סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 4:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 8 מתחיל בשבת
הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 2:07 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הרסי הוקינס כתב:
אני אישית חושב שהפציעה של רייס היא הסיבה העיקרית שהעונה הזו התבזבזה לכם. אני בטוח שהעובדה שהגארד הזר המוביל שלכם שיחק רק חצי מהמשחקים גם לא מקלה על העניינים. גם הזרים שכן משחקים לא מרשימים.

נגד הפועל רמת גן הייתם גרועים במיוחד וספגתם את משחק הקריירה של בית יוסף. אבל מכיוון שזה גביע זה יכול היה ללכת לכאן או לכן, כולה משחק אחד (ותמיד יש הפתעות בגביע - נכון שהיה יותר קל להפתיע אתכם מקבוצה אחרת מליגת העל).

היום שיחקתם מול קבוצה עם ישראלים מעט פחות טובים, אבל לא בהרבה, ומול קבוצה עם 4 זרים כשאתם עם 3.

אם הוא הגורם הבלעדי שבנה את הקבוצה אז אני חושב שצריך לבקש ממנו להחזיר את המפתחות. כמו כן, זה שהוא לא הכריח את השחקנים שלו ללכת פנימה פנימה פנימה פנימה כשנהריה הייתה בבעיית עבירות כוללת.

בן רייס

בוא לא נגזים. בן רייס, בטח אחרי הפציעה, הוא שחקן לא רע אבל לא שחקן משנה קבוצה. אנחנו מדברים על משפחת שחקני ה-8-9 נקודות לעונה (גם בשיאו). מנגד, קיבלנו את דודו שמריז שעושה לא הרבה פחות, אם בכלל.
נכון, הוא די חור בהגנה אבל גם הברכיים של רייס לא היה צפויות לעשות אותו לבראיין רנדל.

הפועל רמת גן

קבןצת תחתית-מרכז טבלה חביבה בליגה הלאומית.
"משחק הקריירה" של יועד בית יוסף לא אמור להיות תירוץ לטובת המאמן אלא בדיוק להפך. זה המאמן שייבש על הספסל את יועד בית יוסף עונה שלמה, וזה המאמן שמי שראה את המשחק וראה את דודו שמריז שומר עליו או כל מיני שולמנים וכו' היה יכול לחשוב שאין לו מושג מי זה בית יוסף, כאילו שנה שלמה הוא לא אימן אותו.
דווקא אחרי המשחק אתמול מול נהריה אפשר היה להבין בדיעבד את גודל המחדל מול רמת גן, כי מול נהריה קלייברן נדבק למייקל אומה לחולצה ולא נותן לו לנשום. אם קלייברן היה שומר על בית יוסף הוא לא היה קולע חצי מהנקודות שקלע.
לכן, רק על המחדל מול רמת גן הוא היה צריך ללכת הביתה, מיוזמתו.

נהריה

הקבוצה הכי פחות מוכשרת בליגה, סגל שחקנים הכי חלש על הנייר אבל בניגוד אלינו קבוצה מאומנת, כל שחקן יודע בדיוק מה התפקיד שלו וכמעט אף אחד לא מנסה דברים שהוא לא יודע.
אין להם ישראלי ברמה של רוזפלט, אין להם ישראלי אפילו ברמה של שולמן והזרים שלהם, מידיעה, אלה זרים זולים שנשארו על המדף עד מאוחר מאוד בקיץ, הוצעו כמעט לכל הליגה ואף אחד לא רצה לגוע בהם. בחלקם (האוול) גם לא אנחנו.

ניהול משחק

בזמן שכל נהריה עם 4 עבירות שחקנים אצלנו מפציצים בלי הבחנה מבחוץ וגוני אחד, שמחזיק את הכדור 21 שניות בהתקפה עד שנגמר לו השעון.

קבןצה כל כך לא מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 2:53 pm 
Sophomore

לאומית יש לכם סגל חלש. מוזר וג'רמיס סמית שחקנים בינוניים במקרה הטוב וזה היה צפוי, שני שחקנים שקלעו בחד ספרתי עונה שעברה ולא יודע מי חשב שזה יהיה שונה בהרבה בחולון. רייט וקלייבורן היו החתמות טובות בפני עצמן אבל לא ביחד (איך אפשר להביא שני שחקני קו חוץ כאלה חסרי קליעה לשחק אחד ליד השני), עם רייט ספציפית זה לא הסתדר שזה קורה ועכשיו לפחות תוכלו להביא מישהו יותר מתאים.
כמובן שחסין האשם העיקרי בבעיות של הסגל (ובעיקר באובססיה המגוחכת הזאת של להביא זרים שהם קודם כל "שחקני הגנה טובים" וכפועל יוצא להשאר עם קבוצה נגרית של 5 שלשות למשחק ב-29%) אבל אני לא חושב שחולון בהכרח לא מאומנת.

המצב שלנו לא טוב בהרבה אבל לפחות יש את רותבארט ורביב שנותנים איזושהי תקווה. בחולון גם הישראלים לא ממש מתפקדים ובעיקר שולמן ורוזפלט שמשתדלים להוכיח שהעונה שעברה היתה אצלם סטיית תקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 3:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אור סולומון רק עם 7 נק' אבל ממשיך להדהים בריבאונד. אתמול 11 ריב' מעלות את הממצוע שלו ל-9.8, וספציפית אתמול במשחק המשוגע שהתפתח הוא הוריד 3-4 ריבאונד קריטיים בדקות האחרונות.
צריך גם לציין את גיא פרבר מקריית גת. הוא שיחק אתמול רק בחלק מהדקה האחרונה, דקת הקאמבק של קריית גת לפני שחטפה את סל ההפסד מגארט. בדקה-מינוס הזו פרבר קלע שלשה, הספיק לחטוף את הכדור הבא ומסר אותו באסיסט לשלשה שנייה שהעבירה את היתרון לקריית גם 5 שניות לסוף, לפני המהלך של גארט. חתיכת הספק...
זו הייתה בסך הכל הדקה השנייה שלו בליגה אחרי ששיחק דקה אחת נגד אילת, וזהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 3:28 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
בן רייס היה משנה את הטענה שלך לגבי העידר קלעי מבחוץ.

וג'רמיס סמית הוא גבוה אמיתי בעמדה 5, ורוזפלט שחקן 5 לגיטימי לגמרי בליגה שלנו.

רוזפלט חייב עוד גבוה דומיננטי יותר מסמית' לידו. סמית' ורוזפלט לקחו אתמול ביחד 11 ריבאונד. זה לא מספיק, בטח כשאתה לא רוצה לבנות על מוזר הליצן.

לגבי הקליעה של בן רייס מבחוץ - הוא ממש לא מוגדר קלעי, וגם אם כן - אז היינו נשארים עם אחד וזה פשוט לא מספיק.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 4:11 pm 
Sophomore

דייסון כתב:
הרסי הוקינס כתב:

רוזפלט חייב עוד גבוה דומיננטי יותר מסמית' לידו. סמית' ורוזפלט לקחו אתמול ביחד 11 ריבאונד. זה לא מספיק, בטח כשאתה לא רוצה לבנות על מוזר הליצן.

לגבי הקליעה של בן רייס מבחוץ - הוא ממש לא מוגדר קלעי, וגם אם כן - אז היינו נשארים עם אחד וזה פשוט לא מספיק.

קלעתי לדעת "מומחים"
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

רייט שוחרר , וסמית בדרך החוצה.
בא לכם על פאבריני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 4:46 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
דייסון כתב:
הרסי הוקינס כתב:

קלעתי לדעת "מומחים"
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

רייט שוחרר , וסמית בדרך החוצה.
בא לכם על פאבריני?

היו כמה קונספטים..

קוספט הקבוצה ההגנתית וקונספט הא"אייזיק בחור רגיש, קשה לו שיש גבוה דומיננטי על ידו, הוא בא אלי אחרי משחקים טובים של שון אוונס ושאל אותי מה לא עשיתי בסדר". ההזוי בעניין שחסין מראש קבר את הקונספט הזה, שהוא זה שהגה אותו, כשהתחיל להעלות את אייזיק מהספסל, מה שהוריד לו את הביטחון לרצפה.

מכל מקום, ניסו לשכנע את חסין יומם ולילה בלי להגזים לא להחתים את סמית' ולהחתים לידו גבוה דומיננטי, עלו לפחות 10 שמות מתאימים וביניהם פרנק האסל שכיכב בחולון והיה מצוין בליגה השניה בטורקיה בעונה שעברה. שום דבר לא עזר, הוא התעקש על סמית'. עכשיו הוא פתאום נזכר להחליף אותו.

הסתייגות: שמועות מדברות על כך שבימים האחרונים התקבלה החלטה לא לתת לו לגעת בנושא הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 4:52 pm 
Freshman

אגב לפי מיטב הבנתי, חסין יעמוד על הקווים נגד אילת.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 4:53 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייסון כתב:

הרוש ישחק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 5:05 pm 
Junior

juror13 כתב:
דייסון כתב:

הרוש ישחק ?

לצערי לא. יכל לעזור לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 5:29 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
juror13 כתב:
דייסון כתב:

הרוש ישחק ?

לצערי לא. יכל לעזור לנו.

היה מתקזז לך עם חסין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 6:24 pm 
Freshman

דבר אחד חיובי יש מאתמול, שוב הנהלת חולון באמצעות שיווק אגרסיבי הצליחו להביא מעל ל 4,000 צופים למשחק
חבל שבעונה כזו לא מצליחים גם להביא הישגים על הפרקט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 6:32 pm 
Junior

לאומית כתב:
בן רייס

בוא לא נגזים. בן רייס, בטח אחרי הפציעה, הוא שחקן לא רע אבל לא שחקן משנה קבוצה. אנחנו מדברים על משפחת שחקני ה-8-9 נקודות לעונה (גם בשיאו). מנגד, קיבלנו את דודו שמריז שעושה לא הרבה פחות, אם בכלל.
נכון, הוא די חור בהגנה אבל גם הברכיים של רייס לא היה צפויות לעשות אותו לבראיין רנדל.

הפועל רמת גן

קבןצת תחתית-מרכז טבלה חביבה בליגה הלאומית.
"משחק הקריירה" של יועד בית יוסף לא אמור להיות תירוץ לטובת המאמן אלא בדיוק להפך. זה המאמן שייבש על הספסל את יועד בית יוסף עונה שלמה, וזה המאמן שמי שראה את המשחק וראה את דודו שמריז שומר עליו או כל מיני שולמנים וכו' היה יכול לחשוב שאין לו מושג מי זה בית יוסף, כאילו שנה שלמה הוא לא אימן אותו.
דווקא אחרי המשחק אתמול מול נהריה אפשר היה להבין בדיעבד את גודל המחדל מול רמת גן, כי מול נהריה קלייברן נדבק למייקל אומה לחולצה ולא נותן לו לנשום. אם קלייברן היה שומר על בית יוסף הוא לא היה קולע חצי מהנקודות שקלע.
לכן, רק על המחדל מול רמת גן הוא היה צריך ללכת הביתה, מיוזמתו.

נהריה

הקבוצה הכי פחות מוכשרת בליגה, סגל שחקנים הכי חלש על הנייר אבל בניגוד אלינו קבוצה מאומנת, כל שחקן יודע בדיוק מה התפקיד שלו וכמעט אף אחד לא מנסה דברים שהוא לא יודע.
אין להם ישראלי ברמה של רוזפלט, אין להם ישראלי אפילו ברמה של שולמן והזרים שלהם, מידיעה, אלה זרים זולים שנשארו על המדף עד מאוחר מאוד בקיץ, הוצעו כמעט לכל הליגה ואף אחד לא רצה לגוע בהם. בחלקם (האוול) גם לא אנחנו.

ניהול משחק

בזמן שכל נהריה עם 4 עבירות שחקנים אצלנו מפציצים בלי הבחנה מבחוץ וגוני אחד, שמחזיק את הכדור 21 שניות בהתקפה עד שנגמר לו השעון.

קבןצה כל כך לא מאומנת.

לגבי בן רייס, אני חושב שאנחנו לא מסכימים, אבל זה לא משנה, כי זה דיון שאי אפשר ולא יתאפשר להכריע בו. הביאו אותו על תקן הישראלי המוביל של הקבוצה, כך שקשה לדעתי להניח שמי שהביא לא חשב (ולכן גם תירץ) שלא תהיה לו השפעה משנת קבוצה.

לגבי גבעתיים, אני חושב שניתן היה לעשות יותר בשביל לעצור את בית יוסף, אבל כדי למנוע משחקן בסדר הגודל שלו לתת משחק כזה ב 90% מהמקרים שולמן אמור להספיק. אז אתמול קלייבורן חיסל את אומה בהגנה, אז מה יצא לכם מזה? קלייבורן מותש בהתקפה עם בחירת זריקות גרועה והתחבאות רבה בפינות.

העובדה היא שמידי פעם קבוצות לאומית מדיחות קבוצות ליגת על, ולא תמיד המאמנים מתפטרים.

מבחינת הישראלים והזרים של נהריה, אני לא חושב שיש כזה הבדל מהותי בין מה שיש לכם לבין מה שיש להם, כל עוד אתה לוקח בחשבון שמול רוזפלט שבמשחק האחרון צריך להציב זר ולא ישראלי (כי אתם הייתם עם 3 והם עם 4). זאת קבוצה יותר מאומנת, זה נכון, אבל הם עדיין איבדו 20 כדורים אתמול (מול 15 שלכם) ועשו המון שטויות.

ספציפית את המשחק הזה פשוט הפסדתם מהקו. 40%. 22 החטאות. זה מגוחך. הקבוצה השנייה קלעה 25/28 מהקו. אם חסין היא סותם כל השבוע ורק נותן לכל השחקנים רק לזרוק עונשין בכל אימון, כנראה שהייתם מנצחים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 11:24 am 
Freshman

עוד מאמן הולך הביתה ולצערנו זה לא אלעד חסין, זילברשטיין פוטר מנסצי
מאמן רביעי שהולך הביתה אחרי 8 מחזורים וכולם אימנו את הקבוצה בעונה הקודמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 11:58 am 
Junior

מצחיקות אותי הטענות של כל מיני כתבים בקהילת הכדורסל בפייסבוק על זה שעצוב שאין המשכיות.

הוא אימן שם פאקינג 7 שנים ברצף! איך אפשר לרדת על נס ציונה בנושא ההמשכיות??

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 4:31 pm 
Junior

החל תהליך הכשרת הלבבות.

כנראה שההחלטה שהתקבלה בישיבה אחרי המשחק מול נהריה היתה לשחרר את הרצועה למקורבים להנהלה ולמנהיגי האוהדים שמקורבים להנהלה לפתוח על "המאמן". עד עכשיו המצב היה ש-90 אחוז מהאוהדים ייחלו להעפתו, עכשיו זה הופך ל-100% כולל ה-10% הרעשנים.
או בקיצור, מעמדו מתערער מאוד ויש מקום לאופטימיות - ייתכן מאוד שיעוף כבר בימים הקרובים (השאיפה היא שילך לבד אבל הם מתחילים להבין שזה לעולם לא יקרה) ובכל מקרה, הפסד לאילת אם הוא יגיע עד לשם וקשה מאוד להאמין שהוא ימשיך לעוד שבוע.

מחליף ? יש דיבור על אפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 4:43 pm 
Freshman

לאומית כתב:
החל תהליך הכשרת הלבבות.

כנראה שההחלטה שהתקבלה בישיבה אחרי המשחק מול נהריה היתה לשחרר את הרצועה למקורבים להנהלה ולמנהיגי האוהדים שמקורבים להנהלה לפתוח על "המאמן". עד עכשיו המצב היה ש-90 אחוז מהאוהדים ייחלו להעפתו, עכשיו זה הופך ל-100% כולל ה-10% הרעשנים.
או בקיצור, מעמדו מתערער מאוד ויש מקום לאופטימיות - ייתכן מאוד שיעוף כבר בימים הקרובים (השאיפה היא שילך לבד אבל הם מתחילים להבין שזה לעולם לא יקרה) ובכל מקרה, הפסד לאילת אם הוא יגיע עד לשם וקשה מאוד להאמין שהוא ימשיך לעוד שבוע.

מחליף ? יש דיבור על אפי.

סוף סוף קצת סיבה לאופטימיות...מקווה שאת החלפת הזר/ים יבצע המאמן הבא.
לדעתי אם באמת מישהו התכוון לתת לחסין להמשיך היו מאפשרים לו לעשות שינויים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 8:22 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (1)
לאומית כתב:
החל תהליך הכשרת הלבבות.

מחליף ? יש דיבור על אפי.

ידוע מתי חולון מתכננים להחליף את כריס רייט והאם זה יקרה לפני המשחק מול אילת?
האם יש עוד שחקנים על הגריל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 8:37 pm 
Freshman

אפי בסגל הנוכחי מצליח להגיע לפילאוף.
לטעמי רייס שחקן מעולה בקנה מידה של חולון וחיבור של פציעה בתיזמון גרוע , מאמן גרוע וגוני שלא ברור מה הסיפור איתו ולמה הוא משחק.

לגביי סמית אני דווקא הייתי נותן לו הזדמנות תחת מאמן אחר, לא עילוי אבל לגמרי נחמד, היחיד שהייתי מחליף זה מוסר יחד עם שידרוג הדקות של שימריז על חשבון גוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:09 am 
Sophomore

דווקא גוני? לא שהוא נותן עונה גדולה עד כה , אבל בטח ובטח הקבוצה נראית טוב יותר איתו מאשר עם כבד הרגליים שולמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 1:31 pm 
Freshman

זה שהוא מזיז הרבה את הידיים לא עושה אותו שומר טוב.
אבל העיקר חסין בבית שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Y.T, עופר האדום ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה