קוף ירוק כתב:
לא דאגתי לשילוב, אבל ווטרס כרגע נראה כמו נגר מדופלם אם כל הכבוד, שחקן לא מסוגל לעשות סל. ברור שזה יפנה את דייסון לזרוק יותר.
מה שכן, שמוליק ברנר היה יכול לעשות את אותו העבודה בלי לשחרר זר ולדעתי הייתם קבוצה יותר טובה אם פשוט הייתם מחתימים אותו.
לא רואה בווטרס נכון לעכשיו שום דבר ששמוליק ברנר לא יכול לעשות... למרות שבקריירה שלו הוא כן היה סקורר אז נחכה ונראה.
בלי קשר, דיי גנבתם משחק היום אז אני לא יודע כמה אתם צריכים להיות מרוצים. אם חג'ג' לא חולה סביר גם שאתם לא ממש מנצחים.
נראה מה יקרה אצלכם עם אירופה. הבאסה שלכם זה שהשלב הזה ארוך בדיוק כמו הקודם, אתם לא תעברו שלב הפעם (אני משער, בית חזק להבנתי) כנראה אבל עדיין 6 משחקים שהולכים ביחד עם עוד 6 משחקים בליגה, בדיוק כמו בסיבוב הקודם, סגל קצר שפציעה אחת יכולה לעשות הרבה מאד נזק והרבה מאד עומס על השחקנים. אתם צריכים לקוות מאד שתתמודדו עם העומס בסיבוב הזה טוב יותר כי אם לא אז ההחלטה לשחק באירופה השנה תעלה לכם בכל העונה בסופו של דבר.
לגבי ווטרס, בבלגיה היו לו משחקים של 30 נקודות, גם נגד שרלרואה. אתה רוצה לקרוא לו נגר, סבבה. כן נגר לא נגר, אין ספק בכלל שהוא משפר את הקבוצה.
ואם חג'ג' לא היה חולה, אז הוא היה בריא. לגבי המשחק, דווקא גוני יזרעאלי היה במשחק מצוין היום וגם קולינס שיחק כרכז דקות רבות והיה מצוין. אין ואקום בכדורסל, אם חג'ג' היה משחק אחד מאלה היה יורד. אבל רק לפני שבוע הם שיחקו בלי חג'ג' ומזרחי וניצחו את האימפריה מעיר היהלומים שנדמה לי מדורגים במקום ה-4 בליגה אז כנראה שאנחנו לא כאלה גרועים.
ולגבי הרוטציה, תדייק, שיחקנו רוטציה של 7 שחקנים. וממתי מספר עבירות מהווה אינדיקציה לקיפוח ? ברבע האחרון היו טעויות ברורות של מיליון אחוז לטובתם. כנראה שהוא מתוסכל אז הוא מתבכיין כמו כוסית. אני בכל אופן לא חושב שהם יירדו ליגה, יש להם קבוצה של מרכז טבלה.
ולגבי אירופה, הסר דאגה מלבך. נכון שהיה עדיף בלי זה, אבל השחרור של האסל מהנסיעה לפאריז משמעותי מאוד, זה מראה שהחבר'ה אצלנו הבינו שהליגה כרגע יותר חשובה. יסעו לפאריז, יהנו, יהיה בסדר, מה גם שבקרוב לפי מה שאני מבין יחתימו עוד גבוה לרוטציה.