ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
|
רכיבים: לסלמון: מיץ סחוט מלימון אחד מלח ופלפל שחור לפי הטעם צרור פטרוזיליה קצוצה לקישוט 4 פילה סלמון כ-200 גרם כל אחד 4 כפות שמן זית 4 שיני שום קצוצות דק רבע כוס צנוברים קלויים להכנת חצילים : 2 חצילים בינוניים, חתוכים לפרוסות דקות 1 כף מלח חצי כפית כמון חצי כפית פפריקה מתוקה מיץ סחוט מלימון אחד 2 כפות שמן זית מזוכך אופן ההכנה: חותכים את החצילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. בוזקים מלח על הפרוסות ומניחים אותן בצד למשך חצי שעה על מנת להוריד את המרירות מהחצילים. שטיפת החצילים: לאחר מכן, שוטפים את החצילים במים קרים כדי להסיר את המלח והמרירות. סוחטים קלות ומניחים להם להתייבש. טיגון החצילים: מחממים במחבת 2 כפות שמן זית על חום בינוני. מטגנים את פרוסות החצילים במשך כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהן רכות וזהובות. בשלב זה ניתן לפזר על החצילים כמון ופפריקה מתוקה, כדי להעניק להם טעם נוסף. מעבירים את החצילים לצלחת ומניחים בצד. הכנת הסלמון: בסיר קטן ששמנו ליד ... [ התקדם ]
|
|
נצפה 4157 פעמים
|
פורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
|
מרכיבים: להכנת מרק חריימה: 500 גרם דג דניס או סלמון חתוך לחתיכות 2 כפות שמן זית בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות 2 כפות פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה חצי כפית כמון 4 כוסות מים או ציר דגים 2 עגבניות בינוניות קצוצות או מרוסקות 2 כפות רסק עגבניות מלח ופלפל חצי כוס כוסברה קצוצה להכנת הקוסקוס: 1 כוס קוסקוס 1 כוס מים רותחים 1 כף שמן זית מלח לפי הטעם לצנוברים ברוטב שום: 1/2 כוס צנוברים 3 שיני שום, קצוצות 2 כפות שמן זית מלח ופלפל אופן ההכנה: מחממים את שמן הזית בסיר רחב וגדול לצד מגש לחלות,לאחר מכן מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד שהבצלים מתרככים ונעשים שקופים. לאחר מכן,מוסיפים שום הקצוץ ומערבבים במשך 2 דקות עד שהשום מתרכך. מוסיפים את הפפריקה החריפה,המתוקה,הכמון,המלח,הפלפל,ומערבבים מספר דקות עד שהשום ובצל מצופים בתבלינים. מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב כך שהתערובת כולה תהיה מערובבת. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ורסק העגבניות, ומבשלים ב... [ התקדם ]
|
|
נצפה 3965 פעמים
|
פורסם: ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
|
מצרכים: 4 חתיכות של דג סלמון (כ-150 גרם כל חתיכה) 2 כפות שמן זית 3 שיני שום, קצוצות דק רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק שתי כפות סויה 1 כף מיץ לימון טרי 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ מלח ופלפל לפי הטעם רבע כוס פטרוזיליה קצוצה (לקישוט) אופן ההכנה: להכנת הדג: שטפו את חתיכות דג הסלמון במים קרים ויבשו אותם בעזרת מגבת נייר. תהליך זה חשוב על מנת שעור הדג יהיה חשוף כמה שיותר בעת הבישול ויהיה קריספי. תבלו את הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים. מחממים שמן זית במחבת גדולה ששמנו במטבח לצד מגש חלות על חום בינוני. כשהשמן חם, מניחים את חתיכות הסלמון עם העור כלפי מטה. מטגנים במשך מספר דקות, עד שהדג מתחיל להתרכך והעור מקבל צבע זהבהב. בזמן שהדג מתבשל, מכינים את הרוטב. בסיר קטן, מחממים את השום הקצוץ והשמן על חום נמוך עד בינוני, עד שהשום מתחיל להזהיב מעט. מוסיפים את רוטב הסויה, מיץ הלימון ורוטב הצ'ילי,ומבשלים על חום נמוך עוד 3 דקות,עד שהרוטב מתגבש לכדי עיסה אחת. לאחר שטיגנו את הדג במשך מספר דקות נוספות, הופכים אותו בעדינות בעזר... [ התקדם ]
|
|
נצפה 4225 פעמים
|
פורסם: ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
|
מרכיבי המתכון: 1 כוס חומוס יבש (או 2 קופסאות חומוס מבושל) 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שוםכתושות 3 גזר בינונייםחתוכים לקוביות 1 תפוח אדמה בינוני, מקולף וחתוך לקוביות חצי כוס פטרוזיליה קצוצה רבע כוס טחינה גולמית 2 ליטר מים חצי כפית כמון חצי כפית פפריקה חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור מיץ מלימון אחד סחוט שמן זית להגשה אופן ההכנה של המתכון: להכנת החומוס: אם אתם משתמשים בחומוס יבש, יש להשרות אותו במים קרים למשך לילה שלם.למחרת, מסננים ומעבירים לסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך במשך שעה וחצי עד שעתיים, ועד שהחומוס רך מאוד. אם אתם משתמשים בחומוס מקופסה, פשוט מסננים ומניחים בצד. לטיגון הירקות: לוקחים סיר גדול ששמנו לצד מגש לחלה, מחממים מעט שמן זית על חום בינוני ומוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף. זה לוקח כמספר דקות. לאחר מכן מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים למשך דקה נוספת, עד שכל ריח השום משתלב במחבת. מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה לסיר. מטגנים עוד 5-7 דקות, עד שהירקות מתח... [ התקדם ]
|
|
נצפה 3937 פעמים
|
פורסם: ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
|
מצרכים: לקציצות: 500 גרם בשר בקר טחון 1 ביצה רבע כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כפית כמון חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור שמן זית חצי כוס אורז (לא מבושל) 1 בצל קטן, קצוץ דק 2 שיני שום, כתושות להכנת הרוטב: רבע כוס שמן זית לימון אחד סחוט חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור פטרוזיליה קצוצה להגשה 4-5 שיני שום, פרוסות דק 700 גרם עגבניות מרוסקות חצי כפית סוכר אופן הכנה: הכנת הקציצות: בקערה גדולה, מניחים את הבשר הטחון,לאחר מכן מוסיפים את האורז היבש, השום הכתוש, הביצה, הפטרוזיליה,הבצל הקצוץ, הכמון, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. משרים את התערובת במקרר למשך חצי שעה לאחר שנתנו לתערובת "לנוח" , יוצרים קציצות בגודל כף. אפשר להרטיב מעט את הידיים כדי למנוע הידבקות. מחממים שמן זית במחבת גדולה ששמנו ליד מגש חלה על חום בינוני. מוסיפים את הקציצות ומטגנים משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד,עד שהקציצות מזהיבות. ברגע שהקציצות מוכנות, מוציאים אותן מהמחבת ומניחים בצד. באותה המחבת, ... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ש' אוקטובר 05, 2024 8:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 3838 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] |
|