סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 432 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא

מי לוקחת
מכבי ב-2 52%  52%  [ 12 ]
מכבי ב-3 26%  26%  [ 6 ]
הפועל ב-3 0%  0%  [ 0 ]
הפועל ב-2 22%  22%  [ 5 ]
סך הכל הצבעות : 23
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 4:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הוא ישאר בדלאס
מבטיח לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 4:24 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לפי האתר של הפועל נשארו משהו כמו 870 כרטיסים פנויים למכירה. בהנחה ומכבי יביאו לפחות 1,000 מה-1,500 כרטיסים שהם קיבלו, אמור להיות בסביבות ה-10 אלף.

אני לא בטוח שכל הגלריות נפתחו למכירה ולכן אני חושב שיש יותר כרטיסים פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 4:36 pm 
Freshman

ודים כתב:
אבו שוקרי כתב:
נביא בעירו כתב:
אבימאל כתב:
הסטייה הברורה היחידה לטובת מכבי היה ההתעלמות מהדחיפה של ג'ונסון אחרי העבירה.
זה פאול על גבול ההרחקה.
אבל גם זו החלטה שיש לה הגיון להשאיר את המשחק על אש נמוכה.
לא השופטים עשו את ההבדל.
כמו שנאמר כאן- שלשות חופשיות שהיה צריך לקלוע.

השריקה הזאת היא לא הסטייה היחידה, היא פשוט הרגע המובהק הזה שבו אתה מבין שאתה לא משוגע, ושהשופטים פשוט בעד אחת הקבוצות. האופן שבו שופטים עוזרים לקבוצה לנצח זה בדרך כלל לא בשריקות כאלה שערורייתיות, אלא בדברים הקטנים: אופנסיב של ג׳ונסון בחסימה באמצע המומנטום של מכבי, פאול נגד טיוס כשהוא מונע את הכדור מריברו, פאול נגד ג׳ונסון על ריברו כשהוא עושה צעדים, בליעת המשרוקית כשתומסון עושה דאבל ברבע הראשון או כשבועטים לדוברת ברגל כשהוא מוביל כדור ומסמנים לו להמשיך.

בדיוק. ושלא לדבר שבכדורסל אין המשכיות ושריברו חות מהצעדים, חנה בצבע משהו כמו 6 שניות

ריברו באמת היה צריך לקבל כמה שריקות של 3 שניות. לא ברור מה נסגר, אבל הפאול של טיוס היה פאול. בהילוך החוזר רואים שעם יד שמאל הוא עשה דיניי, אבל עם יד ימין הצליח לתפוס את ריברו.
בכל הקשור לסטט', זה לא רק כמות העונשין, זה גם על מי כביכול עשו הרבה פאולים. מילא ריברו שסחט 7 פאולים, זה עוד הגיוני. הוא תופס עמדה יפה עמוק בצבע, משחק פיזי. אבל איך לכל הרוחות בלאט סוחט 10 פאולים?? בלאט!! הבנאדם לא חודר, לא מתקרב בכלל לאזור הסל. כל הפאולים עליו זה הצגות שלו.

בלאט, יחד עם ג'ונדי, שכללו לרמה גבוהה מאד את זריקת הראש אחורה, שאת הפטנט עליה המציא כנראה שאראס ונועדה "להוכיח" לשופטים שהיה פה ממש נסיון רצח וכמעט הורידו להם את הראש מהכתפים.
בעבר האלמנט השולט בהצגות השחקנים היה זריקת הרגל קדימה תוך כדי זריקת 3 ואז נפילה אחורה - האלמנט על שם דרק שארפ ובעבר הרחוק יותר היו הנפילות אחורה שנועדו לסחוט תוקף, על שם חיים זלוטיקמן שליט"א.
בכל תקופה יש את הפלופ החביב על השחקנים.
ולפעמים לא צריך בכלל פלופ, מספיק שקוראים לך קטש, הנסיך של הענף ואתה מעיף אחד, H וולדמן בדרך לסל ומקבל שריקה לעבירת מגן שמכריעה גמר גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 5:22 pm 
Junior

אני אוהד מכבי, אבל מי שעובר על ההודעות שלי רואה שאני המבקר הכי גדול שיש שלה.
ולדעתי אתם מגזימים. האנטי הגדול החל כשספי שמש הלך לבדוק את הדחיפה של בראון בעקבות הצ'אלנג' של אלון ולא שינה לבלתי סופרטיבית שהגיעה. אבל לדעתי זה לא קשור לאהבה של ספי שמש למכבי ת"א, אלא לחשיבות העצמי של ספי שמש מוצא כלפי עצמו. היו עוד כמה שריקות גבוליות ועוד כמה טעויות שיפוט שהן תמיד קורות (היה שם דאבל של תומאסון שלא נשרק), שכנראה רובן נפלו לטובת מכבי (אבל זה לא בכמות שמכריעה משחק לדעתי), אבל לא היה פה שיפוט מגמתי. היה פה הפועל י-ם שבגמר גביע ידעה לקלוע את השלשות הפנויות בזמן הנכון כדי לגמור את המשחק לעומת אתמול שהיא לא ידעה לעשות זאת ועשתה עוד הרבה שטויות בשני הצדדים. ועם כל זה, מכבי בקושי רב הצליחה לנצח אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 5:29 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
לא יודע מה הקטע עם נועה פופלינגר (אם כתבתי את שמה נכון), אבל לשלוח את שני בלאט ככתבת קווים במשחקים של מכבי זה מעשה לא אתי בעליל ולא יכול להיות תקין בשום צורה (גם אם מתעלמים מההיסטוריה של משפחת בלאט בציטוט פסקי זמן של קבוצה יריבה).

הקטע עם נועה פופלינגר זה שבדרבי האחרון היא פרסמה סרטון שבו מנהל האבטחה מורה להחמיר את הבידוק עם אוהדי הפועל. מאז אתמול אני רואה הרבה שמועות/דיווחים על כך שמכבי שלחה מכתב שאומר שהיא לא מוכנה שפופי תסקר אותם ובעקבות כך נשלחה שני בלאט.
לא יודע אם זה נכון, אבל זה כמובן מתקשר לטענה של הנביא על המצב ההזוי בו הבעלים של הערוץ המשדר הוא גם הבעלים של מכבי.
ואם רוצים עוד רובד של הסיפור הזה, אז מכבי היא הקבוצה היחידה שכל משחקיה העונה שודרו בערוצים הפתוחים של ערוץ הספורט. לפני כמה שנים גם הייתה בדיקה כזאת והתוצאות היו זהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 5:42 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
ולדעתי אתם מגזימים. האנטי הגדול החל כשספי שמש הלך לבדוק את הדחיפה של בראון בעקבות הצ'אלנג' של אלון ולא שינה לבלתי סופרטיבית שהגיעה. אבל לדעתי זה לא קשור לאהבה של ספי שמש למכבי ת"א, אלא לחשיבות העצמי של ספי שמש מוצא כלפי עצמו. היו עוד כמה שריקות גבוליות ועוד כמה טעויות שיפוט שהן תמיד קורות (היה שם דאבל של תומאסון שלא נשרק), שכנראה רובן נפלו לטובת מכבי (אבל זה לא בכמות שמכריעה משחק לדעתי), אבל לא היה פה שיפוט מגמתי. היה פה הפועל י-ם שבגמר גביע ידעה לקלוע את השלשות הפנויות בזמן הנכון כדי לגמור את המשחק לעומת אתמול שהיא לא ידעה לעשות זאת ועשתה עוד הרבה שטויות בשני הצדדים. ועם כל זה, מכבי בקושי רב הצליחה לנצח אותה.

תודה שהופעת, טוב לראות שיש גם את הצד של מכבי בסיפור
ואני לא חושב שמישהו פה טען שהיו כאן טעויות שיפוט מכוונות או הרות גורל, אלא הטייה סטטיסטית שנמשכת שנים בהן כל הפיפטי הפיפיטי נופלות על צד אחד של המטבע
זה לא מדויק, אגב.
יש מקרה אחד מאוד מפורסם שבו הפיפטי פיפטי נפל בצד של הפועל ירושלים, גמר הגביע 2008 כאשר מכבי טענו שנשרקו נגדה כמות עבירות לא סבירה ביחס להפועל. השופט היה אז יערי רייניש אאל"ט
אבל זה מקרה אחד שאני זוכר, לא זוכר מקרה אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 5:43 pm 
מנהל פורום

שני בלאט לא הייתה אמורה להיות חלק מצוות השידור אתמול פשוט ברגע האחרון אחותו של סורקין לא יכלה להגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 6:35 pm 
Freshman

blue כתב:
שני בלאט לא הייתה אמורה להיות חלק מצוות השידור אתמול פשוט ברגע האחרון אחותו של סורקין לא יכלה להגיע

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 7:15 pm 
Hall of Famer

רנדולף בחוץ, לייסי בפנים.

ניבו בחוץ, קליבלנד בפנים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 7:17 pm 
מנהל פורום

לייסי קולע שלשת ניצחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 7:47 pm 
Hall of Famer

העונה של ירושלים תגמר ברבע השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 8:05 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
Lakic כתב:

תודה שהופעת, טוב לראות שיש גם את הצד של מכבי בסיפור
ואני לא חושב שמישהו פה טען שהיו כאן טעויות שיפוט מכוונות או הרות גורל, אלא הטייה סטטיסטית שנמשכת שנים בהן כל הפיפטי הפיפיטי נופלות על צד אחד של המטבע
זה לא מדויק, אגב.
יש מקרה אחד מאוד מפורסם שבו הפיפטי פיפטי נפל בצד של הפועל ירושלים, גמר הגביע 2008 כאשר מכבי טענו שנשרקו נגדה כמות עבירות לא סבירה ביחס להפועל. השופט היה אז יערי רייניש אאל"ט
אבל זה מקרה אחד שאני זוכר, לא זוכר מקרה אחר

מה ששוכחים לגני המקרה הבודד הזה, זה שהרבע האחרון ההוא הגיע אחרי שבמחצית הראשונה אותם שופטים הוציאו את.הרכז היחיד שהיה להפועל במשחק ההוא בארבע עבירות, הרביעית מהן טכנית, שעליה בוודאי היה אפשר לוותר כמו על לפחות אחת משלוש העבירות שקדמו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 8:11 pm 
Sophomore

מי שאגב נתן את הפאול השלישי ומיד את הטכנית, היה אחד, ספי שמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2024 9:17 pm 
מנהל פורום

יערי ריינש כפרה עליו
לא פחד ממכבי ושרק מה שראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 12:13 am 
Junior

blue כתב:

אז מסתבר שנועה פופלינגר לא הורשתה להיכנס להיכל בגלל שחשפה חלק מתדריך אבטחה לפני הדרבי

כניסתה של נועה פופלינגר ליד אליהו נמנעה על ידי חברת "היכלי הספורט" לאחר שפירסמה חלק מתדריך האבטחה במשחק הדרבי בין מכבי תל אביב להפועל תל אביב. "במשך שנים ערוץ הספורט נמצאים שם לפני המשחק, נוצר איזשהו אמון בין האנשים שנמצאים שם לבין הערוץ", אמר ל"הארץ" גורם המעורה בפרטים.

https://www.haaretz.co.il/sport/basketb ... fbf12a0000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 1:07 am 
Sophomore

הסיפור עם פופליגר את בלאט כל כך הזוי, עד שראיתי סרטון על זה בטיקטוק והייתי בטוח שמדובר בהנפצה.
הגלריות נפתחו למכירה ויש עדיין איזה 3000 כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 1:10 am 
Hall of Famer

איך כל הנקודות מתחברות שתמיר בדיוק יוצא מהחוזה, אחותו מגיעה לסקר את המשחק, והוא המצטיין...
פופלינגר חוזרת למשחק 2?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 1:12 am 
Sophomore

לגבי שיפוט כבר נאמר לפני הרבה מאד זמן "השוחד יעוור פקחים". כשיש לך נגיעה, טובת הנאה, או קשר כלשהו לצד אחד ברגע האמת העיניים שלך מוטית ורואות אחרת. זה לא בשיקול הדעת. קצת קצת, כמו ששני אוהדים רואים אירוע אחד בצורה אחרת, רק בגלל שכל אחד אוהד קבוצה אחרת. וזה אפילו בדיון משפטי בתנאי מעבדה עם זמן לשיקול דעת. כאן אנחנו מדברים על החלטות של שבריר שניה שהשופט צריך להחליט אם המגע מחייב שריקה או לא. כמעט ואין ספק שניגוד עניינים מכל סוג שהוא יטה את השריקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 8:55 am 
Sophomore

בלי ניבו הפועל חייבת לנצל את החור שיווצר בצבע של מכבי וללכת כל הזמן על ריבואנד התקפה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 10:31 am 
Hall of Famer

איזה חור בצבע....? סורקין וריברו יחגגו שם כרגיל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 11:25 am 
Sophomore

לא יהיה חור בצבע עם סורקין וריברו. כן יהיה אולי צורך של מכבי לשמור על העבירות שלהם ועל האוויר בריאות שלהם...

אז כן גם ללכת לריבאונד התקפה, אבל יותר מזה פשוט לשחק עליהם בחדירה ולהוציא עבירות (שניהם חוסמים משמעותית פחות טובים מניבו) מה שמאד יקשה על מכבי להיות אגרסיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 12:11 pm 
Junior

לפי ההודעה של הפועל הארנה צפויה להיות מלאה ותהיה הקפדה על מעבר בין האולמות והגלריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 2:18 pm 
Hall of Famer

מילה טובה להנהלה של ירושלים על הקדמה של המשחק ל1445.
בלי רעש וצלצולים. בלי קמפיין אוהדים נגד המנהלת.
פשוט נתנו עבודה למען האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 2:52 pm 
Hall of Famer

שלושה צעדים זה צעד וחצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2024 2:53 pm 
Hall of Famer

דאבל של ריברו וסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 432 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: