סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

אריק אינשטיין - הגדול מכולם?
כן 67%  67%  [ 14 ]
לא 33%  33%  [ 7 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 4:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, שאלת כפירה.
אריק איינשטיין - הגדול מכולם או לא?
אני טוען שהול אוף פיימר - בהחלט, אבל לא הגדול מכולם. בטח לא בנוק אאוט.
יש יהורם גאון, יש גידי גוב, יש אפילו שלמה ארצי רחמנא לצלן.
השאלה פשוטה: אם היו שואלים אתכם לפני חודש מיהו המר הישראלי הגדול מכולם, הייתם עונים מיידית אריק איינשטיין?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

נערך לאחרונה על ידי צוד בתאריך ב' דצמבר 09, 2013 9:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אריק איינשטיין ז"ל
הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 4:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני בהחלט כן. כתבתי כאן לפני חודשים, אולי אפילו שנים, שעל איינשטיין הייתי משלם מחירי מקרטני ומעלה.
וכשמוסיפים לזה את הסרטים ותכניות הטלויזיה שהוא עשה, כנראה שמדובר לא רק בזמר הכי גדול - אלא בכלל באחד האמנים הרב תחומיים הגדולים כאן אי פעם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 4:52 pm 
Hall of Famer

מהשמות שנתת רק שלמה ארצי יכול להציג קייס. יהורם גאון נעלם בין דפי ספרי ההיסטוריה. תגיד שהוא מבוגר ואולי בתקופה שלו הוא היה לא פחות גדול (לא חושב, אבל אולי, לא הייתי אז), אבל זאת בדיוק הנק'. הם החלו לפעול בערך באותו זמן (שלישיית גשר הירקון כשהם סיימו את הצבא) והשירים וההשפעה של איינשטיין נותרו גדולים גם על הדור של היום. המוזיקה של גאון, גדולה ככל שהייתה בעבר, היום לא רלוונטית, המוזיקה של איינשטיין עדיין רלוונטית ואהובה על הדור הנוכחי. גידי גוב לבדו לא עשה דבר שמתקרב למה שאיינשטיין עשה.

ודרך אגב, עוד שם נדיר שאפשר להוסיף לצד איינשטיין ושלמה ארצי זהו שלום חנוך וסביר להניח שהייתי מתלבט בין חנוך לבין איינשטיין קצת ובוחר באיינשטיין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 5:02 pm 
Junior

איינשטיין בהפרש גדול.
אחריו שלום חנוך מעל שלמה ארצי, אבל רק בגלל טעם אישי....

הייתי בהופעות התחנות של שלום בשנה שעברה או לפני שנתיים. היה מרגש.
רק לדמיין הופעות כאלו של אריק עושה לי צמרמורת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 5:12 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מהשמות שנתת רק שלמה ארצי יכול להציג קייס. יהורם גאון נעלם בין דפי ספרי ההיסטוריה. תגיד שהוא מבוגר ואולי בתקופה שלו הוא היה לא פחות גדול (לא חושב, אבל אולי, לא הייתי אז), אבל זאת בדיוק הנק'. הם החלו לפעול בערך באותו זמן (שלישיית גשר הירקון כשהם סיימו את הצבא) והשירים וההשפעה של איינשטיין נותרו גדולים גם על הדור של היום. המוזיקה של גאון, גדולה ככל שהייתה בעבר, היום לא רלוונטית, המוזיקה של איינשטיין עדיין רלוונטית ואהובה על הדור הנוכחי. גידי גוב לבדו לא עשה דבר שמתקרב למה שאיינשטיין עשה.

ודרך אגב, עוד שם נדיר שאפשר להוסיף לצד איינשטיין ושלמה ארצי זהו שלום חנוך וסביר להניח שהייתי מתלבט בין חנוך לבין איינשטיין קצת ובוחר באיינשטיין.

אבל לגידי גוב יש מורשת אדירה עם כוורת ושאר הלהקות שלו והוא גם חלק מצאן הברזל של המדינה עם זהו זה והסרטים שבהם שיחק אני לא חושב שהוא תרם לתרבות שלנו פחות מאף אחד אחר.
בעיני הוא בדיוק באותה ליגה עם איינשטיין וחנוך והרבה לפני שלמה ארצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 5:18 pm 
Hall of Famer

מאחר והשאלה שצוד העלה הייתה מי הזמר הישראלי הגדול מכולם אז זהו זה והסרטים (גם פה איינשטיין לוקח עם מציצים ועיניים גדולות) לא שייכים וגם ללהקות יש משקל מופחת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 5:38 pm 
Junior

אריק בלי ספק.
מבחינה תרבותית באמת היחיד שמתקרב אליו לטעמי הוא גידי גוב. גם עשרות שירים מדהימים (בעייני כמובן), גם סרטים, גם תוכניות מצליחות בהנחיתו וגם קומדיות. עדיין לא בלבל של אריק, אבל לא רחוק מאחור.

מהבחינה המוזיקלית נטו, אריק לדעתי בודד בפסגה. לפי נתוני אקו"ם ב2010 הוא היה הזמר המושמע ביותר ברדיו, זה אומר הרבה בעייני על המורשת של זמר שהדיסק המצליח האחרון שלו היה ב99. זה אומר שהרפטואר שלו מחזיק בהצלחה היסטרית המון שנים אחרי.

שלום חנוך בפן המוזיקלי הוא הRunner up, אבל לטעמי בפער לא קטן מאחוריו.
לגידי גוב יש שירים מופלאים אבל מבחינת כמות השירים שהפכו ל"המנונים" הכמות שלו קטנה בהרבה.
את שלמה ארצי אני אישית לא אוהב, מרגיש לי שכל השירים שלו הם בדיוק אותו סגנון, אבל בלי קשר, אותה הערה שנתתי על גידי גוב תקפה גם כאן. כמותית, הוא לא באותה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 5:48 pm 
Sophomore

ללא ספק אריק איינשטיין הגדול מכולם

אם הייתי צריך לדרג את חמשת הגדולים:
1. אריק איינשטיין
2. שלמה ארצי
3. שלום חנוך
4. גידי גוב
5. יהורם גאון

עוד ברשימת הגדולים לדעתי: מתי כספי, יוני רכטר , סנדרסון, דני רובס, יגאל בשן , אריק לביא , יוסי בנאי ובועז שרעבי
מהיותר מודרניים: אביב גפן , אסף אמדורסקי, אהוד בנאי, אביתר בנאי, אברהם טל וכמובן ברי ופורטיס ופוליקר

ואם מתייחסים גם לסגנונות אחרים אז יש את רשימת המושמצים שכוללת את : צביקה פיק ( הידוע לשמצה, למרות שהוא היה מאוד מצליח בזמנו) וגם אבי טולדנו ושימי תבורי
ואת שלומי שבת וחיים משה וכמובן זוהר ארגוב

נערך לאחרונה על ידי basketball_fan בתאריך ה' דצמבר 05, 2013 6:20 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 5:54 pm 
Junior

אברהם טל? יש לו 3-4 שירים במקרה הטוב.
את אסף אמדורסקי אני מאוד מאוד אוהב, אבל אני חושב פרט ל4-5 שירים הוא נחלת השוליים בעיקר.
אביב גפן אני לא מסכים, בעיקר מהסיבה שהוא אמן שפונה בעיקר לבני 15-21 (בערך). אני בתור אחד שבתיכון אהב אותו מאוד גדלתי לגלות שבגיל 29 המוזיקה שלו נעימה לי, אבל זה כבר לא זה.

אהוד בנאי מהמודרניים יותר הוא בהחלט נציג טוב. יש לו המון שירים מצליחים ויש לו קריירה ארוכה.
עוד מהמודרנים הייתי שם את ברי סחרוף ( האמן הישראלי האהוב עלי בלי צל של ספק) ופורטיס.
ואני לא בטוח איך זה מוגדר מבחינת דורות, אבל גם פוליקר צריך להכנס איפושהו.

אביתר בנאי ספציפית בעייני היה יוצר מדהים, אבל מאז החזרה בתשובה משהו בו נרגע וזה, בעייני כמובן, הפך את המוזיקה שלו למאוד סתמית ורגילה. איבד מהייחוד שלו. פרט לכמה שירים בודדים ( "טיפה של אור" ו"עד מחר" ) לא עולים לי עוד שירים שלו שאני יושב ומתוגג מאז הדיסק השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 5:57 pm 
Sophomore

מסכים איתך הוספתי את ברי ופורטיס ואת פוליקר
ולאברהם טל יש שלושה אלבומים וגם שני אלבומים עם שוטי הנבואה אז זה די הרבה שירים שהוא ביצע:
חלק מבין השירים המוכרים: אורות, קול גלגל, אין אני, אדם צובר זכרונות, פסטיבל, מחוזקים לעולם, אם את הולכת , הזמן עושה את שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 6:10 pm 
Sophomore

במחשבה נוספת אפשר לשקול גם להוסיף לרשימה של היותר מודרניים את ערן צור, ירמי קפלן ועברי לידר וגם מוש בן ארי כל אחד והסגנון שלו
וגם לחמי רודנר יש חמישה אלבומי סולו
ולותיקים אפשר אולי להוסיף גם את מאיר בנאי, שמוליק קראוס ואריאל זילבר ואולי גם את אולארצ'יק ויזהר אשדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 6:28 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מאחר והשאלה שצוד העלה הייתה מי הזמר הישראלי הגדול מכולם אז זהו זה והסרטים (גם פה איינשטיין לוקח עם מציצים ועיניים גדולות) לא שייכים וגם ללהקות יש משקל מופחת.

אני לא אמרתי לרגע שגידי גוב לוקח את איינשטיין אבל הוא בהחלט ברמה הכי גבוהה איתו ועם שלום חנוך והרבה לפני שלמה ארצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 6:43 pm 
Hall of Famer

אז אנחנו חלוקים. את הקרדיט בלהקות, אם כבר אני אתן לדני סנדרסון ולא לגידי גוב. כזמר יחיד גוב עשה קריירה יפה, עם אלבום אחד בולט, דרך ארץ, אבל בקריירה הסולו שלו הוא לא הגיע לרגע למעמד של שלמה ארצי. מעניין לשמוע איפה המקום של דני סנדרסון במוזיקה הישראלית?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 6:46 pm 
Senior

די ברור לי שמבחינה ציבורית שלמה ארצי תופש את המקום השני ודי בבטחה.

שלום חנוך מעט סקטוריאלי מדי וגידי גוב פשוט לא מספיק גדול (מבחינת המעמד)

חשוב לציין שיש ציבורים גדולים בארץ (אפילו ללא חרדים וערבים) שכל הדיון הזה הוא לחלוטין סרק מבחינתם והזמר הגדול הוא בכלל זוהר ואחריו אייל גולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 6:47 pm 
Sophomore

לסנדרסון יש תשעה אלבומי סולו ולגידי גוב שבעה אז הם בערך באותו מקום מבחינת מספר שירים שהם ביצעו
אני חושב שגידי גוב היה הרבה יותר בתודעה בזכות לילה גוב והדואטים שהוא עשה וגם היו לו יותר להיטים
משיתופי פעולה עם יוני רכטר ואולארצ'יק שהפיקו את האלבומים שלו.
לשניהם יש בהחלט מקום של כבוד בעשיריה הראשונה גם בזכות הקריירת סולו וגם בזכות זה שמעבר לכוורת הם עשו גם את דודה ואת גזוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 6:57 pm 
Hall of Famer

אני חייב להגיד שלמרות שאני מאוד מעריך את אריק איינשטיין, הוא אף פעם לא היה מהפייבוריטים שלי, אם הייתי צריך להרכיב רשימה אישית לחלוטין של הזמרים הישראלים הגדולים, החמישיה הפותחת כנראה הייתה כוללת את ברי, פורטיס, פוליקר, גבריאל בלחסן ואהוד בנאי, אולי עם אופציה לשלום חנוך במקום ברי, את אריק כנראה שהייתי מכניס איפשהו בעשירייה השנייה שלי, למרות כל ההערכה שיש לי אליו, אני פשוט לא מוצא את עצמי בבית יושב ומקשיב לשירים שלו. אם אנחנו מדברים מבחינת סדר גודל ברמה הלאומית, אז כאן אין לי ספק שאיינשטיין הוא מספר 1 ואחריו, לצערי, שלמה ארצי.

ואם כבר HM- חייבים לציין את עידן רייכל, ארקדי דוכין, מיכה שטרית, שמוליק קראוס ושלומי שבן שנדמה לי שלא הוזכרו כאן, לפחות הארבעה הראשונים לדעתי חייבים להיות מוזכרים לפני זמר חביב ולא יותר כמו אברהם טל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שלמה ארצי, מעבר לעובדה שזה ללא ספק הקובי בראיינט של הזמר הישראלי מבחינת כמות הנאצות שמשתווה אם לא עולה על כמות השבחים, נמדד בזמנו בעיקר בזכות היכולת המופלאה שלו למלא את קיסריה וכדומה. לא בטוח שזה כזה קריטריון יוצא דופן.

זוהר ארגוב ואייל גולן בעיני לא באותה קטגוריה. זוהר ארגוב הוא באמת מהזמרים הגדולים שהיו כאן, גם מבחינת יכולת שירה וגם מבחינת בחירת שירים. לדעתי אייל גולן ממש לא שם, והוא זמר פופ כיפי מאוד עם קול מאוד יפה ודי זהו. אבל מה אני מבין.

לדעתי המקום השני לאריק איינשטיין מבחינת הספק ואיכות בין הזמרים זה פוליקר.

(ואם עושים רשימה, אז באיקונות העבר חייבים להכניס את יהורם גאון ואת יוסי בנאי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:05 pm 
Sophomore

rony כתב:
אני חייב להגיד שלמרות שאני מאוד מעריך את אריק איינשטיין, הוא אף פעם לא היה מהפייבוריטים שלי, אם הייתי צריך להרכיב רשימה אישית לחלוטין של הזמרים הישראלים הגדולים, החמישיה הפותחת כנראה הייתה כוללת את ברי, פורטיס, פוליקר, גבריאל בלחסן ואהוד בנאי, אולי עם אופציה לשלום חנוך במקום ברי, את אריק כנראה שהייתי מכניס איפשהו בעשירייה השנייה שלי, למרות כל ההערכה שיש לי אליו, אני פשוט לא מוצא את עצמי בבית יושב ומקשיב לשירים שלו. אם אנחנו מדברים מבחינת סדר גודל ברמה הלאומית, אז כאן אין לי ספק שאיינשטיין הוא מספר 1 ואחריו, לצערי, שלמה ארצי.

ואם כבר HM- חייבים לציין את עידן רייכל, ארקדי דוכין, מיכה שטרית, שמוליק קראוס ושלומי שבן שנדמה לי שלא הוזכרו כאן, לפחות הארבעה הראשונים לדעתי חייבים להיות מוזכרים לפני זמר חביב ולא יותר כמו אברהם טל.

לדעתי יש לפחות 35 זמרים ברשימה לפני שלומי שבן וארקדי דוכין ושטרית שהם מוכרים יותר בזכות נטאשה ולא בקריירות סולו

אם כבר אז זו תהיה הרשימה ללא קשר לסדר:

1. אריק איינשטיין
2. שלמה ארצי
3. שלום חנוך
4. גידי גוב
5. יהורם גאון
6.מתי כספי
7.יוני רכטר
8.סנדרסון
9.דני רובס
10.יגאל בשן
11.אריק לביא
12.יוסי בנאי
13.בועז שרעבי
14.אביב גפן
15.אסף אמדורסקי
16.אהוד בנאי
17.אביתר בנאי
18.אברהם טל
19. ברי סחרוף
20. רמי פורטיס
21. יהודה פוליקר
22. צביקה פיק
23.אבי טולדנו
24.שימי תבורי
25.שלומי שבת
26.חיים משה
27.זוהר ארגוב
28.מוש בן ארי
29. רמי קליינשטיין
30. אריאל זילבר
31. שמוליק קראוס
32. אלון אולארצ'יק
33. יזהר אשדות
34. מאיר בנאי
35. ערן צור

עכשיו תתחיל לדרג :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:12 pm 
Hall of Famer

ורק אציין שגיל ואף הספק הוא בעיניי קריטריון משני מאד. עזבו את סלינג׳ר מתחום אחר לגמרי, ותחשבו קובייו, ג׳ופלין, הנדריקס, דרייק, באקלי ואליוט סמית׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:30 pm 
Junior

זה באמת אומר הרבה שענק כמו זוהר ארגוב נשכח והוזכר אחרי עשרות הודעות, ואביהו מדינה למשל עדיין לא הוזכר, אבל כל מיני כוכבים של רגע כמו אברהם טל מקבלים ״אזכור של כבוד״.
באמת לא יודע אם זה עניין גזעני מושרש עד שאפילו אנשים לא שמים לב לזה על עצמם, אבל בהחלט יש משהו מן העניין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:33 pm 
Junior

אגב, זוהר ארגוב חייב להיות לפחות בטופ 5 של כל רשימת ענקי מוזיקה ישראלית, לא משנה מאיפה באת. אם אתה לא מכיר בזה, הרי שאתה עושה רשימה פרטית אישית, שזה בסדר, אבל בתור רשימת העדפה, לא ברשימת גדולי כל הזמנים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:34 pm 
Sophomore

אני דווקא הזכרתי את זוהר חיים משה שימי תבורי שלומי שבת ובועז שרעבי
ואני חושב שיש להם מקום חשוב בתרבות הישראלית ללא ספק
פשוט בשלוש שנים האחרונות אברהם טל אחד הזמרים הכי פופולריים ומושמעים בארץ
ומוזיקה זה תמיד עניין של טעם אישי

כמו שאמרו פה שיש מישהו שיגיד לך שעשרת הגדולים בכל הזמנים הם:
זוהר
איל גולן
דקלון
ליאור נרקיס
סרנגה
קובי פרץ
משה פרץ
עופר לוי
ישי לוי
דודו אהרון
זה הטעם שלו וזכותו לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:41 pm 
מנהל פורום

איינשטיין לטעמי הוא מבצע אדיר, אולי הכי אדיר. אבל אם זמר כולל עוד מעבר לביצוע בלבד, אז פוליקר חייב להיות על אותה מדרגה. אני גם אשים שם את זוהר וג'ו עמר.
עופר לוי שהוזכר כאן, זמר עצום עצום עצום עצום. הסיבה היחידה שאף אחד לא הזכיר אותו כאן היא שהוא פועל בז'אנר שפה בפורום זוכה לפחות חיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:50 pm 
Junior

ברור שמוזיקה זה העדפות אישיות, אבל דובר כאן על רשימות גדולים, לא העדפות אישיות.
רשימה של עשרת הגדולים של המוזיקה הישראלית שלא כוללת את זוהר ארגוב ועופר לוי פשוט לא רצינית ויכולה להיתפס רק כפלייליסט אישי של המחבר. ואם המחבר כן התיימר ברשימתו לעשרת הגדולים, אז או שהיא לוקה בגזענות, או בבורות לגבי ההשפעה שלהם על המוזיקה הישראלית ועל כמות המכירות והקהל שלהם. אם הם לא חלק מגדולי הזמר הישראלי הרי שמישהו מבצע הפרדה בין מוזיקה ישראלית בעברית וקובע שסגנון מסויים או קהל מסויים איננו ישראלי. זוהי גזענות כאמור.
אגב, אפרופו אברהם טל, ברשימה אובייקטיבית של מאה הגדולים בכל הזמנים, יוסי עדן למשל, שזימר בשנות התשעים בעיקר וכנראה שמו אינו מוכר למרבית הפורום, היה חייב להיות בפער עצום לפני אברהם טל, עם כל הכבוד הרב לאחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2013 7:54 pm 
Sophomore

רשימת הגדולים לדעתך יכולה להיות שונה מהדעה שלי, כי מוזיקה כמו כל אמנות אחרת זה עניין לגמרי של טעם אישי ובלי שום קשר לגזענות.
אני כל הצבא שמעתי שירים של זוהר וחושב שהוא זמר אדיר וללא ספק בין עשרת המבצעים הגדולים.
ולא חושב שיוסי עדן היה נכנס ל100 שלי , כי מעולם לא שמעתי אף שיר שלו.
אני חושב שאין ויכוח שהכי הרבה שירים שיש עליהם קונצנזוס רחב יש לאריק איינשטיין, שלמה ארצי ,שלום חנוך גידי גוב ויהורם גאון
אחריהם הרשימה זה כבר באמת עניין של טעם אישי

נערך לאחרונה על ידי basketball_fan בתאריך ה' דצמבר 05, 2013 7:59 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 51 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה