סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:16 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 8:38 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מרסליניו הוארטס, ששבר בעונה שעברה את שיא האסיסטים הנצחי של פבלו לאסו, מגיע ל-3000 בפיקנרול אופייני:

https://www.youtube.com/watch?v=xb-WqHqowks&t=55s

הנ"ל ושרמאדיני מצעידים את טנריפה למקום הראשון בטבלה, אני פשוט אמשיך לנבא את נפילתם עד שמתישהו זה יצליח. במקום השני, בהפרש סלים - מלאגה, כמובן. מלאגה אמורה לחזור היום למקום הראשון, מיד אחרי הפגרה הן נפגשות.

מניסה מינתה את מקסביטיס למאמן וניצחה לראשונה העונה בליגה - את טורק-טלקום, באנקרה. 37 נקודות להוגו בסון, לא יזוז משם עד הקיץ. פלוני קנת' סמית' עם 9 נקודות, כולן מחוץ לקשת ללא החטאה, יואן מקונדו עם כמה דאנקים מרהיבים. קשה לי לגבש דעה על טורק, גם לה קשה, קבוצה לא יציבה.

אא"ק מפסידה בפטראס ויורדת למאזן שלילי, בינתיים עוד לא עורפים ראשים. אריס ופריסטרי מפסידות לקבוצות נחותות, אבל הן בעצמן נחותות.

בגרמניה יש קבוצות ששיחקו תשעה משחקים ויש כאלה ששיחקו שישה, קשה לזהות מגמות.

שולה עדיין ראשונה בצרפת, אבל וילרבאן לקחה לה את אנדרה רוברסון ונראה מה יקרה עכשיו. עושים חיל גם ביורופקאפ (שכבר סיים שלב בתים שלם, מסתבר). דיז'ון, מאז סל הניצחון של הולסטון בבורק לפני כמעט חודש, רק מפסידה. הלכו שם בקיץ על נוסטלגיה, המון שחקנים עם היסטוריה בקבוצה ומאמן שהיה שם שנים (לורן לנייאם), הם בתחתית של התחתית.

היום: ליגה איטלקית, ריטאס-וולבס, ברצלונה-ולנסיה, פנר-אנדולו, בן שרף, טופאש הבלתי-מנוצחת ועוד כהנה וכהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:05 pm 
Sophomore

מה משותף לראסטה פכטה וטורונטו ראפטורס? שתיהן קיבלו שם שהיה מגניב בעת הקמתן והיום נראה קצת משונה. בכל אופן, ב-45 שנותיה לא זכתה ראסטה בתארים ולבונדסליגה הגיעה לראשונה לפני עשור בערך, תוך כדי הקמת אולם שמכיל היום 10% מאוכלוסיית העיירה (ומתמלא במשחקים). פגשנו אותה פעם בארינה והעונה היא שוב מנסה את מזלה ב-BCL, אחרי עונת פלייאוף בליגה, אבל את הכוכב שלה - המאמן טיי הרלסון - היא איבדה לאולם. במקומו הגיע מרטין שילר האוסטרי, המועמד הקבוע להפועל כשנתקעים באמצע העונה. בכל אופן, הפליימייקר של הקבוצה הוא רכז קטן עם רעמת ראסטות ענקית, בלתי-מטופלת במכוון (מסיבות פרוגרסיביות כלשהן שאני לא מעוניין להבין) בשם טייגר קמפבל, שהגיע אחרי ארבע שנים טובות ב-UCLA ועונת בכורה באירופה בסן-קנטאן.

פכטה התחילה את העונה רע בשני המפעלים, נכנסה לרצף של 7 הפסדים ב-8 משחקים והסיפור שלה ב-BCL כבר בעצם די גמור עם 4-0. בליגה, לעומת זאת, מתחילה התאוששות - ואחרי ניצחונות דרמטיים על לודוויגסבורג ובאמברג, הגיעה לביקור אחת הקבוצות החלשות בליגה - אלבה ברלין. הקמע החדש קלע 22 וראסטה ניצחה, אלבה תתנחם בעובדה שיש העונה יורדת אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:12 pm 
מנהל פורום

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 10:46 pm 
Hall of Famer

למה הרפטורס יותר מוזר מההורנטס או הפליקנס או כל קבוצה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 11:13 pm 
Sophomore

שקנאי היא הציפור הרשמית (?) של לואיזיאנה, שארלוט ידועה כ"קן צרעות" (מסתבר). טורונטו ידועה כעיר הדינוזאורים? סתם יצא בדיוק סרט מגניב כשבחרו את השם, לא? זה הסיפור שאני מכיר בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 11:23 pm 
Hall of Famer

אולי כי ההורנטס, הפליקנס, או כל שם אחר קשור לחיות שנמצאות איתנו. הפליקנס קשור ללואיזיאנה. ההורנטס נקראו כך בשל אמירה של גנרל בריטי ב-1780 על העיר שארלוט - hornet's nest of rebellion.
הרפטורס נקראו כך לא כי אנשי טורונטו ידועים כאוספי דינוזאורים כפייתיים, או כי באונטריו היה ריכוז גדול של ולוסירפטורים, אלא בגלל שהסרט פארק היורה היה כל כך פופולרי ב-1993. כדי לקבוע את שם הקבוצה החדשה נערכה תחרות ובה הוצגו 11 שמות, ביניהן גם טי-רקס ואפילו הבונים, הטריירים או הטרנטולות. השם שהגיע למקום השני היה לו לפחות קשר לטורונטו - המגדלים, כמובן בהקשר ל - CN tower.
השם רפטורס בעיני הוא אחד המופרכים בספורט האמריקאי, בצוותא עם היוטה ג'אז.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 146 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה