סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 5:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 2:37 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב אז זה ללא ספק היה הדראפט הכי מהנה שלי בארבע שנים. (השעתיים הראשונות שלו. זה נהיה קצת יותר מדי אחר כך..)
קודם כל מכרז, שנית כולם היו,
שלישית - כל אחד קיבל הזדמנות לבנות לעצמו את הבסיס שאיתו הוא רוצה ללכת שנים קדימה.. שזה החלק המהנה בסיפור.
היו המון מריבות על שחקנים וזה היה נהדר.

סיכום הדראפט שלי-
ברגע שהחלטתי שאת לברון/דוראנט אני לא לוקח, היה לי ברור שזאת בדיוק הקבוצה שאני רוצה, כי אני מת על השיטה הזאת-
לוותר על קטגוריית העונשין ולבנות קבוצה שחזקה בכל השאר,
לקחת שחקנים שכשאתה מוציא מהם את קטגוריית העונשין הם קופצים למעלה הדירוג.

אז את החמישייה של רונדו - איגי - ג'וש - בלייק - דוויט, עם שחקן שישי איבאקה וקיפר רוקי חדגבה, זה הבסיס שקיוויתי להשיג, ובהעדר תקלות זה הרכב הקיפרים שירוץ אצלי בשנים הקרובות.

היו עוד כמה שקיוויתי להשיג אבל ויתרתי תוך כדי התמחור,
אבל השגתי לי את ורזאו טרנר ודאנדרה שגם ערכם שלהם עולה פלאים בהתחשב בכך שקטגוריית העונשין זרוקה אצלי. כנ"ל פאריד וביומבו.

השיטה הזאת גם עוזרת להתעלם מעט משחקנים שזורקים באחוזים גרועים אבל תורמים בכל השאר, כי יש את דוויט ובלייק שמחפים בקטגוריה. ווסלי מתיוז הוא כזה, ג'אמיר עם המושכות באורלנדו ומו וויליאמס הם כאלה. לו וויליאמס בענק.

זאת בערך השיטה שהביאה לי את האליפות ברוטו כאן לפני שלוש שנים..

לקבוצות שלכם אתייחס בעיקר לבסיס של החמישיה הראשונה הצפויה ברשותכם..:

מוק :
דראגיץ' - הארדן - כרמלו - קאזינס - ביינום זאת חמישייה אדירה להתבסס עליה לשנים הבאות.
אם ביינום יהיה בריא, מוק ייכנס לכל הדראפטים הבאים חזק מאוד ומאוזן מאוד בכל הקטגוריות,
ויהיה לו מבחר נאה מאוד לשחקן השישי בין וול-פקוביץ'-גאלו,
ויש לו את לילארד לשנתיים הבאות על עמדת רוקי ואז סופמור שבה הוא צפוי להיות השני בתרומה אחרי דיוויס.

יפה מאוד..

רוני:
לרוני יש חמישייה צפוייה של קיירי - באטום - ג'ורג בקו האחורי,
וארבעה סטאדים בקו הקדמי שאחד מהם כנראה יהיה השחקן השישי, ואחד מהם יישלח לדראפט - מילסאפ - ביג אל - קווין לאב - למרקוס אלדרידג'.
בעונה הקרובה קונלי ואסקז פרקר וקוליסון יעזרו לחוסר של הבכירים באסיסטים, ואסיק יעזור לכך ששלושה מהגבוהים מאותגרים חסימתית.

בסיס צעיר וטוב מאוד לרוץ איתו קדימה.

אלון:
לאלון יש את ווסטברוק שלא החמיץ משחק מגן חובה, ערך עליון בליגת רוטו, ובמיוחד בליגת רוטו של קיפרים. בחירה מצויינת של אלון.
בשוטינג זה יהיה קובי בריאנט לפחות לדראפט הבא, כרגע אין שם אף אחד חוץ ממנו ואולי כדאי להתחיל לחשוב על יורש..
סמול פורוורד תהיה התלבטות בין לברון למייקל ביסלי,
ומהגבוהים אני רואה 3 נשארים מתוך 4 שצפויים להעמיד התלבטות קשה- האחים גאסול, נוביצקי ודיוויד לי.

בסיס אדיר לאלון.

עודד:
לדווין וויד ייקח עוד קצת זמן להיגמר.
עד אז, חמישייה של כריסטופול - פלאש - טייריק - בוש - הרפורד עם דרק רוז כשיהיה בריא (מניח שזאת הייתה הכוונה בבחירתו) זה בסיס חזק מאוד.

לבינתיים אבל, הסגל הזה מאוד פצוע ופציע.
עם רוז- קארי -בוגוט- ננה- גורדון כולם ברוסטר, אפשר להפסיד המון משחקים.

דייס:

דרון - מונטה - דוראנט - גיי - מונרו ,
עם גורטאט/היברט/הולידיי/לאורי כשחקן שישי,
וריצה לשנתיים עם אחד מבכירי הרוקיז- ולנצ'יונאס, בסיס אדיר.

אז כן, לכולם יש "בסיס אדיר".
וזאת הייתה הכוונה שלי בפסקאות הראשונות. לכל אחד הייתה הזדמנות לבנות בסיס של קבוצה לשנים קדימה, וכל אחד בנה לעצמו אחלה בחלה של בסיס כראות עיניו.

בהצלחה לכולם , אני מקווה שמדליות הכסף והארד הולכות להתחלק ביניכם שווה בשווה בשנים הקרובות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 2:46 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:
זה היה דראפט מגניב!!

היו לי שתי טעויות לאורך הדראפט, הראשונה כשהתמהמתי עם בחירת מועמד והמחשב בחר עבור את לאב. רציתי לחכות הרבה יותר הלאה איתו...
השנייה הייתה שלא הלכתי יותר חזק על איבקה, פשוט לא חישבתי נכון את הכסף של כולם, והייתי לחוץ להשאיר משהו בשביל רוז.

לא יודע עדיין איך אני מגדיר כאן קיפרים לעזאזל, חוץ מ-3 גארדים ורוקי אני ממש לא בטוח מה אני עושה הלאה, אבל נזרום ונראה
אני מוכן לשמוע כל הצעה על פורוורד/סנטר מצדכם, אחד שישמש כקיפר, תמורת מי שתרצו מהגארדים שלי כולל כולם!

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 8:37 am 
Hall of Famer

קודם כל אחלה סיכום צ'ונסי, היה דראפט ממש כיפי, מאוד נהניתי, רק שבפעם הבאה הייתי עושה אותו טיפה יותר מוקדם, לך תקבל החלטות אסטרטגיות לשנתיים קדימה ב-1 בלילה כשהעיניים שלך כבר נעצמות.

לגבי הקבוצה שלי, בסך הכל אני מאוד מרוצה, מאוד רציתי את קיירי, מאוד רציתי את באטום וג'ורג' (יש לי את שניהם בשלושת הליגה ואת קיירי בשתי ליגות, לפחות תחילת העונה נראית מבטיחה בהיבט הזה) ויש לי קו קדמי טוב שלא אמור לפגוע לי בעונשין, שזה בעיני חשוב מאוד ברוטו. סה"כ בחלק העליון של הדראפט נראה לי שיש לי אחלה קבוצה, החצי התחתון קצת פחות מוצלח לטעמי, אבל יש עם מה לעבוד, מקסימום נלך על רוטציה גדולה בתחילת העונה עד שאני אתאפס על סגל קצת יותר יציב.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ה' נובמבר 01, 2012 4:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 1:44 pm 
Sophomore

צ'ונסי, מעריץ את ההכנות שלך. בא מוכן עם תוכנית, חמישיה ואסטרטגיה.
ההכנות שלי מסתכמות בלקוות להגיע בזמן ושכל הילדים ישנו. והכי חשוב להצליח להתחבר לדראפט !
החלטתי גם ללכת מראש חזק על לברון או דוראנט. הגיע ווסטבורק קודם וניסיתי לקחת במחיר שנראה לי סביר ואפילו יצא. אחרי שלקחתי את לברון חשבתי להרגיע קצת אבל היה קשה להתאפשק אז יצאו עוד כמה שחקנים כמו קובי נוביצקי והאחים גאסול. זה הביא אותי למצב פיננסי די מוכר שבו יש לך פחות כסף ממה שאתה רוצה. אז מכאן הלכתי על מציאות.
לגבי רוקי מראש החלטתי לוותר על דייויס למרות חיבתי אליו, ידעתי שהמחיר יהיה גבוה הטעות הייתה שלא השארתי מספיק כסף לליליארד ווייטרס שאותם רציתי. לא נורא. לפצות את עצמי לקחתי שלושה אחרים בתקווה שמאחד מהם תבוא הישועה, נראה כמה סבלנות תהיה לי להחזיק אותם בלי תרומה ממשית.

ציטוט:
סמול פורוורד תהיה התלבטות בין לברון למייקל ביסלי

חוש הומור זה תמיד טוב :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 2:55 am 
Junior

King Chauncey כתב:
עודד וולפסון כתב:
זה היה דראפט מגניב!!

היו לי שתי טעויות לאורך הדראפט, הראשונה כשהתמהמתי עם בחירת מועמד והמחשב בחר עבור את לאב. רציתי לחכות הרבה יותר הלאה איתו...
השנייה הייתה שלא הלכתי יותר חזק על איבקה, פשוט לא חישבתי נכון את הכסף של כולם, והייתי לחוץ להשאיר משהו בשביל רוז.

לא יודע עדיין איך אני מגדיר כאן קיפרים לעזאזל, חוץ מ-3 גארדים ורוקי אני ממש לא בטוח מה אני עושה הלאה, אבל נזרום ונראה
אני מוכן לשמוע כל הצעה על פורוורד/סנטר מצדכם, אחד שישמש כקיפר, תמורת מי שתרצו מהגארדים שלי כולל כולם!

אה, הדבקתי, שכחתי גם לענות.

לעונה הזאת אין קיפרים. ההגבלה היחידה היא על רוקי אחד בכל רגע נתון, אותו אפשר להחליף רק בפגרת האולסטאר ברוקי אחר אם תרצה. תוכל להכין רוקי כזה בסגל מבעוד מועד, לא חייב לבצע חילוף ראש בראש.
אתה לא צריך להגדיר ביאהו, זה הגבלה שאנחנו יצרנו, לא משהו מהמערכת.

בראייה עתידית הייתי חושב איך להביא סמול פורוורד שיכול להיות בחמישייה העתידית. לך תדע כמה זמן טייריק יישאר sf והאם הוא בכלל יהיה שווה מקום כקיפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 12:40 pm 
Junior

מישהו אוהב את המילה "אדיר"... :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 4:35 pm 
מנהל פורום

King Chauncey כתב:
King Chauncey כתב:
עודד וולפסון כתב:
זה היה דראפט מגניב!!

אה, הדבקתי, שכחתי גם לענות.

לעונה הזאת אין קיפרים. ההגבלה היחידה היא על רוקי אחד בכל רגע נתון, אותו אפשר להחליף רק בפגרת האולסטאר ברוקי אחר אם תרצה. תוכל להכין רוקי כזה בסגל מבעוד מועד, לא חייב לבצע חילוף ראש בראש.
אתה לא צריך להגדיר ביאהו, זה הגבלה שאנחנו יצרנו, לא משהו מהמערכת.

בראייה עתידית הייתי חושב איך להביא סמול פורוורד שיכול להיות בחמישייה העתידית. לך תדע כמה זמן טייריק יישאר sf והאם הוא בכלל יהיה שווה מקום כקיפר.

כשאמרתי איך אני מגדיר, התכוונתי למי אני אשמור בסיום העונה, אני לא מאותגר עד כדי כך, אפילו שאני כבר אבא לילדים...
כרגע אגב, ג'ו ג'ו הוא הסמול המתוכנן שלי ולא טייריק, למרות שזה בהחלט לא סופי ותלוי בביצועים לשנה הקרובה כי בסוף לטייריק יש יתרון גיל משמעותי.

שלישיית הגארדים זה בסיס מצויין, הורפורד גם קיפר טוב מאוד, מה שמשאיר אותי עם עוד גבוה לא ברור וסמול שאני לא הכי סגור עליו.
מכיוון שאף אחד לא יהיה מעוניין ברוז מין הסתם, אני מוכן להציע את אחד הגארדים (פול או וייד) עבור גבוה/סמול סופרסטארים שיהיו שווי ערך, ו/או את לאוסון/קארי תמורת גבוהים פחות טובים קצת, מכיוון שאני חייב לאזן קצת את הקבוצה שלי.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה