סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מחבר
ELIA321e
מנותק
Freshman

הצטרף: ד' פברואר 09, 2022 6:47 pm
הודעות: 2
בלוג: הצג בלוג (55)

ארכיונים
- ספטמבר 2022
מתכון דג אמנון
   ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am
מתכון דג סלמון
   ד' ספטמבר 14, 2022 10:28 am
בחירת תרמוס
   א' ספטמבר 11, 2022 9:47 am
איך לבחור תרמוס
   ו' ספטמבר 09, 2022 12:12 pm

+ אוגוסט 2022
+ יולי 2022
+ יוני 2022
+ מאי 2022
+ אפריל 2022
+ מרץ 2022

חיפוש בלוגים


 [ 55 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
הזנה  
קישור קבועפורסם: ה' מאי 19, 2022 10:46 am 
מרכיבים


2 כוס אורז
6 כפות חמוציות
2 כפית בהרט
מלח
פלפל
1 קילו פרגיות
2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק


להכנת הרוטב

2 כוסות מים
6 כפות סילאן
4 שיני שום כתושות
8 כפות שמן זית
2 כף פפריקה


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי ההוראות ומחממים תנור מראש ל190 מעלות.
לוקחים 2 כוסות אורז ומוסיפים לתוך קערת סולתם את הפטרוזיליה,התבלינים והחמוציות.
מניחים את הפרגית על לוח חיתוך ומניחים את האורז ומגלגלים אותו עד לקבלת כדור.
מערבבים עם מטרפה את חומרי הרוטב ויוצקים אותם על הפרגיות.
אופים במשל 50 דקות עד להזהבה של הפרגיות


 נצפה 2953 פעמים
 נושא ההודעה: קובה אורז עם בשר
קישור קבועפורסם: ה' מאי 19, 2022 10:13 am 
מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

להכנת המלית

10 כפות שמן
4 בצלים קצוצים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית הל טחון
1 קילו בשר בקר


אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בתוך סיר סולתם ולאחר מכן שוטפים היטב את האורז ומוסיפים אותו למים שמרתיחיחם.
מבשלים במשך 20 דקות ואז מסננים ושוטפים.
לאחר מכן מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים את שאר החומרים להכנת המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בנייר ניילון נצמד מאחסנים במקרר ל3 וחצי שעות.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוסיפים את התבלינים ומממשיכים לבשל עוד
20 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין.


נערך לאחרונה על ידי ELIA321e בתאריך ד' יולי 06, 2022 12:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.


 נצפה 2885 פעמים
 נושא ההודעה: פרגיות ואורז
קישור קבועפורסם: ג' מאי 17, 2022 9:35 am 
מרכיבים

10 כפות שמן זית
2 בצל קצוץ
2 כפית פפריקה חריפה
2 כפית כמון
2 כף גדושה רסק עגבניות
4 כוסות אורז בסמטי
6 כוסות מים רותחים
קורט מלח
4 גזרים מגוררים בפומפייה
1000 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
2 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

מחממים עם סיר סולתם רחב ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להזהבה,מוסיפים את הפרגיות
ומטגנים כ-10 דקות ומערבבים מידי פעם עד להזהבה.
לאחר מכן מוסיפים את הכמון והפפריקה,האורז ורסק העגבניות ומטגנים 2 דקות תוך כדי ערבוב.
שופכים לסיר את המים ומוסיפים את המלח ומערבבים,מכסים ומנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך רבע שעה.


 נצפה 2813 פעמים
 נושא ההודעה: עוף בגריל
קישור קבועפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:35 pm 
מרכיבים

8 שוקיים
4 תפוחי אדמה חתוכים
2 בטטות שקולפו

להכנת הרוטב

4 כפות סויה
4 כפות שמן זית
4 כפות סילאן


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-190 מעלות,לאחר מכן לוקחים קערת נירוסטה ומערבבים בה את כל
המרכיבים של הרוטב.
מוסיפים לקערה סולתםאת הירקות ובעוף ומערבבים עם הרוטב.
מעבירים את הכל לתבנית אפיה יחד עם ניר אפיה.
אופים בתנור ב-60 מעלות לאחר שהנחנו מעל התבנית ניר אפיה ועטפנו ברדיד אלומיניום.


 נצפה 2840 פעמים
 נושא ההודעה: פסטה אדומה
קישור קבועפורסם: ב' מאי 16, 2022 11:08 am 
מרכיבים

1 קילו פסטה ספגטי
1 קילו עגבניות
2 כפית מלח דק
2 כפית אורגנו יבש
קורט פלפל שחור דק
2 כף שמן זית
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
2 שן שום

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה עם סיר סולתם לפי ההוראות הרשומות.
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהאורגנו ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות ולאחר מכן מוסיפים
את האורגנו ומערבבים ומכבים את האש.
אחרי שהפסטה מוכנה מוסיפים את הרוטב ומערבבים
מפזרים אורגנו מעל ומגישים לשולחן.


 נצפה 1708 פעמים

 [ 55 רשימות בלוג ]  הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Janiv


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction