ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
פורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
|
מרכיבים 6 ביצים L 1 כוס סוכר רגיל חצי כוס סוכר חום 1 שקית אבקת אפיה 1 כף קינמון 1 כף אבקת קפה 2 כוס קמח 2 כוס אגוזים טחונים כוס שמן 2 מיכל שמנת חמוצה להכנת הציפוי חצי כף סוכר חצי כף קינמון רבע כוס אגוזים קצוצים דק אופן ההכנה לוקחים קערת נירוסטה ומכניסיפ לתוכה את הקינמון,אגוזים,קפה אבקת אפייה והקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לוקחים קערה נוספת ושמים בתוכה את הסוכר הלבן,הביצים והסוכר החום ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד,תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את השמנת החמוצה והשמן ומערבבים,חוזרים על אותה הפעולה הפעם עם חצי מכמות האגוזים והקמח וממשיכים לערבב עד שהתערובת נעשית אחידה. שופכים את הבלילה לתבנית 26 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ואופים במשך רבע שעה. מוציאים מהתנור,מפזרים את חומרי הציפוי ומכניסים לאפייה נוספת של עוד 20 דקות,מגישים עם צלחות אוכל לכל המשפחה בתאבון
|
|
נצפה 5773 פעמים
|
פורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
|
מרכיבים 50 גרם סוכר חום 50 גרם סוכר לבן 150 גרם דבש 2 ביצים גדולות 150 מ"ל שמן חמניות 250 גרם קמח 7 גרם אבקת אפיה 2 גרם סודה לשתיה רבע כפית ציפורן 300 גרם תפוחים מקולפים אופן ההכנה מחממים תנור מרא של160 מעלות ולוקחים תבנית אינגליש ומניחים עליה נייר אפיה מטריפים באמצעות מטרפה את הדבש,הסוכר,הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את השמן בהדרגה עד להטמעה מלאה. מערבבים בקערה אחרת את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים לתערובתץ אחרי שנוצרה לנו תערובת חלקה,מוסיפים את התפוחים וממשיכים לערבב. מוזגים את התערובות לתבנית ואופים במשך חצי שעה,ניתן להגיש עם צלחות אוכל לשדרוג האווירה ולטעם מושלם.
|
|
נצפה 5828 פעמים
|
פורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
|
קפה הוא משקה נפוץ בכל העולם ועשוי מפולי קפה וידוע בטעם,בארומה שלו והוא מתאים כמעט לכל אירוע. מספרים שמקור הקפה החל באתיופיה,ומשם התרחב לחצי האי ערב והפך להיות חלק בלתי נפרד מהשימוש עד המאה החמש עשרה. בהמשך הקפה עבר שינוי בתימן ולאחר מכן חלחל לאירופה ולכל רחבי העולם. על מנת שיהיה קל לגדל קפה,הוא בדרך כלל מגודל באזורים טרופיים ברחבי העולם. ישנם כמה סוגי קפה שונים והם: אספרסו,קפוצ'ינו,לאטה,אמריקנו,אייס קפה,קפה טורקי. הקפה מכיל קפאין ומעורר,ומשאיר אותנו ערניים יותר ומקל באופן זמני על עייפות. צריכה מסודרת של קפה,משפרת תפקוד ומפחיתה סוכרת מסוג שתיים כך לפי מחקרים,אך יחד עם זאת צריכה מוגברת של קפה עלולה לפגוע בבריאותכם. בעולם קיימים יצרנים המייצרים כוסות לקפה שחור במספר סוגים המתאימים כמעט לכל סוג של קפה הנמצא במסעדות,בתי מלון ומקומות אירוח ברחבי העולם.
|
|
נצפה 5806 פעמים
|
פורסם: ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
|
מתלה לכלים הנקרא גם מייבש כלים או מתקן לייבוש כלים הוא אביזר מטבח חיוני בכל בית שתפקידו לייבש את הכלים,ולרוב הוא מגיע עם סכומון נשלף או מובנה ומגש לניקוז הנוזלים. קיימים מייבשים עם עיצובים שונים,חלקם של מותגים מוכרים ואחרים קצת פחות. המייבשים כולל חריצים לייבוש הצלחות,ומותאמים גם לקערות,כוסות,ספלים וקנקנים,או גם כלים קצת גדולים יותר כמו מחבתות או סירים. בדרך כלל מייבשי הכלים עשויים פלסטיק,נירוסטה,עץ רגיל,עץ במבוק ואלומיניום. היתרון בשימוש במייבש הוא ארגון וסדר במטבח,השיש נשאר נקי ומסודר ויש איפה להניח את הכלים במקומם הראוי. בנוסף,ייבוש הכלים באמצעות מתקן לייבוש כלים מאפשר להם להתייבש עם האוויר ומפחית את הסיכון להצטברות חיידקים לעומת ייבוש עם מגבות. מחפשים מתנה לקרובים שלכם ויודעים שהם אנשי מטבח האוהבים לבשל ומבזבזים לא מעט זמן במטבח? קניית מייבש כלים כמתנה יכולה להיות רעיון פרקטי וטוב עבורם. מתקן לייבוש כלים עובר מספר תהליכים עד להיותו מוצר מוגמר,הכוללים בין היתר: עי... [ התקדם ]
|
|
נצפה 5730 פעמים
|
פורסם: ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
|
זוהי סלסלה המשמשת ככלי עזר במטבח ומגיעה בצורה עגולה או אובלית לרוב,ומשמשת לשמירה על אופן תהליך התפחת הלחם בחלקו הראשוני של ההכנה. הסלסלה עשויה מקש או בד,כאשר מכינים בצק ללחם,יש צורך להפעיל לחץ על הבצק על מנת שיתפח ויגבש צורה ורכות לקראת התוצר הסופי,בעת תפיחתו של הבצק,הוא עשוי לאבד את הרכות אם יתפח בצורה חזקה,במקום לתפוח במקום לח. חלק מססוגי סלסלות להתפחת לחם סלסלת התפחה פנים משולשת - שיש לה עיצובים מקומרים הנועדו ליצור חלקים אחידים בבצק שהותפח. סלסלה לריבה - זוהי הסלסלה העגולה להכנת בצקים ולחמים עגולים או חלות עגולות. לסיכום, הסלסלה להתפחת הלחם עוזרת לו לתפוח בצורה מסודרת. מעניקה לו מראה אחיד ומושלם ומגנה עליו מפני נזקי חוץ.
|
|
נצפה 5805 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], סאבוניס |
|