בשבוע הבא - משחקי הסיבוב הראשון בבית העליון בדייויס, וגם בבתים האזוריים כולל הונגריה נגד ישראל. ישראל רושמת כצפוי את סלע, ויינטרוב, לשם ויוני ארליך. לא אמורות להיות בעיות לאור היריבים, למרות הביתיות והחימר של ההונגרים.
כרגיל סקירה על משחקי הבית העליון: בריטניה - יפן (מגרש קשה, אולם): אנדי מארי, קייל אדמונד, ג'יימי מארי, דומיניק אינגלוט - נישיקורי, טאריו דניאל, ועוד איזה שניים. לא צריכות להיות בעיות לאלופה בברמינגהאם. הזוגאי הייעודי דומיניק אינגלוט אמנם רשום, אבל מן הסתם האחרים עוד פעם ישחקו את הזוגות, קשה להאמין שטארו דניאל ימתח את אנדי מארי יותר מדי ביום הראשון. סרביה - קזחסטן (קשה, אולם): ג'וקוביץ', טרויצקי, קראינוביץ', ננאד זימוניץ' - קוקושקין, גולובב, נדובייסוב, דמירי פופקו. נבחרת המתאזרחים של קזחסטן נמצאת בחלק היורד שלה, הרוסים לשעבר מידרדרים בדירוג, ולא צריכות להיות לנובאק וחבריו ב"אולם אלכסנדר ניקוליץ'" שהיה ידוע עד היום כ"פיוניר". איטליה - שווייץ (חימר, אולם): ספי, פאולו לורנצי, בוללי, מרקו צ'קינאטו - ארבעה שווייצרים שאף אחד מהם לא פדרר או וברינקה. לאור ההרכב של השווייצרים, זה יהיה חד צדדי. הגדולים יחזרו להציל את שווייץ בפלייאוף כנראה. פולין - ארגנטינה (קשה, אולם): ינוביץ', קמיל מייחז'ק, לוקאש קובוט, מרצין מטקובסקי - לאונרדו מאייר, גידו פז'ה, קרלוס ברלוק, רנצו אוליבו. מס' 2 של פולין באופן רשמי הוא מייחז' שמדורג באזור ה-300, סביר להניח שלוקאש קובוט הוותיק שכבר לא ממש משחק ביחידים בסבב ישחק במקומו. צרפת - קנדה (חימר, חוץ): צונגה, גאסקה, מונפיס, ז'יל סימון - ראוניץ', פוספיסיל, פרנק דנסביץ', דניאל נסטור. לא בצרפת מתקיים המשחק הזה, אלא דווקא בגוודלופ שבאוקיינוס השקט. למרות שזו מושבה צרפתית - נו, לך תבין... וואו איזה משחק. מתי ראיתם פעם אחרונה נבחרת שבה כל השחקנים הם בין ה-20 הראשונים בעולם? אולי ספרד בהרכב מלא בימים אחרים. וזה עוד מילא, כי הנבחרת הזו פוגשת גם יריבה ראויה. וואו איזה משחק. גרמניה - צ'כיה (קשה, אולם): קולשרייבר, אלכסנדר זברב, דסטין בראון, פיליפ פצ'נר - ברדיך, רוסול, ייז'י וסלי, סטפאנק. אני הולך עם הצ'כים דווקא. אני מניח שטפאנק יחזור לשחק זוגות עם ברדיך, ונראה לי שהזוגות יהיה מה שיכריע פה. אוסטרליה - ארה"ב (דשא, חוץ): טומיק, קיריוס, סם גרות', ג'ון פירס - איזנר, ג'ק סוק, הבראיינים. אוסטרליה חוזרת לארח על הדשא בקויונג, הבית הקודם של האוסטרליאן אופן. ואיזה משחק סידרו פה ללייטון יואיט בבכורה שלו כקפטן! יואיט מחזיר את קיריוס לסגל אחרי שוולי מאסור העיף אותו, ויש לו גם שחקן זוגות ייעודי מהצמרת העולמית כמו ג'ון פירס. הבראיינים למרות שעדיין בצמרת כבר מתחילים להרגיש את החלק היורד בקריירה, יהיה חתיכת משחק. בלגיה - קרואטיה (חימר, אולם): דויד גופן, קימר קופיאנס, רובן במלמנס, ועוד איזה מישהו - צ'יליץ', צ'וריץ', איוון דודיג, מארין דרגניה. ללא הנסיון של סטיב דרסיס ועם העדיפות שיש לקרואטים גם ביחידים וגם בזוגות, אני לא רואה את הפינליסטית משנה שעברה עוברת את הסיבוב הראשון הפעם.
_________________ אנחנו מגש היהודים שעליו לך ניתנה מדינת הכסף. ...הכרזה זו, במושב מועצת המדינה הזמנית (מגילת העצמאות)
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.
|