סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 12:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמה דקות של צפייה בפליקנס. אפילו בלי ציון הם חמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:50 am 
Senior

אין לי מושג לגבי ניקיל בסך הכל יש לו הזדמנות טובה שם והוא בטח מאוד מוכשר, אבל לעלות למשחק ראשון בקריירה ולזרוק סטפ בק שלשה על שמירה תוך שתי שניות זה מאוד מרשים.
רוטציה של 12 שחקנים בלי ציון זה מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:53 am 
Hall of Famer

טוב, אינגרם ולונזו על המגרש והכיף קצת פחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:54 am 
Hall of Famer

מלי יחגוג 29 בקרוב, אז אני מניח שהתקרה שלו כבר לא תהיה גבוהה במיוחד בכל מקרה, אבל שחקן רוטציה חשוב בקבוצה עולה ב-NBA - מה רע

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:58 am 
Hall of Famer

Att כתב:
טוב, אינגרם ולונזו על המגרש והכיף קצת פחת.

דווקא לונזו סולידי היום
אינגרם באמת לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:59 am 
Hall of Famer

אחלה שחקן המלי הזה, iq גבוה של כדורסל. אינגרם לעומת זאת... (אם כי הוא בדיוק עשה מהלך חכם:))
ההערה התייחסה באמת יותר לאינגרם שמעצבן אותי.
לונזו, לא יודע. ראיתי אותו ממש לכמה דקות במשחק הזה.
לרוב אני מחבב אותו אבל יש משהו די בינוני במשחק שלו, יחסית לבחירה גבוהה. הוא לא יוצר לעצמו.

איבאקה עדיין אפקטיבי מאוד מהספסל בעמדת הסנטר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוקטובר 23, 2019 4:05 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 4:04 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
סיאקאם כפרה עליו צריך להוריד איזה 20 אחוז טירוף כי הוא לא יאניס ורק יאניס יכול לשחק ככה

אני מאמין בו. הוא אולי הכי קרוב ליאניס בליגה כרגע מבחינת הגוף וצורת המשחק וזה עובד לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 4:06 am 
Senior

אני מת על סיקאקם ומתגורר באי שלו כבר שנתיים. עדיין יהיה עדיף לטורונטו אם הוא יוריד טיפה הילוך אני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 4:07 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אחלה שחקן המלי הזה, iq גבוה של כדורסל.

שנתיים בטופ האירופי תחת אוברדוביץ' - בוודאי שלא מזיקים.
מעיון קצר ראיתי שבעונת היורוליג האחרונה הוא קלע ב-38.5% מחוץ לקשת, ובשלוש העונות הקודמות לכך 43-45%. אמנם לא כמות זריקות גדולה, אבל יד נהדרת בהחלט יש לו (כפי שמעידים גם כ-80% מהעונשין).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 5:15 am 
Senior

זה מאוד מלחיץ להגיד, אבל אינגרם נראה מעולה.
טורונטו צריכים למצוא דרך לשתף את גאסול במשחק או לעבור לשחק עם איבקה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 7:32 am 
Hall of Famer

דני גרין. איזה רבע פנומנלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 8:00 am 
מנהל פורום

וואו, הלייקרס פשוט נראים לא מאומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 8:11 am 
Hall of Famer

כן, בהחלט. ניצחון טוב של הקליפרס, ולפחות היתה לי תחושה (בלי לבדוק את הבוקס סקור) שהפלוס מינוס של לברון היה שלילי חזק (ריצת ה 0-15 של הלייקרס בשלישי היתה בלעדיו).
דני גרין הוא לא נקודת אור - בגלל שהוא מאד לא יציב. הוא תמיד ייתן 4-5 משחקים עצומים בשנה, והלייקרס בזבזו את אחד מהם על הפסד.

משחק אינטנסיבי גם אם לא בהכרח ברמה גבוהה במיוחד. הקבוצה צריכה ניהול משחק ברמה טובה יותר (הלייקרס).
והקליפרס... לו ווליאמס הוא אמן. קוואי למען האמת לא היה טוב במשך שלושה מהרבעים (פרט לרבע שני פנומנלי לחלוטין) אבל נתן מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 8:12 am 
Freshman

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
וואו, הלייקרס פשוט נראים לא מאומנים.

חסרים להם בעיקר שחקנים טובים, אין מספיק כח אש.
היום למשל גם יום נדיר של גרין שעשה 7-9 מהשלוש לא עזרו בהפסד דו ספרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 8:27 am 
מנהל פורום

יש להם מספיק שחקנים טובים, מצטער. בטח שיותר שחקנים טובים משיש לקליפרס בלי ג'ורג'.
אבל הייתי נניח מצפה מהם שכשדני גרין לא מסוגל להחטיא ודיוויס על המגרש, שלא ינהלו שלוש התקפות רצופות בלי שאף אחד מהם נוגע בכדור. הייתי מצפה מהם שכשהקליפרס על המגרש עם לו וויליאמס ובוורלי, שלא באמת זורקים לשלוש, אז ש-AD לא יפטרל על הקשת אלא יחכה למטה כדי לסגור את הצבע, ולא לראות את הגמדים המהממים של הקליפרס מגיעים בקלות לטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 10:14 am 
Sophomore

איזה כיף זה לראות את ואנווליט. גמד חסר פחד עם יופי של החלטות בדקות שראיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 12:44 pm 
מנהל פורום

זה משחק שאתה אומר על הלייקרס "אם את זה לא ניצחתם אז כבר לא תנצחו את הקליפרס"
יותר מזה, שאלת מי השחקן הטוב בעולם, מצטצמת כי לברון כבר לא קנדידט ..נכון זה רק משחק אחד וכו, אבל זה מצטרף לדברים אחרים שכבר קרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 1:30 pm 
Hall of Famer

עידן שגיב כתב:
איזה כיף זה לראות את ואנווליט. גמד חסר פחד עם יופי של החלטות בדקות שראיתי

גם קלעי מעולה.הפלייאוף הטוב שלו מהעונה שעברה נתן לו הרבה ביטחון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 2:37 pm 
Hall of Famer

לכהן יש פגישה ב7 בבוקר שהוא לא יכול להזיז--->הכהן מתבאס שלא יכול לראות את הדרבי עד הסוף ומתנחם במחצית--->שם שעון ל4 וחצי בבוקר כדי להספיק להתקלח ולהתארגן--->מתעורר ב7, מאחר לפגישה, לא רואה דקה מהמשחק :shock:

אבל כיף לראות את התוצאה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
לכהן יש פגישה ב7 בבוקר שהוא לא יכול להזיז--->הכהן מתבאס שלא יכול לראות את הדרבי עד הסוף ומתנחם במחצית--->שם שעון ל4 וחצי בבוקר כדי להספיק להתקלח ולהתארגן--->מתעורר ב7, מאחר לפגישה, לא רואה דקה מהמשחק :shock:

אבל כיף לראות את התוצאה.

מי המשוגע שקובע פגישה ל7 בבוקר? מה אתה, רואה חשבון של המאפיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:20 pm 
Hall of Famer

אם אספר לך, אצטרך להרוג אותך...

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 3:42 pm 
Sophomore

אצלי לעומת זאת, הבן בן ה 15 מיוזמתו שם שעון לחמש וחצי וקם לראות ואני הצטרפתי אליו בשש וחצי
my work here is done

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 7:04 pm 
Sophomore

גאווה yoya!

בנוגע לניואורלינס-טורונטו, מדובר על משחק בין שתי קבוצות חלשות-בינוניות (בהתאמה) בלי סקורר יציב אחד לרפואה (גם אילו ציון בריא).
סיאקם הוא שחקן של הרבה אנרגיה ואני מעריך את התרומה ההתקפית וההגנתית שלו, אבל להערכתי החוסרים העמוקים שיש לו ביכולות כדורסל לא יאפשרו לו להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא (שחקן אתלט, גבוה, אנרגטי... עם חושים די טובים בהתקפה לפחות). הוא מאוד מוגבל בסיומת ליד הסל, הולך תמיד לאותן סיומות גמלוניות. קליעה חשודה מבחוץ ולא באמת מסוגל לשחק כמו יאניס, קודם כל מפני שהוא לא מסוגל לכדרר ולהרים את העיניים תוך כדי. בעוד שקליעה זה דבר שניתן לשפר משמעותית, קוארדינציה קצת פחות ואני לא רואה אותו משתפר בכך מהותית.

ואן וליט ממש שחקן חמוד שמוציא מעצמו המון. שחקן חכם מאוד, מדוייק ויצירתי. כיף של שחקן. כמובן שהתקרה שלו ברורה - רכז מחליף בין הטובים בליגה או רכז חמישיה מהנחותים בליגה.

אין מה לדבר על אדון לונזו.

נדבר שנייה על אינגרם - לבחור יש כישרון, אין ספק. בניגוד לסיאקם, הוא ניחן ביכולת סיום מגוונת, ביכולת לכדרר ולראות מגרש, ביכולת לכדרר באמת. הוא מוכשר. אולי מתישהו הוא יצליח להיות אולסטאר בליגה. כמובן שהוא בחיים לא יהיה בדרג הבא של השחקנים - הוא לא מספיק עירני, אקטיבי, איכפתי. הוא לא קלע מספיק טוב ויציב, ואין לו כוח מתפרץ וקפיציות שמזכירה אף אחד מהגדולים באמת. מה שהוא צריך לעשות, ואני לא מבין איך אין לו איזה יועץ נורמלי שיגיד לו את הדבר הבא במילים עדינות קצת יותר - אם אינגרם רוצה להיות שחקן כדורסל טוב באמת ולא אשליה אופטית, הוא צריך להבין שהוא לא דוראנט, להיכנס לחדר כושר, ולא לצאת עד שהוא לא מוסיף לעצמו לפחות 20 ק"ג של מסת שריר. חוסר היכולת של שחקן כל כך מגוון ויצירתי (עם הכדור ביד) לשחק בפוסט או לקחת בכוח שחקנים שנמוכים ממנו בראש לסל - לא יאמן. זה פשוט בזבוז של קריירה שיכולה להיות נחמדה מאוד.

לייקרס-קליפרס
משחק מעניין. אינטנסיבי מהפתיחה, הרבה התרגשות.
הקליפרס צריכים להיות מאוד מעודדים מצד אחד כי קוואי התרגש ולא היה עצמו, פול ג'ורג' לא שיחק והם עדיין שלטו לאורך רוב המשחק. היו יותר טובים ועמוקים באופן משמעותי.
מצד שני, הלייקרס נראו מאוד לא מאומנים וזאת תחילת עונה. אולי יראו יותר מאומנים? מצד שלישי, זה לברון. לברון לא ממש מסכים שיתערבו לו בסכמות הפרימיטיביות שלו.

בנוגע ללברון - הוא בצד היורד של הקריירה זה ברור. נראה פחות חד, פחות אתלטי, פחות יציב... לי הוא היה נראה גם, אפילו - בעודף משקל מסויים. ממש שמנמן לרגעים. מצד אחד הוא בצד היורד, מצד שני, בעיניי הוא עדיין הולך להיות ממש ממש טוב העונה ככל שהיא תתקדם. דווקא השמנמנות (שהיא גם עדות כמובן למטבוליזם המתערער) היא אינדיקציה בעיניי לזה שהוא ישתפר. לברון מתעסק בהמון דברים שהם לא כדורסל, הייתה לו פגרה רצינית בין העונות בגלל שגם לא עשה פלייאוף. אני מאמין שאחרי שיסיר חלודה ומשקל יחזור להיות אחד מהשחקנים הטובים בליגה (לפחות לעוד עונה).

קוזמה שחקן מפתח בלייקרס - הם חייבים איזה סקורר שיפתח טיפה את הצבע והוא היה חסר (גרין התעלה... אבל זה גם כי אין ואקום בכדורסל). גם דיוויס, גם לברון, גם ג'בייל או האוורד לפרקים. זה פשוט יותר מדי. מאוד מקשה על לברון לייצר.

דיוויס תן עוד הדגמה מעולה העונה לכך שהוא לא באמת שחקן פוסט טוב וגם לא מרכז של התקפה, כזה שאפשר פשוט לשים את הכדור אצלו בידיים ויהיה בסדר. הוא פינישר שחי מתנועה וחייב חצי מילימטר (מילימטר) של יתרון על השומר כדי ליצר את הנקודות שלו. אמנם חצי מילימטר, אבל הוא צריך אותו. אם הלייקרס ישתמשו בו ככה, הם לא קבוצה מועמדת לאליפות. כאן נכנסת הסכמה ההתקפית שחסרה להם - לברון רגיל לשחק עם כוכבים באופן הבא - "התקפה אני, התקפה אתה". זה לא יעבוד עם דיויס. יותר מזה, וזאת אולי מסקנה מופרזת ממשחק אחד, נראה שלברון מתקשה להכניס כדור לגבוה מטרה בפוסט. מכיוון שמדובר במסירה שהיא מיומנות שונה לחלוטין ממסירה אחרת, זה יתכן שלברון מתקשה במסירה הזאת על אף היותו מוסר מעולה. קשה לדעת בשלב זה האם לברון היה עייף מדי ולכן מסר ברשלנות, או שהוא באמת מתקשה בעניין הזה. מה שבטוח זה שמעולם לא ראינו אותו משחק לצד גבוה כל כך דומיננטי כך שזאת סוגיה מעניינת. דבר נוסף שבטוח הוא שרונדו בהחלט מיומן בכל סוג של מסירה שתרצו ומאוד משמעותי ללייקרס להפעלה של דיויס. דיוויס מדהים מדהים מדהים. אין דברים כאלה. מגיע לו לשחק בקבוצה שתצליח לנצל את היתרונות שלו ולא תשים עליו את כל הלחץ לייצר מהפוסט כמו שניו אורלינס עשו במשך שנים. הלוואי וזה יקרה בלייקרס.

אין לי כוח להיכנס לרשימות הטופ 25 וכאלה. אני מרגיש ששחקנים כמו בברלי וסמארט יכולים להיות טופ 25 גם עם התקפה מאוד מוגבלת. היכולת שלהם להיכנס לראש של היריב, היכולת שלהם לשים לחץ הגנתי ולייצר איבודים ובלאגן בהתקפה של היריבה זה משהו שרוב השחקנים בטופ 25 של הליגה לא מסוגלים לעשות. בעיניי אלה דברים שמכריעים משחקים ומשנים משחקים. אין המון שחקנים כאלה בליגה.
אם תגידו לי למצוא סקוררים שיכולים לתת 25+ נק', אז אני אגיד שיש כאלה די כמו זבל בליגה. אפילו זאק לאוין יכול לתת ממוצעים כאלה. כמה שחקנים יש כמו בברלי? שחקני הגנה טובים באמת הם משהו מיוחד. ועוד כאלה שמפעילים לחץ על ניהול המשחק?
שמעו בברלי מיוחד. הוא לוחץ את לברון ונכנס לו לראש, לוחש משהו באוזן של קולדוול פופ וגורם לו לאבד כדור כמו ילדה קטנה. לוקח מלא ריב', מקבל החלטות יחסית טובות בהתקפה. חוסם לובים לדיוויס?? סיי ואט.

דוויט האוורד שחקן כדורסל גמור. עם כל הצער. דווקא אני שמח על הניסיון שלו לחזור, והוא נראה חיובי, קבוצתי מתמיד וכו' וכו'. נראה גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 7:10 pm 
Hall of Famer

מעיון בתקצירים:
- מלי בהחלט נראה כמו בול פגיעה. הרבה ביטחון בזריקה
- אינגרם סה"כ היה בסדר, אם כי השחרור שלו עדיין איטי יחסית
- לונזו לא כ"כ מורגש בתור פליימייקר. גם ג'רו הולידיי נראה שהיה בערב די חלש
- סיאקאם חיה רעה. נצחון שכולו שלו ושל ואן וליט
- קוואי ענק מצד אחד, מצד שני כיף לראות שהשילוב לו ויליאמס עם מונטרז הארל ממשיך. 38 נק', 12 ריב' ו-11 אס' משני שחקני ספסל זה לא רע בכלל.
- ג'מייקל גרין 4/7 לשלוש. אם היד שלו תהיה יציבה מחוץ לקשת לאורך העונה הוא יעשה הרבה כאב ראש למאמנים היריבים.
- בוורלי אולי השחקן הכי נמוך במגרש מסיים עם 10 ריב' - הכי הרבה בשתי הקבוצות
- דוייט הווארד נראה נוראי.
- חדגבה ולברון היו סבירים סה"כ. הלייקרס צריכים עוד איזה סקורר כדי להתחיל לאסוף נצחונות. חדגבה ולברון לא יוכלו לסחוב הכל לבד כל העונה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 7:24 pm 
Senior

לדעתי ההחלטה המשמעותית ביותר שטורונטו צריכה להחליט זה מה היא רוצה לקבל ממארק גאסול.
כל עוד ההתקפה היא סיאקאם מוריד את הראש ורץ קדימה אין לגאסול שום אפשרות לתרום בהתקפה. רק בהארכה אחרי שסיאקאם יצא ב-6 עבירות הוא בכלל נהיה פקטור כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה