סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 22, 2025 3:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
אני מתנצל אבל כספי לא נראה כמו שחקן נ.ב.א. למעשה, הוא אפילו לא נראה כאן כמו שחקן טופ יורוליג, שמתאים למכבי תל אביב. אני מעולם לא הייתי אוהד גדול שלו ומאמין גדול ביכולות שלו אבל זה נראה עגום משחשבתי.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:40 pm 
Junior

לא כדאי להרוג אותו על טורניר שהוא נמצא בו בכושר אישי גרוע.

כספי כבר הוכיח שהוא שחקן נ.ב.א לגיטימי (לא אמרתי כוכב)

מה שבאמת מאכזב זה הגישה שלו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אולי בעוד 7-8 שנים נקבל אותו משודרג.

מעניין אם רק אני שמתי לב לקטע הקטן הזה, שכמה שהוא קטן הוא ממחיש את הגועל והפוליטיקות בנבחרות הזו.
התקפה אחרונה של הצרפתים במחצית הראשונה כשהם מובילים 6 הפרש. טוני פארקר מוביל את ההתקפה, אוחיון שומר עליו. פארקר מכניס את הכדור לגבוה. אוחיון עוזב את פארקר ובא לעזור. הגבוה מוציא מהר בחזרה לפארקר החופשי והוא דופק שלשה. רביב לימונד, שנזעק מהצד השני של המגרש, איחר להגיע.
שיבק לוקח פסק זמן. בירידה לפסק הזמן הוא צורח, כולו אדום מכעס. על מי לדעתכם? על לימונד כמובן. מה פתאום לצעוק על אוחיון, המאמי הפוצימוצי?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:45 pm 
Junior

צריך גם לזכור שכספי אם אני לא טועה מופיע לראשונה באליפות אירופה.

ייתכן שהיכולת שלו לבצע מעבר מנטלי ממשחק למשחק היא בעייתית , אבל שוב לפני היכולת ולפני הכל - הגישה שלו מעצבנת וזה בזמן ששאר הנבחרת ממש בסדר בקטע הזה.

ותצחק עד מחר. כספי בשלוש רמות טוב ממה שהיה ביום שיצא לנ.ב.א.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:46 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

מעניין אם רק אני שמתי לב לקטע הקטן הזה, שכמה שהוא קטן הוא ממחיש את הגועל והפוליטיקות בנבחרות הזו.
התקפה אחרונה של הצרפתים במחצית הראשונה כשהם מובילים 6 הפרש. טוני פארקר מוביל את ההתקפה, אוחיון שומר עליו. פארקר מכניס את הכדור לגבוה. אוחיון עוזב את פארקר ובא לעזור. הגבוה מוציא מהר בחזרה לפארקר החופשי והוא דופק שלשה. רביב לימונד, שנזעק מהצד השני של המגרש, איחר להגיע.
שיבק לוקח פסק זמן. בירידה לפסק הזמן הוא צורח, כולו אדום מכעס. על מי לדעתכם? על לימונד כמובן. מה פתאום לצעוק על אוחיון, המאמי הפוצימוצי?

ייתכן שההוראה ליוגב הייתה ללכת לדאבל אפ , ולימונד לפי החוקים בהגנה היה צריך להגיע?
ואם זה המצב למה שיצעקו על יוגב?

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:50 pm 
Sophomore

שיבק: "תודה לאלוהים שהביא אותנו למצב שלנו היום, ש-2 נצחונות ואנחנו עולים". וזה עוד בערב יום שישי.
אוי לחוסר המודעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:53 pm 
Junior

תאמת - אי אפשר להסביר איך יש לנו עדיין סיכוי.
תוצאה אחת הפוכה היום בשני המשחקים האחרים ואנחנו בלי סיכוי מעשי.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2013 11:53 pm 
Sophomore

לא שאני רואה איך החבורה שגנבה את הגופיות מנבחרת ישראל מצליחה לא להתבזות מול בלגיה וגרמניה, אבל אם בטעות ננצח, זה יהיה הנזק הכי גדול שיכול להיות לענף. עוד תירוץ לשבת ולא לעשות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 12:05 am 
Junior

כספי אולי טוב בשלוש רמות ממה שהוא היה כאשר הוא יצא לNBA,אבל אין לי ספק שאם הוא חוזר לאירופה הוא שחקן חמישיה סביר בקבוצת צמרת,לא הרבה מעבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 12:08 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
beatla כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ייתכן שההוראה ליוגב הייתה ללכת לדאבל אפ , ולימונד לפי החוקים בהגנה היה צריך להגיע?

כן, ברור. ההוראה היא לשחקן של טוני פארקר, הוא ולא אחר, לבוא לדאבל אפ מהצד החזק. אשרי המאמין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 12:53 am 
Sophomore

מה שאתה בעצם אומר זה שאם זאת ההוראה הוא ממילא לא היה צריך לצעוק על לימונד - אלא לצעוק על עצמו.
(אבל שיבק לא בדיוק מראה שיש לו מודעות עצמית גבוהה באליפות הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 1:49 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

THE G1 כתב:
כספי אולי טוב בשלוש רמות ממה שהוא היה כאשר הוא יצא לNBA,אבל אין לי ספק שאם הוא חוזר לאירופה הוא שחקן חמישיה סביר בקבוצת צמרת,לא הרבה מעבר...

אני גם לא חושב שהוא בשלוש רמות טוב יותר ממה שהיה קודם. לא לשכוח שבעבר הכרטיס שלו היה הפעלתנות והאש שאתם הוא עלה למגרש, מאז שהוא העלה מסה הוא איבד את כל הניידות וזה לא שהוא שיפר את הטיפול בכדור או נהיה קלעי יציב. מישהו זוכר חיתוך שלו לסל באליפות? חלק מהאשמה היא על שיבק שפשוט נותן לכספי לעשות דברים שהוא לא טוב בהם כמו לנסות ליצור מעבר לקשת או לעלות לזריקות עם שומר בפרצוף. לפעמים זה מצליח בפוקס כי עדיין יש לכספי יתרון פיזי על רבים מהשומרים שלו באירופה אבל הוא פשוט לא שחקן אחד על אחד מספיק מוכשר. אני זוכר לפחות פעמיים מהמשחק מול אוקראינה שהוא חדר לסל, עשה סבסוב וממש לא ידע איפה הוא נמצא ובמקרה סחט עבירה.
כמו שאתה אומר, באירופה הוא יכול להיות שחקן שלישי בהיררכיה בקבוצת יורוליג. הוא לא יותר טוב ממייקל ג'לאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 3:31 am 
Hall of Famer

כספי ממש לא הוכיח שהוא שחקן אן.בי.איי לגיטימי. עונת רוקי סבירה (לא גדולה) בקבוצה גרועה עם פצועים על העמדה שלו לא עושה אותו ללגיטימי. אתה יודע כמה שחקנים בהיסטוריה של האן.בי.איי שיחקו בחמישיה בעונת הרוקי ואח"כ נעלמו בתהומי הנשיה (וונטיגו קאמינגס שעשה גיחה עגומה במכבי היה אחד מהם לדוגמא). ב-3 העונות הבאות כספי לא הוכיח שום דבר, בטח לא שהוא שחקן אן.בי.איי לגיטימי.

אינה, אז תגידי שקנה המידה לתקשורת שהורסת את הנבחרת זה ירידות על יותמי מאמי, רק שנבין. ועם כל הסלידה שלי מרסקין, לא שמעתי אותו מקלל בשידור. מצטער. ואם הוא אמר משהו רע על יותמי מאמי, זאת עוד לא קללה.

מעבר לכך, זה היה עצוב לראות את נבחרת ישראל נראית בשמונה רמות מתחת לצרפת וזה עוד במשחק שהחל בלחימה כמיטב המסורת של ישראל. בעבר הפסדנו לנבחרות גדולות, אבל ברוב הפעמים לא נראינו כאילו אנחנו לא שייכים. עצוב.

איך יודעים שהמאמן הוא הבעיה והנבחרת לא הגיעה מוכנה לאליפות? 3 חמישיות שונות ב-3 משחקים ואיכשהו יש לי הרגשה שבמשחק מול בלגיה נראה חמישיה רביעית. אבל מה, מזל ששיבק מדבר על אמונה ומודה לאלוהים שהביא אותנו למצב הזה (דווקא אני הייתי מודה לשיבק שהגענו למצב הזוועתי הזה וגם לשחקנים של הנבחרת). אולי באמת כדאי שילך להתפלל וישאיר את השחקנים לבדם עד המשחק. לא יודע אם זה יעזור, אבל לאור העבודה שהוא עושה בנבחרת עד כה, זה בטוח לא יזיק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 6:47 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

+1, he's nothin' but a weak chickenshit.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 9:57 am 
Hall of Famer

משחק ב-simulate. אם הייתם שמים את הנתונים של הקבוצות במחשב ונותנים לו לרוץ, כנראה שזו הייתה התוצאה.

ציטוטי עמרי כספי:
"למי שיש בעיה עם ביקורת, עם איך ששיחקנו במשחקים הראשונים, לא צריך להיות פה"
"כאחד המנהיגים בנבחרת הזאת, אם אני משחק סביר, אנחנו כבר ב-0:2 ואפילו היום אנחנו יכולים לעשות את זה"
"גם לתקשורת יש חלק לא קטן מהמצב של חלק השחקנים. אני לא מעביר ביקורת על הביקורת של התקשורת"
"לצערי היום דברים לא התחברו"

זו נבחרת שמשחקת משחק לא קבוצתי, רוב הזמן בהתקפה אין מסירות אלא מהלכים סוליסטיים. נשמע שכספי גם ב-0:3 חושב שהוא סופרסטאר שיכול לקרוע כל נבחרת, וזה ממש לא המצב.
ה"לצערי היום דברים לא התחברו" יכול ללכת ישר לת'רד של ציטוטי דרוקר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 10:05 am 
Hall of Famer

בשורה התחתונה אם צרפת לא מפסידה את המשחקים הנותרים שלה ובריטניה לא מנצחת את יתר המשחקים,ישראל זקוקה ל2 ניצחונות על בלגיה וגרמניה והיא בשלב הבא.

לדעתי החלק הראשון יתקיים אבל קשה לבנות על החלק השני למרות שהיו דברים מעולם.

כספי למרות טורניר לא טוב שלו לפחות לוקח אחריות ומודה שהוא חלק גדול בכישלון עד עכשיו של הנבחרת ,שיבק לעומתו מודה לאלוהים.......... :oops:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 10:06 am 
Sophomore

אתה קוטל אותו יתר על המידה... הבחור נראה מדוכדך ומכיר בעובדות שהרבה מאיך שהנבחרת נראית זה בגלל יכולת לקויה שלו ואפשר גם להסכים שאם כספי בכושר טוב הנבחרת נמצאת עכשיו בסיטואציה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 10:36 am 
Hall of Famer

כספי עד כאן עם 7/30 מהשדה, 23%. די מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 10:41 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
beatla כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

כן, ברור. ההוראה היא לשחקן של טוני פארקר, הוא ולא אחר, לבוא לדאבל אפ מהצד החזק. אשרי המאמין.

מכיוון שהנבחרת עשתה דאבל אפ גם מול אוקראינה מהצד החזק כאשר עומד שם פו ג'טר שהוא קלעי שלוש קצת יותר טוב מטוני פארקר אז לא הייתי פוסל את האפשרות הזאת.
אם זה נכון או לא זה לא הפואנטה , עדיין אם זה ההחלטה של המאמן ומהצד החלש צריכה להגיע רוטציה לקלעי אז לימונד זכאי בצדק לצעקות.
אם יוגב הלך על דעת עצמו לדאבל אפ אז זה סיפור אחר.
מכיוון שלפחות 5-6 פעמיים במהלך האליפות אני זוכר מהלך של דאבל אפ של הגארד מהצד החזק אז אני בספק שיוגב עשה פה אלתור.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 1:10 pm 
Junior

כמה דברים:
א. אתה רוצה לתת עזרה מטוני פארקר כשהוא עומד בחוץ. כל מאמן היה קונה את טוני פארקר של אתמול, שחקן שמעדיף ג'אמפ שוטס על פני החדירה הקטלנית שלו. אם הוא קלע את זה? תחיה עם זה- שרק ימשיך.
לא בטוח שמאמן ששואל את רענן כץ איך פארקר לא אצלו, מודע לכך בכלל.
מעבר לכך, זה נראה כאילו שיבק תופס תחת על לימונד אבל בחיים לא היה מרשה לעצמו לצאת ככה על כספי. ובטח שלא על הלפרין אהובו.

ב. רסקין התלהב מאלכסיס אז'ינקה או אז'ינסה (איך שלא מבטאים את שמו) והתפעל מהכוח ה"אדיר" שלו. ראוי לציין שמדובר בסנטר הכי חלש פיזית שהיה בNBA בשנים האחרונות. זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי ממנו יכולות כדורסל. בNBA הוא לא זכה להרבה דקות כי הוא נתן פיקים רכים כחמאה, לא הוריד ריבאונד ונדרס בדרך לסל בכל פעם שהיה על הפרקט. בכל קבוצה שהוא שיחק בה.

ג. כבר בתחילת האליפות היה ברור שהנבחרת הזו צריכה שחקני ביצים וכאלו יש לה רק שניים- אפיק ולימונד. לא ברור למה אוחיון והלפרין (לא יכול לסבול את הרכיכה הזאת!) עדיין ברוטציה בכלל.
אוחיון הוא כביכול הרכז היחידי שלנו אבל לבחור אין ראיית משחק בשיט ואין יד מבחוץ. ואם הוא לא חודר ומוציא כדורים, אז למה הוא שם בכלל? עדיף כבר לתת לאפיק, לימונד או אפילו רחמנא ליצלן לכוסית להוביל כדור.

ד. ליאור אליהו הוכיח (שוב) אתמול שהוא אחד הפורוורדים הכי קטלניים באירופה במתפרצת. קודם כל הוא מוביל הכדור הכי טוב ובעצם היחידי אצלנו מבין השחקנים שאינם גארדים. אבל יותר מכך, כשהוא מקבל את הכדור בתנועה, עם הפנים לסל, אי אפשר לעצור אותו.
חבל מאוד שפעם אחת אין לנו רכז פאסט ברייק ופעם שנייה, אין שום תרגילים של פיק אנד רול איתו ושל סייד טו סייד שיפנו את החדירה שלו. ויסדר לו מצבים עם הפנים לסל תוך כדי תנועה. במקום זאת, הוא כל הזמן מקבל את הכדורים עם הגב לסל או רחוק מהסל. פשוט בזבוז להשתמש בנשק התקפי כזה טוב כ"כ לא נכון ועוד בנבחרת שמשוועת לסקורינג.
אפשר לדבר על ההגנה שלו עד מחר (מי ישמע אילו שומרים כבירים יש לנו) עבור ההתקפה שלו צריך לדעת להחביא אותו בהגנה. וזה בטח קל מול נבחרת כמו צרפת שהייתי משחק נגדה איזורית כל המשחק. מקסימום בוקס אנד וואן על נאנדו דה קולו.

ה. אין לי מושג מה אתם רוצים מפיני. תענוג לשמוע אותו שוחט את הנמושות האלו בשידור ולא עושה להם חשבון. כל מאמן או פרשן אחר היה הרבה יותר פוליטיקלי קורקט כשהוא לידם.
יותר מכך, כל מה שפיני אמר היה נכון וחד כסכין. אתם יכולים לא לאהוב את הסגנון (לא ברור לי למה, לפחות השידור מעניין בניגוד למשחק) אבל מקצועית? יש משהו לא נכון שהוא אמר? רייט און דה מאני לצערי הרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 1:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מוק, מסכים אתך לגבי הפרשנות של פיני. אי אפשר לצפות ממנו שיתן פרשנות טקטית כי לנבחרת אין ממש תרגילים בהתקפה, אז לפחות הוא קוטל אותם ומכניס קצת הומור לסיפור העגום הזה. זה בטח עדיף על הפרשנות של שלמה שרף שהוא לגמרי אוהד כורסה שמקלל שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 1:37 pm 
Hall of Famer

מי שהתלהב מאג'ינסה היה דווקא פיני. סנטר אן.בי.איי לגיטימי לטענתו, שכנראה הפעם הראשונה שהוא שמע עליו וראה אותו הייתה באליפות אירופה. זה סוג הפרשנות של פיני, מקצוענות עד הסוף, או שלא.

ליאור אליהו אתמול הוכיח דווקא שהוא ממש לא יכול להוביל כדור במתפרצת. לפחות 3 פעמים הוא הוריד ריב' והחליט שהוא רוצה לעשות קואסט טו קואסט. זה נגמר כמובן בהתקפה עומדת. פעם נוספת שהוא הוביל מתפרצת זה הפך להחטאה של הלפרין בטבעת, כשהסדר הנכון היה כמובן שבמקום להוביל את הכדור, אליהו היה מעיף מיד מסירה להלפרין ורץ לסיים את המתפרצת בגויאבה (דאנקים כבר ממש לא ברפרטואר שלו).

מוק, אתה כנראה לא מכיר את נבחרת צרפת. דה קולו שחקן שקולע נהדר, את באטום אתה דווקא מכיר ויודע שהוא שם את הצ'אקות וגם מייקל ג'לאבלה הוא קלע טוב מאד מבחוץ וטוני פארקר את הג'אמפים הפנויים, צעד בתוך הקשת שם מתוך שינה. הרעיון לשמור בוקס אנד וואן על דה קולו, בנבחרת שמחזיקה אצלה את פארקר ומוסר מצויין כמו דיאו וסלשר אתלטי כמו באטום היא פשוט לקחת מגנום 44 ולדחוף לעצמך אותו לגרון ואז ללחוץ על ההדק.

אם נבחרת ישראל הביאה עזרה מהצד החזק, כשהרוטציה אמורה להגיע מהצד החלש, כשבצד החזק עומדים שני שחקנים עם קליעה טובה מבחוץ כמו ג'טר ופארקר, המאמן צריך ללכת אתמול הביתה.

גם כל הסיפור עם אליהו הוא מחדל עצום של שיבק. כולם יודעים מי זה אליהו. היתרונות ידועים וגם החסרונות יותר מדי ידועים. לא יכול להיות שמאמן נבחרת במשך 4 שנים יוצא לאליפות עם אליהו כשחקן מוביל ואחרי 2 משחקים הופך אותו למחליף בספסל. או שאתה הולך עם אליהו עד הסוף, או שמהתחלה אתה בונה לו תפקיד מתאים. אתה לא יכול לקחת כוכב באמצע אליפות ולהפוך אותו לשחקן מחליף. זה לא ייגמר טוב בחיים. ובטח לא בנבחרת ישראל נטולת הכישרון. אבל בסדר, במשחק השני חנוכי פתח בחמישיה, שיחק 4 דקות ולא חזר יותר. עידו קוז'יקרו הגיע כמעודדת מהספסל ופתאום שיבק גילה שהוא הגבוה הטוב ביותר בנבחרת ואלישי כדיר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 1:53 pm 
Junior

זה ידוע שפיני לא רואה NBA. אני זוכר שידור שבו הוא היה פרשן כשמגריידי היה באורלנדו והוא חשב שהוא ראה את הביאה השנייה של אלוהים כשמגריידי בסה"כ נתן עוד יום במשרד. היה ברור שזו הפעם הראשונה שהוא רואה אותו...

שניהם התלהבו מאז'ינסה, אבל זכורה לי בעיקר היציאה הילדותית של רסקין "וואו! איזה חזק הוא!" חזק מיי אס...

דווקא על נבחרת צרפת אתה אומר שאני לא מכיר? כולם שם שחקני NBA או שהיו כאלו... זו אחת הנבחרות שאני מכיר הכי טוב... :lol:

מצטער אבל נאנדו דה קולו הוא האיום היחידי שמפחיד אותי כשחקן שעולה לקליעה משלוש בכל רגע נתון. באטום טוב מבחוץ בשטף הקבוצתי ולא כשחקן שעולה לג'אמפר בעצמו. אני לוקח את הצ'אנס איתו- זה יתאזן.
ג'לאבל?? פארקר?? שיזרקו כל היום מבחוץ, אני חי עם זה נהדר. הנבחרת הצרפתית תגמור אותך אם תיתן לה לרוץ ותתן לה לחדור לצבע. וזה אגב, גם מה שקרה ברבע השלישי. דיאו השתלט על המשחק כשהוא הגיע פעמיים כטריילר ואז כשיצאו אליו הוא פשוט מסר ואין אף שחקן בנבחרת הזו שיודע למסור כמוהו, כולל פארקר.
אם תדאג שהמשחק שלהם יעמוד ותשחק איזורית עם רוטצייה על הקשת, הסיכוי שלך להיות קרוב אליהם הרבה יותר גדול.
בוקס אנד וואן על דה קולו זו האסטרטגיה הכי נכונה נגד נבחרת אתלטית שרוצה לרוץ.

ליאור אליהו בהחלט יכול להוביל מתפרצת אם הייתה סוג של תנועה בחלק הקידמי. הבעיה היא שהוא הפורוורד היחידי שיודע להוביל כדור אבל ככל הנראה הוא גם הפורוורד היחידי שיודע לסיים מתפרצת, כי כספי שאמור להיות שחקן כנף לא עושה בכלל תנועה לכיוון הטבעת. אז מה נותר לאליהו לעשות כבר? למי בדיוק היה לו למסור אם לא לרוחב? לפחות, בניגוד לכספי, הוא לא מאבד כדורים כשהוא מוריד אותם לריצפה.
אבל כן, ברור שאתה רוצה אותו מסיים מתפרצת, רק שלא רק שאין לנו רכזי פאסט ברייק, גם זה שיש לנו לא יודע למסור כדור בתנועה כמו בנאדם, שלא לדבר על לקבל החלטה נכונה במעבר.

בעיניי זה נו בריינר, אליהו הוא השחקן היחידי בנבחרת הזו שיכול להעמיד ממוצעים של 20נק'+ למשחק ולכן הוא צריך להיות הפוקאל פויינט של ההתקפה שלנו. זה לא נורא אם שחקן אחד יוחבא בהגנה. רוב הקבוצות מחביאות שחקן אחד בהגנה. אבל בשביל זה הוא צריך להצדיק את עצמו בצד ההתקפי וזה אומר שצריך לשחק עליו ולעשות תרגילים עבורו. ליאור בנבחרת ישראל חי מגארבג' במקום שהיא תעבוד עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 2:26 pm 
Sophomore

דווקא עד כמה שאני זוכר,הקליעה של דה קולו מה-3 הייתה העקב אכילס שלו כשהוא היה צעיר,אולי אני טועה.

הביזיון הכי גדול היה ההצבה של גרין על אג'ינסה בפתיחת המשחק,מה זה הטמטום הזה?
לא היה עדיף לשים במקום את גרין על דיאו(דיאו נהיה הרבה יותר איטי וכבד,זה לא שזה מאצ' אפ מושלם ודיאו אוכל אותו בלי מלח-אבל זה הרע במיעוטו) ואת אליהו על אג'ינסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2013 5:06 pm 
Hall of Famer

קודם כל נתחיל מכך שלשים את אליהו על סנטר גבוה, אתלטי שמחפש לתפוש עמדה מתחת לסל זה פשוט לתת 2 נק' מתנה לנבחרת, כך שביזיון היה לשים את אליהו על אג'ינסה כשגרין נמצא. אבל כל זה דיון תיאורטי בלבד, כי המאמן הגאון שלנו החליט לפתוח עם כדיר וגרין בחמישיה.

דרך אגב, תעברו על הדקות של שחקני הנבחרת שלנו. כמעט כל שחקן יש לו תנודה בדקות המשחק שלו בין המשחקים, לפעמים משהו מטורף כמו כדיר עם 15 דקות במשחק הראשון, 4 בשני ו-19 בשלישי, לפעמים פחות מורגש. אבל אין אף שחקן אחד שאפשר להגיד שמקבל דקות קונסיסטנטיות. עוד סימן לנבחרת לא מאומנת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], סאבוניס ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: