סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 8:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 1:40 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אדל שוער מצוין, בטופ 5 של הליגה- אם לא בטופ 3 (מי כבר היה השנה? שני הניגרים, עמוס ושראנוב?). יש לו לפעמים פאלטות אבל הוא בהחלט ברמה של קבוצת צמרת בארץ וכבר הביא להפועל הרבה נק'. גם בקישור להפועל יש כמה יהלומים שלא הייתי ממהר לשחוט- דג'מבה-דג'מבה, גורדנה, ממן, ורמוט שאישית אני לא מחזיק ממנו (אבל מה לעשות- הוא שחקן טוב). מסכים שהרביעייה האחורית היא בהחלט החוליה החלשה של הקבוצה.

אבל מה שהפועל הציגה השנה זה תצוגת תכלית של כלומה ומאומה. חוסר תיאום, חוסר רצון, חוסר יכולת, בכיינות עד אין קץ (בצלמו ובדמותו של הקירח שהיה שם חצי עונה), חוסר אימון ברמה הבסיסית ביותר. רוב הגולים שלהם הגיעו מהברקות חד פעמיות של שחקני הקישור וההתקפה- המהירות של החלוצים ויכולת הסיומת שלהם או כדורי עומק של ממן ואבוטבול. ממש מקריות, בלי מתודיקה כמו שראינו בצד הצהוב של העיר. הכל זה תולדה של הטראומה שהקבוצה עברה בקיץ, מאמנים מחורבנים שלא יודעים לאמן וחמור מכך- לא יודעים להרים שחקנים ממשברים ביחד עם אנשי הניהול. אוסקר הצליח לגרום לעטר לרדת לגליצ'ים ולהראות קצת מחויבות גם בהגנה (ולא רק לנסיונות אינסופיים לכדרר מול שחקני הגנה כשהוא מול שוער), הבובות האדומות אפילו לא גרמו להם לרוץ קצת, להראות מחויבות ולהופיע למקום עבודה שמשלם להם טונות של כסף. אז בסדר, יש את הקטע עם הפציעות, אבל הפועל הייתה שווה כ"כ הרבה יותר ממה שהיא הציגה העונה. אם כדורגל היה ביזנס והייתי אדום הייתי שוקל להגיש ייצוגית כנגד השחקנים והצוות המקצועי על התצוגות שהם נתנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 2:38 am 
Junior

ראשית, יהלום ודג'מבה באותו המשפט זה חתיכת אוקסימורון. מדובר באחד שחקני הקישור החלשים בליגה. אפילו בליגה שלנו שבה משוועים לקשרים הורסים טובים, אני יכול להביא ממולו את קוסטה של בני יהודה(שחקן מצוין) וגרצ'יץ' של ק"ש(העונה במעט פחות טוב מבעונה הראשונה). ממן כיכב מול דודלאנג', עוד משחק ליגה ואולי קצת גביע הטוטו וחשבו שעשו את עסקת השנה. בפועל, השחקן שתרם אולי הכי מעט לקבוצה. לא הגנה, לא התקפה. גורדונה זה שחקן שאיתו דווקא יש מה לרוץ בשנים הבאות, יצבור עוד דקות משחק ואם ישדרג כמה אספקטים במשחק שלו - כמו להפסיק את כמות פרצופי הבכי למשל - הוא בהחלט שחקן ליגה לגיטימי.

כל המלל שלך בפסקה השנייה הוא מוגזם ודרמטי למדי. היות ואני יודע שאתה אוהד מכבי, אני תוהה האם נכחת בבלומפילד באיזו עונה או שתיים מבין השש או השבע האחרונות, אפילו עשר. אם כל פעם שהמשפט - "אני לא מבין על מה הם עובדים באימונים כל השבוע", היה נזרק לאוויר היה לי 10 אג', הייתי יכול לקנות את מכבי בעצמי.
השחקנים היו חלשים וחסרי רצון שביחד עם כל המעטפת ותחושת חוסר האונים, הובילה לתצוגות מעליבות. לא פחות מאלו שהפועל הנפיקה העונה. ההבדל זה שהפועל הצליחה לסיים מקום 3 גם בעונה כזו ואנחנו סיימנו במקומות 6', 8', 5' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 8:38 am 
Freshman

דווקא מ-ממן אני מחזיק יותר כי הוא הוכיח שיש לו משהו ברגליים. לדעתי עם מאמן שיאפס אותו הוא יכול להיות שחקן טוב.
דג'מבה זה יום עסל יום בסל, היו לו משחקים טובים מבחינה הגנתית והיו לו משחקים של כלום ושום דבר.
גורדנה זה שחקן שהייתי רוצה לראות מחוץ לקבוצה כבר ממזמן. אין בו כלום חוץ מדריבל טוב. סתם ערס מסריח וטיפש בלי כושר גופני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 9:15 pm 
Junior

רק רוצה לציין משהו שמאוד מאוד הפתיע אותי בדרבי האחרון.
הפועל, בארבע השנים האחרונות, תקנו אותי אם אני טועה, 3 גביעים שאחד מהם גם השלים דאבל.
קרעו את מכבי בצורה מוחצת בדרבים בתקופה הזו. אני מגיע לבלומפילד ורואה ממ..שהם לא קרובים אפילו למלא את היציעים שלהם. דרבי, כן?
מכבי בתקופות חשוכות, אחרי ה-4-2 שדה סילבה היה הורג אותנו, היינו ממלאים את בלומפילד, לא זוכר משחק דרבי שלא היינו ממלאים(אלא אם זה גביע הטוטו).
אז שלא יבואו יאמרו לי אחרי זה אוהדי הצלחות וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 9:47 pm 
Junior

מכיוון שזו ההצלחה הראשונה שלכם מזה עשור, אני לא יודע מי אמר לכם אוהדי הצלחות. חוץ מזה, לכל קבוצה יש אוהדי הצלחות, תרצה או לא. גם להפועל, גם למכבי, גם לבית"ר וגם לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 9:51 am 
Sophomore

אמנם ראיתי רק את התקציר מהאינטרנט אבל על פניו עושה רושם של טקס פרידה יפה וראוי גם מניר דוידוביץ וגם מוואליד באדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה