סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

מי יותר גדול
הלפרין 44%  44%  [ 29 ]
בורשטיין 56%  56%  [ 37 ]
סך הכל הצבעות : 66
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הלפרין - הסוף?
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 2:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מעבר לניתוק מהקונטקסט של איפה בורשטיין היה בשנים האלה (כלומר, כבר בפיסגת אירופה), זה בכלל טיעון שמזכיר את הטיעון שנשמע פה פעם ששאראס לא היה כזה גדול, כי עובדה שברצלונה ויתרה עליו ב-2003.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
לא חושב שהיה סל של בורשטיין שהקביל לסל של יותם שהביא את מכבי להארכה ולעלייה לגמר היורוליג (2008 אאל"ט)

הסל של הלפרין היה חשוב, אין ספק, אבל במה הוא יותר גדול, נניח, מסל הניצחון של בורשטיין בנבחרת באליפות אירופה (מול סלובניה אאל"ט)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 3:39 pm 
Sophomore

חייב להגיד שאני לא משוכנע שאיש מקצוע ממדינה אירופאית מכיר את הלפרין יותר טוב מאיתנו (בזמן שעוד שיחק בישראל). לכן הנימוק - איש מקצוע היה מוכן לשלם כסף לא מאוד מרשים אותי.

יש להלפרין הרבה יכולות, אבל חרדת הביצוע שלו הפכה אותו לשחקן לא עקבי, שלא יכול להיות מרכזי בקבוצה באמת טובה שנהיה פחות טוב כשיש כסף על השולחן. ומבחינת מה שהוא מביא בכל הקשור לפיזיות הוא לא יכול להתחרות בבורשטיין על חתיכה חסרה בקבוצה שלוקחת את היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 3:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גם אם כבר הזכרת את הדאנק של בורשטיין וזעקת הבבון, אז המהלך הכי גדול של הלפרין במכבי היה אותה שלשה משווה מול ריאל. חוץ ממנה רוב הזכרונות של האוהדים ממנו הם לא חיוביים במיוחד (כמובן חוץ מה2.2 שניות בהן תרם לנס זלגיריס).
לבורשטיין לעומתו היו כל כך הרבה רגעים גדולים זכורים - סל הניצחון מול סלובניה שהעלה את הנבחרת לרבע גמר אליפות אירופה ב2003, שלשת השיוויון בבולוניה שהביאה לניצחון בהארכה ב2004, התצוגה שלו בגמר הפיינל-פור מול י-ם ב-2007 (15 נק' במחצית השנייה), התצוגה בגמר מול סקיפר (18 נקודות, 10 כ"ח 6 אס', בלי אף איבוד ומדד 28) וכמובן ההובלה לגמר של נבחרת העתודה של 2000.
כך שאפשר להשוות את הסל של הלפרין מול ריאל לסל של בורשטיין מול בולוניה וזה מהלך שלא שנכנס לטופ 5 של המהלכים הגדולים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 4:52 pm 
Junior

uriel17 כתב:
חרדת ביצוע המצאתי בעצמי?
אתה מוזמן לגגל את המונח ולשאול את עצמך האם זה מתאים לדפוס ההתנהגות שלו
וזו תשובה גם לראי.
אני סובל מחרדת ביצוע באופן מאובחן יודע איך זה לתפקד בעולם מקטלג את זה כחוסר ביצים או חוסר גבריות
זה סיוט בלתי נשלט, שאפשר פה ושם לשכך אותו בטכניקות כאלו או אחרות
אבל אי אפשר לתקן אותו לחלוטין בלי תרופות משנות תודעה שברוב במקרים לא באות בחשבון בעולם הספורט

ההתלהבות מטל בורשטיין סובייטקיבית בעיניי, מכבי רצתה אותו כי התאים לסגל המופלא שהתכנס שם נכון לאותו זמן, גם לקבוצה המופלאה של מכבי מודל 2004-2006 היו מתחרות שניסו לקחת כוכבים וגם לקחו, את בורשטיין אף אחד לא חמד

לא חושב שהיה סל של בורשטיין שהקביל לסל של יותם שהביא את מכבי להארכה ולעלייה לגמר היורוליג (2008 אאל"ט)

רק להבהיר את עמדתי, כי הדברים נהיו מעט אישיים ולא היתה לי כוונה להעליב חלילה: אני לא טענתי שהמצאת את המונח "חרדת ביצוע", אלא שאבחנת שהלפרין לוקה בזה על דעת עצמך בלבד. ולא, מה שראינו מהלפרין לאורך הקריירה לא מספיק בשביל אבחנה כזו.

לעניין אירופה, ומי לא ירק על מי: אם אתה תסכים איתי שקבוצות כמו אולימפיה לובליאנה, ספרטק מוסקבה ובאיירן מינכן היו שמחות מאוד להחתים את בורשטיין בשיאו, אז נשארה רק אולימפיאקוס ולגביה, לא הבנתי למה מה שנכון לגבי מכבי (שרצתה את בורשטיין רק מפני שהוא התאים לסגל נכון לאותו זמן) לא נכון לגבי אולימפיאקוס, חוץ מההבדל הברור לעין שהוא שבורשטיין היה יותר טוב בקבוצה יותר טובה לעומת הלפרין שנכשל באולימפיאקוס.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' אוגוסט 14, 2018 5:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 4:54 pm 
מנהל פורום

בורשטיין היה לגמרי שחקן של מערכת, הרכבים מסויימים
היכולות שלו היו האסל והשלמה של שחקנים שעשו את המשחק
יותם מוביל משחק ומוביל קבוצה
וזו עוד סיבה למה אני רואה ביותם כגדול מטל בורשטיין

בגמר מול סקיפר כל מטאטא ירה, המשחק בבולניה היה עוד משחק ליגה בירוליג
בעתודה שניהם הגיעו לגמר האליפות אחד כשחקן שעליו עמדה כל הנבחרת והשני כסייד קיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 4:59 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
חרדת ביצוע המצאתי בעצמי?
וזו תשובה גם לראי.
אני סובל מחרדת ביצוע באופן מאובחן יודע איך זה לתפקד בעולם מקטלג את זה כחוסר ביצים או חוסר גבריות
אבל אי אפשר לתקן אותו לחלוטין בלי תרופות משנות תודעה שברוב במקרים לא באות בחשבון בעולם הספורט

ההתלהבות מטל בורשטיין סובייטקיבית בעיניי, מכבי רצתה אותו כי התאים לסגל המופלא שהתכנס שם נכון לאותו זמן, גם לקבוצה המופלאה של מכבי מודל 2004-2006 היו מתחרות שניסו לקחת כוכבים וגם לקחו, את בורשטיין אף אחד לא חמד

רק להבהיר את עמדתי, כי הדברים נהיו מעט אישיים ולא היתה לי כוונה להעליב חלילה: אני לא טענתי שהמצאת את המוח "חרדת ביצוע", אלא שאבחנת שהלפרין לוקה בזה על דעת עצמך בלבד. ולא, מה שראינו מהלפרין לאורך הקריירה לא מספיק בשביל אבחנה כזו.

לעניין אירופה, ומי לא ירק על מי: אם אתה תסכים איתי שקבוצות כמו אולימפיה לובליאנה, ספרטק מוסקבה ובאיירן מינכן היו שמחות מאוד להחתים את בורשטיין בשיאו, אז נשארה רק אולימפיאקוס ולגביה, לא הבנתי למה מה שנכון לגבי מכבי (שרצתה את בורשטיין רק מפני שהוא התאים לסגל נכון לאותו זמן) לא נכון לגבי אולימפיאקוס, חוץ מההבדל הברור לעין שהוא שבורשטיין היה יותר טוב בקבוצה יותר טובה לעומת הלפרין שנכשל באולימפיאקוס.

מה שהוא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:01 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
חרדת ביצוע המצאתי בעצמי?
וזו תשובה גם לראי.

רק להבהיר את עמדתי, כי הדברים נהיו מעט אישיים ולא היתה לי כוונה להעליב חלילה: אני לא טענתי שהמצאת את המוח "חרדת ביצוע", אלא שאבחנת שהלפרין לוקה בזה על דעת עצמך בלבד. ולא, מה שראינו מהלפרין לאורך הקריירה לא מספיק בשביל אבחנה כזו.

למה לא מספיק?
מדובר באדם אינטלגנטי שמבין רציונלית שהוא הכי מוכשר על המגרש והסיכוי שלו להכניס את הכדור לסל הוא הגבוה ביותר, במקום זה הוא מסתתר בפינה או מבצע עבירה חמישית לא מחייבת, יותר מזה בשאר שלבי המשחק או בשניות מכריעות של משחקים פחות קריטיים הוא פתאום מככב
כשהגוף לוקח אותך להתנהגות שהיא מנוגדת לתפיסה הרציונלית שלך, זה אומר אצל אנשים הגונים שהגוף מסרב להקשיב להגיון
הבן אדם משחק משהו כמו 18 שנה כדורסל מקצועני, כמה פעמים אתה חושב המאמן לקח אותו לחדר ואמר לו "תקשיב אתה חייב לקחת על עצמך את הזריקות הגדולות, אתה חייב לנוע על החסימות כדי לקבל כדור לזריקה" כמה פעמים אתה חושב שיותם שמע את זה?
אנחנו מסכימים שיותם ממושמע? שחקן של מערכת
אז מה לדעתך מנע ממנו לזרוק את הזריקות הגדולות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:03 pm 
מנהל פורום

חוץ מזה שעל הטריבונה כשאני יושב קרוב מספיק קרוב מספיק אני מזהה את הסיפטומים של הזעת ייתר, תנועה לא ממוקדת, התחלה של תנועה ואז חזרה כאילו התחרטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:06 pm 
Junior

uriel17 כתב:

העובדה שאין לו אופי תחרותי, קשוח ואגרסיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:06 pm 
מנהל פורום

מאנו כתב:
חייב להגיד שאני לא משוכנע שאיש מקצוע ממדינה אירופאית מכיר את הלפרין יותר טוב מאיתנו (בזמן שעוד שיחק בישראל). לכן הנימוק - איש מקצוע היה מוכן לשלם כסף לא מאוד מרשים אותי.

יש להלפרין הרבה יכולות, אבל חרדת הביצוע שלו הפכה אותו לשחקן לא עקבי, שלא יכול להיות מרכזי בקבוצה באמת טובה שנהיה פחות טוב כשיש כסף על השולחן. ומבחינת מה שהוא מביא בכל הקשור לפיזיות הוא לא יכול להתחרות בבורשטיין על חתיכה חסרה בקבוצה שלוקחת את היורוליג.

אולי הוא לא מרשים אותך אבל הוא היסוד שעליו מבוסס הכדורסל המודרני
אנשים מתפרנסים מלראות כדורסל לזהות יכולות ולשים עליהם כסף..לא הפועל ירושלים אלא קבוצות שהוציאו כבר כישרונות וכוכבים מ no where
אתה ואני לעומת זאת רואים כמה שעות בשבוע תוך כדי ווטסאפ ואי מיילים ואחר כך מקשקשים קצת בסל ניו
אז ברור שאני מחשיב את הבחירה של הסקאוט של אולימפיאקוס מדעתך האישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:11 pm 
Hall of Famer

בדקת אותו? השכבת אותו על הספה? אתה בכלל מוכשר לתת דיאגנוזה כזו?
עד אז מה שמתגלה לעין זה חוסר ביצים. כמו שאמר הנביא, חוסר באופי קשוח מספיק.
אני כבר רואה את דיוני הכדורסל הבאים שבהם חוסר כשרון, חוסר יכולת, חוסר ב-א' או חוסר ל-ב' הופכים למעשה ליתרונות שמדגישים כמה השחקן הוא גדול.

אגב, את אליפות 2000 בורשטיין סיים כקלעי המוביל בנבחרת ושני בריבאונדים, אחרי הסנטר יניב גרין ולפני כל הפורוורדים. אחלה סיידקיק.

הטיעון של "לא רצו אותו", אמרתי, כבר הוצג פה פעם כדי לנמק למה שאראס לא כזה גדול... עובדה שברצלונה ויתרו עליו.
ובכלל, מי באירופה רצה את הלפרין? פרט לאולימפיאקוס, שכמו שאמר הנביא הלפרין היה שם שחקן שולי בקבוצה פחות טובה ממכבי שבה בורשטיין היה שחקן חמישיה, השאר היו קבוצות דרג ב' באירופה שבורשטיין בשיאו לא היה יורק לכוונן, אם כבר מדברים על יריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:15 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:

העובדה שאין לו אופי תחרותי, קשוח ואגרסיבי.

סליחה אלה סיסמאות נבובות, אתה לא מגיע למקום שני באליפות העתודה כשאתה סוחב פציעה אם אתה לא תחרותי ולא מוכן להקריב הכל השביל ההישג
הוא משחק על החוזקות שלו, מה זה יעזור אם ישבור לעצמו צלעות בקרבות מרפקים, לא עדיף לקרוא קו מסירה? או לחכות לקרוא תרגיל של היריב לסגור את קו התנועה של הקלעי?
זה מה שהוא עושה, כי זה מה שהוא עושה בהתקפה הוא קורא מצויין את המשחק ולא מתעצל, בניגוד אליהו הוא לא עצלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:18 pm 
מנהל פורום

קלעי מוביל אולי אבל בטח לא העמוד שעליו נשענה הנבחרת
טל בורשטיין חי משאריות במכבי
במחבחן הביקוש היחיד שזמין לדיון שלנו, יותם מנצח

כמו שאתה לא יודע מה הסיבות לזה שיותם גמני לא יודע, אלא שאני מנמק ומסביר למה אני רואה את חרדת הביצוע כהסבר סביר יותר מסיסמאות נבובות כמו אגרסיביות וקשיחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:18 pm 
Hall of Famer

כן, זו גם הסיבה שהוא מסיים משחקים שלמים של 30 דקות עם 2 זריקות לסל. זה מה שניסו לשכנע אותנו כל השנים, הוא בעצם ווינר וחכם, ראה כבר בזריקה הראשונה והשנייה שלא הולך לו (גם אם הן נכנסו, אגב) וזז הצידה... אצל הלפרין כל חסרון הוא בעצם יתרון שמדגיש כמה הוא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:19 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:

אז זהו, שבתור אחד שמדבר על סיסמאות נבובות, זו הנבובה מכולן. להיות מבוקש בקבוצות דרג ב', או כשחקן שולי בקבוצה פחות טובה ממכבי של בורשטיין, זה לא נצחון. אבל ככה זה אצל הלפרין, שוב, החסרונות הם בעצם יתרונות שלא ידענו עליהם.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אוגוסט 14, 2018 5:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:20 pm 
מנהל פורום

אם מהלך המשחק הביא אותו לשני זריקות אז לשם הוא הגיע
למשל מישהו האחר היה בכושר קליעה מצויין, התרגילים שהגגנה של היריב נתנה התאימה דווקא לקלעים אחרים
אני מאוד מכבד שחקן שלא לוקח זריקות אם הוא לא השחקן עם הסיכוי הכי טוב בהתקפה נתונה להכניס את הכדור לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:22 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
למשל מישהו האחר היה בכושר קליעה מצויין, התרגילים שהגגנה של היריב נתנה התאימה דווקא לקלעים אחרים
אני מאוד מכבד שחקן שלא לוקח זריקות אם הוא לא השחקן עם הסיכוי הכי טוב בהתקפה נתונה להכניס את הכדור לסל

הרי לכם קוראים יקרים, לעולם אל תזלזלו בכוחה של הדגמה.
שננו לעצמכם - חסרון הוא יתרון. הכל היה במודע ומבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:23 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
uriel17 כתב:

אז זהו, שבתור אחד שמדבר על סיסמאות נבובות, זו הנבובה מכולן.

מה נבוב בזה
שחקן אחד אותר ונרכש על ידי אחת מהקבוצות הגדולות באירופה והשני פשוט גדל בתוך המועדון הסתגל להרכב ויתרונות שלו וזהו
אין עדות לשום ביקוש
טל הוא שחקן של מועדון והרכב מאוד מסויים, יותם הוא שחקן הרבה יותר שלם ומתאים להרבה יותר סיטואציות וקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:25 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
uriel17 כתב:

הרי לכם קוראים יקרים, לעולם אל תזלזלו בכוחה של הדגמה.
שננו לעצמכם - חסרון הוא יתרון. הכל היה במודע ומבחירה.

בדיחות זה טוב
הם תמיד טיעון מנצח
אפשר להיות על המגרש 30 דקות ולזרוק רק שתי זריקות, אם רק מתובננים במשחק על פרטיו לא סורקים את דף הסטט
לא אומר שזה המקרה אבל להביא את זה כטיעון, זה בר הפרכה בשליפה מהירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:26 pm 
Hall of Famer

מאחר שראינו את הלפרין לאורך השנים, זה כמעט אף פעם לא המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:29 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
uriel17 כתב:

אז זהו, שבתור אחד שמדבר על סיסמאות נבובות, זו הנבובה מכולן.

מה נבוב בזה
שחקן אחד אותר ונרכש על ידי אחת מהקבוצות הגדולות באירופה והשני פשוט גדל בתוך המועדון הסתגל להרכב ויתרונות שלו וזהו
אין עדות לשום ביקוש
טל הוא שחקן של מועדון והרכב מאוד מסויים, יותם הוא שחקן הרבה יותר שלם ומתאים להרבה יותר סיטואציות וקבוצות

זה נבוב כי הלפרין עבר לתפקיד של שחקן ספסל שולי באולימיפאקוס, ולקרוא לזה הצלחה או נצחון זה כבר באמת סוג של דמגוגיה. בורשטיין, בקבוצה יותר טובה מאולימפיאקוס של הלפרין, היה שחקן חמישיה במשך שנים. הלפרין היה מת להיות במצב הזה.
על אולימפיה לובליאנה או באיירן מינכן בכלל חבל להרחיב את הדיבור. אלה קבוצות שבורשטיין בשיאו לא היה מסתכל אפילו בכוון הכללי שלהן.

אבל היי, אם זו הצלחה אז כנראה שאראס באמת לא היה כזה גדול... הרי קבוצה גדולה ויתרה עליו. בדיוק אותו רציונל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:39 pm 
Junior

נראה לי שהדיון קצת חסר טעם. לדעתי טענת משהו מופרך עם הקטע של היריקה ואירופה, וכדי להצדיק את זה אתה מתחפר בטענות יותר ויותר אבסורדיות. אני מניח שאלה הסיטואציות שראי נולד עבורן אז אני אתן לו להנות, אבל אותי זה קצת פחות משעשע. אז הלפרין גדול מבורשטיין כי אולימפיאקוס החתימו אותו ולא את בורשטיין? יאללה, קניתי. שחקן שצריך את הכדור ביד יכול להתאים להרבה יותר סיטואציות וקבוצות מאשר שחקן שיכול לתרום גם כרול פלייר? זרמתי.

אבל לקרא למה שאני אומר סיסמאות נבובות?! אני רואה כל משחק של הלפרין בכמה עונות האחרונות והמסקנה הסופית שלי היא שהלפרין הוא באמת שחקן נהדר, אבל רק כשהוא פנוי, או כשמישהו אחר בקבוצה פנוי (אני מדבר על ההתקפה, כן? בהגנה הוא כבר לא קיים 3-4 שנים). כשבאה קבוצה קשוחה, בדרך כלל היא מגיעה מאירופה, ומנטרלת את משחק ההתקפה של הפועל, הלפרין כמעט תמיד מתקפל והופך לשחקן חסר תועלת בהתקפה. זה לא קשור לחרדת ביצוע לדעתי, אלא למגבלות מקצועיות שלו כשחקן (הוא כבר מזמן לא מסוגל ולא מנסה להתגבר על אף אחד בכדרור) וכאמור - לאופי הלא קשוח ואגרסיבי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 6:17 pm 
Hall of Famer

ראי בעקרון צודק, אבל צריך להגיד משהו מעניין על התקופה של יותם באולימפיאקוס ובעיקר על העונה הראשונה. בעונת היורוליג הרגילה הראשונה של יותם באולימפיאקוס, עונת 2008/9, הוא היה רחוק מלהיות "שחקן ספסל שולי". הוא שיחק 21 דקות למשחק ונתן תפוקה טובה של 9 נקודות ב65% לשתיים ו50% לשלוש, וכן 85% מהעונשין. בטופ 16 הוא היה טוב אפילו יותר, 28 דקות למשחק, עם 10 נקודות, 69% לשתיים ו52% לשלוש כשרק כמה החטאות עונשין מקלקלות את המספרים הבאמת יפים. בנקודה הזאת המעמד של יותם היה דומה למעמד של קטש בפנאתינייקוס בזמנו והכל נראה ורוד. אלא שאז הגיע המאני-טיים, ואנחנו יודעים מה קורה ליותם במאני-טיים. בפלייאוף מול ריאל מדריד הוא קיבל 17 דקות למשחק וקלע 4 נקודות למשחק. היו לו 2 משחקים ללא נקודות כלל, ודווקא במשחק האחרון במדריד הוא נתן תפוקה של שחקן כדורסל עם 10 נקודות. בפיינלפור אולימפיאקוס פגשה את פאו לדרבי יווני, יותם קיבל 21 דקות והחזיר ב1/5 מהשדה ו-4 נקודות. בעונות הבאות הוא כבר נהיה שולי יותר, למרות שכשכבר זרק-קלע באחוזים יפים מאד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 7:15 pm 
Hall of Famer

יללה. הוספתי סקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: