סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 5:35 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ממש לא. זה בעיקר נתן יתרון למכבי שהחזיקה בטובים ביותר וייבשה שחקנים שלא יהיו אצל אחרים והיה הרבה יותר קשה להפתיע אותה בתקופה הזאת.

את הרמה של גורדון (או שפר או קטש) ושל מקל (כרגע) אפשר לבחון ברמה בנבחרת ובהצגות שהם נתנו לעומת מה שהוא עשה עד עכשיו. אבל לקחת אליפויות בשיטה הזאת זאת לא דוגמא טובה כי גורדון אם כבר עשה את זה בתנאים קשים הרבה יותר מאשר אלו שמקל עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 5:52 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
קטש חתם ב-NBA , ורק שביתה מנעה ממנו להיות שם שחקן משמעותי הרבה יותר ממה שמקל עשה (או לא עשה) העונה, גם שפר היה יכול אם היה רוצה להיות מחמם ספסל כמו מקל.

אני לא בטוח שהשביתה מנעה מקטש להיות שחקן NBA, למשהו יש ספק שאם מקל היה באותה הסיטואציה של קטש הוא לא היה ממתין לסוף השביתה? עניין של רצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 5:57 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
ממש לא. זה בעיקר נתן יתרון למכבי שהחזיקה בטובים ביותר וייבשה שחקנים שלא יהיו אצל אחרים והיה הרבה יותר קשה להפתיע אותה בתקופה הזאת.

את הרמה של גורדון (או שפר או קטש) ושל מקל (כרגע) אפשר לבחון ברמה בנבחרת ובהצגות שהם נתנו לעומת מה שהוא עשה עד עכשיו. אבל לקחת אליפויות בשיטה הזאת זאת לא דוגמא טובה כי גורדון אם כבר עשה את זה בתנאים קשים הרבה יותר מאשר אלו שמקל עשה.

בגיל של מקל אני זוכר את עדי גורדון שחקן סופר כשרוני בקבוצה כשרונית מכבי חיפה שלא מצליח לשמור על יציבות ולהביא את קבוצתו ליותר ממקום חמישי במשך כמה שנים טובות. גם אח״כ בהפועל חיפה.
אם היה לו 4-5 זרים בסגל שלו כמו שהיה למקל כשהתפתח אני לא בטוח שגורדון הופך בכזו לקלות לכזה כוכב. בטח לאהיה מקבל צ׳אנס לחמישיה ראשונה בגיל 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 7:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
ברור שזו מכבי שהרסה את אוחיון (שחקן רוטציה בכיר מאז שהוא הגיע לשם, ולעיתים די תכופות גם שחקן חמישייה). הרי כשהוא היה בירושלים אף פעם לא נכתב כאן דבר על חוסר היציבות הכרוני שלו, מה פתאום.

לא אמרתי מי הרס אותו, אמרתי שהוא לא מיצה את הפוטנציאל מספיק... שחקן מוביל בגלבוע, ירושלים, תל אביב, קובאן רצו אותו בכסף גדול... היום הוא כמעט נער פוסטר או לחלופין עלה תאנה במועדון האמריקאי... בגיל 28 יש הרגשה שימיו הטובים מאחוריו..

חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 7:58 pm 
Hall of Famer

מה נער פוסטר בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 8:03 pm 
Sophomore

המושבע ה-13 כתב:
נורטון כתב:
ברור שזו מכבי שהרסה את אוחיון (שחקן רוטציה בכיר מאז שהוא הגיע לשם, ולעיתים די תכופות גם שחקן חמישייה). הרי כשהוא היה בירושלים אף פעם לא נכתב כאן דבר על חוסר היציבות הכרוני שלו, מה פתאום.

לא אמרתי מי הרס אותו, אמרתי שהוא לא מיצה את הפוטנציאל מספיק... שחקן מוביל בגלבוע, ירושלים, תל אביב, קובאן רצו אותו בכסף גדול... היום הוא כמעט נער פוסטר או לחלופין עלה תאנה במועדון האמריקאי... בגיל 28 יש הרגשה שימיו הטובים מאחוריו..

חבל

שיחק ביורוליג השנה 20 דקות בממוצע למשחק.

דרך אגב, יוגב בן 27 וארבעה חודשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 8:08 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
מה נער פוסטר בו?

כמובן שנסחפתי קצת ... אבל זו ההרגשה שלי , אולי אני קצת טועה

בפלייאוף שיחק 22 דקות למשחק, ויש לי הרגשה שלולא החוק הרוסי היה מקבל הרבה פחות מזה

מסתכל באתר המנהלת
עונה ראשונה במכבי ת"א סיים את הפלייאוף עם 21.4 מדד בממוצע ! יפה לכל שחקן ,אפילו זר
עונה שלישית במכבי ת"א סיים את הפלייאוף עם 5.8 מדד בממוצע (4.2 נקודות למשחק)

הפוסטר כמובן היה הגזמה אבל יוגב בדעיכה גדולה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 8:28 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
.

כמו מי?
אגב, לא היה כ"כ הרבה יותר קשה להפתיע אותה בתקופה ההיא מבחינת משחק בודד על תואר. אם ניקח את השנים 92-97, ונוריד את שנת הנפל 93', עדיין נראה את מכבי מפספסת תארים במשחק אחד: ב-92' עפו בחצי הגמר לגליל, ב-95 עפו בחצי הגמר להרצליה, ב-96 ו-97 הפסידו בגמר לי-ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 9:58 pm 
Junior

כמו קורן אמישה

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 22, 2014 12:43 am 
Freshman

המושבע ה-13 כתב:
נורטון כתב:
מה נער פוסטר בו?

בפלייאוף שיחק 22 דקות למשחק, ויש לי הרגשה שלולא החוק הרוסי היה מקבל הרבה פחות מזה

מסתכל באתר המנהלת
עונה ראשונה במכבי ת"א סיים את הפלייאוף עם 21.4 מדד בממוצע ! יפה לכל שחקן ,אפילו זר

שטויות. ה-21.4 זה רק 5 משחקים והיוצא מהכלל (באותה עונה בעונה הרגילה היה לו מדד של 9.9) ו ו5.8 בפלייאוף אשתקד (והיו לו יותר גרועים כמו 4.3 במגדל) בעיקר בגלל שהוא שיחק פצוע (10.4 בעונה הרגילה).
סנ"כ במכבי בליגה הוא שומר פחות או יותר על אותה רמה מאז שהגיע.

ולגבי פוסטר זה לא קצת טעית אלא הזוי ביותר כשמדובר בשחקן עם יותר מ20 דקות בממוצע ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 22, 2014 12:54 am 
Freshman

ולגבי מקל - מפתיע שאנשים פה נסחפים בצורה כזאת אחרי סה"כ משחק אחד נגד נבחרת שהגיעה בהרכב חסר ביותר למוקדמות. נראה אותו באליפות אירופה עצמה נגד נבחרות קצת (הרבה) יותר טובות נותן הופעות ומנהיג את הנבחרת כמו שרכזים כמו טפירו, קטש ואחרים עשו בעבר לפני שעושים ממנו משהו שהוא לא. וגם כל הקטע של NBA ממש לא רלוונטי. היום הרבה יותר קל להגיע לשם (ובטח להיות איזה שחקן 15-12 בסגל) והרבה שחקנים שהם לא ממש שחקני NBA עושים את זה (גם מלקולם תומאס משחק שם), פעם כל העניין הזה היה שונה לחלוטין ולא לקחו כל שחקן אירופאי שיודע להקפיץ כדור.

עד עכשיו הוא אפילו לא באזור חיוג של קטש לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 22, 2014 1:04 am 
Hall of Famer

צוד כתב:
כמו קורן אמישה

אתה רציני? אמישה ממש לא יובש על הספסל. המעמד שלו בהחלט ירד בחלק השני של העונה (אחרי שקיבל לא מעט דקות בחלקה הראשון והיה חלש) וגם אז, בחלק השני, הוא לא היה מיובש קלאסי, כי גם אם היו רוצים שהוא יהיה כזה אי אפשר היה - חחוץ ממנו היו רק עוד 6 שחקנים בכירים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 22, 2014 1:13 am 
Sophomore

יוגב אוחיון מאז ומתמיד היה שחקן בינוני, שמידי פעם הפציע עם איזו הצגה, סטייל נגד קאזאן בתקופתו בי-ם. גם כשהגיע למכבי היו רבים שהרימו גבה לאור זאת שמדובר בשחקן מאוד בינוני, ורבים צפו שירקב על הספסל. למען האמת הקריירה שלו בצהוב מאוד מפתיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 22, 2014 2:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Rondo כתב:
המושבע ה-13 כתב:
נורטון כתב:
מה נער פוסטר בו?

מסתכל באתר המנהלת

שטויות. ה-21.4 זה רק 5 משחקים והיוצא מהכלל (באותה עונה בעונה הרגילה היה לו מדד של 9.9) ו ו5.8 בפלייאוף אשתקד (והיו לו יותר גרועים כמו 4.3 במגדל) בעיקר בגלל שהוא שיחק פצוע (10.4 בעונה הרגילה).
סנ"כ במכבי בליגה הוא שומר פחות או יותר על אותה רמה מאז שהגיע.

ולגבי פוסטר זה לא קצת טעית אלא הזוי ביותר כשמדובר בשחקן עם יותר מ20 דקות בממוצע ביורוליג.

שורה תחתונה אני טוען שהקריירה של יוגב בקו ירידה. מישהו חושב אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 23, 2014 1:41 am 
Freshman

היא ממש לא בירידה. לפעמים יותר ולפעמים פחות אבל סה"כ הוא שומר על אותה רמה מאז שהגיע למכבי ושידרג את הקריירה שלו מהימים במגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 5:17 pm 
Hall of Famer

אני חושב אחרת לחלוטין. לפני שהוא חתם בצהוב דו"ח הסקאוט עליו היה על שחקן שלא בטוח שמתאים לחמישיה בהפועל ירושלים. החתימה שלו בצהוב הייתה הפתעה גדולה ולא מעט דיברו על מכבי שהולכים לייבש עוד ישראלי. במשך 3 עונות במכבי יוגב הצליח להפוך את עצמו לשחקן רוטציה לגיטימי לחלוטין בקבוצת טופ יורוליג. המעבר למכבי שידרג לחלוטין את הקריירה של יוגב אוחיון. יכול להיות שאתה מצפה ממנו לתת באופן קבוע משחקים כמו שהוא נתן בסדרת ההצלבה מול פאו לפני 3 עונות. זאת לא ציפיה ריאלית.

ואמישה ממש לא יובש במכבי. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה באותה מכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 5:27 pm 
מנהל פורום

מסכים, החתימה של יוגב במכבי הצילה לו את הקריירה, אם הוא לא היה חותם שם וממש בהפועל ים הסרטנית (באותם ימים) הוא לא היה מתקרב למעמד שלו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 6:18 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

ואמישה ממש לא יובש במכבי. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה באותה מכבי.

גם אם הם רצו לייבש אותו נורא, זה לא היה אפשרי. הקבוצה בלעדיו מנתה בסה"כ 6 שחקנים בכירים ונכון שזה לא ימי הרוטציות של היום ועדיין- גם לאז שישה בכירים היה קצר מידי (הנפלד,דניאל,מרסר,ג'מצ'י,אנקראם,קינג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 6:24 pm 
Junior

מקל אחד הגדולים ועוד תראו את זה, עדי גורדון משופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 6:36 pm 
Hall of Famer

המחשה נוספת - לפני מספר שנים אוחיון , נעימי ורוט היו שחקנים בסדר גודל זהה פחות או יותר . איפה יוגב היום ואיפה השניים האחרים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 29, 2014 9:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נובמת, אוחיון נחשב דרג אחד מעל הנ"ל ובטח כישרון גדול יותר עוד מימי הנוער. זה שלנעימי יש את הנטייה להצליח לקחת דקות משחקנים טובים יותר ממנו לא אמור לשנות את זה. והיו מספיק דקות במהלך הקדנציה של אוחיון בהפועל שאוהדים דיברו במושגים של "אוי ואבוי, שנה הבאה מכבי לוקחים אותו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 30, 2014 2:16 pm 
Hall of Famer

אוחיון בימי הנוער נחשב כישרון על, אבל מה זה רלוונטי? נק' הזמן שבה הדיון מתמקד היא הקיץ בו אוחיון חתם במכבי ואיפה הוא היום בהשוואה לכך. היו מספיק דקות במהלך הקדנציה של אוחיון בירושלים שבהם אוהדים דיברו במושגים של "אוי ואבוי, שנה הבאה מכבי לוקחים אותו" ומצד שני היו מספיק דקות במהלך הקדנציה שבהן אוהדים דיברו במושגים "אוי ואבוי הוא מחריב לנו את המשחק, חייבים להוציא אותו, איך אפשר לשחק עם 4 שחקני התקפה?". בקיצר, מה שאפיין את הקריירה של אוחיון עד מכבי היה חוסר יציבות. לצד דקות ואפילו משחקים שלמים גדולים שהראו את הפוטנציאל היו לא פחות, אם לא יותר, דקות ומשחקים שבהם הוא היה אנמי ברמות ארז כץ. אני זוכר שכשמכבי החתימו את אוחיון זאת הייתה הפתעה גדולה והקונצנזוס נע בין - מכבי שוב קונה שחקנים לייבש אותם כדי שלא ישחקו בקבוצות אחרות (כמו טל בורשטיין למשל, או גיא פניני) לבין מפגר אוחיון הולך להרוס לעצמו את הקריירה כמו חג'ג'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 30, 2014 8:37 pm 
מנהל פורום

לא נראה לי שהפורום נפל מאז החתימה ההיא. מה הסיכוי למצוא את הת'רד ולבדוק? אני מודה שאני לא זוכר מה אני עצמי חשבתי.

אני מסכים שהבעיה העיקרית של אוחיון היתה חוסר יציבות (לצד בעיה ידועה בקליעה) וגם עם זה שהחתימה במכבי שידרגה אותו מאוד. עדיין לדעתי אין מה להשוות בינו ובין נעימי למשל ובטח לא לדבר במושגים של "מכבי הצילה לו את הקריירה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 30, 2014 11:49 pm 
Hall of Famer

איך עברנו מדיון על כך שמכבי חיסלה ליוגב את הקריירה לדיון על כך שמכבי הצילה לו את הקריירה? לא ראיתי פה כזאת טענה. העלה משתמש טענה שמכבי חיסלה את יוגב, ניסו להסביר שלא רק שזה לא כך, אלא שהוא שידרג את הקריירה שלו במכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 31, 2014 1:09 pm 
מנהל פורום

עמוס, כמה הודעות למעלה:

uriel17 כתב:
מסכים, החתימה של יוגב במכבי הצילה לו את הקריירה, אם הוא לא היה חותם שם וממש בהפועל ים הסרטנית (באותם ימים) הוא לא היה מתקרב למעמד שלו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה