זה כן אני כתב:
איך בדיוק נוכל לשלוט ולמשול על כ"כ הרבה ערבים שעה שעם כמה עשרות אלפי בדואים בדרום אנחנו לא מצליחים להתמודד?
למרבה המזל אהוד מייצג את עצמו בלבד. וזו רחוקה מלהיות דעה שנמצאת בקונצנזוס הדתי לאומי. שם הדעות הקיצוניות ביותר ששמעתי הן לספח הכול אבל את הערבים יש לעודד להגר
ראשית, אני בעד לעשות את זה באופן הדרגתי. מספחים נניח 10,000 ערבים בשטחים שעל יד הדבר המתקרא "הקו הירוק", ורואים איך זה מנגן.
אם לא זורם - עוצרים פה ושמים הכל בפח. אבל כדאי לנסות. הנזק לא יהיה גדול מידי במידה ונכשלנו.
עכשיו נקודתית לגבי מה שכתבת :
א. "איך בדיוק נוכל לשלוט ולמשול" - תזכור שבמידה מסוימת אתה שולט ומושל גם על החיים של ערביי יו"ש כבר היום. ושלא לדבר על תושבי מזרח י-ם.
אז נכון, זה שונה מאד מאשר ממה שאני מציע וזו שליטה פחותה בהרבה, אבל אי אפשר לומר שהיום זה גם לא נחשב סוג של "שליטה". ויש פה בעיות מוסריות מסוימות שמפריעות
ללא מעט אנשים בארץ ובעולם.
ב. היום אנחנו לא מצליחים לשלוט על כמה עשרות אלפי בדואים בנגב, כי אין פה באמת משילות. אין פה באמת טיפול בפשיעה, בפרוטקשיין וכו'.
כל הרעיון שלי מתבסס על יישום המשילות באופן רציני.
ג.. אני לחלוטין בעד עידוד הגירה ערבית כחלק מהתוכנית שלי.
אני מבין שיהיו ערבים שיישארו להם שאיפות לאומיות. במקרה הזה הם יזכו להגר לאן שרק ירצו.
יש מדינות ערביות רבות, ואנחנו נסייע למי שלא מעוניין, לעבור לשם (או לכל מקום אחר שירצה).
כמובן שאנחנו ננסה לעשות את הכל ברוח טובה ובקבלת הסכמה עולמית נרחבת עד כמה שניתן.
אם ערבי שגר בכפר שנספח לא ירצה לעבור למדינה אחרת, אבל גם לא יסכים להיות תושב מדינת ישראל, אז ננסה להבין מולו - מה הוא כן רוצה?
אם הוא רוצה מדינה ערבית בין הים לירדן, נסביר לו שזה לא יקרה, משום שאני רוצה לגור בחומש ובאביתר, ומשום שאני מאמין שכל מה שבין הים לירדן כולו של עם ישראל.
אם הוא ירצה שימשיך המצב הנוכחי ושככה טוב לו (שהוא צריך לעבור דרך פירצה בגדר כדי לפרנס את עצמו בתחומי ישראל), אז זאת בעיה.
אם רוב ערביי יו"ש ירצו ככה, לא יהיה לאן להתקדם, ונאלץ לקטוע את התוכנית באיבה.
ד. שים לב, אתה תוקף את התוכניות שלי, של הימניים, של השמאל וכו', אבל מה בעצם אתה מציע?
להמשיך עם המצב היום -
עם שליטה צבאית על אוכלוסייה זרה עם פוטנציאל נפיץ?
להראות משילות רופפות גם על למעלה ממיליון ערבים שחיים פה בארץ?
האמת, גם להמשיך במצב של עכשיו זה אפשרות יחסית לא רעה, אבל יש פה גם סיכון, ולדעתי התוכנית שאני מציע היא טובה יותר(כמובן שעושים אותה באופן מדורג).