סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 604 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 1:33 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ההיט היו הקבוצה הפחות מועדפת עלי בשני השלבים הראשונים, אני מחבב את אינדי של השנתיים האחרונות, מת על אולדיפו ומקלמילן, שמחתי על ההצטרפות של בורגדון שגם הוא מחביביי. לכן התעצבתי כשההיט הדיחו אותן אותם בכזו קלות
רציתי את מילווקי בגמר המנש, בגלל שיאניס הוא כוכב מסוג האנטי כוכב, ועד לפני הסדרה נגד מיאמי האמנתי שיש לבודנהולצר את מה שצריך להוביל לאליפות, אבל עכשיו מבין סופית שטעיתי. הוא אפילו פחות טוב מסטיבנס. אני מאמין שלמאמן צריכים להיות שני מצבים, באופן ניהול והכנה למשחק.
מוד עונה רגילה שבה בונים, מפתחים תוך השגחה על מיקום סביר, ומוד פלייאוף, שזה ממש סוויטצ', במוד הזה שולפים תוכניות מגירה מהעונה הסדירה, ומאלתרים דברים חדשים תוך כדי סדרות ובעיקר נהיה אגרסיבים וחסרי רחמים גם על חשבון עימותים ומתחים. היכולת לאלתר דברים חדשים תוך כדי התפתחות הסדרה היא יכולת ייחודית לפלייאוף ואין אותה לכל צוות אימון. עם כל האהבה לכדורסל היפה של בוד באטלנטה ומילווקי, לבוד אין את המוד הזה, כמו שיש למורו ורבו פופ
אז ההיט הדיחו גם את מילווקי והעציבו אותי בפעם השניה
ואז הגיעה הסדרה נגד הבוסטון הפרנצ'ייז שאני הכי שונא בNBA אחרי הלייקרס, גמר בין שניהם הוא סיוט שישלח אותי לים (הים של ירושלים כמובן) מוקדם, ובסדרה הזו ההיט פיצו אותי על שני המכאובים הקטנים בסדרות הקודמות
לא הכדורסל הכי יפה בעולם, אבל שחקנים צעירים עם התפוצצויות גדולות, שחקנים ותיקים שלקחו את המשחק עליהם כשצריך, וככה בהתעלויות רוטציוניות (באם, הירו, דרגיץ' ובאטלר) הם לקחו את הסדרה. במשחק שבע פתאום צץ לו בנוסף איגודלה שהיה האקס פקטור של משחק 7
אני נותן המון קרדיט ספולסטרה, יש לו את העין המפורסמת שיש לפיל ג'קסון לזהות את השחקן ולרכוב עליו בדיוק ברגעים הנכונים...יודעים למי גם היה את זה? לאפי ברינבוים. הוא גם אילף את באטלר להגמל מההירובול
אם יש סדרה שמדגימה את הטענה שלי שלסטיבנס יש בעייה במוד פלייאוף, זו הסדרה הזו, בוסטון המשיכה להיות קבוצתית ונהדרת כמו שהייתה כל העונות תחת הניהול שלו.
ספו עבר (אפשר להתווכח האם זה היה מכוון או במקרה, אני חושב שזה היה מכוון) מקבוצה קבוצתית נהדרת ליותר בידודים, כל פעם בודד את השחקן החם שלו, הוא פשוט חי את המשחק יותר מסטיבנס ושיחק המון איזורית. סטיבנס כן ניסה לשנות משהו, קצת איזורית, קצת להביא את סמארט לקידמת הבמה ולתת לו תפקיד מרכזי יותר, לא מספיק. את המוד פלייאוף הביא סמארט לחדר הלבשה ובזכות זה הרוויחה בוסטון ניצחון בסדרה, כנראה

הלייקרס סיפור יותר פשוט, פרנצ'ייז דוחה שנהיה דוחה ביותר העונה. תועבת עולם בהתגלמותה
מורשת קובי אלק...
סבבה להלל את הכדורסל שלו וללמוד מהעבודה הקשה והשאיפה הבלתי מתפשרת למצויינות אבל להפוך אותו לאישיות דוגמא ומופת כאדם, להקדיש לו סלי ניצחון וכו.
כאדם??
אחח כמה שאני שונא את זה
אין כמו קצת שנאה לקשט חיים מלאי אהבה
הלייקרס שיחקו אותה עם ההד קייסס שהם בחרו, הצליח להם רונדו, שזה עוד היה סביר אבל הצליח להם גם עם הווארד
או קיי אז לא הצליח להם עם ג'י אר ועם המלצר, לא נורא, לא עלה יותר מידי
קרוזו שהיה שחקן מקסים, נהיה עוד יותר מקסים
קוזמה קצת נחלש ואני מקווה שיעלם במצולות הרוטציה עד שיפלט לאיזה ברצלונה או ריאל מדריד
דני גרין למרות השמצותיו של אחד הגולשים הבכירים ממשיך להיות מגן נהדר, לאיים מהפינות ולהיות שחקן קבוצתי לעילא
קקפ אולף למופת, לוקח את מה שהמשחק נותן, הנוכחות של הגבה ולברון הכניסה בו את הצניעות שהייתה כל כך חסרה לו כשחקן
ועכשיו בואו נדבר על הגבה ולברון
(סליחה אדוני המלך שאני לא קורא לך המלך, איזה מין מגלומן קורא לעצמו המלך, מלך שדבר שנמשח מראש על בסיס מי שילד אותו אבל אתה הרווחת את המעמד שלך בעבודה קשה מאשפתות, מלך זו אחת התועבות הגדולות בהיסטוריה וצריך לאסור את השימוש במילה הזו סמל לעולם מושחת שמתגמל אנשים לפי המוצא שלהם ולא לפי המעשים שלהם)
טוב נחזור לחדגבה וללברון ונגיד שנוצרה שם ההיררכיה האידיאלית, לא יודע למי מגיע הקרדיט, ללברון שהתבגר או לווגל, בטח לא לחדגבה נטול האישיות לחלוטין.
בכל מקרה נוצרה שם מפלצת דו ראשית, כשאף ראש לא מנסה לתת ביס בלחי של הראש השני, נותנים את המרחב אחד לשני ולוקחים את ההנהגה ברוטציות מדויקות, לדעתי לברון היום כשחקן כדורסל פרפורמנס נטו, כבר פחות טוב מחדגבה, מבחינת הערך הכולל לקבוצה לברון עדיין הרבה, הרבה יותר חשוב מחדגבה
הלייקרס בנויים על גבול המשולם, ריילי וספו יצטרכו להביא משהו מהאגדות. מה הבעייה עם אגדות? יש שם מלא מלכים ...באסה
האם יש למיאמי סיכוי? כנראה שלא, אבל אם יקחו זה יהיה התואר המתוק ביותר מאז 2011

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 2:02 pm 
Hall of Famer

אם כבר טייק אישי, אני די מבואס מזה שמיאמי ניצחו את בוסטון. אני לא חושב שסטיבנס אשם במשהו. אלו שתי קבוצות שקרובות ברמתן ואני די בטוח שהייוורד בכושר של לפני הפציעה היה מטה את הכף לטובת בוסטון.
קיוויתי שהלייקרס לא ייצאו מהמערב אבל זה קרה והם נראים טוב. חבל שלא יצא להם להתמודד מול הקליפרס בדרך אלא מול דנבר החביבה.
בסופו של דבר, יש להם את הפאנץ׳ 1-2 הטוב בליגה.
אני מקווה שההיט, במעין חיקוי מאוזן של דטרויט האלופה, יוכלו לעשות משהו מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 2:17 pm 
Sophomore

לדעתי ההיט (ובוסטון וטורונטו) חלשים מהותית משלושת הקבוצות החזקות של המערב - לייקרס, קליפרס ודנבר. יוסטון זה ברייק איבן. גם דאלאס בכושר שהראתה מול הקליפרס, כנראה היו גוברים גם על הגדולות שבמזרח.

מכל מקום, סדרה חד-צדדית. ניצחון אחד למיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 4:03 pm 
מנהל פורום

אני מרגיש שהפוסט שלי היה קצר מידי, אז הנה עוד כמה מילים
ריילי רתח מזעם על לברון ועל ההחלטה לחזור לקליבלנד, האגדות מספרות שהוא אמר לו שזו החלטה הכי גרועה בקריירה שלו, עוד אמר לפי האגדות שלברון קילקל שושלת שיכלה לשלוט בnba 10 שנים. פחות אגדה ויותר משהו מוכח, ריילי כתב בערך שנתיים אחרי העזיבה ש"הקבוצה בריאה יותר עכשיו בלי פרצופים מחייכים עם אג'נדה נסתרת" (תרגום חופשי)
לברון ענה לו באופן עקיף, ב2016 אחרי האליפות, שבשביל הרגע הזה הוא עזב את מיאמי
ריילי אגב בירך אותו על הזכייה באליפות ברכה שמעולם לא נענתה על ידי לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 6:17 pm 
Sophomore

למיאמי יש כמה שומרים קשוחים ומנוסים שיעשו תורנות על לברון - באטלר, קראודר ואיגי (לא לפי הסדר הזה). יש לה גם את באם, שהוא שומר טוב בפוטנציה מול דיוויס ויכול להחליף על לברון. לצערי זה כנראה לא יספיק להם. יהיה מעניין לראות אם ווגל ימשיך להשתמש בהווארד או שיחזור לסמול-בול שעבד מול יוסטון. מיאמי לרוב משחקת עם גבוה אחד, ואם הווארד יהיה טוב לצד דיוויס ייתכן שספו יצטרך להגיב עם הרכבים גבוהים יותר משלו. בכל מקרה לא אתפלא אם דריק ג'ונס ישחק יותר מאשר בסדרות הקודמות, לפחות בשביל לנסות אותו בהגנה על דיוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 7:04 pm 
מנהל פורום

אני כופר בכך שבאטלר שומר טוב, בטח לא על לברון שמולו יש לו נחיתות סייז
חוצמזה מיאמי די ריקה בצבע, אחרי באם, יש את אוליניק וליאונרד מיירס
אם באם יקבל את חדגבה כמשימה, הוא יתמלא עבירות וזה ממש לא נעים
יש לי הרגשה שנדבר הרבה על שופטים בסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 7:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
uriel17 כתב:
ריילי רתח מזעם על לברון ועל ההחלטה לחזור לקליבלנד, האגדות מספרות שהוא אמר לו שזו החלטה הכי גרועה בקריירה שלו, עוד אמר לפי האגדות שלברון קילקל שושלת שיכלה לשלוט בnba 10 שנים. פחות אגדה ויותר משהו מוכח, ריילי כתב בערך שנתיים אחרי העזיבה ש"הקבוצה בריאה יותר עכשיו בלי פרצופים מחייכים עם אג'נדה נסתרת" (תרגום חופשי)

אני חושב שאם ריילי היה רוצה להשאיר את לברון לשושלת של עשר שנים הוא לא היה צריך לצוות אליו מאמן רוקי שירכוש את הניסיון על חשבון השושלת שנבנית. בארבע השנים של מיאמי הגדולה ספולסטרה בעיני נע בין מאמן גרוע לבינוני והוא בעליל הובס במצ' אפים עם פופוביץ' וקרלייל וגם מול המאמנים במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 8:02 pm 
Sophomore

אם יש מישהו שיכול לעצור את לברון זה לגמרי ספלוסטרה
בהגנות שהוא יתכנן והוא מכיר אותו מצויין ועושה עבודה אדירה ולטעמי לא מספיק מוערכת במיאמי.

מקווה שההיט יפתיעו ויקחו את הסדרה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 8:56 pm 
Hall of Famer

לא יודע לגבי לא מספיק מוערכת. הוא כרגע קונצנזוס לטופ5 במאמנים ויש רבים שמדברים עליו כמאמן הטוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 9:16 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
uriel17 כתב:

אני חושב שאם ריילי היה רוצה להשאיר את לברון לשושלת של עשר שנים הוא לא היה צריך לצוות אליו מאמן רוקי שירכוש את הניסיון על חשבון השושלת שנבנית. בארבע השנים של מיאמי הגדולה ספולסטרה בעיני נע בין מאמן גרוע לבינוני והוא בעליל הובס במצ' אפים עם פופוביץ' וקרלייל וגם מול המאמנים במזרח.

הוא כנראה אמר את זה, אני פחות או יותר מצטט את הESPN
יכול להיות שהוא ראה את עקומת השיפור של ספו
הוא מאמן מצויין בעיני היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 10:13 pm 
Hall of Famer

נתקן קודם כל לגבי ספו. הוא לא היה מאמן רוקי. הוא היה כבר עם איזה 3 שנות אימון לפני לברון.
אני חושב שהסדרה הזאת תהיה של הלייקרס, בתוצאה לא כל כך אופיינית להם בפלייאוף העונה, נניח 1-4.
הצ'אנס היחידי שאנחנו טועים והסדרה תהיה שקולה הרבה יותר היא שזאת יריבת הפלייאוף הראשונה שהלייקרס פוגשים עם הגנה טובה. גם השימוש באיזוריות, שמיאמי עושה לא מעט, יכול לחשוף את החולשה של הלייקרס מבחוץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 28, 2020 10:23 pm 
Sophomore

בימים כתיקונם אני מחבב את לברון.
השחקן הכי טוב מאז ג'ורדן ללא עוררין, והלב שלו לרוב במקום הנכון.

אבל בסדרה הזאת אני כל כך בעד מיאמי.
הלייקרס קבוצה לא אסתטית לצפייה, ולא רק בגלל שלברון והגבה הם צמד מכוער.
מיאמי היא קבוצה של סקרפי אנדרדוגים מול קבוצה עם שתי בחירות ראשונות שהם שחקנים טופ 5.
כיף לראות שחקנים כמו הירו ואדביו צומחים כמו במבוק מול עינינו, בניגוד לקוזמה המבאס בצד השני.
השיפוט שהיה די מסריח מול דנבר, למרות שאני מודע לכך שהלייקרס ניצחו בזכות.

ומעל לכל, אני כל כך אקיא אם הלייקרס יזכו וכל העולם הצבוע יתחיל להשתפך על מורשת קובי.
חרא של בן אדם ואוברייטד בטירוף כשחקן.

לדעתי מיאמי בהחלט יכולים לעשות את זה, למרות שלא הייתי שם כסף שווה על זה.
אם דראגיץ' בפורמה וקולע מעל 22 למשחק, זה כנראה יקרה.
מקווה שאיגי יחדש ימיו קקדם, וביחד עם באטלר וקראודר יעשה ללברון חיים קשים.
אדביו מול הגבה זו השאלה הגדולה.
אחרי מה שראיתי ממנו בפלייאוף, באם בהחלט יכול להתמודד מולו.
מיאמי מזכירה את הוייב של דטרויט ההיא שטחנה את הלייקרס.
נקווה שההיסטוריה תחזור על עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:00 am 
Sophomore

מיאמי אולי מזכירה את הווייב של דטרויט, אבל הלייקרס של לברון לא מזכירים במאום את החבורה המתפרקת מבפנים של שאקובי-מלון-פייטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:09 am 
Sophomore

uriel17 כתב:

אני חושב שההחלטה של לברון לעזוב את ההיט ב2014, אחרי הגמר המזעזע שלהם מול הספרס, הייתה מהנכונות בקריירה שלו. מיאמי של אז הייתה על אדי הדלק האחרונים שלה. בוש כבר לא היה רלוונטי, וויד היה אחרי השיא ושאר הקבוצה הייתה בנויה מרול פליירס מבוגרים שעמדו לפרוש כמו ריי אלן ובאטייה או סתם בינוניים כמו מריו צ'אלמרס, נוריס קול וכריס אנדרסון. בקליבלנד היה את קיירי שהיה נחשב לכישרון מטורף, הייתה להם בחירת דראפט ראשונה שיכלה להביא סופרסטאר(קווין לאב) ועוד כמה צעירים מוכשרים שנאספו ב4 שנים האלה שלברון היה במיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:12 am 
Sophomore

materna כתב:
בימים כתיקונם אני מחבב את לברון.
השחקן הכי טוב מאז ג'ורדן ללא עוררין, והלב שלו לרוב במקום הנכון.
ומעל לכל, אני כל כך אקיא אם הלייקרס יזכו וכל העולם הצבוע יתחיל להשתפך על מורשת קובי.
חרא של בן אדם ואוברייטד בטירוף כשחקן.

אני גם בצד של לברון בהשוואה של לברון-קובי, אבל בחיאת זומזום... קובי "אוברייטד מטורף"? :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:22 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מזמן לא הייתי פה כמו שצריך, אבל נראה לי שמזמן לא היה ויכוח ראוי על קובי ומקומו ההיסטורי. אין מתאים יותר מת'רד על הגמר חמש שנים אחרי הפרישה ושנה אחרי שמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:33 am 
Sophomore

ראובן כתב:
מזמן לא הייתי פה כמו שצריך, אבל נראה לי שמזמן לא היה ויכוח ראוי על קובי ומקומו ההיסטורי. אין מתאים יותר מת'רד על הגמר חמש שנים אחרי הפרישה ושנה אחרי שמת.

חלילה. הןויכוח הזה יותר מעייף מאשר ויכוחי רונאלדו-מסי בכדורגל ואין לי שום כוונה להיכנס לאחד כזה. אבל לומר על קובי "אוברייטד מטורף" זו שטות גמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 12:54 am 
Sophomore

זה אכן מעייף, אבל כל עוד יש לא מעט אנשים בטוקבקים שחושבים שהוא בשורה אחת או אפילו עולה על ג'ורדן ולברון, אז כן, הוא אוברייטד מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 1:55 am 
Senior

באם אדביו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 2:43 am 
Junior

קיבלנו את הגמר שכולם חשבו שיקרה בפתיחת עונת 2012/13 ב2020, משעשע שהווארד שהיה אחת מאכזבות הלייקרס באותה עונה ועף משם, הוא כיום חלק מהלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 6:12 am 
Junior

Att כתב:
לא יודע לגבי לא מספיק מוערכת. הוא כרגע קונצנזוס לטופ5 במאמנים ויש רבים שמדברים עליו כמאמן הטוב בליגה.

קצת קטנוניות, אבל אני לא בטוח שהוא 'בוודאות' מעל פופ, קרלייל, קר, סטיבנס או נרס. גם מייק מאלון, ווגל ודונובן הרשימו ובמיוחד השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 6:13 am 
Junior

materna כתב:
זה אכן מעייף, אבל כל עוד יש לא מעט אנשים בטוקבקים שחושבים שהוא בשורה אחת או אפילו עולה על ג'ורדן ולברון, אז כן, הוא אוברייטד מטורף.

תזכיר לי כמה גמרים המלך שלך הפסיד? אוברייטד אמיתי זה לראות כל שני וחמישי השוואות בינו לבין MJ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 8:38 am 
Junior

מאסטר כתב:
תזכיר לי כמה גמרים המלך שלך הפסיד? אוברייטד אמיתי זה לראות כל שני וחמישי השוואות בינו לבין MJ.

קלאסי קובי-פאן. אני מבין שמבחינתך להפסיד בחצי גמר איזורי זה פחות עדיף על להפסיד בגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 8:42 am 
Junior

ראובן כתב:

דווקא אני לא מסכים איתך, אני חושב שמיאמי (בעיקר באליפות השניה) נראיתה מאוד מאומנת וממושמעת, בעיקר בהגנה.
אני לא יודע איך האופי של ספו ואיך הוא עומד מול שחקנים עתירי אגו כמו בוש, וויד ולברון (אם כי וויד ובוש נראים לי מותק של אנשים) אבל מבחינה טקטית הוא היה די מרשים עוד שלברון היה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 8:59 am 
Junior

sheky כתב:
מאסטר כתב:

קלאסי קובי-פאן. אני מבין שמבחינתך להפסיד בחצי גמר איזורי זה פחות עדיף על להפסיד בגמר?

קלאסי לברון-פאן. מבחינתי עדיף לנצח בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 604 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה