סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 7:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 8:38 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מרסליניו הוארטס, ששבר בעונה שעברה את שיא האסיסטים הנצחי של פבלו לאסו, מגיע ל-3000 בפיקנרול אופייני:

https://www.youtube.com/watch?v=xb-WqHqowks&t=55s

הנ"ל ושרמאדיני מצעידים את טנריפה למקום הראשון בטבלה, אני פשוט אמשיך לנבא את נפילתם עד שמתישהו זה יצליח. במקום השני, בהפרש סלים - מלאגה, כמובן. מלאגה אמורה לחזור היום למקום הראשון, מיד אחרי הפגרה הן נפגשות.

מניסה מינתה את מקסביטיס למאמן וניצחה לראשונה העונה בליגה - את טורק-טלקום, באנקרה. 37 נקודות להוגו בסון, לא יזוז משם עד הקיץ. פלוני קנת' סמית' עם 9 נקודות, כולן מחוץ לקשת ללא החטאה, יואן מקונדו עם כמה דאנקים מרהיבים. קשה לי לגבש דעה על טורק, גם לה קשה, קבוצה לא יציבה.

אא"ק מפסידה בפטראס ויורדת למאזן שלילי, בינתיים עוד לא עורפים ראשים. אריס ופריסטרי מפסידות לקבוצות נחותות, אבל הן בעצמן נחותות.

בגרמניה יש קבוצות ששיחקו תשעה משחקים ויש כאלה ששיחקו שישה, קשה לזהות מגמות.

שולה עדיין ראשונה בצרפת, אבל וילרבאן לקחה לה את אנדרה רוברסון ונראה מה יקרה עכשיו. עושים חיל גם ביורופקאפ (שכבר סיים שלב בתים שלם, מסתבר). דיז'ון, מאז סל הניצחון של הולסטון בבורק לפני כמעט חודש, רק מפסידה. הלכו שם בקיץ על נוסטלגיה, המון שחקנים עם היסטוריה בקבוצה ומאמן שהיה שם שנים (לורן לנייאם), הם בתחתית של התחתית.

היום: ליגה איטלקית, ריטאס-וולבס, ברצלונה-ולנסיה, פנר-אנדולו, בן שרף, טופאש הבלתי-מנוצחת ועוד כהנה וכהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:05 pm 
Sophomore

מה משותף לראסטה פכטה וטורונטו ראפטורס? שתיהן קיבלו שם שהיה מגניב בעת הקמתן והיום נראה קצת משונה. בכל אופן, ב-45 שנותיה לא זכתה ראסטה בתארים ולבונדסליגה הגיעה לראשונה לפני עשור בערך, תוך כדי הקמת אולם שמכיל היום 10% מאוכלוסיית העיירה (ומתמלא במשחקים). פגשנו אותה פעם בארינה והעונה היא שוב מנסה את מזלה ב-BCL, אחרי עונת פלייאוף בליגה, אבל את הכוכב שלה - המאמן טיי הרלסון - היא איבדה לאולם. במקומו הגיע מרטין שילר האוסטרי, המועמד הקבוע להפועל כשנתקעים באמצע העונה. בכל אופן, הפליימייקר של הקבוצה הוא רכז קטן עם רעמת ראסטות ענקית, בלתי-מטופלת במכוון (מסיבות פרוגרסיביות כלשהן שאני לא מעוניין להבין) בשם טייגר קמפבל, שהגיע אחרי ארבע שנים טובות ב-UCLA ועונת בכורה באירופה בסן-קנטאן.

פכטה התחילה את העונה רע בשני המפעלים, נכנסה לרצף של 7 הפסדים ב-8 משחקים והסיפור שלה ב-BCL כבר בעצם די גמור עם 4-0. בליגה, לעומת זאת, מתחילה התאוששות - ואחרי ניצחונות דרמטיים על לודוויגסבורג ובאמברג, הגיעה לביקור אחת הקבוצות החלשות בליגה - אלבה ברלין. הקמע החדש קלע 22 וראסטה ניצחה, אלבה תתנחם בעובדה שיש העונה יורדת אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 9:12 pm 
מנהל פורום

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 10:46 pm 
Hall of Famer

למה הרפטורס יותר מוזר מההורנטס או הפליקנס או כל קבוצה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 11:13 pm 
Sophomore

שקנאי היא הציפור הרשמית (?) של לואיזיאנה, שארלוט ידועה כ"קן צרעות" (מסתבר). טורונטו ידועה כעיר הדינוזאורים? סתם יצא בדיוק סרט מגניב כשבחרו את השם, לא? זה הסיפור שאני מכיר בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2024 11:23 pm 
Hall of Famer

אולי כי ההורנטס, הפליקנס, או כל שם אחר קשור לחיות שנמצאות איתנו. הפליקנס קשור ללואיזיאנה. ההורנטס נקראו כך בשל אמירה של גנרל בריטי ב-1780 על העיר שארלוט - hornet's nest of rebellion.
הרפטורס נקראו כך לא כי אנשי טורונטו ידועים כאוספי דינוזאורים כפייתיים, או כי באונטריו היה ריכוז גדול של ולוסירפטורים, אלא בגלל שהסרט פארק היורה היה כל כך פופולרי ב-1993. כדי לקבוע את שם הקבוצה החדשה נערכה תחרות ובה הוצגו 11 שמות, ביניהן גם טי-רקס ואפילו הבונים, הטריירים או הטרנטולות. השם שהגיע למקום השני היה לו לפחות קשר לטורונטו - המגדלים, כמובן בהקשר ל - CN tower.
השם רפטורס בעיני הוא אחד המופרכים בספורט האמריקאי, בצוותא עם היוטה ג'אז.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 3:06 am 
Sophomore

קרשיאקה על-סף התפרקות, כזכור הספונסר הותיק ברח להם אחרי תחילת העונה, ההנהלה התפטרה וכרגע אין מי שישלם משכורות קדימה. השחקנים הזרים הכריזו שחוזיהם בטלים, או משהו כזה.

הליגה הטורקית גדולה מדי והלירה הטורקית קטנה מדי, אז קבוצות מתפרקות כל עונה; שנה שעברה אלה היו דרושפאקה וסמסונספור, אבל אלה מועדונים בלי קהל ולכן זה לא מפתיע. קרשיאקה היא הקבוצה של איזמיר על מיליוני תושביה, עיר חזקה כלכלית, חילונית, כמעט נטולת-ייצוג בכדורגל. היא משחקת 50 שנה רצופות בליגה הראשונה, משתתפת קבועה במפעלים אירופים, לקחה תארים (אליפות לפני עשור, גביע קצת קודם, היה גם גמר BCL בדרך), ולמרות שהתקציב שם לרוב נמוך מבקבוצות כמו בשיקטאש וגלאטסראיי, ההישגים טובים יותר בגלל ניהול ספורטיבי מקצועני וקהל תומך. אופוק סאריג'ה מאמן שם עונה שישית ברציפות, וגם כרגע הם נראים טוב בכדורסל, 2-5 בליגה, 1-3 ב-BCL. לא מפטרים, לא מחליפים סגל אחרי שני הפסדים, אולם ביתי מושלם, אחלה אחלה קרשיאקה.

סמסונספור התרסקה לחלוטין, שחררה לנו את נמרוד לוי ובילתה את שארית העונה בתבוסות של 60 הפרש עד ירידת הליגה והיעלמות. דרושפאקה שרדה בגלל בניה חזקה בקיץ שלפני - היא שחררה שחקנים יקרים כמו אולמן ומקורמק, הביאה שחקנים זולים יותר במקומם והחזיקה מעמד, אולי העונה היא תרד. מה יהיה עם קרשיאקה? לי אין ספק שהיא תתאושש בקיץ, השאלה אם היא תגיע לשם בחתיכה אחת או שחובות של 200 מיליון לירות יכריעו אותה. אחרי הפיחות זה 60 אלף.

אז מי בשוק? דמיאן ג'פרסון, 3 בריון שהגיע מאוסטנד, לא אוהב אותו; פאטס ראסל שעשה מין סייבן לי קטן לפני שנתיים ומיד נחטף ע"י גלא המופרעת, שבזבזה את הכשרון שלו ונפטרה ממנו בקיץ שאחרי, רק כדי לראות אותו עושה לה בצפר שנה אחרי במניסה; ג'רי בוציילה, סנטר צרפתי טכני ומלוטש, מהטובים והיציבים ברמה השניה של אירופה עונה אחרי עונה; ג'יימס ווב, הטלסקופ ממכבי; שון מקדרמוט, סווינגמן שהוא יותר קלעי, בעונה מאכזבת. ומי לא? אריק מקולום האגדי, שבינתיים לא מראה סימני נטישה.

אם אני הפועל ירושלים - ג'יימס ווב, כולל השיר המפורסם של אוהדי מכבי אם צריך, נו בריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 1:35 pm 
Junior

וירטוס מעוניינת בג'פרסון על חשבון רייג'ון טאקר.
בוטסיאלה יכול להיות אופציה מעניינת להפועל (התל אביבית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 12:06 pm 
מנהל פורום

קאנת׳ פאריד ברג׳יו אמיליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 9:57 pm 
Sophomore

טופאש - 100% בכל המסגרות אחרי שבעה מחזורי ליגה ושישה מחזורי יורופקאפ (שהם שלב שלם) - יוצאת למניסה, במשחק החזרה של סייבן לי. טופאש לא בנתה משהו מיוחד, הביאה שני גארדים זרים (מרקיז לי ואלכס פרס) יחד מבויוקצ'קמג'ה, טריפונוביץ' מפרטיזן, פסצ'ניקס ה-2.16 הלטבי שאמור היה להיות משהו, כריס בנקסטון מבאר-שבע, ניצחה את כל יריבותיה (החלשות. בשבועיים הקרובים: אנאדולו ופנר). מניסה, מה יש לומר, טלנובלה טורקית או מיתולוגיה יוונית, אודיסאוס חוזר ממלחמותיו ומגלה את אשתו שרועה בתחתית הטבלה, אבל העתיד שוב נראה ורוד, בטח ב-BCL. אולם (די) מלא, המאמן של טופאש משתולל על השופטים ומורחק, מניסה מובילה למרות ערב חלש של לי, ריד לא מצליח להכריע - הולכים להארכה, לי מתעורר, מניסה תופסת פער, מאבדת אותו, ואז שוב הארכה. שניות אחרונות בהארכה השנייה, מה יעשה סייבן לי? מה יעשה מרקיז ריד?

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/statu ... 3896804571

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 11:03 pm 
מנהל פורום

איך שחקן בשם אלכס קאופמן לא יהודי, איך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 11:12 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
איך שחקן בשם אלכס קאופמן לא יהודי, איך?

כנראה בגלל שאמא שלו גויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 11:19 pm 
מנהל פורום

מספיק שאבא שלו או סבא שלו יהודי והוא יהודי לפי חוק השבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2024 6:27 pm 
Sophomore

אלבה ברלין ירדה בפיגור ביתי 17-13 מול לודוויגסבורג בסיום הרבע הראשון. 13 נקודות ברבע זה לא טוב, אז ברבע השני הם קלעו 4. 40-17 במחצית. שיפטרו כבר את גונסלס, האיש מוציא את דיבתה של ישראל באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 01, 2024 10:26 pm 
Sophomore

https://www.ertflix.gr/en/epg/audition/ ... ve-4004786

הדרבי של סלוניקי, צפיה חופשית כמו כל משחקי הליגה היוונית. צריך להירשם קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 2:08 pm 
Sophomore

נכניס את זה הנה

היידן דלטון, שהיה לכאורה מועמד להפועל ירושלים ולחולון, עושה 17 ו-7 במשחקו האחרון בסמארה, כבר בלי ברנדן אדאמס, ומנצח את קובאן, השלישית בטבלה. להביא?

הבעיה - קובאן (ובכלל ה-VTB) לא מה שהיו לפני המלחמה. פטריק מילר, הטנק מנס-ציונה, הוא הטופ-דוג שם. עוד בעיה - איך שנגמר המשחק, יקטרינבורג מוציאה לו וולקאם ובזאת תם הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 3:25 pm 
מנהל פורום

אז סמארה מנצחת את קובאן (זו עם אברמוביץ?) ודלתון עובר לאורל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 3:35 pm 
Sophomore

:co_ol:

אלכסה בצסק"א

עיקר שכחתי - משחק הבכורה של דלטון בקבוצתו החדשה יהיה נגד... קובאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 10:27 am 
מנהל פורום

טימה מת
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=491664

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 10:27 am 
Sophomore

uriel17 כתב:

עצוב היה בסהכ בן 32

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 3:46 pm 
מנהל פורום

הבטחתי בפתיל של היורוליג לדבר קצת על הליגה האיטלקית שתמיד הייתה מחורפנת והשנה זה בולט במיוחד
אבל לפני אני רואה שכולם שואלים מה קורה עם ג'וקרי ווילאמס המתוקי, שהביא לנו גביע עם ספידי סמית' ובכלל איך משתלבת קבוצה מדובאי עם קבוצות מקרואטיה, מונטנגרו, סרביה וסלובניה?
ובכן BC דובאי, במקום הרביעי בליגה האדריאטית, מאזן של 9 נצחונות ושלושה הפסדים
הסממן הערבי היחיד שמצאתי בקבוצה היא הסנטר הירדני אחמד אל-דווארי. נולד בטורקיה, שורשים בירדן שיחק בנבחרת ירדן, הוא הסנטר שחולק את אותה עמדה עם מיודענו ג'קורי.
מי המובילים הסטטיסטיים שלה
ובכן למרות שהשם הכי גדול בקיץ היה ברטנס, ברטנס נמצא שביעי ברשימת הקלעים עם 8.7 נק' למשחק 21 דקות הוא מקבל, זורק כ 6 שלשות למשחק פוגע ב39% מהשלשות. זרק 57 פעמים מהשלוש בתשעת המשחקים ששיחק העונה לעומת 5 זריקות מטווח השתי נק'. אם לא הייתם מכירים אותו לא הייתם מאמינים לי, בטח.
הקלע המוביל הוא פרפליץ' האגדי, אלוף אירופה יחד עם לוקה ודראגיץ' 12 נק' למשחק42% מהשלוש 48% מהשתיים
ג'קורי שלנו ספק הנקודות השישי בטיבו בקבוצה. 10 נק למשחק ב70% מהשדה 5.4 ריבאונדים ב20 דקות למשחק
השחקן הטורקי ירדני אל-דווארי עושה 8 נק' ו5 ריבאונדים ב16 דק' משחק, ככה שפר דקה, מדובר על שחקן מניב יותר בהתקפה מאשר ג'קורי
אליצור דובאי משחקת רק בליגה האדריאטית, לא יורופ-קאפ או שום דבר מהסוג הזה את הקבוצה מאמן כמו שחלקכם (אולי) זוכרים גולם אץ או בשמו ההגון יותר
יורצה גולמץ
ששיחק אצל דנשה ב2007 ומאז עולם האוהדים נחלק בין מערציו המושבעים לשונאיו ומתעביו
בעיני הוא היה שחקן חכם באופן קיצוני, מצחיק ויצירתי אפילו באופן שבו התלונן לשופטים והוא מאוד אהב להתלונן לשופטים
הפועל ניסתה לדוג אותו לפני קנצוריס, אלא שבגלל חוקי איגוד המאמנים בישראל הדבר לא הסתייע, אין לי הסבר למה דווקא באילת זה הסתייע

עד כאן אליצור דובאי אני מניח שבעונה הבאה נראה אותה ביורוקאפ או אולי בליגת NBA יורופ איך שלא יקראו לליגה המשותפת של פיבא וה NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 6:37 pm 
מנהל פורום

אבל נכנסתי לפתיל הזה בכלל כדי לדבר על הליגה האיטלקית, נכון?
אז בא ננסה להגיד עליה כמה מילים
נדבר על המקום הראשון והשני, ועל שתי קבוצות היורוליג בליגה וכמו שאפשר להבין מניסוח הרישא של המשפט קבוצות היורוליג לא נמצאות לא במקום הראשון ולא במקום השני
ונדבר גם על המקום האחרון, ששם יש קבוצה מאוד מעניינת

המקום הראשון
טרנטו במאזן 1:10 בזמן שבירוקאפ היא 7:4 במקום השמיני מתוך 10 בבית שלה. לא בדקתי האם ביורוקאפ היא סבלה מחיסורים משמעותיים לעומת הליגה המקומית. זה יכול לספק חלק מההסבר לפער המוזר הזה
הקבוצה הזו מובלת על ידי שני גארדים אמריקאים עם עבר מינורי ב NBA, אבל את המקום הפוטנציאלי שלהם שם, הם הרוויחו בגלל יכולת סקורינג וגארד שנולד וגדל באירופה, אנגלי בשם קווין אליס (קווין כמו מלכה באנגלית ולא כמו קווין לאב למשל. בחיי שלא המצאתי את השם)
ג'רמי לאמב (גולדן סטייט וג'י ליג)
ג'ורדון פורד (ג'י ליג של סקרמנטו)
קווין אליס נולד בלונדון ושיחק בעיקר באיטליה, סוג של רכז של הקבוצה
הביג מן שלהם זה מאוגבה סלום, אמריקאי ששיחק בקולג' קטן ולא נספר בדראפט, שחקן הגנה מצויין
שום דבר בבנייה של הקבוצה שיחזה את ההצלחה של מאזן 1:10
קבוצה איטלקית טיפוסית, אוספת אמריקאים משלימה אותם בשני איטלקים ושני אירופאיים ויאללה שיהיה בצלחה. אלא שהפעם אכן התרחשה ההצלחה, מאמן אלמוני. טרנטו קבוצה חדשה יחסית בליגה הבכירה, משהו באיזור 2015 הגיעה, קצת אחר כך הגיעה לשני גמרים של הליגה ולגמר גביע אחד, ולחצי גמר היורקאפ
מאז שנות ה20, היא פחות מצליחה אבל עדיין בחצי העליון של הטבלה, העונה היא לגמרי הפתעה

המקום השני
מי שיגלול לפוסט הראשון בפתיל הזה יגלה שזה סיפור על קבוצה איטלקית חדשה שאיש עשיר ומשוגע מסיציליה לקח תחת חסותו ושם כסף גדול במונחי כדורסל איטלקי. טרפאני קוראים לקבוצה והיא במקום מאוד יפה בסיציליה. הקבוצה במאזן 2:9 מיד אחרי טרנטו. שם נמצא על הקווים את יסמין רפשה שקיבל ממני מגוון קללות מהיציע בבולוניה, כשאימן את סקיפר. יש שם את לאנגסטון גאלווי שחקן עם עבר מכובד מאוד ב NBA בעיקר כסקורר חסר מצפון ופולרי. טיבור פלייס שבדרך לאנדולו ושני תארי יורוליג עבר דרך ה NBA גם השמות הפחות מוכרים לא פריירים וברור שיושבים על חוזים מכובדים
ג'סטין רובינסון השחקן המוביל בקבוצה, שוטט בין הג'י ליג לNBA משהו כמו 4 עונות, עד שהחליט שנמאס לו שהאריה מכשכש בו והחליט להיות ראש לשועלים.
אמר אליבגוביץ, ששיחק בקבוצות בכירות באירופה, לא בטופ אבל בכירות מספיק בשביל היומרות הנוכחיות של טרפאני. בדיוק סוג השחקן שהייתי מביא להפועל, לא פרייר בצבע וזורק יותר מ3 שלשות למשחק בדיוק של יותר מ50%
כריס הורטון סנטר של 15 נק' למשחק ב70% מהשדה, ריבאונד בינוני אבל אליבגוביץ' נותן עבודה בריבאונד ואם השם הזה נשמע לכם מוכר זה בגלל שהוא שיחק בהפועל תל אביב
ואם אני צריך להמליץ לכם אחרי איזה קבוצה לעקוב בהמשך העונה ובעונות הבאות אז טראפני לפני טרנטו

קבוצות היורוליג
וירטוס במקום חמישי עם מאזן 3:8 ומילאנו במקום שמיני במאזן 5:6 ועדיין הגמר יהיה כנראה בין שניהם

מקום אחרון
היית מצפה מקבוצה שמשחקים בה קווין פאנגוס, בן בנטיל, אריק גרין שתהיה יריבה מכובדת בליגה מגוונת כל כך כמו האיטלקית. אלא שהמאזן שלהם הוא כרגע מאזן מדהים וחלק של
11:0
כן מה שאתם שומעים
גם השמות שלא הזכרתי מהקבוצה הם שחקנים שלגמרי שייכים לרמה של פלייאוף בליגה האיטלקית. כאוהד כדורסל אירופי אני מאוד רוצה שיהיה כדורסל טוב בנאפולי, בא לי איזה פיינל פור בליגה אירופית כל שהיא שהפועל תשחק בה והוא יהיה בנאפולי. נקפוץ להגיד שלום גם לטראפני שזה די קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 1:55 am 
Sophomore

נאפולי, כזכור מחזיקת הגביע, התחילה את העונה עם סגל אחר (בלי בנטיל כמובן, אריק גרין, פנגוס היה פצוע אאל"ט) ועדיין עם איגור מיליצ'יץ' על הקווים. בשבועות האחרונים הם מנסים לאתחל את הקבוצה, ולשמות שהוזכרו הצטרף שוב טומיסלאב זובצ'יץ' (סטרץ' 5 ותיק), מאליק ניומן המשליכן ועכשיו גם אגדת מלחה ג'ייקוב פולן, שקלע את הסל שהביא להם את הגביע הנ"ל, נשלף חזרה ממעמקי הליגה השניה אחרי שויתרו עליו בקיץ. בדרך החליפו את המאמן, נפטרו ממי שאפשר והם רק מפסידים ומפסידים. טיפה מזכיר את בורגוס של לפני שלוש שנים שהתחילה עם שאיפות של פלייאוף בליגה וכמחזיקת ה-BCL והתמוטטה בצורה מרהיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 9:45 am 
Hall of Famer

מיליצ'יץ' מובטל כעת?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 5:12 pm 
Sophomore

מאמן את נבחרת פולין. אין לו קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: