ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
|
מרכיבים: להכנת קציצות: 500 גרם בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ דק חצי כוס פרורי לחם רבע כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כפית כמון חצי כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל לפי הטעם 3 כפות שמן זית 2 שיני שום קצוצות ביצה אחת להכנת הרוטב: 1 כפית סוכר חצי כפית אורגנו יבש מלח ופלפל לפי הטעם חצי כוס מים 400 גרם עגבניות מרוסקות (קופסה או עגבניות טריות קלופות) 2 כפות חרדל דיז'ון 2 כפות שמן זית אופן ההכנה: להכנת הקציצות: נתחיל עם הכנת הקציצות. מחממים מחבת שהונחה על מגש חלה 2-3 כפות שמן זית על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהבצל מתרכך ומשחים מעט, כחמש דקות. מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן דקה נוספת, עד שהריח של השום מתפשט בכל המנה. לוקחים קערה גדולה,ומערבבים בה את הבשר הטחון עם תערובת הבצל והשום, מוסיפים את הביצה , הפטרוזיליה, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. ולאחר מכן מערבבים את התערובת היטב עד שהתערובת אחידה ולחה. לאחר שהקציצות מוכנות, יוצרים קציצות בגודל כדור בינוני ומניחים אותן על צלחת. כדאי ל... [ התקדם ]
|
|
נצפה 4178 פעמים
|
פורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
|
לומינארק (Luminarc) היא חברה צרפתית המתמחה בייצור כלי אוכל וכלים לבית. החברה נוסדה בשנת 1948 ונחשבת לאחת מהמובילות בתחום כלי הזכוכית. לומינארק ידועה בעיצובים החדשניים ובאיכות הגבוהה של מוצריה. לומינארק נוסדה בעיר ארז'נטוי שבצרפת, בתחילה, החברה התמחתה בייצור זכוכית, אך עם הזמן הרחיבה את קו המוצרים שלה לכלים ולצפיות אוכל. לחברה מגוון רחב של מוצרים הכוללים: צלחות, קערות, כוסות זכוכית וסכו"ם. כלי זכוכית בעיצובים שונים. כלים עמידים ונוחים לשימוש מחוץ לבית. לומינארק מתמקדת בטכנולוגיות מתקדמות לייצור כלי אוכל, כולל תהליכי חיסון והכנה המבטיחים עמידות וקלות ניקוי. החברה משתמשת בחומרים ידידותיים לסביבה ומוודאת שהמוצרים עומדים בתקנים הבינלאומיים. לומינארק ידועה בעיצובים המודרניים והחדשניים שלה. החברה משתפת פעולה עם מעצבים ידועים ליצירת קולקציות ייחודיות שמותאמות לצרכים המשתנים של הלקוחות. החברה מחויבת לפעול באופן המצמצם את ההשפעה הסביבתית של תהליכי הייצור שלה ומש... [ התקדם ]
|
|
נצפה 4178 פעמים
|
פורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
|
מרכיבים להכנת הקציצות: 500 גרם בשר עגל טחון בצל גדול, קצוץ דק 2 שיני שום כתושות ביצה אחת גדולה חצי כוס פנקו או קמח לחם רבע כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כפית כמון חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור שמן זית מזוכך מרכיבים להכנת רוטב העגבניות: 400 גרם עגבניות מרוסקות מקופסא בצל קטן קצוץ דק 2 שיני שום כתושות כפית סוכר חצי כפית אורגנו חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור 1 כף שמן זית בזיליקום קצוץ מרכיבים להכנת ממרח האבוקדו: 2 אבוקדו בשלים 1 לימון סחוט חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור שן שום אחת כתושה רבע כוס כוסברה קצוצה אופן ההכנה: הכנת הקציצות: בקערה גדולה מנירוסטה או זכוכית שהושארה ליד מגש חלות, הניחו את הבשר הטחון, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה,, הפטרוזיליה, הכמון, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד לקבלת התערובת אחידה.לאחר מכן צרו קציצות בגודל כף היד,ועשו מהן כדורים שטוחים. מחממים במחבת שמן על חום בינוני,מטגנים את הקציצות במשך 5 דקות מכל צד עד שהן מוזהבות ומבושלות . באותה מחבת, הוסיפו כף שמן זית וחממו על ח... [ התקדם ]
|
|
נצפה 3172 פעמים
|
פורסם: ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
|
מרכיבים: 500 גרם בשר טחון בצל גדול קצוץ דק שני שיני שום קצוצות 1 גזר בינוני מגורד 1 פלפל אדום חתוך לרצועות חצי כוס יין אדום ( מרלו או קברנה) רבע כוס רוטב טריאקי 1 כף סויה 1 כפית ג’ינג’ר קצוץ 1 כף שמן זית קורט מלח ופלפל שחור בצל ירוק קצוץ שומשום קלוי אופן ההכנה: לוקחים מחבת גדולה ומחממים אותה בחום בינוני, מחממים את שמן הזית ולאחר מכן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומקפיצים במשך 5 דקות עד להתרככות מלאה של הבצל. לאחר מכן כאשר הבצל מוכן, מוסיפים את השום הקצוץ והגזר המגורר. מערבבים ומבשלים במשך מספר דקות עד שהשום מתחיל לבעבע וריחו מתפשט במטבח. בישול הבשר: מוסיפים את הבשר הטחון למחבת, ממליחים ומפלפלים. מקפיצים היטב עד שהבשר מתבשל לחלוטין ומשנה את צבעו. זה יכול לקחת כ-5-7 דקות. לאחר שהבשר התבשל, מוסיפים את היין האדום למחבת שהונחה ליד מגש לחלה. מערבבים ומבשלים על חום גבוה במשך 4 דקות, עד שהיין מתחיל לספוג את טעמי הבשר והירקות. לאחר שהיין התערבב במרכיבי המנה, מוסיפים את רוטב הטריאקי ורוטב הסו... [ התקדם ]
|
|
נצפה 3312 פעמים
|
פורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
|
חומרים להכנת הקציצות: 500 גרם בשר עוף טחון 1 בצל גדול קצוץ דק חצי כפית מלח חצי כפית כורכום מעט מלח ופלפל לפי הטעם חומרים לרוטב עגבניות: 5 עגבניות גדולות קצוצות 4 שיני שום קצוצות רבע כוס שמן זית 1 כפית סוכר מלח ופלפל לפי הטעם חצי כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כוס קמח 2 ביצים 1 כפית כמון חצי כפית פפריקה חומרים להכנת לימון כבוש: שלושה לימונים כבושים פרוסים אופן ההכנה: בקערה גדולה מנירוסטה ששמנו במטבח לצד קרש חלה, מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, פטרוזיליה, קמח, ביצים, כמון, מלח, כורכום, קינמון ופלפל.רצוי ללוש את התערובת בידיים עד שהיא מגיעה לכדי אחידות. יוצרים כדורים קטנים בגודל של כדור עם הידיים ומניחים בצד. לוקחים סיר גדול, ומחממים את שמן הזית בתוכו על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להיות זהוב. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל ופפריקה. מבשלים על חום נמוך במשך רבע שעה, עד שהעגבניות מתרככות והרוטב מסמיך. לאחר שהרוטב מוכן, מניחים... [ התקדם ]
|
|
נצפה 3429 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Google [Bot], uriel17 |
|