ארכיונים |
נובמבר 2024
- מתכון לפסטה עם חמאת לימון
- ד' נובמבר 20, 2024 5:45 pm
- מתכון לפסטה ברוטב בטטה
- ה' נובמבר 14, 2024 2:13 pm
- מתכון לסלט כרוב עם גרעיני אבטיח
- ב' נובמבר 11, 2024 3:26 pm
- מתכון לסופגניות חגיגיות ומפנקות
- ב' נובמבר 11, 2024 2:45 pm
- מתכון לתפוחי אדמה עם כרובית מטוגנים:
- ש' נובמבר 09, 2024 2:04 pm
- מתכון למרק בטטה עם בזיליקום
- ש' נובמבר 09, 2024 11:47 am
- מתכון לאורז עם עדשים וקבב
- ש' נובמבר 09, 2024 11:16 am
- מתכון למקלובה
- ה' נובמבר 07, 2024 4:46 pm
- מתכון לפיצה עם זיתים
- ש' נובמבר 02, 2024 2:48 pm
- מדריך לבחירת חנוכיה
- ו' נובמבר 01, 2024 11:56 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום עם פלפלים קלוויים
- ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm
אוקטובר 2024
- מתכון לסמבוסק פטריות
- ד' אוקטובר 30, 2024 4:10 pm
- מתכון להכנת המבורגר עם מיונז ורוטב בלסמי
- ש' אוקטובר 26, 2024 8:48 pm
- חנוכיה קריסטל
- ה' אוקטובר 24, 2024 6:35 pm
- מתכון לממולאים
- ה' אוקטובר 24, 2024 4:29 pm
- מתכון לקציצות בשר כשר עם עגבניות וחרדל
- ה' אוקטובר 24, 2024 10:45 am
- חברת לומינארק
- ש' אוקטובר 19, 2024 2:50 pm
- מתכון לקציצות בשר עגל עם רוטב עגבניות וממרח אבוקדו
- ו' אוקטובר 18, 2024 4:28 pm
- מתכון לבשר טחון עם יין אדום ברוטב טריאקי
- ד' אוקטובר 16, 2024 11:37 am
- מתכון לקציצות גונדי עם רוטב עגבניות ושום ולימון כבוש
- ב' אוקטובר 14, 2024 3:02 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב שום וצנוברים עם חצילים בצד
- ו' אוקטובר 11, 2024 10:54 am
- מתכון קוסקוס עם מרק חריימה וצנוברים ברוטב שום
- ב' אוקטובר 07, 2024 3:44 pm
- מתכון לדג סלמון ברוטב צ'ילי
- ש' אוקטובר 05, 2024 10:52 am
- מתכון למרק חומוס
- ש' אוקטובר 05, 2024 9:28 am
- מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושום עם לימון
- ש' אוקטובר 05, 2024 8:40 am
- מתכון לעוגת שוקולד עם פיצפוצים
- ה' אוקטובר 03, 2024 5:03 pm
- מתכון לבורקס תפוחי אדמה עם נענע
- ה' אוקטובר 03, 2024 3:12 pm
- מתכון לפסטה ברוטב טריאקי ושום עם אבוקדו
- ה' אוקטובר 03, 2024 10:35 am
ספטמבר 2024
אוגוסט 2024
מאי 2024
מרץ 2024
דצמבר 2023
נובמבר 2023
אוקטובר 2023
ספטמבר 2023
אוגוסט 2023
- מתכון לעוגת קינמון
- ד' אוגוסט 30, 2023 2:34 pm
- מתכון לעוגת דבש
- ג' אוגוסט 29, 2023 2:45 pm
- כוסות לקפה שחור
- ג' אוגוסט 29, 2023 12:44 pm
- בחירת מייבש כלים
- ש' אוגוסט 26, 2023 3:11 pm
- מה זה סלסלה להתפחת לחם ?
- ו' אוגוסט 25, 2023 12:21 pm
- מתכון קוסקוס
- ב' אוגוסט 21, 2023 10:55 am
- איך לעצב אירוע חגיגי
- א' אוגוסט 20, 2023 2:47 pm
- עיצוב אירועים
- ש' אוגוסט 19, 2023 12:43 am
- מתכון ללחמניות בוטיק
- ב' אוגוסט 07, 2023 4:02 pm
- בחירת צלחות זכוכית
- ב' אוגוסט 07, 2023 2:18 pm
יולי 2023
יוני 2023
מאי 2023
אפריל 2023
- מדריך קניית כלי בישול מברזל
- ו' אפריל 28, 2023 12:55 pm
- איך לנקות חלונות ?
- ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
- איך לבחור מגב לשטיפת רצפה?
- ג' אפריל 25, 2023 3:00 pm
- איך לבחור אביזרים למסיבות
- ג' אפריל 25, 2023 12:24 pm
- מתכון לחריימה
- ג' אפריל 25, 2023 11:06 am
- איך לבחור מתנות למסיבה ואביזרים ?
- ד' אפריל 19, 2023 3:10 pm
- בחירת מתנפחים לבריכה
- ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
- דג מרוקאי עם גרגירי חומוס Edit Blog Entry
- ו' אפריל 14, 2023 1:16 pm
- מרק אפונה
- ג' אפריל 11, 2023 11:39 am
- מתכון לכדורי שוקולד לפסח
- ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרץ 2023
פברואר 2023
נובמבר 2022
אוקטובר 2022
|
|
|
|
פורסם: ב' יוני 19, 2023 12:45 pm
|
עם למעלה מאלף שנים של היסטוריה ומסורות חוצות גבולות,פיצה או הפיצה היא אחד המאכלים הנחשבים ביותר בעולם ובמיוחד באיטליה. אחרי שבני האדם הבינו כיצד להשתמש ולבשל באמצעות אבנים,הדרך להכנת פיצה ואפייתה,הייתה קצרה. מקור הפיצה,שהפכה לסמל המטבח האיטלקי,נעוץ בתקופה הפרה היסטורית והיא מלווה אותנו עד היום. במזרח,כשעבודת החקלאות הייתה עוד בחיתוליה,הבינו האנשים שבישול של בצק המורטב על אבן,היא מפתח להשגת מאכל מקורי וטעים. לאחר ההתפחה,הבצק שעשוי מדגנים טחונים,הופך להיות רך יותר וכך גם קל יותר לעכל אותו. מכאן נוצר הלחם. אחרי שהומצא הלחם,מכאן והדרך לסלילת הפיתה,התפתחה ברומא העתיקה,ושם האיכרים למדו איך לחתוך את הלחם לסוגים שונים. הם לשו את קמח החיטה שנטחן,יחד עם מים,עשבי תיבול ומלח. לאחר מכן הם הניחו את הבלילה שמוצרה על אח וכך הרומאים התחילו להשתמש בלחמים עגולים וכך נוצרו פיצות עגולות. חלק מהמרכיבים נשכחו עם הזמן ולקח מאות שנים לגלות את אותם המרכיבים החסרים שיצרו את הלחם העגול שלימים הפך לפיצה וזאת עוד אחרי שהשתמשו עם [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%99_%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%98_%D7%95%... [ התקדם ]
|
|
נצפה 6987 פעמים
|
פורסם: ב' מאי 29, 2023 2:38 pm
|
חומר זה הוא תערובת מתכתית,המורכב מאחוז קטן של פחמן על מנת להיות עמיד. החומר עמיד בפני עיוותים ושריטות. כדי למנוע מקרה של חלודה,הנירוסטה מיוצרת מתרכובת המכילה כרום בעת ייצור הנירוסטה. ככל שתכולת הכרום בתערובת גבוהה יותר,פלדת אל חלד עמידה יותר. על מנת להחשיב חומר מנירוסטה,אחוז הכרום הפעיל צריך להיות לפחות 10.5%. מבחינת שימוש במזון נירוסטה אל חלד לשימוש במזון חייבת להיות בעלת 16% לפחות כרום,בכדי למנוע חלודה בכלי. הכרום מוסיף ברק לכלי הנירוסטה. עמידות בתקנים כמו למשל של NSF מחייב את איכות הנירוסטה להיות משויכת לסדרות 200,300 או 400. למה להשקיע בכלי נירוסטה? בפרקטיות,נירוסטה לא מוליכה חום כמו נחושת או אלומיניום,לא שזה דבר רע כל כך,לכלי נירוסטה לוקח להתחמים מעט יותר זמן,אך פיזור החום בכלים אלו הוא אחיד ולרוב,הכלים לא מתעוותים. לשימוש במזון,נניח עם צלחות נירוסטה,כאשר משתמשים עם כלי נירוסטה,אין מה לחשוש מבחינת רעלים שעלולים להיפלט למזון,כמו כן כלים אלו לא מקבלים סימנים במשך שימוש... [ התקדם ]
|
|
נצפה 7019 פעמים
|
פורסם: ו' מאי 19, 2023 12:19 pm
|
איך להשתמש עם אבן שמוט בתנור ? שימוש נכון עם אבן השמוט שלכם יכול לשנות לחלוטין את איכות האפייה של המאפים שלכם בתנור. כלומר,כמו שאתם רואים בעצם בכל מאפיה כזאת שמחזיקה תנור לחמים עם לבני שמוט וגם לכם בא להרגיש את אותה הקריספיות שבכל ביס שאתם נוגסים במאפה,אבל הפעם שבאמת תוכלו לעשות כמו שצריך,ניתן לכם מספר דגשים וטיפים מעולים ! כשם שאבן פיצה היא כבדה ויציבה וגם מתחממת כמו כל אבן,למעשה לא כלל אחת היא אבן פיצה אמיתיץ אבני שמוט מסוימות עשויות מחימר לא מזוגג שעוביו קטן מהממוצע. בשוק קיימות אבני שמוט לפיצה שלא יכולים להתחמם מספיק,משום שהתנורים לא מספיק עוצמתיים לחימום אבנים אלו, כתוצאה מכך המאפים לא מגיעים לרמת האפייה הנדרשת ולא "יוצאים" מספיק קריספיים. אבני פיצה איכותיות סופגת חום בקלות,ומחזיקות את החום לאורך זמן,כך האבן מגיעה לטמפרטורה הרצויה והדרושה לאבן שמוט. איך מבשלים עם אבן שמוט לפיצה בישול נכון עם אבן לאפיית פיצה הוא פשוט וקל,ראשית,יש להניח את אבן הפיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור,עוד לפני שהדלקתם את התנור. מדוע ? ברגע שמניחים [url=https://www.simhim.com/%D7%90%D7%91%D7%A... [ התקדם ]
|
|
נצפה 7001 פעמים
|
פורסם: ו' מאי 19, 2023 10:52 am
|
האם מאסתם בכותש שום שכל הזמן נשבר לכם? כאן תוכלו לקבל טיפים בבחירת כותש השום המתאים עבורכם. הוא מכונה "האנטיביוטיקה הטבעית" ואין עוררין על יתרונותיו ותרומתו של השום לבריאות. מחקרים של השנים האחרונות מצאו כי השום מוריד את הסתברות למחלות לב, הפרעות ושבץ לב: הוא נמצא כמוריד את רמת הכולסטרול הרע בדם (LDL), מונע הסתיידות עורקים ויעיל להורדת לחץ הדם. כותש שום השום מזין מאוד למרות שיש בו מעט קלוריות שום יכול להילחם במחלות כולל הצטננות. תרכובות אקטיביות של שום יכולות להפחית את לחץ הדם. שום מפחית כולסטרול ועשוי להוריד את הסיכון למחלות לב. שום מכיל חומרים נוגדי חמצון שיכולים לסייע במניעת מחלות. בהתחשב בהשפעות חיוביות על גורמי סיכון כמו לחץ דם,הגיוני ששום יכול להאריך חיים. ביצועים אתלטיים גם יכולים להיות משופרים עם תוספת שום-בתרבות העתיקה שימש השום כחומר המפחית עייפות ומשפר את יכולת התפוקה של העובדים. שום עשוי לשפר את בריאות העצם. כותש שום איכותי לא חייב להראות מפואר מדי,אבל הוא יכול לכם זמן כבשלנים. בנוסף,כותש שום בחלקים מושלמים משחרר את הטעם והארומה החזקים. אם אתם מתכננים לקנות אחד ... [ התקדם ]
|
|
נצפה 7034 פעמים
|
פורסם: ג' מאי 16, 2023 11:05 am
|
מה זה מתאם אינדוקציה ישנם מספר מקרים שבהן יש צורך להשתמש בפלטת דיסק מתאם אינדוקציה. במידה ויש ברשותכם סירים ישנים,כאלו שלא מתאימים לאינדוקציה,נדרש להשתמש במתאם זה על מנת להשמישם. כלומר,מחבתות וסירים בעלי תחתית רגילה שאינם מתאימים לאינדוקציה,יכולים להפוך לשמישים עם שימוש בפלטת הדיסק העגולה הזו,כך לא תצטרכו לזרוק אותם לפח או אפילו לאלו שנקשרים לסירים שבמקרה עברו בירושה(לא יכאב לכם כי תוכלו עדיין להשתמש בהם). אז מה זה בעצם מתאם אינדוקציה,הכלי הוא בעצם פלטת ברזל עגולה,שיש לה ידית נשלפת והיא בעצם סופגת את החום מכיריים של האינדוקציה שלכם וממירה את האנרגיה מהכיריים לחום שעובר לסיר. שימו לב,שעל מנת לא לשרוט את הכיריים שלכם,ישנן מתאמי אינדוקציה שמגיעים עם בליטות מסוימות על מנת למנוע חיכוך ושריטות על הכיריים מסוג זה,שבדרך כלל עשויים מזכוכית. כיריים מסוג אינדוקציה מבצעים "התמגנטות" של הכלי שברשותכם,כלי בישול איכותיים ש... [ התקדם ]
|
|
נצפה 7003 פעמים
|
מי מחובר |
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot] |
|