אדל שוער מצוין, בטופ 5 של הליגה- אם לא בטופ 3 (מי כבר היה השנה? שני הניגרים, עמוס ושראנוב?). יש לו לפעמים פאלטות אבל הוא בהחלט ברמה של קבוצת צמרת בארץ וכבר הביא להפועל הרבה נק'. גם בקישור להפועל יש כמה יהלומים שלא הייתי ממהר לשחוט- דג'מבה-דג'מבה, גורדנה, ממן, ורמוט שאישית אני לא מחזיק ממנו (אבל מה לעשות- הוא שחקן טוב). מסכים שהרביעייה האחורית היא בהחלט החוליה החלשה של הקבוצה.
אבל מה שהפועל הציגה השנה זה תצוגת תכלית של כלומה ומאומה. חוסר תיאום, חוסר רצון, חוסר יכולת, בכיינות עד אין קץ (בצלמו ובדמותו של הקירח שהיה שם חצי עונה), חוסר אימון ברמה הבסיסית ביותר. רוב הגולים שלהם הגיעו מהברקות חד פעמיות של שחקני הקישור וההתקפה- המהירות של החלוצים ויכולת הסיומת שלהם או כדורי עומק של ממן ואבוטבול. ממש מקריות, בלי מתודיקה כמו שראינו בצד הצהוב של העיר. הכל זה תולדה של הטראומה שהקבוצה עברה בקיץ, מאמנים מחורבנים שלא יודעים לאמן וחמור מכך- לא יודעים להרים שחקנים ממשברים ביחד עם אנשי הניהול. אוסקר הצליח לגרום לעטר לרדת לגליצ'ים ולהראות קצת מחויבות גם בהגנה (ולא רק לנסיונות אינסופיים לכדרר מול שחקני הגנה כשהוא מול שוער), הבובות האדומות אפילו לא גרמו להם לרוץ קצת, להראות מחויבות ולהופיע למקום עבודה שמשלם להם טונות של כסף. אז בסדר, יש את הקטע עם הפציעות, אבל הפועל הייתה שווה כ"כ הרבה יותר ממה שהיא הציגה העונה. אם כדורגל היה ביזנס והייתי אדום הייתי שוקל להגיש ייצוגית כנגד השחקנים והצוות המקצועי על התצוגות שהם נתנו השנה.
|