זה ידוע שפיני לא רואה NBA. אני זוכר שידור שבו הוא היה פרשן כשמגריידי היה באורלנדו והוא חשב שהוא ראה את הביאה השנייה של אלוהים כשמגריידי בסה"כ נתן עוד יום במשרד. היה ברור שזו הפעם הראשונה שהוא רואה אותו...
שניהם התלהבו מאז'ינסה, אבל זכורה לי בעיקר היציאה הילדותית של רסקין "וואו! איזה חזק הוא!" חזק מיי אס...
דווקא על נבחרת צרפת אתה אומר שאני לא מכיר? כולם שם שחקני NBA או שהיו כאלו... זו אחת הנבחרות שאני מכיר הכי טוב...
מצטער אבל נאנדו דה קולו הוא האיום היחידי שמפחיד אותי כשחקן שעולה לקליעה משלוש בכל רגע נתון. באטום טוב מבחוץ בשטף הקבוצתי ולא כשחקן שעולה לג'אמפר בעצמו. אני לוקח את הצ'אנס איתו- זה יתאזן.
ג'לאבל?? פארקר?? שיזרקו כל היום מבחוץ, אני חי עם זה נהדר. הנבחרת הצרפתית תגמור אותך אם תיתן לה לרוץ ותתן לה לחדור לצבע. וזה אגב, גם מה שקרה ברבע השלישי. דיאו השתלט על המשחק כשהוא הגיע פעמיים כטריילר ואז כשיצאו אליו הוא פשוט מסר ואין אף שחקן בנבחרת הזו שיודע למסור כמוהו, כולל פארקר.
אם תדאג שהמשחק שלהם יעמוד ותשחק איזורית עם רוטצייה על הקשת, הסיכוי שלך להיות קרוב אליהם הרבה יותר גדול.
בוקס אנד וואן על דה קולו זו האסטרטגיה הכי נכונה נגד נבחרת אתלטית שרוצה לרוץ.
ליאור אליהו בהחלט יכול להוביל מתפרצת אם הייתה סוג של תנועה בחלק הקידמי. הבעיה היא שהוא הפורוורד היחידי שיודע להוביל כדור אבל ככל הנראה הוא גם הפורוורד היחידי שיודע לסיים מתפרצת, כי כספי שאמור להיות שחקן כנף לא עושה בכלל תנועה לכיוון הטבעת. אז מה נותר לאליהו לעשות כבר? למי בדיוק היה לו למסור אם לא לרוחב? לפחות, בניגוד לכספי, הוא לא מאבד כדורים כשהוא מוריד אותם לריצפה.
אבל כן, ברור שאתה רוצה אותו מסיים מתפרצת, רק שלא רק שאין לנו רכזי פאסט ברייק, גם זה שיש לנו לא יודע למסור כדור בתנועה כמו בנאדם, שלא לדבר על לקבל החלטה נכונה במעבר.
בעיניי זה נו בריינר, אליהו הוא השחקן היחידי בנבחרת הזו שיכול להעמיד ממוצעים של 20נק'+ למשחק ולכן הוא צריך להיות הפוקאל פויינט של ההתקפה שלנו. זה לא נורא אם שחקן אחד יוחבא בהגנה. רוב הקבוצות מחביאות שחקן אחד בהגנה. אבל בשביל זה הוא צריך להצדיק את עצמו בצד ההתקפי וזה אומר שצריך לשחק עליו ולעשות תרגילים עבורו. ליאור בנבחרת ישראל חי מגארבג' במקום שהיא תעבוד עבורו.