סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 7:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא קל להפיק רשימה טובה של הנהלות בליגה.
אנחנו לא יודעים מספיק על דרך קבלת ההחלטות של ההנהלות האלו ועל האסטרטגיה שהובילה אליהן.
ישנן החלטות שהתבררו כמוצלחות עם קבלת החלטות לא נכונה מאחוריהן ולהיפך.

ובכל זאת, יש לא מעט רמזים שמאפשרים לנו להבין מיהן ההנהלות הטובות בליגה ומיהן ההנהלות החלשות יותר.

מה שנראה די ברור הוא שיש שיפור ניכר ביכולת קבלת ההחלטות של הקבוצות ובעקרונות שמנחים אותן.
רוב ההנהלות הגרועות בליגה (והיו לא מעט כאלו) פוטרו והוחלפו בהנהלות טובות יותר.

למה דווקא עכשיו? למה לא אחרי הדראפט או החלטות ה-FA בקיץ?
כי במידה רבה זה מהווה סוג של רעש וחכמה בדיעבד (וגם כי היה בא לי לכתוב על זה).

1. קליפרס - המהפך של ג׳רי ווסט היה מרשים. מאחת הקבוצות עם ה-FO הפחות מלבב בליגה לאחד המובילים בליגה במינוי אחד, כך נראה.
ה-sign and trade של פול (שהביא את לו וויליאמס, הראל ובברלי), הטרייד על גריפין, הטרייד על האריס, הרכישה של גלינארי, יצירת הזדמנות מצוינת ב-FA, כולם מהלכים נהדרים.
2. גולדן סטייט - לא ברור כמה מתוך מה שהם עשו הוא מאיירס וכמה ג׳רי ווסט אבל ניתן לחבר׳ה בג״ס קרדיט.
3. בוסטון סלטיקס - נראה שאיינג׳ מימש בצורה לא מיטבית את שלל הנכסים שהיו לו. יש סיכוי שיתברר שהרכישה של קיירי הייתה טעות ובראון את טייטום עוד לא התפתחו לכוכבים. הוא עדיין אחד הטובים והמבריקים בעסק והוא יכול להפוך את הדברים במהירות אבל הוא יורד בינתיים מראש הדירוג.
4. סן אנטוניו - התמודדו עם הסיטואציה של קוואי בצורה לא רעה בכלל ונראה שהצליחו למצוא שני שחקנים מצוינים בבחירות מאוחרות בדראפט, כהרגלם.
5. יוסטון רוקטס - הקרקס של דריל מוריי לקח הימור רציני עם פול אבל הימורים עם אפסייד גבוה הם, במידה רבה, חלק משיטת הפעולה של מוריי. הם הלכו all in.
6. טורונטו - יוג׳ירי הוא אחד ה-GMים היותר מוערכים בליגה, עם סבלנות רבה ויכולת לדעת מתי להכות. הקיץ הוא הכה כשכולם היססו עם הטרייד על קוואי. לא ברור האם זה יצליח או לא אבל ההחלטה עצמה הייתה נכונה בעיניי.
7. ברוקלין נטס - מארקס עושה שם עבודה טובה מאוד ומראה יכולת לאתר כישרון ולהרים אותו מהרצפה. הצליחו להתרומם במהירות ממצב לא נעים ויש אפילו סיכוי מסוים שיהיו מעל בוסטון במזרח בשנה הבאה :)
8. מילווקי באקס - קיץ כמעט מושלם עבר על הבאקס שהחליפו מאמן ועברו מאחד המאמנים הגרועים בליגה לאחד הטובים שבהם והתאימו במהירות את הסגל לסגנון המשחק והדרישות שלו. צריך לתת קרדיט גם להנהלה הקודמת (שעברה לאורלנדו בינתיים) שבחרה את יאניס במקור אבל ההתאמות הקיץ היו יפות מאוד.
9. דנבר נאגטס - יכול להיות שהם צריכים להיות מדורגים גבוה יותר. FO עם החלטות לפה ולשם אבל הרוב חיובי. הצליחו לגבש סגל רחב ויעיל סביב יוקיץ׳ (שאותו ליקטו מהסיבוב השני) ובחרו מאמן מוצלח בסך הכל.
10. אטלנטה הוקס - סוג של תהליך2 מתרחש באטלנטה שהימרו בגדול על טריי יאנג בטרייד עם דונצ׳יץ׳ ובונים לאט-לאט (לפחות בינתיים). קשה לי מאוד להעריך את איכות ההנהלה שם אבל הגישה כלפי FA היא זהירה ונכונה ונראה שהם יודעים לזהות כישרון בדראפט.
11. אינדיאנה פייסרס - הטרייד על פול ג׳ורג׳ התברר כנכון, גם בחירת המאמן. הציון שלהם יורד בעקבות החוזה התמוה של מקדרמוט.
12. דאלאס מאבריקס - הימרו בגדול על דונצ׳יץ׳ וכעת גם על פורזינגיס. נראה איך יילך ההימור האחרון אבל אני אוהב את האגרסיביות של דאלאס, לכל הפחות.
13. פורטלנד - לצד קיץ מזעזע שעלה להם אולי בסיכויי אליפות, בפורטלנד כן בחרו את מקולום ולילארד ועשו טרייד מצוין על נורקיץ׳.
14. אוקלוהומה סיטי - פרסטי מוביל הנהלה שמצד אחד בחרה שושלת פוטנציאלית מטורפת עם דוראנט, הארדן ו-ווסטברוק (ואיבאקה) ומצד שני הפסידה אותה בגלל כמה מהמהלכים הכי גרועים בתולדות הנ.ב.א. ההימור על פול ג׳ורג׳ מוסיף קצת נק׳ למרות שנראה ש-OKC בוודאי לא ניצחה את הטרייד ההוא. אני חושב שפרסטי אשם לא במעט בהישגים החלשים יחסית של הקבוצה שלו, ביחס לציפיות. יש משהו מיושן בקבוצות שלו. לא מעט שחקנים מוגבלים, ספסל צר מאוד. הוא נמצא כאן בעיקר בגלל הישגי העבר שלו. אולי צריכים להיות במקום ה-15 כפי שדירגתי אותם בפעם שעברה.
15. יוטה - לא לפה ולא לשם, ההנהלה של יוטה. לא אהבתי את גודל החוזה לאקסום שמתמיד בפציעותיו ונראה שהקבוצה מוגבלת מדי התקפית אבל המאמן מצוין, הטרייד על מיטשל היה מעולה והם בסך הכל קבוצה סולידית.

HM
מיניסוטה - מעניין מה רוסאס, אחד מתלמידיו המוכשרים יותר של מוריי, ייעשה שם. לא לעניין להכניס אותו לרשימה אבל שווה לעקוב.
הניקס - אני לא חושב שההנהלה הנוכחית גרועה כמו הקודמות שלה. יש אפילו סיכוי שהיא טובה... נראה לפי ההתנהלות שלהם בקיץ.
מיאמי - הנהלה מנוסה מאוד שבעבר הייתה מדורגת גבוה יותר ברשימות האלו. שלל חוזים גדולים לשחקנים בינוניים מוציאים אותה (בינתיים) מהרשימה.
מג׳יק (אורלנדו, לא ג׳ונסון) - המג׳יק שעשו מהלכים חיוביים לצד מהלכים שליליים. בחירת מאמן מצוינת בקיץ אבל גם בחירה מפוקפקת בסנטר בדראפט לצד עונה מצוינת של ווצ׳ביץ׳ שעומד להיות FA. אני חושב שיש להנהלה הזו אפסייד מסוים אבל מוקדם מדי לומר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' מאי 10, 2019 8:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 7:31 pm 
Junior

לא בטוח שלהביא סקורר שמשחק 60-65 משחקים לעונה ויושב על חוזה של מעל 20 מ' נחשב מהלך נהדר.

מבין 8 הקבוצות שניצחו לפחות 50 משחקים העונה, רק הנהלה אחת נפקדת מהרשימה.
כן זכו למקום - דאלאס שעשו טרייד קולאנג'לו לחלוטין, OKC שויתרו על הארדן בשביל מיליונים בודדים שיכלו להשיג עם אמנסטי לפרקינס, איבדו את דוראנט והחתימו את ג'ורג' על אוברפיי(?), מג'יק שהשחקן הכי טוב שלהם מסיים חוזה ויושב על המשבצת של שחקן העתיד.
כן זכו לאזכור - מיניסוטה, על כלום במקרה הטוב ומזעזע במקרה הרע, מיאמי עם החוזה של וייטסייד (שלא אוזכר אבל ה-8 מ' לעונה של מקדרמוט כן), הניקס

צריך לקחת כיוון בטריידים של פול ושל דונציץ-יאנג. לא יכול להיות ששני הצדדים של הטרייד הרוויחו (כלומר באופן כללי כן יכולים להיות win win, אבל לא נראה לי שאלו מהמקרים הללו).

מבחינתי זה:
1. גולדן - 3 מופלאה ועוד KD. גם בוגי זה הימור יפה
2. קליפרס - להישאר תחרותי ועדיין לצבור נכסים
3. דנבר - נראים טוב אפילו מהספרס בפגיעה בבחירות נמוכות
4. הבאקס - הקבוצה הראשונה בליגה ובפלייאוף עד כה. מהלכים קטנים של בלופז ומירוטיץ שמראים את הגישה - יאניס וקליעה סביבו
5. סלטיקס - נכסיס, נכסים
6. טורונטו - כמה אפשר להפסיד בפלייאוף
7. נטס - התאוששו מאוד יפה מהתבוסה לאיינג'
8. ספרס - תמיד בפלייאוף, אפשר היה כבר לקנות בית מהימור עליהם
9. יוטה - 50 ניצחונות במערב וגמישות קלה בקיץ
10. רוקטס - יכול להיות שההימור על פול הוא בומרנג, אבל מצד שני - היו משחק מגמר הליגה כשהוא נפצע
11. פילי - all in. עם אמביד בריא הם עוברים את טורונטו ויכולים להקשות מאוד על מילווקי
12. פורטלנד - ניצחו עם נורקיץ, ליליארד ומקולום והפסידו עם כל השאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 7:59 pm 
Hall of Famer

ובמקום האחרון הלייקרס. מגוחך מה שהולך שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 8:33 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

לא יודע אם מקום אחרון אבל בהחלט כרגע מסתמנים כאחד המקומות האחרונים ברשימה.
התנהלות די מגוחכת והנוכחות של לברון שם לא מוסיפה.
מה שמטריד הוא שזה נובע כנראה מהבעלים וזה אומר שזה עשוי להיות מתמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 8:41 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
לא בטוח שלהביא סקורר שמשחק 60-65 משחקים לעונה ויושב על חוזה של מעל 20 מ' נחשב מהלך נהדר.

מבין 8 הקבוצות שניצחו לפחות 50 משחקים העונה, רק הנהלה אחת נפקדת מהרשימה.
כן זכו למקום - דאלאס שעשו טרייד קולאנג'לו לחלוטין, OKC שויתרו על הארדן בשביל מיליונים בודדים שיכלו להשיג עם אמנסטי לפרקינס, איבדו את דוראנט והחתימו את ג'ורג' על אוברפיי(?), מג'יק שהשחקן הכי טוב שלהם מסיים חוזה ויושב על המשבצת של שחקן העתיד.
כן זכו לאזכור - מיניסוטה, על כלום במקרה הטוב ומזעזע במקרה הרע, מיאמי עם החוזה של וייטסייד (שלא אוזכר אבל ה-8 מ' לעונה של מקדרמוט כן), הניקס

צריך לקחת כיוון בטריידים של פול ושל דונציץ-יאנג. לא יכול להיות ששני הצדדים של הטרייד הרוויחו (כלומר באופן כללי כן יכולים להיות win win, אבל לא נראה לי שאלו מהמקרים הללו).

מבחינתי זה:
1. גולדן - 3 מופלאה ועוד KD. גם בוגי זה הימור יפה
2. קליפרס - להישאר תחרותי ועדיין לצבור נכסים
3. דנבר - נראים טוב אפילו מהספרס בפגיעה בבחירות נמוכות
4. הבאקס - הקבוצה הראשונה בליגה ובפלייאוף עד כה. מהלכים קטנים של בלופז ומירוטיץ שמראים את הגישה - יאניס וקליעה סביבו
5. סלטיקס - נכסיס, נכסים
6. טורונטו - כמה אפשר להפסיד בפלייאוף
7. נטס - התאוששו מאוד יפה מהתבוסה לאיינג'
8. ספרס - תמיד בפלייאוף, אפשר היה כבר לקנות בית מהימור עליהם
9. יוטה - 50 ניצחונות במערב וגמישות קלה בקיץ
10. רוקטס - יכול להיות שההימור על פול הוא בומרנג, אבל מצד שני - היו משחק מגמר הליגה כשהוא נפצע
11. פילי - all in. עם אמביד בריא הם עוברים את טורונטו ויכולים להקשות מאוד על מילווקי
12. פורטלנד - ניצחו עם נורקיץ, ליליארד ומקולום והפסידו עם כל השאר

מעניין שהשארת את הרשימה שלך במקום ה-12 ואתה מבקר את המקומות האחרונים שלי..
ניסיתי להשוות בין ההנהלות ולמצוא את ה-15 הטובות ביותר והשתדלתי להתחשב לא רק בשנה-שנתיים האחרונות אלא בתקופה ארוכה יותר.

בפעם הקודמת מיקמתי את OKC במקום ה-15 וזכיתי לביקורת רבה על כך שהם לא גבוה יותר.
עכשיו הם שוב בסביבות אותו מקום (אולי קצת מעל) ואני זוכה לביקורת על כך שהם במקום גבוה מדי.

לגבי פילי, אני לא יודע איפה למקם אותם עדיין ומה שווה ה-FO הנוכחי שלהם. אולי שווים HM.

* מסתבר שטעיתי בספירה וציינתי 16 קבוצות. הורדתי את המג׳יק אחר כבוד ל-HM. אני מחבב את בחירות האפסייד שלהם (אחת מהן הניבה את יאניס במילווקי) אבל אני לא חושב שהם טובים מספיק בבניית קבוצה. בחירת המאמן ללא ספק נותנת להם נק׳ אבל אולי לא מספיק כדי להיכנס לרשימה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 8:55 pm 
Junior

השאלה איך בוחנים FO, בעזרת מבחן התוצאה או על ידי ההחלטה עצמה?

יכול להיות שבלי הפציעה של היוורד בוסטון עכשיו הייתה במצב טוב בהרבה... זה אמור להשפיע על הערכת העבודה אל איינג'?
אם טורונטו מפסידים במשחק הבא לפילי ומדוחים וקאווי עוזב בקיץ אז הם עדיין שווים מיקום שני?
זה מאוד טריקי לשפוט קבלת החלטות כשחלק מההחלטות כבר אפשר לשפוט וחלק אחר הוא בגדר תאוריה.

סך הכל אם מבחן התוצאה הוא זה שמנחה אותנו אז צמרת הFO צריכים להיות פחות או יותר קורולטיבית לצמרת הליגה (אלא אם זו קבוצת פלייאוף עם המון גמישות כלכלית סטייל קליפרס/ברוקלין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 9:19 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
השאלה איך בוחנים FO, בעזרת מבחן התוצאה או על ידי ההחלטה עצמה?

יכול להיות שבלי הפציעה של היוורד בוסטון עכשיו הייתה במצב טוב בהרבה... זה אמור להשפיע על הערכת העבודה אל איינג'?
אם טורונטו מפסידים במשחק הבא לפילי ומדוחים וקאווי עוזב בקיץ אז הם עדיין שווים מיקום שני?
זה מאוד טריקי לשפוט קבלת החלטות כשחלק מההחלטות כבר אפשר לשפוט וחלק אחר הוא בגדר תאוריה.

סך הכל אם מבחן התוצאה הוא זה שמנחה אותנו אז צמרת הFO צריכים להיות פחות או יותר קורולטיבית לצמרת הליגה (אלא אם זו קבוצת פלייאוף עם המון גמישות כלכלית סטייל קליפרס/ברוקלין).

אני השתדלתי לבחון יותר על בסיס ההחלטות כשהן מבוצעות
אבל מבחן התוצאה - כשחושבים על מכלול של החלטות - הוא גם מעניין כיוון שלרוב הוא משקף את
איכות ההחלטות של השנתיים-שלוש הקודמות (בהנחה שהתקבלו על ידי אותה הנהלה).

ספציפית לגבי איינג׳, הוא במקום שלישי מכובד אצלי.
אני מסכים שבוסטון סבלה מחוסר מזל לגבי הפציעה של הייוורד אבל אני לא הייתי בטוח אם היה כדאי ללכת עליו בלי קשר לפציעה. הייוורד אולי מוכשר יותר מטוביאס האריס אבל המעמד שלו בעמדה מס׳ 3 היה דומה לזה של טוביאס בעמדה מס׳ 4, אלו שחקנים שמוסיפים לך אבל לאו דווקא ייקחו אותך לאיפה שאתה רוצה ללכת.
יוג׳ירי לא במקום השני, לא יודע למה כתבת את זה... הוא במקום השישי, פחות או יותר אותו המקום שהיה לו ברשימות שלי גם לפני הטרייד עם קוואי. אני לא מת על הטרייד של גאסול אבל ההחלטה לגבי קוואי היא טובה, בכל מקרה. הימור שהיה צריך לקחת. סיאקם הוא מציאה אדירה בדראפט. בגדול, אחד המנג׳רים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 9:29 pm 
Hall of Famer

אה וואלה, מבחן התוצאה הוא מעניין. איפה הימים שהיית רב איתי על החלטות נכונות וטובות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 9:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אה וואלה, מבחן התוצאה הוא מעניין. איפה הימים שהיית רב איתי על החלטות נכונות וטובות.

ברמת ההחלטה הבודדת, זה דבילי ולעתים גם מופרך (מזכיר שאנחנו עדיין מחכים לתוצאות ההחלטה לגבי MCW).
כשמסתכלים על מכלול עבודה של מספר שנים, זה מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 9:45 pm 
Hall of Famer

לא, זה לחלוטין לא דבילי, והפוסל במומו וכו'

ואם אתה חושב שזה דבילי, תנמק. ואם אתה חושב שזה דבילי ברמת ההחלטה הבודדת, למה זה לא דבילי ואף נכון להפליא במקבץ של החלטות?

כמו כן, מעולם לא הצלחת (ולעולם לא תצליח) לסתור את הלוגיקה הבסיסית שעסקת אופציה נמדדת לפי מחיר המימוש. יש בעולם אופציות שהמימוש שלהן לוקח הרבה יותר זמן מעסקת מק"ו, אתה יודע (או שלא).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 1:42 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

אחרי עוד שם של מאמן שהולך להתראיין שם (ביקרסטף), כתב אחד הגולשים ב-realgm:
I'm starting to think I may be getting a call to interview for this job.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 8:59 pm 
Junior

יוסטון גם הלכו על מלו.

כעקרון, ניתוח של איכות ההנהלות מבלי לקחת בחשבון את הסביבה זה ניתוח חסר.
הקבוצות של פלורידה וטקסס מרוויחות ממסים אפסיים ולעומת זאת בטורונטו המסים גבוהים יותר והעלות גבוהה יותר בגלל יחס ההמרה.
הניקס, בוסטון והלייקרס נהנים ממסורת רבת שנים וגם מרווח עצום, אז צריך לקחת גם את זה בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 9:08 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
יוסטון גם הלכו על מלו.

הקבוצות של פלורידה וטקסס מרוויחות ממסים אפסיים ולעומת זאת בטורונטו המסים גבוהים יותר והעלות גבוהה יותר בגלל יחס ההמרה.
הניקס, בוסטון והלייקרס נהנים ממסורת רבת שנים וגם מרווח עצום, אז צריך לקחת גם את זה בחשבון.

יוסטון הלכו על מלו כחלק מדרך הפעולה הרגילה שלהם.
הם תמיד ילכו על אפסייד גבוה כשהסיכון נמוך.
מלו הגיע על הווטרן מינימום וכאשר דברים לא הסתדרו, הם המשיכו הלאה.

אני חושב שהסביבה היא לא רלוונטית.
כלומר, היא רלוונטית להנהלה שמקבלת את ההחלטות אולי אבל לא למי שמסתכל על ההנהלות ותוהה מה הביצועים שלהן.
הניקס והספרס הן דוגמאות מצוינות לכך, משתי הקצוות.
אני לא בטוח שאני מבין מה אתה מציע, שניתן לטורונטו יותר קרדיט על מה שהיא עושה מקבוצה אחרת שמגיעה להישגים דומים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 9:18 pm 
Junior

picknroll כתב:

הקאפ ספייס מחושב לפי הברוטו או הנטו?
בכלל, הגבלות השכר (שכר מקסימאלי, MLE וכו') זה על הנטו או הברוטו?

( ואם זה הברוטו, זו לא הטיה די גסה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 9:37 pm 
Hall of Famer

ברור שלהביא כוכב לטורונטו או סקרמנטו זה יותר קשה מאשר לקבוצות מאל.איי או ניו יורק, וברור שאם הנהלה מצליחה למשוך שחקן אטרקטיבי למקום לא אטרקטיבי היא עושה עבודה טובה מהרגיל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 11:30 pm 
Hall of Famer

אם מסכמים רצף עבודה של שנים (לפחות אצל קבוצות שיציבות ברמת GM וצוות סביבו) - אז אני לא רואה שום סיבה לא לדרג את הספרס במקום הראשון ללא כל תחרות.
אינספור שליפות נהדרות מהדראפט והשבחת שחקנים שנראים הרבה פחות טוב במקומות אחרים, לא נתקעים עם חוזים מזעזעים יותר מדי, ולא משנה איזה זעזועים קורים להם במהלך עונה (הברדק עם קוואי, פציעה של מורי השנה - שהיה אמור להיות מאוד משמעותי שם) הם עדיין תחרותיים no matter what.
דריק ווייט זו ההברקה החדשה, רודי גיי זה ניסיון יפה מאוד (בפרט לאור חוזה קטן של 10 מיליון). נראה מה ידוגו השנה בבחירות 19 (שלהם) ו-29 (שעברה אליהם מטורונטו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 1:08 am 
Junior

על הברוטו כמובן. וזה פער משמעותי.

וכן, אני מציע שניתן לטורונטו יותר קרדיט, ולבוסטון למשל פחות קרדיט. והלייקרס והניקס צריכים להיות בתחתית הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 1:55 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אם מסכמים רצף עבודה של שנים (לפחות אצל קבוצות שיציבות ברמת GM וצוות סביבו) - אז אני לא רואה שום סיבה לא לדרג את הספרס במקום הראשון ללא כל תחרות.
אינספור שליפות נהדרות מהדראפט והשבחת שחקנים שנראים הרבה פחות טוב במקומות אחרים, לא נתקעים עם חוזים מזעזעים יותר מדי, ולא משנה איזה זעזועים קורים להם במהלך עונה (הברדק עם קוואי, פציעה של מורי השנה - שהיה אמור להיות מאוד משמעותי שם) הם עדיין תחרותיים no matter what.
דריק ווייט זו ההברקה החדשה, רודי גיי זה ניסיון יפה מאוד (בפרט לאור חוזה קטן של 10 מיליון). נראה מה ידוגו השנה בבחירות 19 (שלהם) ו-29 (שעברה אליהם מטורונטו).

אם מסכמים את סך כל העבודה, אתה צודק, אבל כן השתדלתי להתייחס יותר לארבע-חמש השנים האחרונות שעיצבו את הקבוצות הנוכחיות.
בהתייחס לתקופה הזו -
אני חושב שיש בסן אנטוניו גורם מתערב והוא פופ כמאמן.
היכולת שלו להוציא את המקסימום מהסגל שלו גורמת אולי להערכת יתר של מה שההנהלה של סן אנטוניו עושה בשנים האחרונות.
הם ללא ספק אחד הטובים בליגה והם בסך הכל התאוששו יפה מסאגת קוואי אבל היו להם לא מעט מהלכים שגרמו לי להרים גבה, כמו החוזה לפאטי מילס וההשהייה של הבנייה סביב קוואי, ששיחק בשלב מסוים עם גריאטרים לצידו. עצם זה שהוא רצה לעזוב זו מכה קשה לארגון (ולאפסייד שלו בשנים הקרובות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 3:46 am 
Hall of Famer

אני נותן להם קדריט גדול גם על השנים האחרונות
מה היה עם קוואי אנחנו לא בדיוק יודעים (ובפרט מה אשמת ההנהלה בסיפור), אבל הם הצליחו להתגבר לא רע גם על השבתתו לעונת משחקים שלמה (כמה קבוצות אחרות היו שורדות ללא במובהק השחקן הטוב ביותר שלהם?) ואף להשיג תמורתו תמורה בהחלט ראויה בעונה העוקבת.
פופ בהחלט ממקסם יכולות שחקנים לתוך שיטה, אבל בסופו של דבר אפילו הוא צריך רמת כישרון ותכונות מסוימות אצל השחקנים כדי שיהיה משהו לעבוד איתו, אז ביחס לקבוצה שלא בחרה בטופ 17 בדראפט כבר פאקינג 20 שנה! (בלתי נתפס - גם לא בזכות טריידים וכו', לפחות על סמך ויקיפדיה...), להצליח לבחור ולגדל שחקנים כמו וויט ומורי (דוגמאות מהשנים האחרונות) מסיום הסיבוב הראשון - בהחלט ראוי להערכה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 4:05 am 
Hall of Famer

אתה חושב שהספרס עשו בשנים האחרונות עבודה טובה יותר מג"ס?

מכבד את העמדה שלך אבל לא מסכים איתה.

אגב, קוואי היה בחירה מס' 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 9:46 am 
Hall of Famer

בדיוק
הוא "נבחר רשמית" על ידי אינדיאנה והספרס (במהלך לא אופייני כל כך, בפרט להם עצמם) התעקשו להשיג אותו - ובכך תוך כמה שנים כמערכת קידמו שחקן מבחירה 15 לרמת סופרסטאר, תודות לזיהוי מוקדם שלו ופיתוח נדיר שלו.
אני לא חושב שצריך להרחיב מעבר - וזה בשנים האחרונות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 10:40 am 
Freshman

אם אני זוכר נכון, הם כיוונו בכלל לקליי תומפסון שנבחר מקום אחד (או כמה) לפני, והם "נאלצו" להסתפק בקוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 10:47 am 
Sophomore

אני חושב שהספרס פשוט מחפשים תכונות אחרות מרוב קבוצות הליגה. יש שם אמונה ביכולת של הצוותים המקצועיים לקדם את השחקנים בכל מני יכולות נוצצות יותר (שהיעדרן הוביל לאטרקטיביות פחותה של השחקנים).

מן הסתם, משהו כמו - אינטיליגנציה, מוסר עבודה, יכולת הגנתית. (אלא כשיש שני יהלומים כמו פארקר וג'ינובילי. ברור. ואצל ג'ינובילי אנחנו מדברים על אינטיליגנציה אוף דה צ'ארט)

זה הבסיס וכל היתר זה בונוס וניתן ללמד (מרמת כישרון מסויימת). מי אחראי על התווית דרך זו? ככל הנראה שילוב בין הפילוסופיה של פופ לבין האמונה ביכולות של מאמני היכולת האישית של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 11:15 am 
Hall of Famer

עודד ל כתב:
אם אני זוכר נכון, הם כיוונו בכלל לקליי תומפסון שנבחר מקום אחד (או כמה) לפני, והם "נאלצו" להסתפק בקוואי.

אדרבה
גם זו הברקה מצידם...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 11:33 am 
Junior

איך גולדן סטייט לא ראשונים אצל כולם? הם בנו קבוצה שלקחה 3 אליפויות ב4 שנים (מישהו מוכן להמר נגד 4 אליפויות ב5 שנים?).
הם בנו את השושלת הזו על בחירות טובות ולא גבוהות מידי ותרבות מנצחת ( והחתמה מעולה של איגי). מפה כבר הגיעו שחקנים טובים עם הזמן כשהשיא הוא בהחתמה של דוראנט.

הספרס מצוינים, בלי ספק, אבל מישהו רואה לה בעתיד הקרוב משהו מעבר לסיבוב שני? הם יודעים להוציא הרבה ממעט אבל במצב הנוכחי של הקבוצה זה נראה שהתקרה של המועדון לא גבוהה מדי בשנים הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17 ו 67 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה