ההיט היו הקבוצה הפחות מועדפת עלי בשני השלבים הראשונים, אני מחבב את אינדי של השנתיים האחרונות, מת על אולדיפו ומקלמילן, שמחתי על ההצטרפות של בורגדון שגם הוא מחביביי. לכן התעצבתי כשההיט הדיחו אותן אותם בכזו קלות רציתי את מילווקי בגמר המנש, בגלל שיאניס הוא כוכב מסוג האנטי כוכב, ועד לפני הסדרה נגד מיאמי האמנתי שיש לבודנהולצר את מה שצריך להוביל לאליפות, אבל עכשיו מבין סופית שטעיתי. הוא אפילו פחות טוב מסטיבנס. אני מאמין שלמאמן צריכים להיות שני מצבים, באופן ניהול והכנה למשחק. מוד עונה רגילה שבה בונים, מפתחים תוך השגחה על מיקום סביר, ומוד פלייאוף, שזה ממש סוויטצ', במוד הזה שולפים תוכניות מגירה מהעונה הסדירה, ומאלתרים דברים חדשים תוך כדי סדרות ובעיקר נהיה אגרסיבים וחסרי רחמים גם על חשבון עימותים ומתחים. היכולת לאלתר דברים חדשים תוך כדי התפתחות הסדרה היא יכולת ייחודית לפלייאוף ואין אותה לכל צוות אימון. עם כל האהבה לכדורסל היפה של בוד באטלנטה ומילווקי, לבוד אין את המוד הזה, כמו שיש למורו ורבו פופ אז ההיט הדיחו גם את מילווקי והעציבו אותי בפעם השניה ואז הגיעה הסדרה נגד הבוסטון הפרנצ'ייז שאני הכי שונא בNBA אחרי הלייקרס, גמר בין שניהם הוא סיוט שישלח אותי לים (הים של ירושלים כמובן) מוקדם, ובסדרה הזו ההיט פיצו אותי על שני המכאובים הקטנים בסדרות הקודמות לא הכדורסל הכי יפה בעולם, אבל שחקנים צעירים עם התפוצצויות גדולות, שחקנים ותיקים שלקחו את המשחק עליהם כשצריך, וככה בהתעלויות רוטציוניות (באם, הירו, דרגיץ' ובאטלר) הם לקחו את הסדרה. במשחק שבע פתאום צץ לו בנוסף איגודלה שהיה האקס פקטור של משחק 7 אני נותן המון קרדיט ספולסטרה, יש לו את העין המפורסמת שיש לפיל ג'קסון לזהות את השחקן ולרכוב עליו בדיוק ברגעים הנכונים...יודעים למי גם היה את זה? לאפי ברינבוים. הוא גם אילף את באטלר להגמל מההירובול אם יש סדרה שמדגימה את הטענה שלי שלסטיבנס יש בעייה במוד פלייאוף, זו הסדרה הזו, בוסטון המשיכה להיות קבוצתית ונהדרת כמו שהייתה כל העונות תחת הניהול שלו. ספו עבר (אפשר להתווכח האם זה היה מכוון או במקרה, אני חושב שזה היה מכוון) מקבוצה קבוצתית נהדרת ליותר בידודים, כל פעם בודד את השחקן החם שלו, הוא פשוט חי את המשחק יותר מסטיבנס ושיחק המון איזורית. סטיבנס כן ניסה לשנות משהו, קצת איזורית, קצת להביא את סמארט לקידמת הבמה ולתת לו תפקיד מרכזי יותר, לא מספיק. את המוד פלייאוף הביא סמארט לחדר הלבשה ובזכות זה הרוויחה בוסטון ניצחון בסדרה, כנראה
הלייקרס סיפור יותר פשוט, פרנצ'ייז דוחה שנהיה דוחה ביותר העונה. תועבת עולם בהתגלמותה מורשת קובי אלק... סבבה להלל את הכדורסל שלו וללמוד מהעבודה הקשה והשאיפה הבלתי מתפשרת למצויינות אבל להפוך אותו לאישיות דוגמא ומופת כאדם, להקדיש לו סלי ניצחון וכו. כאדם?? אחח כמה שאני שונא את זה אין כמו קצת שנאה לקשט חיים מלאי אהבה הלייקרס שיחקו אותה עם ההד קייסס שהם בחרו, הצליח להם רונדו, שזה עוד היה סביר אבל הצליח להם גם עם הווארד או קיי אז לא הצליח להם עם ג'י אר ועם המלצר, לא נורא, לא עלה יותר מידי קרוזו שהיה שחקן מקסים, נהיה עוד יותר מקסים קוזמה קצת נחלש ואני מקווה שיעלם במצולות הרוטציה עד שיפלט לאיזה ברצלונה או ריאל מדריד דני גרין למרות השמצותיו של אחד הגולשים הבכירים ממשיך להיות מגן נהדר, לאיים מהפינות ולהיות שחקן קבוצתי לעילא קקפ אולף למופת, לוקח את מה שהמשחק נותן, הנוכחות של הגבה ולברון הכניסה בו את הצניעות שהייתה כל כך חסרה לו כשחקן ועכשיו בואו נדבר על הגבה ולברון (סליחה אדוני המלך שאני לא קורא לך המלך, איזה מין מגלומן קורא לעצמו המלך, מלך שדבר שנמשח מראש על בסיס מי שילד אותו אבל אתה הרווחת את המעמד שלך בעבודה קשה מאשפתות, מלך זו אחת התועבות הגדולות בהיסטוריה וצריך לאסור את השימוש במילה הזו סמל לעולם מושחת שמתגמל אנשים לפי המוצא שלהם ולא לפי המעשים שלהם) טוב נחזור לחדגבה וללברון ונגיד שנוצרה שם ההיררכיה האידיאלית, לא יודע למי מגיע הקרדיט, ללברון שהתבגר או לווגל, בטח לא לחדגבה נטול האישיות לחלוטין. בכל מקרה נוצרה שם מפלצת דו ראשית, כשאף ראש לא מנסה לתת ביס בלחי של הראש השני, נותנים את המרחב אחד לשני ולוקחים את ההנהגה ברוטציות מדויקות, לדעתי לברון היום כשחקן כדורסל פרפורמנס נטו, כבר פחות טוב מחדגבה, מבחינת הערך הכולל לקבוצה לברון עדיין הרבה, הרבה יותר חשוב מחדגבה הלייקרס בנויים על גבול המשולם, ריילי וספו יצטרכו להביא משהו מהאגדות. מה הבעייה עם אגדות? יש שם מלא מלכים ...באסה האם יש למיאמי סיכוי? כנראה שלא, אבל אם יקחו זה יהיה התואר המתוק ביותר מאז 2011
|