סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ספטמבר 02, 2026 2:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 18, 2026 8:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בסקר האחרון של פילבר בערוץ 14 - הליכוד קיבל 33 מנדטים.
מנגד, באותו ערוץ 14 אתמול הופיעה אתמול בגאון כותרת בסיקור הפריימריז בליכוד שיש "כ-15 מקומות ריאליים בלבד" (פרט לשריונים), שזה מה שחוזים בעצם הסקרים בערוצים האחרים (תבהלה וכו').
מבולבלים? גם אנחנו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2026 12:52 am 
Junior

בסקר היום 32 מנדטים לליכוד בערוץ 14. שאר הערוצים מנבאים 22-24 לליכוד

ההבדל מסתכם בגילה גמליאל במקום ה25, ואלקין במקום ה32
מקומות 26-31 הם שיריונים מחוזות וכו'
לא יודע מה פייק פרשן אמר שם, אבל בפועל לכולי עלמא יש 16 עד 18 מקומות ריאליים בפריימריז של הליכוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2026 9:13 am 
Hall of Famer

הסקר של I24 נמצא איפשהו בין רוב הסקרים ששמים את הליכוד על 22-24 מנדטים ואת הקואליציה על סביב 50 מנדטים לבין סקרי ערוץ 14 ששמים את הליכוד על ~32 מנדטים ואת הקואליציה על ~63 מנדטים.

לפי I24 הליכוד על 31 מנדטים, הוקאליציה על 58 מנדטים, המפלגות הערביות על 10 מנדטים והמפלגות היהודיות שבאופוזיציה רק על 52 מנדטים.

חייב לומר שהפערים בין הסקרים כאן הרבה יותר דרמטיים מאשר כל בחירות שאני זוכר, כל תרחיש שבין התרסקות של הקואליציה שמאפשרת לאופוזיציה להקים ממשלה גם בלי המפלגות הערביות ועד לתרחיש שבו הקואליציה שומרת על כוחה בצורה מלאה מופיע כאן וזו לא איזו אנומליה של שבוע-שבועיים, זה מצב רציף בסקרים כבר הרבה מאוד זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2026 9:19 am 
Hall of Famer

אמיר אוחנה למשל, במפתיע, פחות זורם עם הסקרים-שקרים של פילבר

https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1354386

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2026 10:44 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אמיר אוחנה למשל, במפתיע, פחות זורם עם הסקרים-שקרים של פילבר

https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1354386

בשלב הזה כל מה שפוליטיקאים אומרים פחות או יותר זה חלק מהקמפיין ונועד להוציא מצביעים לקלפי, כל קשר בין מה שהם אומרים לבין מה שהם חושבים בפועל מקרי לגמרי, אז לא הייתי מתיייחס למה שהוא אומר כאינדיקציה לכלום. כך או כך, קמפיין הגוועלד מתחיל מוקדם מהרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2026 1:52 pm 
Hall of Famer

אין אחד שמאמין באמת לסקרים של פילבר, גם לא פילבר עצמו כמובן.
שנזכיר שהוא (או אנשים שהוא עובד איתם) חזה שיהיה צמוד בבחירות בהונגריה ובלשכת עורכי הדין (בכר מול נווה)?
גם המנטרה "בכל מערכות הבחירות הקודמות הוא חזה הרבה יותר טוב מכל שאר הסוקרים" היא כמובן פייק. פעם הסתכלתי על הנתונים ולא היה משהו מובהק - כי גם לא היו הבדלים כה גדולים בין הסוקרים, בניגוד להבדלים העצומים משך כל השנתיים האחרונות (וגם ממילא קשה לנתח - האם משווים את התוצאות לסקר האחרון של כל סוקר? לממוצע משך כמה חודשים לפני הבחירות? כל אחד ומה שמתאים לו...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2026 5:13 pm 
Junior

לפי פולימרקט אייזנקוט מוביל עם 57% להיות ראש הממשלה הבא. נתניהו 29%, בנט 6%. סכום הכסף המצטבר מתחילת ההימור כ-32 מיליון דולר, יחסית נמוך. לפי קאלישי שהיא הפלטפורמה השנייה, אייזנקוט עם 63% אבל שם נפח המסחר על ההימור נמוך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2026 11:51 pm 
Sophomore

מה הליין על לא יהיו בחירות במועדן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2026 12:02 am 
מנהל פורום

ביבי ושרה ישרפו את המדינה לפני שילכו לבחירות כשהם בפיגור כזה גדול בסקרים.
אני מקווה שלא יתאפשר להם כמובן, אבל אם זה תלוי בהם, יהיה פה בלאגן גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2026 2:55 am 
Hall of Famer

זה נכון

מצד שני, גם אם יהיו בחירות:
1. אם יהיה צמוד בין הגושים (ויסתיים לטובת אייזנקוט ושות' - גם אם בצורת ממשלת מיעוט / הימנעות חלק מהח"כים הערבים) והכל יוכרע על איזו מפלגה שתעבור/לא תעבור את אחוז החסימה - יהיה בלאגן וטענות לזיופים/הטייה מכוונת וכו'.
2. אם לא יהיה צמוד - אז יהיה בלאגן, כי באמת ובתמים כמות לא מבוטלת של אנשים מאמינים שהמציאות והצפי הם "סקרי פילבר" (בהם הליכוד עומד כעת על מנדטים 32, ואילו בנט (ולפיד) על פאקינג 6 - כאשר באורח פלא ולמרות המתולוגיה הכה מהפכנית של פילבר - תוצאות שאר המפלגות הן בערך כמו בשאר הסקרים) יגידו שהכל פייק, דיפ-סטייט, בג"ץ וכו' וכו'.

קשה לראות אפשרות ריאלית (הרי "הימין" לא יגיע ל-61) שהכל יעבור ברמת אמוציות ואלימות דומה (ולא מבוטלת בפני עצמה...) של שאר מערכות הבחירות בעשור האחרון.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2026 3:29 am 
Sophomore

ודים כתב:

אני גם מאמין ש-PLAN A מבחינתם זה לשרוף את המדינה ושלא יהיו בחירות, PLAN B זה למנוע חילופי שלטון בטענות ששמואליקי תיאר. למען שתי המטרות האלו מונו ראשי מוסד ושב"כ מטעם שרה ויאיר נתניהו, ללא שום כישורים או ניסיון רלוונטי לתפקידיהם.
PLAN C זה פשוט לתת למה שקרה עם בנט-לפיד לקרות הפעם עם אייזנקוט ולחכות קצת עד שיחזור לתפקיד. אני לא מאמין שהוא מאמין שהם יאפשרו לו את זה הפעם, גם לא בתוך חברי הליכוד, הפעם כן יהיו כאלה שיערקו, המשפחה עצבנה לא מעט.
PLAN D או בעצם C כנראה, דווקא מהודהד לאחרונה בכל מיני ערוצים, זה שבמקום לשרוף את המדינה הוא ישרוף רק את הליכוד ויחתוך להם לאמריקה עוד לפני הבחירות.
עם כמה שאני מאוד מאוד רוצה לראות אותו מסיים את המשפט הנוכחי, ובעודו בכלא מובל למשפטים החשובים יותר בעוון בגידה ומוצא להורג לפי סעיף הטרוריסטים שיזם הבנגביר שלו, אני אסתפק בלהתפלל שהבריחה לאמריקה היא התרחיש שייבחר ע"י מועצת החכמים של משפחת נתניהו, כי הסיכון לכולנו בתרחישים A-B גדול הרבה יותר מהרווח שבסיכוי למשפט צדק.
המיליציות החמושות בישראל כוללות את החברה הערבית (פחות רלוונטית לסיטואציה), הצבא, המשטרה, השבכ, המוסד, ועשרות/מאות אלפי האזרחים שבנגביר חילק להם אקדחים. 6 מיליציות שונות, אחת לא רלוונטית (ערבית), אחת כביכול לא בשליטה של אף אחד לפחות לפי הנראה כלפי חוץ בצמרתה (הצבא), אחת בשליטה מלאה של בנגביר לפחות בכל הדרגים שמתחת למפכ"ל שלפחות למראית עין מראה ניצני עצמאות, השבכ והמוסד עם מונחתים מטעם נתניהו בצמרת, ואת רשימת היישובים הזכאים שבנגביר חימש הוא בחר בעצמו בקפידה.
בקיצור, חוץ מהערבים הנייטרלים שלא יתערבו, והצבא שצמרתו נייטרלית אבל החיילים והקצינים בשטח פחות, כל שאר המיליציות בשליטתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2026 10:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ודים כתב:

פולימרקט זה לא סקר.

ולא שאני חושב שפילבר מאד אמין, אבל תרחיש שבו בנט ולפיד חד ספרתיים היה ריאלי בעיני עוד מאז האיחוד שלהם, וככל שנתקרב לבחירות זה עוד ילך וירד. הם באמת עלולים להגיע למצב שייאבקו באחוז החסימה, שזה משהו שלא חשבתי כשהתאחדו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2026 11:50 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
ודים כתב:

פולימרקט זה לא סקר.

ולא שאני חושב שפילבר מאד אמין, אבל תרחיש שבו בנט ולפיד חד ספרתיים היה ריאלי בעיני עוד מאז האיחוד שלהם, וככל שנתקרב לבחירות זה עוד ילך וירד. הם באמת עלולים להגיע למצב שייאבקו באחוז החסימה, שזה משהו שלא חשבתי כשהתאחדו.

לא באמת התייחסתי לפולימרקט והאמת היא שאין לי מושג מה קורה בסקרים. בעיני אין להם שום משמעות כרגע וכל המטרה שלהם היא להשפיע על דעת קהל.
דיברתי על מצב שנשמע לי הגיוני (אבל אולי לא?!) שלקראת הבחירות בסקרים פנימיים, שאולי לא בהכרח יתפרסמו, מצבם הליכוד ושל גוש השחיתות בכללי יהיה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2026 1:49 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

אני לא פוסל את התרחיש הזה כמשהו עתידי/היפותטי, אבל לא על זה מדובר הרי.
הסקרים אמורים לנבא מצב נתון, עם תיקונים קלים שכל סוקר עושה על פי שיטתו/ניסיונו. זה אמור להיות משהו מדעי/מקצועי (ולכן כבר מפוקח - על פי חוק) ולא תחרות ניחושים מה יהיה בעוד חודשיים.

איך אני רואה את הדברים:
בפועל אם בעשרות סקרים (משך זמן רב, של כמה ערוצים/עיתונים שונים) בנט סביב 13-15 מנדטים, אז לא ייתכן שאצל סוקר ספציפי (במקרה!) הוא על 6 מנדטים.
כאשר במקביל (במקרה!) הליכוד שבכל סקר עומד על 22-23, מקבל 32 אצל אותו הסוקר.
הרי נניח שיש לו "מתודולוגיית דגימה / פילוח סטטיסטי" שונה של האוכלוסייה (הרי כל סוקר רוצה לדגום בשאיפה כמות מסוימת מכל גיל, מין, מעמד, דת, אזור מגורים וכו' וכו', ולאחר מכן עושים תיקונים מהמצוי לרצוי) - איך שוב ושוב הוא במקרה (לכאורה, אם אני דן אותו לכף זכות...) דוגם בחסר את אוכלוסיית מצביעי בנט-לפיד (ורק אותה)? הרי זה כבר לא "מצביעי תל-אביב/רעננה", כי גם שם מפלגות אחרות מקבלות בסדר הגודל שלהם (אייזנקוט, דמוקרטים וכו'), ועובדה שהן לא יורדות באופן דומה אצל פילבר לעומת סקרים אחרים.
זה עלבון לאינטליגנציה, ואפילו לא צריך "השכלה סטטיסטית" (לי במקרה יש) כדי להבין שזה לא סביר ברמת אחת למיליארדים (וזה קורה שוב ושוב מדי שבוע...).

עכשיו נשאלת השאלה המתבקשת - למה זה קורה? מה האסטרטגיה פה?
אז כנראה רצו "ללכת על הראש" של בנט מההתחלה, וכעת הם לא יכולים/רוצים פתאום להתהפך (נניח להעלות את בנט ל-15, ובמקביל להוריד את אייזנקוט לשם) - אולי כי זה לא ייראה אמין, ואולי זה לא האינטרס "שלהם".
בסוף מי שקונה בשקיקה את מה שרואה בערוץ 14 (ובז מנגד ל"ערוצי התבהלה"), ויש מאות אלפי אנשים כאלו - איך שלא נחתוך את זה, יקום למחרת הבחירות וייתלה בפרט במספר המנדטים של בנט (שהוא כבר מסומן הרי - הבוגד, מוסר המדינה לערבים וכו') כאינדיקציה מרכזית לזיוף הבחירות. זה נשמע אולי מינורי, אבל מספיק שיהיו כמה עשרות אלפי אנשים קולניים (רשתות חברתיות, הפגנות - ולמעלה מכך) שיעסקו בכך בימים שאחרי הבחירות - ויהיה פה כאוס של ממש.
להבדיל, אנחנו רואים מה קורה בשטחים כשאוכלוסייה קטנה הרבה יותר (שבהחלט יכולה להיות חלק דומיננטי בפורעי "הבחירות נגנבו", בפרט שאולי הצבעתם לסמוטריץ'/בן-גביר לא תוביל לתוצאה גבוהה עבורם - כניסה של וינטר שיכולה להוריד אותם וכו') מחליטה "להתפרע משך תקופה".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2026 11:51 pm 
Junior

והראיה לכל זה -
הימין המתנחבלים והביביסטים כבר שרפו את המדינה אחרי הסכין שבנט תקע להם בגב ב2021

אין ספק שזה יקרה גם הפעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2026 3:25 am 
Hall of Famer

מעניין באמת מה השתנה פה בשנים האחרונות...

ככה סתם בשליפה - לפני 5.5 שנים (עת עליית "ממשלת השינוי", נקווה שנוכל לכנותה "הראשונה"):
1. כל פוליטיקאי שהיה אפילו רומז שלא יקיים פסיקת בג"ץ - זה היה ישר עולה לכותרות כאיזו שערוריה (והוא כנראה היה צריך להתקפל/להתנצל - "הוצא מהקשרו" וכו'). הרי פחדו בכלל להעלות על הדעת מראית עין של "משבר חוקתי". איפה זה ואיפה אנחנו היום...
2. לא הייתה דה-לגיטימציה מוחלטת של ועדת הבחירות והעומדים בראשה (חרף שהשופט מלצר הוא יותר "שמאל-ליברל" מאשר סולברג - שלמרבה האירוניה על פי גיגול מהיר מונה בתמיכה של שר המשפטים דאז יעקב נאמן, וכיוזמה של לא אחרים מזאב אלקין ופאקינג יריב לוין!), ולכן אף אחד לא ערער על הגינות הבחירות כבר א-פריורית.
3. ציבורים כמו החרדי ומתנחלי-חרד"לי (או "מתנחבלים", ניסוח שלך, אני משתדל לא להתבטא ככה, אבל אם אתה מתעקש...) לא העזו לעשות דברים על בסיס שבועי כפי שעושים היום - בין אם זה הפגנות נגד גיוס, הפגנות (או אף שריפה) של מקומות הפתוחים בשבת (כולל ב"ערים חילוניות"), התקפות ו"טיולים" עם פגיעה בערבים, רכושם (והטרנד החדש - גם בעלי החיים שלהם, מאוד יהודי ללא ספק) לא היו משהו להתגאות בו, ושהפורעים עצמם מפיצים תיעודים ורשומות כמה בדיוק תקפו ואיפה. עוד קצת משילות ונשתגע...
4. האנשים ש"תורתם התפרעותם" כמו מרדכי דוד לא חובקו בריש גלי על ידי השלטון כמו עכשיו. כנ"ל כמובן תכנים פסיכיים ומסיתים בערוץ 14.
5. ראשי השב"כ והמוסד מונו ביודעין ובלי שאף אחד מסתיר זאת (כולל הם עצמם) בכדי לשרת את נתניהו. האם המעמד הרם יעשה אותם "ממלכתיים והגונים" - עד כדי שמכונת הרעל תתהפך גם עליהם לקראת סיום תפקידם (כמו שקרה כבר עשרות פעמים לבעלי תפקיד כאלו ואחרים שמונו על ידי "הימין") - אני באמת מקווה שכן.
מספיק?

לראיה, כשלבנט (ושקד ומתן כהנא) היו חסרים 1500 קולות בכדי לעבור את אחוז החסימה ב-2019 - הם אמנם ערכו איזה הליך בדיקה לראות האם יוכלו לשנות את רוע הגזירה, אבל מהר מאוד (כמה ימים?) קיבלו את התוצאות בהכנעה. מה לדעתך סמוטריץ, רוטמן, סטרוק ושות' יעשו אם לא יעברו את אחוז החסימה כעת? זה יעבור בצורה דומה?

והראיה הנסיבתית ממנה התחיל הדיון (מבחינתי) - מעולם פילבר (או כל סוקר אחר) לא "סטה" משך תקופה בכמות דו-ספרתית של מנדטים (ברמת "הגוש") ממרבית הסוקרים האחרים.
אפשר לדון (וזה מה שעשיתי בהודעות קודמות) מה האסטרגיה המדויקת הזו מנסה בדיוק להשיג, אבל אי אפשר להתכחש למספרים, ולכך שהם מבוא למשהו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2026 7:53 am 
Hall of Famer

קשה לי לראות את בנט ולפיד מתקרבים בכלל לאחוז החסימה, יש ללפיד בייס די מוצק של מצביעי יש עתיד כדי שלא תהיה סכנה כזו. אני אגב הולך להצביע להם (יותר בגלל בנט, פחות בגלל לפיד).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2026 5:09 pm 
Hall of Famer

קצת סטטיסטיקה
עד כמה לא סבירה התחזית של פילבר לגבי בנט?
בסוף הסקרים מנסים לאמוד את המציאות, שהיא לא ידועה - אבל קיימת.
נניח לשם הפשטות שהתמיכה בבנט היא כ-10% מהמצביעים (מה שמתוך 120 מתבטא בערך ב-12-13 מנדטים - שזה חסם תחתון של מה שהוא מקבל בכל הסקרים כמעט, תלוי כמה קולות מתבטלים תחת אחוז החסימה, מה העודפים/עיגולים וכו').
אז בממוצע כל נדגם בסקר מצביע בסיכוי של 10% לבנט (ברור שהסיכוי עבור כל "פרופיל של מצביע" הוא שונה, למשל בין חילוני/דתי/חרדי/ערבי, אבל זה הממוצע בין כולם).
מה הסיכוי שמתוך 500 ניסיונות (בלתי תלויים, "מודל בינומי") של מאורעות עם 10% הצלחה - מקבלים נניח לכל היותר 6% (מתוך 120 מנדטים, זה 7-8 מנדטים) הצלחות?
אחד חלקי אלף

מה הסיכוי שזה קורה בשני סקרים רצופים?
"אחד חלקי אלף" בריבוע = אחד חלקי מיליון
יכולים להבין לאן זה הולך בכמות גדולה של סקרים לאורך זמן...

דעתכם?

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ב' אוגוסט 24, 2026 10:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2026 6:43 pm 
Hall of Famer

כן, אבל ה״נניח״ הזה, הוא הבעיה. אולי התמיכה היא באמת רק 6%?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2026 7:00 pm 
Hall of Famer

אז איך לכל השאר יוצא בעקביות 10% ומעלה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2026 7:22 pm 
Hall of Famer

זאת שאלה אחרת כמובן, והיא הופכת את ה״נניח״ להגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2026 12:32 am 
Junior

רק חשוב לציין שחברת הסקרים של פילבר עברה בלעדית לשותפו צוריאל שרון והיא עושה את הסקרים עבור ערוץ i24
פילבר לכאורה כבר לא קשור.

בערוץ ה14 החברה הסוקרת היא next data שלא ברור בדיוק מי ומה עומד מאחוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2026 6:22 am 
Junior

לא הצלחתי להבין למה ה10% של סקרי 11-13 הוא נקודת ההנחה
ולא ה6-8% של דיירקט פולס וערוץ 14

מה גם שדיירקט פולס העריכו בחסר את הימין ב2022, בפרט את החרדים והדתיים
ועדיין היו יחסית קרובים

וינטר וסמוטריץ מחזיקים כ"א ב3 מנדטים בסיס
ועוד 2 מנדטים שמתנדנדים בין שניהם
טוב יעשו אם יתחברו, ויקחו את כל הימין-רך ליברלי עד ימין חרדלי, יחד
זה יצליח אם וינטר יהיה בראש וסמוטריץ תיק ראשון, או הנהגה משותפת כזו
יביא 8 מנדטים
בן גביר 8
החרדים 17
ביבי 24 נשמע ממוצע סביר אם הולכים לכיוון סקרי 11-13

להערכתי אין לבנט 10 ביום הבוחר. הוא תמיד נדגם הרבה מעל המציאות. כבר עשור+. אייזנקוט 24. דמוקרטים 10. ליברמן 9.
זה הולך ל57 - 53 לימין, אולי 55-55 .

ארדן גנץ שקד טרופר הנדל יולי שמחי וכו', גם יתאחדו בדרך נס, יקבלו רק 2-3 מנדטים
לא יעברו כי וינטר לוקח ימין ליברלי-עד ימין קיצון

בקיצור לטענתי ריצה משותפת של וינטר וסמוטריץ תנטרל את היכולת של השמאל להקים ממשלה עם רעמ, ותיקח מנדטים נודדים לימין, ולא מובן למה ביבי הולך לוינטר על הראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2026 6:41 am 
Hall of Famer

מה ״ימין רך״ וליברלי (!) בסמוטריץ׳ ווינטר ?

חוץ מזה וינטר וסמוטריץ׳ 8 מנדטים….. פחחחחחח.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ג' אוגוסט 25, 2026 6:43 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 25, 2026 6:42 am 
Sophomore

לא חדש כמובן, אבל מדהים כל פעם מחדש איך שזכינו לחיות בתקופה של נס בה אנשים כמו ליברמן ובנט נקראים מחנה השמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony, shmueliki, נורטון ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: