eli2510 כתב:
sir charles כתב:
eli2510 כתב:
מי ישמע , ''משווה למשעור'', כישרון נדיר, אין מה לומר...
טעות אדירה של מכבי אם היא משלמת למוגבל הזה יותר מ150 אלף. פרופורציות לא יזיקו
אבל אלו השמות ש
אתה השוות למשעור.
אולי הוא לא השחקן הכישרוני ביותר שדרך על המגרשים פה אבל הוא עובד קשה ויש לו סייז ואתלטיות להתמודד בכבוד גם מול שחקנים זרים. זה בדיוק סוג השחקן הישראלי שמכבי צריכה להעלות מהספסל באירופה. ועדיין לא נתת דוגמא נורמלית לישראלי אחר שיכול לאייש את עמדת הסמול המחליף (אלא אם אתה מצפה שגם בסמול וגם בסנטר יחתימו 2 זרים).
נכון, אני השוואתי ואני עדיין משווה, איך הגעת למסקנה שלא? הבנת הנקרא לא תזיק.
אף ישראלי, כולל משעור, כפי שחזרתי ואמרתי, לא יכול באמת לתרום באירופה, מקס' לשמש כמחליף לכמה דקות בתקווה שהוא לא יזיק יותר מידיי, כפי שהיה עד היום. הרמה של השחקן הישראלי במצב על הפנים, וזה כולל גם את משעור הסופר מוגבל.
מכבי צריכה, כפי שאמרתי ואין סיבה שאחזור בי, להשקיע מינימום בישראלים, כל חמשת הישראלים יחד לא אמורים להרוויח יותר מ700 אלף במקרה הטוב, וגם זה יותר ממה שהם שווים.
את הכסף צריך להשקיע בזרים טובים, אפילו כדאי לשקול להביא עוד זר או שניים זולים ברמת טופ ליגה, כי גם הם יתרמו הרבה יותר מהישראלים.
צריך להפסיק עם המשכורות המופקעות והבלתי מוצדקות שהישראלים במכבי מקבלים, אין אף אחד, כולל משעור, ששווה להילחם בשבילו.
אוקי נתחיל מזה שבוא תירגע עם ההתנשאות והטון הלוחמני. הבנתי טוב מאוד את מה שכתבת.
הבאת פה 4 שחקנים בינוניים מאוד, שבחיים לא יתנו תרומה חיובית ביורוליג, כדוגמא לשחקנים בלבל של משעור.
אני חושב שבשביל התפקיד שהוא אמור למלא ביורוליג משעור עולה על כולם ובהרבה. כבר היום לדעתי הוא יכול לתת הגנה וריבאונד ברמה הזאת והיעילות שלו רק תעלה אם ההתקפה פחות תתבסס עליו והוא יסיים יותר מחיתוכים, ריבאונד התקפה ומתפרצות ופחות יזרוק שלשות (ואם ישפר את הקליעה מבחוץ אז בכלל) ובכל מקרה אף אחד לא בונה עליו ל-20 דקות במשחק ביורוליג, מקסימום 10 דקות מנוחה לסמול הפותח (וכמות נכבדת יותר בליגה).
כשאתה רושם שמכבי צריכה להשקיע מינימום בישראלים אתה צודק חלקית - אין שום סיבה בעולם לשלם ליבזורי מיליון ב-3 עונות, אבל כשאתה נאבק מול עוד קבוצה (י-ם) שיכולה ומוכנה להשקיע בישראלים סכומים נכבדים, רצוי שתהיה לך האפשרות לשלם את מחיר השוק של השחקן שנובע מהביקוש שלו.
על טיוס, משעור ודוסון הייתי נלחם עם י-ם (עד גבול מסוים), על כל השאר לא.
וכשאתה כותב שאף ישראלי לא יכול לתרום באירופה ומציע להשקיע את הכסף בעוד זר או שניים זולים, אתה מתעלם לחלוטין מכך שיש גם ליגה וחוק רוסי ואת הבעייתיות בלהחזיק 2 קבוצות לליגה ולאירופה.
יכול בהחלט להיות שמשעור יגיע ויהיה פלופ - יתקשה להשיג סל מבחוץ או בחדירות מול סמולים ארוכים ממנו, יכולת הריבאונד שלו לא תתורגם לרמה הגבוהה יותר והוא יהווה עול מהעונשין - ואז כולם יזכירו לי את כל מה שכתבתי ואני אאלץ לאכול את הכובע, אבל משהו בתשוקה שלו למשחק גורם לי לחשוב שהוא יכול להצליח.