סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 7:36 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
דני מסיים משחק מצויין עם 18 נקודות ב-23 דקות. היה אגרסיבי, תקף את הטבעת, ומסר יפה.

שרף מסיים עם 16. אבל צריך לומר ביושר -- זה היה משחק לא טוב שלו, שחשף לא מעט חולשות ברמת ה-נבא. הוא קלע שלוש שלשות בתחילת המשחק (סיים עם 3 מ-5 מהטווח, שזה נחמד), אבל כולן מקאץ' אנד שוט. התקשה מאוד לייצר מצבים, לעצמו ולאחרים, לא הגיע לטבעת (חוץ מבמתפרצת), ונחסם כמה פעמים בחצי מרחק. הגנתית הוא התקשה מול המהירות והכח של סקוט, למרות שהוא לא היה היחיד. אגב, אסנגה (20 נקודות ו-8 ריבאונדים) נראה מרשים יותר ומתאים יותר ל-נבא לפי המשחק הזה, עם אתלטיות, אקטיביות, וגם קליעה (גם הוא עם 3 שלשות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 12:00 pm 
Sophomore

אסנגה כל השנה בקושי ופוגע. מה שכן, שחקן הגנה נהדר.
בנוגע לשרף. אני חושב שהוא ישתפר מאוד ויבין איך לא להחסם וישפר מאוד את האתלטיות. הוא נראה כמו אחד שלא סיים להתבגר עדיין.
זה לא משחק כל כך רע שלו, בכלל לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 12:45 pm 
Junior

פיני בראל עם סרטון ארוך כולל המהלכים של אבדיה ושרף מהלילה:
https://www.youtube.com/watch?v=AVujmuH2Po4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 5:40 pm 
Sophomore

לפי התקציר של פיני, בן עם משחק טוב בסה״כ.
ראשית 16 נקודות ו-60 אחוזים מהשלוש וכמה אסיסטים שלא התממשו.
ראיין רופרט ששמר עליו זה שחקן עם מוטת ידיים קיצונית ופוקוס הגנתי.
סביר לגמרי שהתקשה עם הפיזיות, איבד קצת, נחסם קצת, עדיין החבר׳ה האלה הם שחקני אנ בי איי שמבוגרים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 1:36 am 
Freshman

אני בדיוק צופה בשידור החוזר של המשחק ורושם לעצמי הערות. בגלל שזה משחק חד פעמי מול קבוצת אן בי איי, ננסה לסחוט עד הסוף מה אפשר לקחת ממנו.

-החיסרון הכי בולט של שרף במשחק שלו כרגע, ואין פה סוד, זה קושי עם מגע. דוגמא קטנה: במחצית השניה הוא עבר יפה את סקוט משמאל, אבל בגלל שסקוט מאסיבי ממנו ויצר מגע קטן (ועבירה), במקום להמשיך את התנועה עד לטבעת ולאנד וואן, הוא ממש התרחק מהסל ויצאה לו זריקה לקצה של הקרש.

-החיסרון השני, זה הקושי לעבור את השומר שלו בעזרת מהירות. יש שתי אופציות כאן: לשפר מאוד את הכוח המתפרץ, ולשפר מאוד את היכולת לעבור את השומר בעזרת סקילס (לחדד עוד יותר שינויי כיוון, קרוסאובר, הטעיות גוף, שינויי מהירות). אלה שני אלמנטים קריטיים שאני מאוד מקווה שהוא הולך לעבוד עליהם בקיץ עד לדראפט.

-צריך לשפר את ה Feel בבניית התקפה. לפעמים הוא מוביל כדור בלי לתכנן מראש מה הוא רוצה לייצר. זה יוצר תחושה של חוסר החלטיות וכדררת מיותרת.

- כשהוא חודר לסל, יש לו נטייה להתחיל את הצעד וחצי רחוק מדי. הוא סומך על זה שעם הצעדים הארוכים שלו הוא יגיע עד לטבעת אבל בגלל שאין לו כוח מתפרץ, מהלכים כאלה מסתיימים עם לאיי אפים רכים שקל לחסום. צריך למצוא דרך להתקרב לטבעת עם כדרור ולא רק בעזרת צעדים ארוכים.

- מתקשה מאוד למסור עם יד ימין. דוגמא: אתמול הוא חדר לסל במחצית הראשונה, ואז דלנטו באנטון חסם אותו כי במקום למסור עם יד ימין הפנויה לזה שעמד חופשי על קשת השלוש, הוא ניסה למסור לו עם יד שמאל שהיתה קרובה לבאנטון. בכלליות הוא מפספס הרבה מצבי מסירה עם יד ימין. יקפיץ לו מאוד את מספר האסיסטים אם ישפר את זה.

- הסייז נראה טוב מאוד אתמול ביחס לפוינט גארד. הוא לא נראה קטן מדי בשום שלב בהשוואה לשחקנים הארוכים ששמרו עליו.

- אוהב מאוד את זה שהוא לא לוקח קשה טעויות של עצמו. זיכרון קצר.

-בהגנה, הוא צריך לקחת שיעורים מאבדיה איך לא לאכול הטעיות. עוברים אותו בקלות בגלל זה.

השאלה שאני תוהה לגביה היא האם המשחק הזה גרם לסקאוטים להיות יותר בטוחים לגביו או יותר סקפטיים. צריך לראות איך זה ישפיע על המנייה שלו. מרגיש לי שנואה אסנגה יצא המורווח העיקרי מאתמול למרות שאני קצת פחות מחזיק ממנו. יש לו בהתקפה סגנון מזליקי משהו. כאילו דברים קורים אצלו במקריות. אבל מהלך הרוח שראיתי בפורומים השונים (אוהדי פורטלנד ואוהדי דראפט לא ישראלים) אנשים התרשמו במשחק הזה יותר מאסנגה מאשר משרף.

את המשחק המלא אפשר לראות כאן:

https://basketball-video.com/ratiopharm ... -preseason

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 3:05 am 
Hall of Famer

במשחק הזה, הוא נראה כמו טייפ שנבחר לקראת בחירה 20+ או סוף הסיבוב הראשון, לא כמו בחירת לוטרי בדראפט חזק.

הוא באמת polarizing כפרוספקט כי רואים ממנו לא מעט ניצוצות יפים.
הוא הראה יכולת יצירת מצבים ברמה מתחת לרמת הנ.ב.א., הוא חוטף נהדר, יש לו feel for the game ברמה גבוהה מאוד,
הוא שחקן נבון עם סייז טוב לעמדות הגארד. ובכל זאת, האם יש כאן יותר מרול-פלייר? ואם לא, האם הוא מסוגל להיות רול-פלייר אפקטיבי בליגה בדומה לאבדיה?

הבעיה היא שלא ברור בדיוק מה שרף עושה ברמה גבוהה בנ.ב.א.
ומה יכול להיות ה-role שלו -
- אני לא בטוח שהכדרור שלו ברמה מספקת כדי להיות רכז.
- הוא צפוי להתקשות ליצור מצבים בנ.ב.א., בטח כיוצר מס' 1 או מס' 2.
- הקליעה שלו מצריכה שיפור.
- הוא לא נחשב כשחקן הגנה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 9:28 am 
Sophomore

אטט,
גם גארדים אחרים מהדראפט צפויים להתקשות כשהם מטורגטים ע״י קבוצת נבא,
או צריכים לשמור על סקוט שנראה בכושר פיזי מעולה, או בכניסה לסל מול קלינגן.
מוקדם להעריך מיקום כי שחקני המכללות לא התחילו, אבל כרגע יש הסכמה שייבחר בסיבוב הראשון.
הוא קצת בדעיכה מבחינת האחריות באולם אבל אחוזי העונשין והשלשות בשיפור - 36.6 זה מצויין.

איזה תפקיד יכול לקבל ב-נבא, תלוי בסיטואציה ובשיפור שימשיך לעשות.
הסיטואציה לא ידועה.
אבל השנה השתפר מאוד לפי מה שנטען כאן, כך שאפשר לצפות למגמת שיפור גם בשנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 11:55 am 
Senior

אני חושב שאנשים כאן מחמירים איתו הרבה יותר מדי.
משחק ראשון מול קבוצת NBA בגיל 18, כשהשומרים בצד השני הם מכירים שמחפשים להוכיח את עצמם ומאוד לא מעוניינים שמועמד לדראפט הקרוב יחגוג עליהם, ולמרות כל זאת - 16 נק'באחוזים סבירים, זאת אולי לא איזו בשורה חיובית במיוחד, אבל בוודאי שלא בשורה מדאיגה.

אני חושב שהוא היה נשפט הרבה פחות לחומרה בפורום הזה אם הוא היה גארד צרפתי בן 18.

גם לגבי היעדר האתלטיות וה"לא עושה שום דבר ממש טוב" הייתי נזהר, אני חושב שהתרגלנו יותר מדי לזה שפרוספקטים בכירים הם אתלטי על או קלעים מדהימים שקשה לנו לתפוס ששחקן יכול מאוד להצליח בזכות חושים מעולים למשחק. אני צריך להזכיר איך היה נראה כאן הת׳רד על דונצ׳יץ׳ לפני הדראפט?
אני שוב ושוב רואה שחקן מאוד יצירתי וחכם, שמסיים טוב ממגוון זכויות, שיודע איך ליצור לעצמו ספייס בעזרת האטה ומגע, שהיא אולי קצת לא מספיק פיזי היום בשביל לעשות את זה ביעילות מקסימלית בבוגרים, אבל כמה שחקנים כבר מספיק פיזיים לזה בגיל 18?

והאבינג דאט סייד - אני חושב שיהיה טוב לבן אם הוא לא ייבחר בטופ 8 בדראפט הזה.
הוא כנראה לא יהיה גארד ראשון של אף קבוצה, יותר בכיוון השני או שלישי (בתסריט אופטימי).
אני חושב שמעמד של דרק וויט יהיה יפה מאוד בשבילו. זה סוג שחקן שנהדר להשיג בבחירה10, אבל שעשוי להראות לאוהדים כאכזבה מסוימת בשנים הראשונות שלו אם ייבחר גבוה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 3:08 pm 
מנהל פורום

מסכים שבסופו של דבר משחק של 16 נק' מול שחקני NBA זה בטח לא גרוע. מצד שני, איפשהו בלב הרבה מאיתנו ציפו שיתן משחק של 20 נק' ו-12 אס'. בטח בקצב של נ.ב.א ובמשחק של 48 דק'.
סיימתי להקשיב היום לפרק של NBA big board על המשחק (כלומר על שרף ואסנגוואיי) וההתרשמות האובייקטיבית שלהם משרף היא דיי חיובית.

https://open.spotify.com/episode/799HDD ... DKXnw&t=14

פיזיות ואתלטיות
בניגוד לאבדיה בגיל 18, שרף כבר דיי מפותח פיזית. אבדיה היה עוד עם בייבי פייס, בעוד ששרף כבר 3 שנים עם זקן. הוא יכול כמובן להתחזק וגם לשפר קצת אתלטיות, כמו שבן 25 יכול, אבל הוא לא הולך לעשות קפיצה. גם החבר'ה בפודקאסט שציינתי מעלה דיברו על כך שהוא כבר דיי נראה "גבר" ולא ילד. בניגוד אגב לאסנגוואיי.

עמדה
שוב, במושגים ה"ישנים" של או רכז או קלעי, בן שרף הוא לחלוטין רכז כל הקריירה וגם ב-nba. בפועל זה לא א' או ב'. יש את הרכז הטהור, הרכז הסקורר, הסקורר שאוהב לכדרר אבל לא באמת מוסר או מנהל משחק, הגארד שיש לו ראיית משחק אבל מעדיף לשחק לצד רכז אחר וכו'. החבר'ה בפודקאסט הגדירו את זה טוב - big guard with good playmaking ability.

אופי
זה כנראה לא משהו שעל פיו הוא ייבחר גבוה/נמוך בדראפט, אבל זה כן הייחוד האמיתי שלו כנראה ומה שיעזור לו להצליח לאורך עונה שלמה באולם וגם מאוחר יותר כנראה להחזיק שנים טובות ב-nba בלי קשר למקום שבו ייבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 4:29 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני חושב שאנשים כאן מחמירים איתו הרבה יותר מדי.

אני לא חושב שזה עניין של החמרה. אני מנסה להסתכל עליו מנקודת מבט של קבוצה שבוחרת בדראפט
ולנסות להבין איזה שחקן הוא הולך להיות בליגה. זה תרגיל לא פשוט באופן כללי ונראה שהוא מסובך יותר במקרה של שרף,
שעלול ליפול בין כיסאות התפקידים. כאמור, אני מאמין שהוא שחקן רוטציה תורם בנ.ב.א. לכל הפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 4:44 pm 
Sophomore

דווקא שרף נראה ילד, יותר מאבדיה. מה הקשר לזקן? יש אנשים גם בגיל 30 שבקושמי מצמחים זקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 12:22 pm 
Sophomore

הקשבתי קצת לפודקאסט של האחים בארלו ש-ודים קישר.
מסכים לרעיון הכללי שאסנגה העלה את המניה ונראה טוב בהרבה מהמשחקים עד עכשיו כולל יד מבחוץ.
ובן נתן משחק סביר ויש עדיין סימני שאלה.
זה ברור.
אבל דרך ההסתכלות של החבר׳ה האלה כלכך לא אינטילגנטית ומלאה בסיסמאות שאני בספק אם יש שם איזה ערך מדעי לכל המלל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 10:41 pm 
Sophomore

אולם מובסים ומשחק בינוני מינוס של שרף,
9 נקודות 4 אסיסטים ו-6 איבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 11:11 pm 
Hall of Famer

ראית את המשחק?
כי זו סטט' די נוראית בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 11:56 pm 
Sophomore

עריכה: טוב ההדבקה של הסטטיסטיקה מהאתר של אולם לא עבדה...

האחוזים מהשדה ומהקו בסדר ויחסית ל20 דקות זו סטטיסטיקה סבירה, למעט 6 איבודים.
עדיין אולם הובסו שזו הסטטיסטיקה הכי פחות מחמיאה לכולם שם וגם לבן.
אולי התבוסה היא סימפטום של עומס משחקים מוגזם. שמשפיע גם על בן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 12:40 am 
Freshman

Att כתב:
ראית את המשחק?

אני ראיתי. משחק חלש שלו.
אני מודד משחק חלש או חזק שלו לפי כמות האסרטיביות והזריקות לסל, פחות לפי האחוזים מהשדה.
דקה לסיום, כשההפרש עמד על 30 בערך, היו לו יותר איבודי כדור (6) מזריקות לסל (5). ואז הוא תפר שלשה מהכדרור.
הוא השחקן היוצר הכי טוב בסגל (ג'סאפ יכל להיות כזה אבל אין לו את הכדרור של שרף), עד שהוא לא יפנים את זה ויתנהג באסרטיביות המתבקשת, לא מניית הדראפט שלו ולא הקבוצה יגיעו רחוק.

כבר כמה משחקים יצא לי לראות שאף שחקן מהותיקים לא הגיע למשחק, ונוצר פתח עבורו לקחת הרבה יותר על עצמו ואולי אפילו לסחוב את הקבוצה על הגב לניצחון, והוא לא כיוון לשם.
כאילו נתקע על הרול של הכינור השלישי.

אגב, נואה אסנגה סיים עם אפס נקודות מהשדה. 0 מ-6. נוראי נכון? הוא עדיין הצליח לסיים עם יותר נקודות משרף. הלך 12 פעמים לקו.

עם כישרון כמו שלו, בן צריך למצוא דרך לסחוט הרבה יותר עונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 1:23 am 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
Att כתב:
ראית את המשחק?

אני ראיתי. משחק חלש שלו.
אני מודד משחק חלש או חזק שלו לפי כמות האסרטיביות והזריקות לסל, פחות לפי האחוזים מהשדה.
דקה לסיום, כשההפרש עמד על 30 בערך, היו לו יותר איבודי כדור (6) מזריקות לסל (5). ואז הוא תפר שלשה מהכדרור.
.

יודע לשחזר ממה נבעו האיבודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 4:34 am 
Sophomore

רק כדי לתת קצת קונטקסט, נזכיר שבטווח של 7 ימים אולם עם 4 משחקים:

* משחק גביע בגרמניה שהסתיים בהפסד הראשון של הקבוצה עם סל בשניה האחרונה.
* נסיעה למשחק חוץ באיסטנבול, היעד כמעט הכי רחוק באירופה, כשהראש כבר בארה"ב (ואולי גם עוד קצת בהפסד בגביע), ותבוסה לא נעימה מול בשיקטש.
* משם טיסה לחוף המערבי של ארה"ב למשחק מול פורטלנד, מרחק של 10,000 קילומטר ו-16 שעות טיסה, למשחק שהתקיים בשעה 4 בבוקר שעון גרמניה מול העיניים הבוחנות של כל הסקאוטים בצפון אמריקה (לכל מי שתהה למה שרף נראה די חסר אנרגיה במחצית השניה של המשחק).
* טיסה חזרה לגרמניה (עוד איזה 15 שעות) ומשחק ליגה מול אולדנבורג עם הג'ט לג והכל, מיד אחרי חווית נבא אינטנסיבית.

זה לוח משחקים יותר קשה משל קבוצת נבא. אז המסע לפורטלנד בהחלט היה מרגש וחשוב עבור שרף ואסנגה. אבל עבור אולם, קבוצה שנמצאת באמצע עונת משחקים תחרותית בשלוש מסגרות, זה ממש לא היה להיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 5:34 am 
Sophomore

שרף יצטרך להתרגל לאינטנסיביות, כי יש חלקים בעונת NBA שהם בערך באינטנסיביות הזו.
אם הלו"ז הזה זה מה שגרם לו לפחות אנרגיות אז זה משהו שהוא יצטרך לשפר בעתיד,
אפילו שבעונת NBA לא תמיד יש צורך לשחק בכל המשחקים גם בלי פציעות משמעותיות.
אבל בסה"כ נראה לי שבאופן כללי פתיחת העונה שלו עונה על הציפיות שהיו ממנו עד עכשיו, בטח לאור היכולת החלשה בהכנה.

נכון, לא כל בכל עשור יש פרוספקט ישראלי בסדר גודל כזה, ומובנת ההתרגשות והציפייה סביבו, והרצון שימצה פוטנציאל כמה שיותר.
אבל הוא עושה עד עכשיו דברים די יפים, וצריך גם סבלנות.
מהבחינה הזו אני שמח ששרף נמצא במקום שיכול לאפשר לו שקט מקצועי משמעותי הרבה יותר מכל קבוצה בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 4:20 pm 
Sophomore

אף קבוצת נבא לא טסה 20,000 קילומטר בשבוע ומשחקת עם הפרש זמנים של 7 שעות. יש כאן משהו די קיצוני, גם אם לא היו משחקי באק-טו-באק.

ואגב, שרף ב-4 המשחקים הללו עם 15 נקודות למשחק ו-7 מ-13 משלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 4:40 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
אף קבוצת נבא לא טסה 20,000 קילומטר בשבוע ומשחקת עם הפרש זמנים של 7 שעות. יש כאן משהו די קיצוני, גם אם לא היו משחקי באק-טו-באק.

סן אנטוניו הולכת לעשות השנה משהו דומה, משחק בסן אנטוניו, משחק במיאמי, שני משחקים בלונדון, וחזרה הביתה, הכל תוך שבוע ויום. קרוב ל-20,000 ק"מ והפרש שעות משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 5:05 pm 
Junior

אי אפשר להשוות את הצוות המקצועי וההכנה של קבוצת NBA לדבר כזה, לעומת הקרקס הנודד הזה של אולם.
עם כל הכבוד להשקעה הגבוהה שלהם, ביחס לסטנדרט אירופאי בכלל ובפרט בלבל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 5:25 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
סאבוניס כתב:

סן אנטוניו הולכת לעשות השנה משהו דומה, משחק בסן אנטוניו, משחק במיאמי, שני משחקים בלונדון, וחזרה הביתה, הכל תוך שבוע ויום. קרוב ל-20,000 ק"מ והפרש שעות משמעותי.

המשחקים יהיו בפריז (בגלל וומבי כמובן), לא בלונדון. בין מיאמי לפאריז יש מרחק קצר יותר מאשר בין איסטנבול לפורטלנד, טיסה ישירה (9 שעות לעומת 16), ורק 5 שעות הפרש בזמנים (לעומת 10). ועדיין, בין המשחק של הספרס במיאמי למשחק בפריז יהיו להם 4 ימי מנוחה. ואח"כ, בין המשחק השני בפריז למשחק הבא של הספרס בארה"ב גם יהיה הפרש של 4 ימים. שזה כבר הרבה יותר הגיוני.

אולם שיחקה בטורקיה, בפורטלנד ובגרמניה בתוך 5 ימים, עם מרחקים והפרשי שעות קיצוניים (וכאמור גם בלי צוות נבא שמנוסה במסעות כאלה ובהכנה אליהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 6:34 pm 
Freshman

Att כתב:
יודע לשחזר ממה נבעו האיבודים?

אני לא מצליח להיזכר ממש במדויק בכולם, אבל פעם אחת הוא ניסה לחדור מימין בצורה קצת שקופה, השומר שם את היד על הכדור כדי לחטוף, שרף נפל ואיבד. פעם אחת שרקו לו צעדים. היו לו עוד איזה שתיים שלוש מסירות די שקופות לצבע שאולדנבורג הצליחו לחטוף או שהגבוה לא הצליח להשתלט עליהן. זה היה הלך הרוח פחות או יותר.

סאם וסיני העלה אתמול וידאו חדש על הפרוספקטים הבכירים של הדראפט. קופר, אייס ביילי, דילן הארפר, וי ג'יי אדג'קומב ,טראורה. לפני שהוא התחיל לדבר עליהם יותר לעומק הוא דיבר במשך כמה דקות על מה הוא חושב על בן שרף -אחרי- שהוא צפה במשחק שלו מול פורטלנד, וגם ציין שהוא שוחח עם כמה סקאוטים על המשחק הזה. בגדול, לפי טון הדיבור ואיך שהוא תיאר את הדברים זה נשמע שההופעה שלו שם יותר העלתה חששות לגביו מאשר חיזקה את מניית הדראפט שלו. הדיון עליו הוא מדקה 8:20 עד 15:00 (הם מדברים בין לבין גם על אסנגה):

https://youtu.be/YE5VJU4CReo?t=499

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2024 9:39 am 
מנהל פורום

אבו שוקרי כתב:
דווקא שרף נראה ילד, יותר מאבדיה. מה הקשר לזקן? יש אנשים גם בגיל 30 שבקושמי מצמחים זקן

ברור שיש קשר.
יש גברים בוגרים שאולי מתקשים לגדל זקן, אבל ילד/נער שיש ל זקן זה סימן שהוא כבר לקראת סוף תהליך ההתבגרות המינית.
כמו שכתבתי מקודם, גם אדם בן 25 יכול לעבוד בחדר כושר ולהתחזק וגם לשפר יכולות אתלטיות, אבל בתהליך ההתפתחות/התבגרות יש קפיצה גדולה. אצל אבדיה למשל זה מאוד בלט הקפיצה המאוחרת יחסית שהגוף שלו עשה - לקראת גיל 16 (לרוב האנשים זה קורה כשנה-שנתיים לפני) העצמות שלו מאוד התארכו, ואז שאר הגוף התחיל להתסגל ולקראת גיל 18-19 גם השרירים השלימו את הפער והוא הפך להרבה יותר "קפיצי" וחזק. במקרה של שרף הוא הגיע לגובה הסופי שלו בשלב הרבה יותר מוקדם וכאמור היו עוד סימנים שתהליך ההתבגרות המינית אצלו הסתיים (שכולל כאמור גדילה והתחזקות מואצת), כמו הזקן למשל שהיה לו כבר בגיל 16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: