סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 1:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2025 2:11 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נזכיר שרעננה העפילה אוטמטית לליגה הראשונה ותצטרף אליה קבוצה נוספת בסיום הפלייאוף שהכל פתוח

עירוני אילת - הפועל מגדל העמק יזרעאל
המשחק הראשון יערך ב-28.4, המשחק השני ב-4.5 והמשחק השלישי ב-7.5

מכבי ראשל"צ - מכבי רחובות
המשחק הראשון יערך ב-27.4, המשחק השני ב-2.5 והמשחק השלישי ב-6.5

א.ס רמה"ש - אליצור אשקלון
המשחק הראשון יערך ב-27.4, המשחק השני ב-2.5 והמשחק השלישי ב-6.5

עירוני נהריה - אליצור יבנה
המשחק הראשון יערך ב-28.4, המשחק השני ב-4.5 והמשחק השלישי ב-7.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 13, 2025 10:54 pm 
Sophomore

ראיתי עכשיו את אשקלון מנצחת בראשל"צ במשחק מס' 1 (חצי-גמר). תמיד טוב לראות את שרון דרוקר מזיע. מה אומרים פה על ליאור ברמן? שווה ליגת על? אני מכיר איזו קבוצה שבקטע של שחקנים מאובורן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2025 8:22 pm 
Sophomore

זוכרים את טים פרייז'ר, שלפני שנתיים וחודש כמעט חיסל את אגדת טי.ג'יי שורטס בטרם התרחשה? לא תאמינו (או תתעניינו) איך הוא נראה היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 18, 2025 9:16 pm 
מנהל פורום

כשהיה בשטרסבורג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2025 3:01 am 
Sophomore

כן. מרקוס קין ניצח את משחק 2 ונפצע לקראת הסיום מול הוריו בקהל, פרייז'ר שכבר אז היה בירידה חדה נכנס לנעליו ונגד כל הסיכויים גרר את בון לקרב של הדקות האחרונות. עוד כמה דקות כאלה ומי יודע איפה הם היו היום, איסאלו, שורטס, קין...

שחקנים מזדקנים ומאטים, אבל פרייז'ר עדיין נראה פיט וקצת עצוב לראות שחקן שניטלו ממנו כוחותיו ונשארה רק הקליפה. במחצית רציתי להציע לו שיתן לי את הגופייה כדי שאתבזה במקומו והוא יישב לנוח ביציע, ואז ראיתי שהוא צעיר ממני בחמישה חודשים :(

אני לא מתמצא בענייני לאומית אבל אין מצב שיש עוד קבוצה עם ישראלים ברמה של דאסטי האנאס ותומר פורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2025 9:05 am 
Freshman

xalmon כתב:
כן. מרקוס קין ניצח את משחק 2 ונפצע לקראת הסיום מול הוריו בקהל, פרייז'ר שכבר אז היה בירידה חדה נכנס לנעליו ונגד כל הסיכויים גרר את בון לקרב של הדקות האחרונות. עוד כמה דקות כאלה ומי יודע איפה הם היו היום, איסאלו, שורטס, קין...

שחקנים מזדקנים ומאטים, אבל פרייז'ר עדיין נראה פיט וקצת עצוב לראות שחקן שניטלו ממנו כוחותיו ונשארה רק הקליפה. במחצית רציתי להציע לו שיתן לי את הגופייה כדי שאתבזה במקומו והוא יישב לנוח ביציע, ואז ראיתי שהוא צעיר ממני בחמישה חודשים :(

אני לא מתמצא בענייני לאומית אבל אין מצב שיש עוד קבוצה עם ישראלים ברמה של דאסטי האנאס ותומר פורת.

דאסטי האנאס זה ליגה בפני עצמו אבל בסגל של אילת יש עומס ישראלי מטורף עם גולן גוט, תומר פורת, גם אייזנדורף
אגב זוכרים בתחילת העונה שכתבתי כמה אני לא מחזיק מנאור שרון? הוא לא נרשם בסגל של אילת בדרך קבע אחרי ההפסד האחרון של אילת מול רמה"ש בתחילת הבית העליון

היחידה שמתקרבת לזה זאת ראשון לציון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2025 5:02 pm 
Freshman

מה שדאסטי האנאס עשה במשחק 2 מול נהריה אלה דברים שיש מעט מאוד שחקנים שיודעים לעשות בליגת העל. בטח לא שחקנים עם תעודת זהות כחולה.
אצלו הרבה דברים לא קשורים לכדורסל, אבל אם הוא ירצה - לא רואה סיבה שהוא לא יהיהה באחת משלוש הגדולות בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה