבוקדו
   ש' פברואר 08, 2025 12:02 pm

+ ינואר 2025
+ דצמבר 2024
+ נובמבר 2024
+ אוקטובר 2024
+ ספטמבר 2024
+ אוגוסט 2024
+ מאי 2024
+ מרץ 2024
+ דצמבר 2023
+ נובמבר 2023
+ אוקטובר 2023
+ ספטמבר 2023
+ אוגוסט 2023
+ יולי 2023
+ יוני 2023
+ מאי 2023
+ אפריל 2023
+ מרץ 2023
+ פברואר 2023
+ נובמבר 2022
+ אוקטובר 2022

חיפוש בלוגים


 [ 140 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
קישור קבועפורסם: ד' נובמבר 30, 2022 5:03 pm 
מתאם אינדוקציה מאפשר להשתמש בכלי מטבח כדוגמת סירים ומחבתות שלא מתמגנטים על כיריים אינדוקציה.
הוא מתאים לכלי בישול מאלומיניום,נירוסטה,ברזל או קרמיקה ועשוי מפלדת אל חלד ברמה גבוהה.
מתאם אינדוקציה יכול לבוא במבחר גדלים ובעל ידית נשלפת,פיזור החום שלו אחיד ומורכב מ-3 שכבות.
השכבות העליונות והתחתונות הן פלדת אל חלד והחלק הפנימי עשוי מאלומיניום לפיזור חום אחיד.


 נצפה 11569 פעמים
 נושא ההודעה: פסטה עם פטריות
קישור קבועפורסם: ג' נובמבר 08, 2022 3:44 pm 
מרכיבים

500 גרם פסטה
2 בצל קצוץ
חצי כוס מים רותחים
4 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס דק
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
6 שיני שום קצוצות
2 סלסלות פטריות שמפיניון קצוצות גס



אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומעבירים למסננת,יוצקים מעט שמן ומערבבים .
במקביל,מחממיןם מחבת שהונחה ליד סירים של סולתם עם 4 כפות שמן ומטגנים עד להזהבה של הבצל.
מוסיפים את הפטריות והשום וממליחים ומטגנים על אש בינוני במשך 11 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת ומוזגים חצי כוס מים,מתבלים ומוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים
במשך 5 דקות.


נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ב' פברואר 20, 2023 11:55 am, נערך פעם אחת בסך הכל.


 נצפה 11879 פעמים
 נושא ההודעה: בחירת מערכת סכו"ם
קישור קבועפורסם: ו' נובמבר 04, 2022 10:51 am 
כלי אוכל הם כלים המשמשים כלי עזר לאכילה כגון: כפיות,מזלגות וסכינים המסייעים לאכילה והגשה ולא רק
כלים המשמשים ככלי ששת.
כלי מטבח אלו מיוצרים לרוב נירוסטה שהיא נחשבת כחומר הגלם הטוב ביותר לשימוש יומיומי בשל עלותה הזולה יחסית,עמידותה
ואופן תחזקותה הקל לטיפול.

סוגי איכויות הנירוסטה

בשוק ניתן למצוא מספר סוגי איכויות נירוסטה וכאן נפרט מהן:

נירוסטה 18/10

משמעותה היא 18% כרום ו-10% ניקל

נירוסטה 18/8

משמעותה היא 18% כרום ו-8% ניקל


נירוסטה 18/0

משמעותה היא 18% כרום ו-0% ניקל


איך לנקות כלי סכו"ם

הסירו את כל שאריות המזון מהכלים מהר ככל שניתן,מומלץ למיין את הכלים אם ניתן בתוך קערות
שונות על מנת להקל על הניקיון,משרים בקערת מים פוד אפיל במשך 20 דקות.לאחר מכן מסבנים את הכלים ושוטפים שוב.


 נצפה 13260 פעמים
 נושא ההודעה: בחירת כלי בישול
קישור קבועפורסם: ה' נובמבר 03, 2022 3:17 pm 
בעת בחירת כלי בישול בין אם מדובר במחבת או סיר,קיימות מגוון סדרות ואיכויות של כלים שעשויים לבלבל
אתכם מבחינת איכות הכלי בין אם מדובר בציפוי או במחבת שעשויה נירוסטה.

מחבתות העשויות נירוסטה,הן מחבתות ללא ציפוי ובהן ניתן להשתמש ללא חשש בכלי מתכת,לרוב מחבתות אלו
מחזיקות לאורך זמן,חלק ממחבתות אלו בעלות ידיות נירוסטה אשר מאפשרות לחמם את כל המחבת בתוך התנור.
קיימות גם מחבתות נירוסטה פוד אפיל עם ידית בקליט אשר אינן מתחממות,מחבתות אלו מאפשרות שימוש.
איכות הנירוסטה היא מרכיב חשוב בבחירת מחבתות מסוג זה,נירוסטה אשר עשויה 18/10 היא נירוסטה בעלת האיכות
הגבוהה ביותר.

מחבתות עם ציפוי

מחבתות אלו הן מחבתות עם ציפויים שונים כגון: טפלון,שיש,קרמי,טיטניום.
לא משנה באיזה ציפוי מדובר,בשימוש בכלים אלו מומלץ מאוד ורצוי להשתמש בכלי ששת שעשויים עץ,מלמין,פלסטיק
וסיליקון.לחברת פוד אפיל קיימות מחבתות עם ציפויים שונים כאשר הטובים שבהם בעלי תחתית אינדוקציה מלאה ומגיעים עם
צ...

[ התקדם ]


 נצפה 10967 פעמים
קישור קבועפורסם: ב' אוקטובר 24, 2022 11:05 am 
טכנולוגיית כירי האינדוקציה הוכנסה לשימוש בשלהי המאה ה-19.
יחד עם זאת רק בתקופה האחרונה זכו הכיריים מסוג זה לשימוש בקרב הציבור הרחב.
כיום,היצרנים פועלים לייצר דגמים חסכוניים יותר בעלות ובאנרגיה של מוצרים אלו.

כיריים מסוג אינדוקציה ניתנים לשימוש לחימום סירים ומחבתות באופן ישיר.

איך עובדים כיריים מסוג אינדוקציה?

הבישול באינדוקציה פועל באמצעות זרמים חשמליים על מנת לחמם ישרות סירים ומחבתות באמצעות התמגנטות
במקום הולכה תרמית.אינדוקציה מחממת את כלי הבישול באופן כמעט מיידי.
במידה וקיימים ברשותכם כלי בישול אשר אינם מותאמים לאינדוקציה,ניתן להשתמש עם מתאם אינדוקציה
על מנת להשמישם,מוצר זה הוא פלטת ברזל המאפשר הולכה של חום הכיריים אל כלי הבישול.


 נצפה 16853 פעמים

 [ 140 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], oren_80


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction