ודים כתב:
החתול יובב כתב:
עם 2.04 למה אי אפשר להגדיר אותו כארבע בליגת הגמדים? גם לפי מבנה הגוף שלו הוא יכול להעמיס הרבה שרירים.
אגב בעוד אחת מכתבות הפרומו לאבדיה בone לפני שבועיים. אמנם זה one.. אבל ממש התעקשו שתןשהוא ממשיך לגבוה ותוך שנה הוא גבה מ1.98 ל2.04. נראה לכם אמין?
איך היה חיון? התשתית שבונים בגלבוע מעניינת. רק שלא יצמח שם איזשהו פרוספקט של רכז. בית הלחמי ישחק עם סקוורר 30 דקות עד גיל 40 בערך.
בקשר לאבדיה - מה הבעיה? יש לו את הגנים, וגם גיל 15-16 זה עדיין גיל של צמיחה, במיוחד שאבדיה עוד לא נראה מפותח לגמרי ויכול להמשיך לגבוה עוד שנה בתיאוריה.
בתחילת העונה הקודמת הוא כבר היה סביב 1.98, ממה שראיתי. כשהוא עם הכדור הוא בדרך כלל דיי כפוף, אז נוצר רושם מוטעה כאילו הוא יותר נמוך ממה שהוא בפועל.
חיון לא היה במשחק השיא שלו, בלשון המעטה (לפחות ממה שראיתי). קצת ניסה יותר מדי בכוח, אבל אני מת עליו. הוא חייב להפוך לשחקן ליגת על לגיטימי. במקרה שלו אני דווקא כן יכול למצוא השוואה טובה (ויתקן אותי ביטלא) וזה... מתן נאור.
לגבי רכזים - מושקוביץ' פוטנציאל מעניין ויחד עם אלבר אמור להוביל את נבחרת הנוער בקיץ. הוא לא אתלט-על, אבל גובה טוב לרכז, זריז עם שליטה מצויינת בכדור וקליעה מכדרור. אצלו השאלה היא איך יתורגם הסגנון שלו לרמות הגבוהות - האם יוכל לייצר לעצמו ולאחרים מול שומרים אתלטיים והאם הג'אמפ שלו מכדרור יהיה בכלל רלוונטי בתור שחקן שהוא לא גו-טו-גאיי של הקבוצה.
האמת, אני מקווה שחיון יהיה יותר טוב ממתן נאור (שחקן שמעולם לא השפיע בנבחרת הבוגרת). אני אוהב מאוד את מתן, שחקן נשמה אמיתי ובשיאו שומר נהדר, אבל מוגבל מאוד התקפית מעבר לשלשות. מקווה שחיון יפתח ארסנל התקפי רחב יותר. לעומת זאת, אם יראה אפילו קצת מהלב של מתן, דיינו. יש לו את הפיזיות, האתלטיות, והיד. נראה מה יוכל לעשות איתן.
בנוגע לחנוכי, אני עדיין על הגדר. מצד אחד הראה קליעה נהדרת מבחוץ ובעיקר יוזמה ואגרסיביות שהייתה כל כך חסרה בפעמים הקודמות שראיתי אותו. מצד שני, קצת טווינר בין השלוש לארבע. לא מספיק מהיר בשביל לשמור על מספרי שלוש זריזים ולא מספיק גבוה ואתלטי לארבע קלאסי. בליגה הישראלית זה לא אמור להיות בעיה. אבל אם מנסים לחשוב על מעבר לזה, אני לא בטוח. נקווה שלא יגמור כעוד רפי מנקו. לא שיש לי משהו נגד מנקו, אבל הנבחרת הבוגרת זקוקה לשחקנים מובילים ברמה גבוהה יותר.