ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
|
|
פורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
|
מרכיבים: למלית השוקולד: 200 גרם שוקולד מריר100 גרם חמאה לתערובת העוגה: חצי כוס סוכר 1 כוס קמח חצי כוס קקאו טהור כפית סודה לשתייה רבע כפית מלח 3 ביצים גדולות 1 כפית תמצית וניל להוספה מעל: חצי כוס פיצפוצים (שוקולד חלב, פיצפוצים או שוקולד חלב קצוץ) אופן הכנה: מחממים מראש תנור ל-180 מעלות צלזיוס,לוקחים תבנית עוגה בקוטר 20 ס"מ או 22 ס"מ ולאחר מכן משמנים עם חמאה או מרסס שמן,מניחים בתוכה את נייר האפייה,בכדי שנוכל להוציאה בקלות לאחר סיום אפייתה. המסת השוקולד והחמאה: בקערה נירוסטה או זכוכית מחוסמת ששמנו לצד מגש חלה, מכניסים את השוקולד והחמאה. ממיסים בקלחת או סיר על גז ומערבבים היטב עד שהתערובת נוזלית ולא מצקת. בקערה נפרדת, מקציפים את הסוכר עם הביצים בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי עד שמתקבלת תערובת אחידה ובהירה.מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב עד שתמקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים היטב בעזרת לקקן או כף עד שהשוקולד משתלב לחלוטין בתערובת. בקערה א... [ התקדם ]
|
|
נצפה 3593 פעמים
|
פורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
|
רכיבים: למלית: 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וקצוצים לקוביות 1/2 כוס תרד קצוץ טרי 1/2 כוס זיתים שחורים קצוצים 1 חציל בינוני, חתוך לקוביות 1 פלפל חריף, קצוץ דק רבע כוס נענע קצוצה טרי רבע כפית כמון 4 כפות שמן זית קורט מלח קורט פלפל להכנת הבצק: 500 גרם בצק עלים ביצה אחת גדולה אופן ההכנה: להכנת תפוחי האדמה: מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לסיר עם מים ומלח. מבשלים עד להתרככות במשך רבע שעה. מסננים ומועכים עם מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שמתקבלת תערובת חלקה. אופן הכנת החצילים: לוקחים מחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה, מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים בהדרגה את קוביות החציל. מטגנים על חום בינוני עד להתרככות החציל והזהבתו. מוסיפים מעט מלח, ומעבירים לקערה. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה המועכים עם החציל המטוגן, התרד הקצוץ, הזיתים הקצוצים, הפלפל החריף והנענע. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים מראש התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משטחים את בצק העלים על משטח מקומח, וחו... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ה' אוקטובר 03, 2024 3:13 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל. |
|
|
נצפה 3220 פעמים
|
פורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
|
מרכיבים: 500 גרם פסטה 4 כפות שמן זית 8 שיניים שום קצוצות דק 1/חצי כוס רוטב טריאקי כוס מים (או קצת יותר לפי הצורך) 2 אבוקדו בינוני, חצוי ומגולען כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית פתיתי צ'ילי 4 כפות שומשום קלוי עלי בזיליקום או כוסברה אופן ההכנה: לבישול הפסטה: את הפסטה נבשל באמצעות סיר גדול ונרתיח בו מין לפי הוראות השימוש של הפסטה עד שהיא מגיעה למצב אל דנטה. מסנננים את הפסטה ושומרים כוס ממי ההבישול בצד. להכנת הרוטב: מחממים שמן זית במחבת גדולה שהונחה ליד מגש חלה על חום בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים במשך מספר דקות עד שהשום מתחיל לבעבע ומשנה מעט את צבעו. יש לשיב לב לא לשרוף בטעות את השום בכדי שלא יהיה מר לאחר מכן. מוסיפים את רוטב הטריאקי ומערבבים היטב. אם הרוטב מרגיש סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד שהתערובת משתבת לרוטב אחיד. שילוב הפסטה: מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב, כך שכל הפסטה תהיה מצופה ברוטב. אם הרוטב עדיין סמיך מדי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך. מכסים את המ... [ התקדם ]
|
|
נצפה 2929 פעמים
|
פורסם: ב' ספטמבר 30, 2024 2:21 pm
|
מרכיבים: 250 גרם גבינת פטה 200 גרם גבינת שמנת 1 קופסה של תירס מתוק מסוננים ללא הנוזלים 2 ביצים 1/2 כוס קמח (או קמח רגיל) 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת שגירדנו באמצעות מגרדת מיץ סחוט מלימון אחד קליפת לימון מגוררת מלימון אחד מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אופציונלי) שמן זית לשימון התבנית אופן ההכנה מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ולאחר מכן משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ שהונחה ליד מגש חלה עם שמן זית או חמאה. לוקחים קערה גדולה ובוכה מועכים את גבינת הפטה עם כף עד לקבלת תערובת אחידה של העיסה. לאחר מכן,מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב עד לקיפול מלא. מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה,ומערבבים היטב לאחר כל הוספה של הביצה עד שהן נטמעות בצורה מלאה בעיסה שנוצרה. מעבירים את התערובת שיצרנו לתוך תבנית משומנת מראש ומשטחים אותה בצורה אחידה. מכניסים לתנור ואופים במשך 35 דקות או עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב בחלק העליון. לאחר מכן,מוציאים מהתנור את הפשטידה ונותני... [ התקדם ]
נערך לאחרונה על ידי ELADG2 בתאריך ב' ספטמבר 30, 2024 2:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל. |
|
|
נצפה 3194 פעמים
|
פורסם: ד' ספטמבר 04, 2024 4:52 pm
|
מרכיבים: 4 ביצים 1/4 כוס חלב 1 בצל קטן, קצוץ דק 1 פלפל ירוק חריף (אופציונלי), קצוץ דק 2-3 כפות שמן זית 1/2 כפית כמון טחון 1/2 כפית פפריקה מתוקה מלח ופלפל שחור לפי הטעם 2-3 פרוסות לחם תימני (לחם שטוח וקריספי) גבינה צהובה או פטה (אופציונלי) אופן ההכנה: הכנת הבצלים והפלפל החריף: מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או כלי בית אחר על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אותו עד שהוא נהיה שקוף , במשך כ-5 דקות. ניתן להוסיף את הפלפל החריף ומטגנים עוד מספר דקות. בקערה בינונית, שוברים את הביצים ומוסיפים את החלב . מערבבים היטב. מוסיפים את הכמון, הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים שוב. לאחר מכן מוסיפים את תערובת הבצלים והפלפל למחבת עם הבצל המטוגן ומערבבים. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים על חום נמוך עד שהחביתה מקבלת צורה אחידה. הכנת הלחם התימני: בזמן שהחביתה מתייצבת, חותכים את הלחם התימני לנתחים קטנים או רצועות. אפשר להניח את הלחם על תבנית אפייה ולחמם אותו בתנור חם (180 מעלות צלזיוס) למשך 5-7 דקות עד שהוא מתייבש ונהיה פריך. אפשרות נוספת... [ התקדם ]
|
|
נצפה 10480 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], sheky |
|